Arkadaşlar 2.5 senelik bi ilişkim var çok kötüyüm lütfen akıl verin. Sevgilime aşırı güvenirdim bana sadıklığıyla çok güven sağlardı sadece son aylar çok kavga ediyorduk neyse geçenlerde telegramında esc numarası gördüm Telegramda herkeste çıkıyor zaten diye çok şey yapmadım bir de telegramına virüs girmişti sevgilimin bu doğru bunu biliyorum. Neyse ben esc numarasına baktım ezberledim bugün kadını aradım. Sevgilimin fotosunu da wpden attım size geldi mi bu kişi diye kadın gelmedi dedi yazdı mı peki dedim önce direkt evet yazdı dedi sonra 100 kişi yazıyo günde bilemedim dedi. Numarasını atmamı istedi attım. Kadının wp mesajları 1 gün sonra silinsin olarak ayarlı olduğu için süreli mesaj olduğu için mesajlar yok fakat sevgilimin numarasını wpden engellemiş ve ss attı demekki yazıp yazıp gelmemiş biz öyle yapanları engelleriz genelde dedi ama engellemişim sevgilini dedi. Arkadaşının numarasından baktı kadın arkadaşı da esc sevgilimi engellemiş. Ne yapacağımı bilemiyorum sevgilimle uzak mesafeydik şimdi buraya taşınacaktı tam da. Çok kötüyüm yardım edin ne yapmalıyım
1 yılYahu arkadaş telegram 3 4 yıldır ülkemizde kullanılıyor, belki de seninle konuşmadan önce gitti bu esclarla konuştu veya merak etti, yeni olup olmadığı ne malum? Hızlı koşan atın boku seyrek düşer, evlilik isteyen ki sizin yüzünüzden erteleyen bir adamcağızın sanmıyorum öyle bir hareket yapacağını. Tabii yapmış olabilir ancak 2.5 yıllık bir ilişki söz konusu. Ya net bir kanıt bulmanızı ya da tartışırken sorun etmeyeceğinizi fakat ne zaman olduğunu dürüst bir şekilde detayıyla anlatmasını söyleyin, eğer korkutmazsanız size muhtemelen doğruyu söyleyecek ve sonrasında ne yapacağınıza karar verirsiniz. Ama sert bir şekilde blöfle ilerlerseniz MUHTEMELEN yalan söyleyecek ve inkar edecek.
011 Yorumla
Soran1 yılYarın buluşacağız zaten ağlarım ben söylerken bunları dayanamam. Esc bana yazmış beni bulmuş gibi hazırladım kendimi. Kadın bana engellediğine dair ss attıya hani ss te sevgilimin fotosu görünüyordu sadece kişilere açık fotosu. Bu demek oluyor ki kadın kişilerinde yani rehberde var. Ne yapacağımı bilmiyorum çok çaresizim çok üzgünüm evet seneye evlilik düşünüyordu fakat son aylar aşırı kavgalar oldu bi ara yalnız kalmak istiyorum dedi 1 saat sonra pişman olmuştu bu dediğinden geri aramıştı filan anlayacağınız çok kavga ettik son aylar tabi bu sebep değil kadına yazması için ama yazdıysa o kavgalarda yazmıştır diye düşünüyorum ayrılma sebebi değil mi?
- 1 yıl
Bakın, buna siz karar vereceksiniz ama telegram çok uzun süredir var. Belki de siz hayatınızda yokken görüştü bu insanlarla. Düşünüp tartın sakin olun üzmeyin kendinizi rica ediyorum.
Soran1 yılSordum ne bu diye benim ne senimleyken ne senden önce öyle şeylerle işim olmaz o canım filan dedi bugün de ben kadını arınca başımdan kaynar sular döküldü. Kadın bi de dedi ki bana yazdığında bu profil fotosu vardı dedi whatsappta o foto da eski bi foto değil
- 1 yıl
Valla bence evet 2.5 yıl birliktelik zor olur, acı olur ama evlendiğinizde bu tarz olayların yaşanma ihtimaline karşı madem böyle bir şey gördünüz bence bir düşünün. Hiçbir şey sizin hayatınızın kalanından önemli değil, keşkelerle dolu bir hayat yerine iyi ki dolu bir hayat sizin elinizde ben yanlış şeylere sebebiyet vermek istemediğimden bir öneri vermeyeceğim.
