AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
314Cevap
vodafone şu an hem ekonomik hem arada bence vodafon :) türkcell çok pahalı avea her yerde çekmiyor neti ağır vodafon ikisinin arasında bence daha başarılı
ben turkcell platinum gold plus kullnyrm trcell lilere 5000 dak 2000 dk her yöne 2gb internet ve 2000 sms her yöne mesaj hakkım var vergiler dahil 95 tl geliyor
95 TL az mı sence ? Her ay 95 TL ?
ya benm işim gereğide görüşmem var sadece kullandığım hattı söyledim
valla bence vodafone. en tatmin edci kaliteyi en uyguna alıyosun avea daha ucuz ancak kalitesiz çoğu yerde sıkıntı çıkarır. en kalitelisi de türkcell ama oda çok pahalı. bence vodafone.
3'ünü de kullandım fakat kısa bir süredir Vodafone'luyum.
avea kazık ve turkcellde de bir hile yok. Düz bir operatör. Bence vodafone :)
Vodafone Batsın inşallah. Bende vodafone kullanıyorum köşe bucak şebeke arıyorum berbat bir şebekesi var
Allah belasını versin aynı sıkıntı bendede var
Nerde yaşıyorsunuz?
adanada merkezde
Bende İstanbul . Bende sadece bizim evde sorun var sanıyordum
Hayır ya genel olarak var bence sacma sapan bişe
Aynen sinir bozucu
Turkcell kullanıyorum fakat öğrenci için avea ideal.
Turkcell pahalı biraz diğerlerine göre ama en iyisi.
Hepsini kullandım. Avea tövbe ettiriyor. Turkcell cebi deldiriyor. Vodafone iyi simdilik 😊
Çekim kalitesi filan iyi mi? bir tarifesi varda onu düşünüyorum.
Aveanın cekimi diye bir sey yok. Vodafone Şu an gayet iyi. Cekmedigi yer olmadı henuz 😊
Hımm 28 tl kampanyası var onu düşünüyorum 3 gb net 750 dk her yöne ve 5000 sms. Neti hızlıdır inş.
Neti Türk Telekom ile birleştiğinden beri gayet hızlı.
@Ayzııt hımm bilemiyorum :s herkes kötüledi.
Onlar dağda yaşıyor herhalde.
Her neyse cidden güzel
@Ayzııt İstanbul basaksehirde yasıyorum. En iyi yerlerden biri. Burda bile cekmiyor. 😊
Tabiki turkcell ama o da çok kazık be avea veya vodafone geçsem ucuz ama o da yazın memlekete gidince falan çekmiyo nolursa olsun en iyisi turkcell👍
turkcell pahalı ama heryerde cekıo. aveanın cok tarıfesı var hıc bı yerde cekmez. vodafone bnce hem tarıfesı normal cekım sıkıntısı yok :)
Avea çekmiyor. Turkcell kazık. Vodafone ye bak sen.
turkcell pahalı iyi çeker, vodafone biraz kalitesiz , aveanın paketleri ucuz güzel ama oda heryerde çekmez.
vodafone derim. ne Turkcell kadar pahalı ne de interneti avea gibi yavaş. ikisinin ortası
Turkcell hırsız, avea halen çekmiyor vodafone üçünün en iyisi.
avea az gelirlinin hattı
vodafone orta gelirlinin hattı
turkcell zenginin hattı
Avea taraftar hattı kullanıyorum ( GS Mobile) Memnunum. 9 tl ye her yöne 150 dakika veriyor. Taraftar içi sınırsız konuşma mesajlaşma. Yetiyor.
Avea-whoops kullanıyorum vodafonu ıkı hafta once terk ettım cok memnunum
vodafone bence. Çünkü paketler kampanyalar falan gayet uygun
Bende Vodofone geçmeyi düşünüyorum veya avea hangisini önerirsiniz ?
vodafone'nun varsa kolay sevgili ayarlayabilirsin :D bol bol sms atarsın artık
sevgilim var zaten saol :)
aaa ne güzel ozaman vodafone al her akşam sms at valla övmekten değilde inan bedavadan biraz daha pahalı okadar
benim ii kafam karıştı zaten :D:D
beni görüncemi karıştı kafan :D
:D:Dyok:D
beni seçeydin ya bak olmadı umut vermicektin baştan :D
:D o benim en değerlilerimden..:)
İlk hattım Turkcelldi fena halde sömürdü.
İkinci hattım aveaydı çekmedi
Şimdiki hattım Vodafone gayet iyi ama interneti bazen kasıyor onun dışında sorun yok..
Vodafone
Avea ucuz fakat bir süre sonra bozuyor
Avealiyim woop tarifesi aylık 39 tlye 4gb internet artı gece 12-6 arası bedava 3 gb internet her yöne 750 dk ve 1000 smsi var memnunum
İnternet için Turkcell, geri kalan her şey için vodafone. Aveayı bırak. Ben aveadan döndüm geldim.
ben de avea faturalı taraftar hattı kullanıyorum gayet memnunum
Hepsini kullandım.
Turkcell de iyi ama tarifeleri güzel değil.
Vodafone beğenmiyorum.
Avea dan memnunum
Aveadan nasıl memnunsun % 90 şikayetçi :)
Ciddiyim bak, hem tam çekiyor hem tarifeleri iyi hem de interneti gayet hızlı.
Vay be şaşırdım şimdi daha önce diğer hatları kullandın mı? Ve hangi ildesin
İzmir'deyim, diğer hatları kullandım
Hmmm bende antalyada tatildeyim. Yarın gidip Türk Telekom ve Vodafone alacağım zaten turkcell kullanıyorum. Ölçücem performanslarını. Ona göre kullanırım.
