Sevgilimin telefonunda esc?

Arkadaşlar 2.5 senelik bi ilişkim var çok kötüyüm lütfen akıl verin. Sevgilime aşırı güvenirdim bana sadıklığıyla çok güven sağlardı sadece son aylar çok kavga ediyorduk neyse geçenlerde telegramında esc numarası gördüm Telegramda herkeste çıkıyor zaten diye çok şey yapmadım bir de telegramına virüs girmişti sevgilimin bu doğru bunu biliyorum. Neyse ben esc numarasına baktım ezberledim bugün kadını aradım. Sevgilimin fotosunu da wpden attım size geldi mi bu kişi diye kadın gelmedi dedi yazdı mı peki dedim önce direkt evet yazdı dedi sonra 100 kişi yazıyo günde bilemedim dedi. Numarasını atmamı istedi attım. Kadının wp mesajları 1 gün sonra silinsin olarak ayarlı olduğu için süreli mesaj olduğu için mesajlar yok fakat sevgilimin numarasını wpden engellemiş ve ss attı demekki yazıp yazıp gelmemiş biz öyle yapanları engelleriz genelde dedi ama engellemişim sevgilini dedi. Arkadaşının numarasından baktı kadın arkadaşı da esc sevgilimi engellemiş. Ne yapacağımı bilemiyorum sevgilimle uzak mesafeydik şimdi buraya taşınacaktı tam da. Çok kötüyüm yardım edin ne yapmalıyım

Sevgilimin telefonunda esc?