Soran1 yılBen de bu şekilde devam edemem zaten bugün buluşacağız konuşcam ama o kadar zor ki benim için nasıl olacak ne yapacağım acaba kadınlara gitmedi de sadece numarası mı var sadece yazdı mı vs diye düşünüyorum ama bu da yanlış tabi. Ne açıklama yapacak bilmiyorum. Wp dökümü çıkarılıyor mu çıkartsak kanıt olarak
- 1 yıl
Hayır çıkartamazsınız wp böyle bir döküm vermiyor
Soran1 yılSizce ben kadını bulup aradığımı söyleyim mi erkek arkadaşıma yoksa kadın beni buldu diye numara mı yapim çünkü sen niye onu araştırdın güvenmiyor musun diye beni suçlu çıkarabilir
- 1 yıl
Dürüst ol her zaman, seni çok seviyorum böyle bir şey yapmana ihtimal de vermiyorum ama neden? diye sorabilirsin
Soran1 yılBitireyim mi çok kararsızım gitti mi gitmedi mi bilmiyorum o kadın gelmedi bana sadece yazdı yazıp gelmediyse o yüzden engel atmışımdır dedi ama başka birine gitti mi bilmiyorum
- 1 yıl
valla karar sizin, teşebbüs etmesi bile düşünülmesi gereken bir konu. aceleci olmayın derim
Soran1 yılBitirecektim kararlıydım hala bilmiyo bugün görüşcez söylüycem yazmışsın diye inkar edecek muhtemelen kanıtım yok çünkü tek kanıt kadının sevgilimi engellemiş olması ss attı bu var sadece kanıt. Ama birbirimizi gerçekten çok seviyorduk şu an bile bana karşı çok heyecanlı davranıyo ilk gün ki gibi 2.5 yıldır. Ne yapsam ki bilmiyorum
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı.
1 yılÖncelikle çok geçmiş olsun diyorum. Umarım en hasarsız bir şekilde atlatırsın. 💐
Bu durum aldatmaya gider. Kendini ifade eder. Ama kanma inan yapan bir daha yapar. Çünkü güvenin kırıldı. Ve sokakta esc çok var. Onlardan birine de gitmiş olabilir. Aranızdaki ilişkiyi en sen bilirsin09 Yorumla
Soran1 yıl2.5 yıldız beni çok sevdi hep heyecanı aynıydı seneye evlilik düşünüyordu benden daha çok istekliydi bu konuda. Şok içindeyim öyle söyleyim sadakati asla sorgulanmayacak biriydi hep bana böyle hissettirdi. Bu gördüğüm ilk hatası 2.5 sene içinde ve kadın bana bi mesaj ssi atmadı sevgilimi engellediğine dair ss attı. Neden engellediniz dedim hatırlamıyorum yazıp gelmemiştir mesaj atmıştır oyalanıştır böyle yapanları engelleriz genelde dedi. Kadın yalandan yeni engelleyip bana yalan mı söylüyor diye de düşünmedim değil ama neden yalan söylesin
Soran1 yılHayır ama benzer şeyler oluyordu tam olarak o olmasa da ve benden yana mutsuzluğu yoktu
- 1 yıl
Bunun önemi çokta yok. Eğer insan bir ilişki içindeyse böyle bir davranış sergilemesi tamamen yanlış
Soran1 yılBirlikte olmadık yani ama onun dışında her şey oldu tatmin oluyordu öyle diyim. Uzak mesafeydik sadece sürekli görüşmüyorduk
- 1 yıl
Kafanı topla fazla fikir alma içinden geldiği gibi davran. Konuş ama sende biliyorsun inkar edecektir. Tekrar güven kazanması zaman alacak. Ve sakın benimle cinsellik yaşamadın uzakta olduğun için böyle yaptım derse kabul etme. Bu seni suçlu duruma sokar. Sen sadakatli oldun.
Soran1 yılYok zaten beni suçlayamaz bugün gidicem konuşcam önce telefonunu isteyip arkadaşımı arıycam diye o kadının numarasını yazcam onun teline kayıtlıysa çıkar. Eğer kayıtlıysa ve yazdıysa ne yapacağım bilmiyorum. Gitmesi zaten aldatmak ama ya gitmediyse ne yapacağım ben 🥲
- 1 yıl
Başkasını düşünmek bile mikro aldatmaya gider
- 1 yıl
Umalım ki gitmemiş olsun.