Sen bilirsim tabi ki.
Ama vodafone u beğenmiyorum bir bak yine de.
Bakiciğim
biraz pahalı ama verdiğin her kuruşun karşılığını almak istiyosan kesinlikle Turkcell al.. avea veya vodafone boş hiç bir halta yaramıyo
Katlayan tarife kullanıyorum vodafone 2gb 500 sms 500 dakika ay ay kullanmadığı katlıyor şimdiki adı gri küpü olması lazım
Sözleşme imzaladığımızın ertesi günü Vodafone hattına geçiş yaptım. Vodafone Karakartal üyeliğini de açtım pişman da değilim.
t-mobile al en azından bir çekiciliği var. beklersen önümüzdeki 10 yıl içerisinde Türkiye ye de gelebilir...
Aman salla hepsi aynı yaa bir ay biri güzel diğer ay diğeri gzel yani herzman için iste bu dedğin olmuyor ama şebeke cekimi acısından bakarsan türkcell
Ben vodafone kullanıyorum ve memnunum ama turkcell daha iyi bence hizmet açısından
şu an turkcell im de enayi yerine koyuyor fiyat performans olarak
Özellikle internet paketlerinin fiyatları çok fazla vodafone da bu yönden avantajlı
Vodafone'u tercih etmeme ramak kaldı :^
Etmelisin 😀
Türk telekomdan gayet memnunum. vodafone hiç sevmiyorum.
Türk Telekom hiç bilmiyorum denemedim
Diğer ismiyle Avea yani.
Hımm bende şimdi baktım evet -,-
Kalite cekim gücünün iyi olsuğu icin turkcell bide pahalı olmasa paketleri
üç operatörü de kullanmış biri olarak turkcell i tek geçerim.. hatta bimcell de dahil :)
turkcel pahalı ama sonuçta türklerin yabancılar kazanacağına biz kazanalım o yüzden türkcel hemde en kalitelisi
Turkcell kullanıyorum ama Avea ya geçmeyi düşünüyorum. :) bence Avea daha iyi.
En iyisi vodafone. 3G kapsama alanı bakımından en iyisi.
Mecburiyetten türkcell. Kullaniyorum. Saolsun hic affetmiyor gecirdikce geciyor Türkcell e bulasma :)
Ben yılallardır turkcell kullaniyorum butun ailem hatta sülalem turkcell ama ben turkcelle para yedirmekten illallah ettim eşim vodafone hat almış bana hala turkcell haattim acik ve sanki bana tukcellden baska hat yokmuş hepsi kotuymus gibi geliyor para yedirmekten tarifelerin dusuklugunden biktim evet ama bir ayrilamama duygusu var sizce vodafone hat alarak iyi mi yaptim kötümü yaptım? Herkes orta çekiyor diyor yani bir telefon nasil heryerde cekmez anlam veremiyorum turkcell hic cekmemezlik yapmadigi icin korkutuyor şu an beni vodafone bana bir aciklik getirir misiniz?
Vodafone çok iyi çekiyor ama en güzel paketler en güzel kampanyalar avea da... Turkcell tam bir kazıkçı
sen pocell geç link indirimde varmış
benve wodafone hem ucuz hem kaliteli
trcll cok pahalı ama kaliteli
avea ucuz ama bes para etmez cekim kalitesi 0
bende hepsi var..ama avea kendini geliştirdi ve daha avantajlı geldi bana..bu yüzden vodafonu da aveaya taşımayı düşünüyorum
wodafone faturali her yone 70 tl hayvan gibi konusabilirsin :-). bir sene anlasmali
faturaı istemiorum..
kntrluden cakmiyorum:-)
Vodafone al..
Turkcell'liyim..kapalı data hattına net kullanımı faturalandıracak kadar dolandırıcılar :))
TURKCELL... kazigi essiz ama 1994 den beri devam ediyorum
Turkcell diğerlerine göre biraz fiyat farkı var ama kaliteli güzel.
Biraz pahalı olsada Turkcell sonuçta en iyi o çekiyor.
ucuz istiyosan avea, Kazık yemek istiyosan turkcell, Hattın çoğu yerde çekmesini istiyosan vodafone
avea bence 35 tl 750 dk 5bin sms 3 gb internet miss
türkcell ortak
bizim evde bir türkcell çekiyor :D
turkcell kazıkçı avea her yerde çekmiyo en iyisi vodefone
Avea da guzel paketleer var ama heryerde cekmiyo. Vodafone dene istersen.
avea hesaplı, vodafone müşteri memnuniyetinde b... nu çıkardı, berbat, turkcell tamam eyvallah kaliteli ama fiyat da ona göre. al birini vur ötekine. aveayı seç en azından az para ile çok iş yaparsın
vodafone kullanıyorum.. ama turkcelle geçmek isitorum
Geçme derim çok kazık kalitesine lafım yok ama para su gibi gidiyor
hadi ya..
Ewet
anladım.
avea 25 tl 500 dk 5000 her yöne sms 2 gb internet paketin adını unuttum :D
olur ama sözleşme falan yapma istediğin yere geçebilrsin
tabi ne demek hatta süreyya ciliv'e gelin bile olabilirsin istersen şirketi üzerine yapar -.-
espri zamanı değil canım :)
o dediğin de mümkün değil ama işte :)
Süreyya civil sülalesine nasıl geçebiliyoruz peki :D
kız olsam oğluna ilaçlı soda içerir üzerine kalırdım -.- ehe
turkcell kullanıyorum o dediğini yapanlar var zaten sıkıntı olmaz yani