Güncellemeler
+1 yıl
Ben firmam tanıtım katologu cekmek ıcın bayan fotomodel-manken arıyorum nerden bulunur. Ajanslar cok pahalı. Gunluk 200-400 tl ye bu işi yapabilen var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben firmam tanıtım katologu cekmek ıcın bayan fotomodel-manken arıyorum nerden bulunur bu kısıler bılgısı olan varmı? Katalog fotoları sadece yurtdısındakı acentalarımızda gorunecek...
Güncellemeler:
4saat Ben firmam tanıtım katologu cekmek ıcın bayan fotomodel-manken arıyorum nerden bulunur. Ajanslar cok pahalı. Gunluk 200-400 tl ye bu işi yapabilen var mı?
Güncellemeler:
4saat Ben firmam tanıtım katologu cekmek ıcın bayan fotomodel-manken arıyorum nerden bulunur. Ajanslar cok pahalı. Gunluk 200-400 tl ye bu işi yapabilen var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncellemeler:
7gün Ben firmam tanıtım katologu cekmek ıcın bayan fotomodel-manken arıyorum nerden bulunur. Ajanslar cok pahalı. Gunluk 200-400 tl ye bu işi yapabilen var mı?
6gün Ben firmam tanıtım katologu cekmek ıcın bayan fotomodel-manken arıyorum nerden bulunur bu kısıler bılgısı olan varmı? Katalog fotoları
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Ajanslardan ufak bir araştırma yapabilirsin
Ajanslara başvuranlar var oralardan bak
Ajanslarla görüştüm cok uçuk ücretler istiyorlar ya 10 000 - 15 000 lıra gıbı 1 gunluk bır cekım
Ben ücretsiz yaparım ama ne olduğuna bağlı.
Ne demek bu