Soran1 yılNasıl emin olcam acaba gidip gitmediğine
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle, ne kadar karışık ve zor bir durumda olduğunu anlıyorum. Bu tür bir olay karşısında kendini kötü hissetmen çok doğal 😔. İlişkide güven sarsıldığı zaman, huzursuzluk ve belirsizlik oldukça yıpratıcı olabilir.
Sevgilinle açık ve dürüst bir şekilde konuşmayı deneyebilirsin. Duygularını ve endişelerini ona anlat, böylece o da durumu açıklama fırsatına sahip olur. Konuşurken suçlayıcı olmaktan kaçınarak, daha çok kendi hislerinden bahsedebilirsin. İlişkinizin geleceği hakkında nasıl hissettiğinizi değerlendirmek için birlikte zaman geçirebilirsiniz.
Ayrıca, kendi duygusal ihtiyaçlarını ve beklentilerini de göz önünde bulundur. Eğer bu durum güvenini ciddi şekilde sarstıysa veya ilişkide kendini sağlıklı hissetmiyorsan, belki de duygusal sağlığını önceliklendirmen iyi olabilir. İlişkileri değerlendirirken her zaman kendini düşünmeyi ihmal etmemelisin. Eğer ihtiyacın varsa, bir arkadaşınla ya da güvendiğin biriyle de konuşabilirsin. Bu süreçte kendine nazik olmayı unutma.02 Yorumla
Soran1 yılKadına yazdıysa bile açık bir şekilde evet yazdım demez
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılGerçekten zor bir durumdasın, seni anlıyorum 😔. Güven çok önemli. Sevgilinle dürüst bir konuşma yapman iyi olabilir. Onun da fikirlerini ve açıklamalarını duymak ilişkinizin geleceği için önemli olabilir. Belki de bu olay, ilişkinizin temellerini gözden geçirmen için bir fırsat olabilir. Kendi mutluluğun önceliğin olmalı, unutma. 💖 Üzülme, ne olursa olsun yanında kimlerin olduğunu unutma!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılböyle bir şey yaşayıpta halâ ikilemde kalman.
zayıf olma, bazen duyguyla değil akıl ve mantıkla hareket etmeliyiz.14 Yorumla
Soran1 yılO kadar güvenip seviyordum ki seneye evlenecektik hala şok içindeyim aşırı kötü hissediyorum ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Henüz onla konuşmadım yarın nasıl konuşcam ne yapcam bilmiyorum
- 1 yıl
Gelecek planlaması yap ve bu herifle evlenirsen sana daha ne acılar yaşatacağını göz önünde bulundur. mesela bir şey var ben onu çok ama çok seviyorum ama bana çok zarar veren bişey o yüzden uzaktan seviyorum yakından sevmiyorum.
Soran1 yılKarşılıklıydı her şey o da aşırı sevip evliliği benden çok istiyordu heyecanı hep ilk gün gibiydi yanlışı olmamıştı bana üzüntüm bu yüzden. Karaktersiz gelseydi bana ben zaten bu kadar şaşırıp üzülmezdim ve 2.5 yıl sürmezdi 🥲
- 1 yıl
karar senin
1 yılBence konuş adamsan doğruyu söylersin ben gerçeği biliyorum de , dökülür it
025 Yorumla
Soran1 yılGerçeği söylemeyip inkar eder ne yapacağım bilmiyorum
- 1 yıl
İnkar eden adamda dönmenin tekidir bir halt yediysen durcaksin arkasında bana danisacak olursan ki ben insanları ilk hatasinda silerim bence ayrıl bana ters çünkü basit bir esc un nosu bir erkeğin telefonunda bulunuyorsa ne yanından geçerim ne yöresinden öyle hiçtir benim gözümde ama tabi senin kararın :d
Soran1 yılTabiki ben de sizin gibi düşünüyorum ama o kadar çaresiz ve kötüyüm ki hiç beklemiyordum tek kalemde silmelik bi hareket ama ne diyecek ona söylediğimde vs hiç bilmiyorum.
