Ancak konuşurken askimli canimli konusasim gelmiyor aksi takdirde..
Sevgilim telefonunda uygunsuz seyler?
Ancak konuşurken askimli canimli konusasim gelmiyor aksi takdirde..
Erkek arkadaşın çokta anormal davranmıyor. Sadece p*rno izleyip mastürbasyon yapıyor muhtemelen. Kendini tatmin edebilmek içinde bunlara ihtiyacı var. Bence bu kadar kasmamalısın. Başka birileri ile birlikte olup seni aldatmıyorsa yeterlidir. Kendi kendine yapmasınada karışırsan, adam rüyayı beklemez benden söylemesi.
Her zaman söylüyorum kadınlar ile erkekler bir değildir unutmayın. Bizler bir erkek olarak bunu yapmaya mecbur kalabiliyoruz, kadınlar ise gerektiğinde kendilerine hakim olabilirler. Bunu yapması normal.
Ben normalligini kabullenmek istemiyorum ve kesinlikle izlememesini istiyorum. Ona nasil soyleyecegimi bilmiyorum
Eğer bahsettiğim sohbet siteleriyle ayrılman doğru olan lakin p*rno sitesi falansa sacmalama bence 4 yildir berabersiniz adam ne yapsın seninle altın gününde gelsin o zaman yani cinsellik ogretilmedigi için bu halde bu genclik
Virus mu 😂😂😂😂 bazi kizlar oldurecek beni yaaa. Hic mi abiniz olmadi sizin yaaa her erkek giriyor emin olun.
Aynen ya benim de senin gibi meraklı bir kardeşim basmıştı odamda :D
Abim yok
@SrhtGltkn19 3 erkekle buyursen alisiyorsun 😂😂 abimin sevgilileri mesajlari falaaanlar filanlar artik normal karsiliyorsun
Onemli olan baska kizlarla konusmus mu ona bak sen? Siteden zarar gelmez
Yerin dibine girmiştim yakalandığım an bir daha hiç izlemedim o tür şeyler :D
Yok konusmaz yani o kadar degil
O zaman sorun etme canim. Biraz once bir soruyu daha cevapladim boyle ama o erkek 3 4 tane kizla konusuyormus falan. Seninki kizla konusmuyorsa siteden dolayi sorun etme her erkek acar izler. Abimlerden biliyorum kac yillik sevgilileri var tektas aldilar falan ama telefondan kizlarla yurutuyordu isi baska kizlara askim bebegim diye +18 konusuyordu
Cevap
18Cevap
Ya arkadas bunu kisitlamana gerek yok ki cocuk bazi ihtiyaclatini onlara bakarak giderebilir yani bu senin sucun bence cocugun bir sucu yok bazen kizlar kiskancliklatini abartiyolar neyi ne zaman kisitlayacagini bilmiyolar bu gibi durumlarda boyle şeylerle hep karsilasirsiniz.
Virüs olmasına imkan yok :) Burda senin yaptığın yanlış bence neden telefonunu kurcalıyorsun ki ya da geçmişine bakıyorsun? Güven sorunun olduğunu düşünür zaman veririm sana ben olsam.
Hayir yaa internetten bisey arastircaktik ben aldim bakiym diye face sayfasi açıktı geri tusuna bastim onlar cikti.
O zaman büyütme. Görmemiş gibi yap ve idare et.
o zaman dünyadaki her erkek sapık sana göre. bence kadınlara yönel diyeceğim evlenmek için ama artık onlarda da durum farklı değil :D
Bende izliyordum bir kiz olarak ama biraktim günah cünkü, birde aliskanlik yapmis sevgilin bence birakmaki baska seyler bulsun kendine. Terket belki akli basina gelir
Sen bir kadınsın bende bir kadınım sen hiç girdinmi öyle sitelere namusun üstüne soyle bana
Girmedim. Bazen bilgisayarda bir seyler yaparken cikiyordu birden ekrana kapatiyordum onlari da sayiyor muyuz.
Girmedin ne kadar güzel peki hiç aynanın karşısında çıplak olarak kendine Seksi bir biçimde baktın mı?
Gitsin birine mi tecavüz etsin.. uygunsuz dediğin p*rno filandır.. bunlar artık sapkınca şeyler değil 60'larda mısın sen :/
Soylesem nasil soylicem ona ((( uygunca.. )))
buna karışamazsın açıkcası. yani bundan mahrum bırakamasın zaten o da bunu gemleyemez.. bırakcaksın kendi haline zaten sıkılcak ondan da ama yasaklarsan , karışırsan daha çok ilgisini çekecek :/
Girsin ne var bunda seninle sevgili diye çocuğu satın mi aldın
Yahu ne cahil ne görgüsüz insansınız ya. Sanki dün mağradan çıktın arkadaş ihtiyaç meselesi sapıklıkla ne alakası var bir git ya
Ne yani sevgilin p*rno sitesine girdi diyemi evlenmicen. ya da çıplak kızlara baktığı ıcın mi? Bunları yapmayan yok heee bunu bil hadi eyw
Her erkek izliyor. Sevgilisinin izlemediğini düşünen de kendini kandırır geçmişi siliyordur erkek. O yüzden boş yere triplere girme.
normal bısy bu ızleyemezmıs azmıs olabılır adam azmıs ve kendını tatmın etmıstır bırısıyle aldatsa dahamı ıyı bunumu ıstıyorsun?
onunla konuş sorununu burda anlatma buraya yazman çözüm değil
fantazi dunyasi varmis adamin :D
baskasiyla yazismalarini falan bulmaktan iyidir
bunun olması gayet normal ama evlenmek için acele et
kızım erkek adam napsın senden fayda yok video ve elller devreye giricek ihtiyaçç buu
Siz uygunsuz bişeyler yapmıyorsanız izlemesi doğru olmasada abartılcak bişey değil
ne var yani girmişse? ayrıl o zaman sorun sende partnerinde değil.
bu zamana kadar istediğini verseydin belki de girmezdi öyle sitelere
- Virüs olmadığından emin olabilirsin.
bamya testis * p*rno
bamya mı bu nasıl bir site
ben yazmadım
CANIM her erkek izler sapık değil yani normal
girmesi senin için neyi değiştirki bırak girsin
adam napsın yahu bekar adı üstünde
o adam bile fazla sana sry
Bir sekilde rahatlamaya ihtiyacı var onunda
Ne virüsmüş beeee.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?