- 1 yıl
Çaresiz olma bir hayat yaşıyorsun insanları silmezsen hayat seni yavaş yavaş siler dünya o kadar büyük ki ama o kadar büyük ki ay ben onsuz yapamam dediğin her kişiyi an gelicek hatirlamayacaksin bile sana iyi gelmeyen insanları elemeyi öğren bu 2,5 yıl olsun 5 yıl olsun çok çok zordur eminim ama yapicak bişey yok ilk önce kendine değer ver 3 kuruşluk adama kendini layık görüp yıpratma , herkes adam olucak diye bişey yok bu gibi kişiler senin benim önüme koyulmuş ibretlik insanlardan ibaret.. yani ben öyle düşünüyorum gerçekten bunu bütün iyi kızlara haykırmak istiyorum lütfen ama lütfen sizin degerinizi bilmeyen saygı göstermeyen nazik olmayan sadıklıktan bile aciz low ıq insanlarla muhattap olmayın silin ya. hayır ne kadar zor olabilir ki yıllardır yaptığım şey tek kalemde siliyorum ben çünkü kendi degerimin farkindayim ne eksik ne fazla kendim gibi birini bulsam yeter arayış içerisinde de değilim zaten o beni bulur sende benim gibi düşün emin ol mutlu olursun 🫶🏻🙃
Soran1 yılYaşım 25 evet çok büyük değilim ama insan 25 ten sonraki yaşlar evli olup daha düzenli bi hayat istiyor biz de seneye evlenip birlikte güzel bi hayatımız olsun çok istedik ama benden çok o istiyordu hep , bunun için çabalıyordu. Bunları düşündükçe konduramıyorum nasıl olur ya diyorum. Benim için deli oluyordu 2.5 senede hep aynı heyecanla yaklaştı bana hep çok sevdi sevgisinden de her şeyinden gerçekten aşırı eminim. İlk kez şimdi bu hatasını gördüm gerçekten şok içindeyim çok şaşkın ve üzgünüm. Güzel ilişkimizi batırmaya değer miydi diyorum sadece. Yarın buluşcaz ben bi şekilde öğrendiğimi söylüycem kadının beni bulup yazdığını söylüycem kendi mesajlarımı sildim kadınla yazışmamı kadın bana yazmış gibi görünüyor onu göstercem. Kadın ss atmış erkek arkadaşımı engellediği göstermiş ama ne yazdı da engelledim hatırlamıyorum muhtemelen yazıp gelmemiştir oyalamıştır öyle yazanları engelleriz biz diyor. Arkadaşımdan da bakim bi numaraya dedi arkadaşından da engelli erkek arkadaşım arkadaşını da nerden bulup yazdı ki bisürü şey düşünüyorum çok kötüyüm acaba bunlara gitmedi ama başka birine gitti mi vs sorguluyorum sabahtır
- 1 yıl
Konuş bence en iyisi , umarım sandığımız gibi bir aldatmaca dönmüyor dur altra
Soran1 yıl@asdafsfa anlamadım
- 1 yıl
Slk o slk boş ver 😊
Soran1 yılBugün konuşmaya gideceğim bitirecek miyim nasıl yapacağım o kadar zor ki ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Acaba kadınlara gitmediyse sadece numarası varda mesaj attıysa yine de ayrılık sebebi mi sence. Çünkü 2.5 yıldır bi yanlışını görmemiştim çok seviyordu benimle ciddi düşünüyordu seneye
- 1 yıl
Birazda adamın tavırlarına bağlı , benim aklımla hareket etme gene de ben olsam anında silerim ama çok seviyorsun arada 2,5 yıllık bir ilişki var gitmedi diye bu düşünmediği anlamına gelmez numarası ne için gezer bir adamda gitmek için tabiki gitmedi diye bu aldatmadigi anlamına gelmez sonuçta kafada planlayıp almış numarasını
Soran1 yılBenim için de direkt bitirme sebebi pişman olsa peki yazdığına ama yine de nasıl güvencem ya evlenince yazarsa diye düşünmeden edemem ki bende çok zor durumdayım
- 1 yıl
Sen bir git konuş sonrasına bakarız canım üzme kendini
Soran1 yılkendisinin teline arkadaşımı arıycam bahanesiyle kadının numarayı girdim kayıtlı değildi ama geçmişte kaydettiği veya yazdığı için numarası çıktı. Sen bu kadına mı yazdın ben kadınla konuştum dedim yazmışsın ve kadın seni engellemiş dedim ssi gösterdim telefonuma ne oluyo bilmiyorum askerden geldiğimden beri ben öyle bi şey yapar mıyım filan dedi kendini savundu nasıl böyle bi şey beklersin dedi. Sonra sinirlendi kalktı gitti uzun mesaj attı mesajla kendisi bitirdi ben hiç bu kadar aşağılanmamıştım bana bunu nasıl yakıştırırsın artık bitti filan yazdı şimdi de bittiğine üzülüyorum. Resmen kendi bitirdi benim bitirme düşüncem vardı ama çok sevdiğimden kararsızdım.
- 1 yıl
Manipüle ediyor seni p8ç kanma
Soran1 yılBitirirken uzun uzun mesajlar attı ben hiç bu kadar aşağılanmadım kalbimi paramparça ettin benden öyle şeyler bekleyerek bi daha konuşmayalım bitti artık ben tükendim yoruldum seni deliler gibi seviyorum ama nasıl bana bunu yakıştırdın vs diyip kendisi bitirdi ne yapacağımı bilmiyorum
- 1 yıl
G. Zekalı at ağızlı numarayı gördüm kayıtlı gözüme mi inancam sana mı puşt de
Soran1 yılKayıtlı değildi de geçmişte kaydetmiş veya yazmış numarayı girince numara çıktı kayıtsız bi şekilde
- 1 yıl
E anlatmadin mi eskiden kaydetmissin diye telefonda bula bula yanlislikla eskort nosu mu kaydetti aqqq yalana bak
Soran1 yılSöyledim diyor ki askerden geldiğimden beri telefonuma bi bokluklar oluyo sen de biliyorsun benim öyle şeylerle işim olur mu nasıl oldu hiçbi fikrim yok ama ben senden başkasına yazdıysam düşündüysem 1 sn bile geberiyimAllah şahidim olsun yazmadım ama bitti artık dedi yeminler edip ve kendisinin bitirmesini anlayamıyorum şu an
- 1 yıl
Böyle bişey var ve suçluluk duygusuyla seni manipüle etmeye çalışıyor sakın kanma
Soran1 yılZaten bitirdi kendince çok kırıldığını anlattı
1 yılAllah'ın dan bulsun kardeşim boş ver oylesinicin degmezz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBirlikte oldunuz mı hic
019 Yorumla
Soran1 yılHayır ama bu sebep olamaz
- 1 yıl
Sana göre olmaz ama bi erkek yıllarca bekliyemior mutlaka kaçamak yapıyor bu kişiliğin kötü yapmaz
Soran1 yılAldatmaya giriyor ama
- 1 yıl
Sana erkeklerin tümünü anlatmaya çalışıyorum evet bi nevi aldatma sayılır ama bekleyip dayanamazlar bu bi ihtiyac demeye çalışıyorum bunu mecbur bir şekilde gidermesi lazım şimdi kalkıp katiyen kabullenmem dersen ayrılman gerekicek ve daha temizini de bulmak zordur önemli olan kişiliği öyle kadın kız ayakları olması farklı böyle ihtiyaç gidermesi farklı sanırım seninle de hiç bir şekilde gideremiyorsa göz yummak gerek
Soran1 yılBiz birlikte olmadık ama benimle gideriyordu öyle söyleyebilirim. Birlikte olmak dışındaki şeyleri yaşadık ve çok memnundu. Uzak mesafe olduğu için bazen 2 3 ay görüşemedik mesela ama o 2 ayda hemen başkasıyla mı olacak
- 1 yıl
Birlikte yardımcı oluyorsan gideriyorsa ozaman haklısın aldatmaya geçmiş ve ispat da etmişsin öyle bi hakkı yok kişiliği öyle bozuktur
Soran1 yılGitti mi kadınlarw bilmiyorum ama numarası varmış kadın engellemiş bunu konuştum. Neden engellediniz dedim yazıp gelmeyenleri genelde engellerim dedi
- 1 yıl
Bir değil ikisine yazmış muhtemelen birine gitmiştir bu senin gördüğün numaralar dürüst olsaydı öyle birşeye kalkışmazdı şimdi illa elinde bi delil olmasına gerek yoktur bi kere böyle birşeye kalkıştı yani
Soran1 yılkendisinin teline arkadaşımı arıycam bahanesiyle kadının numarayı girdim kayıtlı değildi ama geçmişte kaydettiği veya yazdığı için numarası çıktı. Sen bu kadına mı yazdın ben kadınla konuştum dedim yazmışsın ve kadın seni engellemiş dedim ssi gösterdim telefonuma ne oluyo bilmiyorum askerden geldiğimden beri ben öyle bi şey yapar mıyım filan dedi kendini savundu nasıl böyle bi şey beklersin dedi. Sonra sinirlendi kalktı gitti uzun mesaj attı mesajla kendisi bitirdi ben hiç bu kadar aşağılanmamıştım bana bunu nasıl yakıştırırsın artık bitti filan yazdı şimdi de bittiğine üzülüyorum. Resmen kendi bitirdi benim bitirme düşüncem vardı ama çok sevdiğimden kararsızdım.
- 1 yıl
Senin bi hatan yok gitmek istediyse bırak gitsin seven yanında dururdu sana bu soru işaretini bırakmazdı hadi bıraktım açıklamasını yapardı
Soran1 yılO da şöyle düşündü yüzyüxe konuştuk bugün nasıl bana böyle bir şey yakıştırırsın nasıl benden böyle bi şey beklersin çok ağırdı çok gururum kırıldı dedi ağlamaklı bi sesle ben asla o tarz insanlara gitmem gitmedim de dedi filan
- 1 yıl
Belki de gerçekleri söylüyor askerlik döneminde kalmistir
Soran1 yılKadın beni neden engellemiş vs bilmiyorum diyor sırf onun yazdığını düşündüm diye nasıl bana bunu yakıştırırsın vs diye ağladı ilişkiyi bitirmek istedi sonra barıştık güven sağladı bana hata etmedim değil mi çok kırıldı o da bana ondan bekledim böyle bi şey diye ben de üzüldüm filan
- 1 yıl
Yok hata etmedin güven veriorsa bundan sonra sorgulama bir şey olursa hissedersin demek seviyor seni gerçek
Soran1 yılErkek arkadaşımın teline bi şey olmuştu telegramına wpsine başkası giriyordu hala girdiğini iddia ediyor ben yazmadım etmedim benle alakası yok diyor
- 1 yıl
Kimse kimsenin hesabına girmez orası doğru değil
Soran1 yılYanında şahit oluyorum wpsine filan biri giriyo yanımda çocuk ama çevrimiçi oluyo hesabı çıkıyo veya sürekli aktif oluyo hiçbi yerde açık değil hesabı onu da kontrol ettik. Denemek için telini kapatıyoruz hala biri girip çıkıyo o anlık bile
- 1 yıl
Ozandan başka cihaz ya da bilgisayarda oturumu var açık olan
Soran1 yılİşte kendi bilgisayarında değil çünkü yanımda full çevrimiçi olurdu öyle olsa full çevrimiçi değil girip çıkıyo kullanan kişi görülme 5 dk önce diyo mesela
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ayy bu nasıl bir vizyonsuzluk 😂
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılsevgilinden kan testi iste
01 Yorumla
Soran1 yılKan testinden hastalık çıkar , hastalık her kadından bulaşmaz ki
Aşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı. S**tiri cek knk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAdama vermiyorsan başının çaresine bakmış
010 Yorumla
Soran1 yıl@Asena_1 seneye evlilik düşünüyorduk o aşırı istiyordu evlenmek
Soran1 yıl@Asena_1 bu sene evlenecektik erteledik bazı sebeplerden benlik sorunlardan kaynaklı
Soran1 yıl@Asena_1 yarın konuşacağım ama ben numarasını bulmuş gibi değil de kız beni bulmuş gibi bi plan hazırladım kızla fakeden kendimle konuştum ss i göstercem mantıklı mı
Cevap sahibi1 yıl@Asena_1 haahha meraklı melahat
Soran1 yıl@Asena_1 kendisinin teline arkadaşımı arıycam bahanesiyle kadının numarayı girdim kayıtlı değildi ama geçmişte kaydettiği veya yazdığı için numarası çıktı. Sen bu kadına mı yazdın ben kadınla konuştum dedim yazmışsın ve kadın seni engellemiş dedim ssi gösterdim telefonuma ne oluyo bilmiyorum askerden geldiğimden beri ben öyle bi şey yapar mıyım filan dedi kendini savundu nasıl böyle bi şey beklersin dedi. Sonra sinirlendi kalktı gitti uzun mesaj attı mesajla kendisi bitirdi ben hiç bu kadar aşağılanmamıştım bana bunu nasıl yakıştırırsın artık bitti filan yazdı şimdi de bittiğine üzülüyorum. Resmen kendi bitirdi benim bitirme düşüncem vardı ama çok sevdiğimden kararsızdım.
Esc zevk vermez duygu lazım
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne