Beni sevdiğini soledi vs vs zaman istedim benle alay ediyon diyip nedensiz yere mesaj yazıp engelledi ne yapmam lazım? ?
Cevabın nedir?
+1 yılyaa ben de bunu yaptım... o yuzden bana çok yakın geldin. ben de çocuga sevdiğimi söyledim baktım onda olay yok ben de onu engeelledim 1 hafta oldu şimdi de vicdanım sızlıyor... çok mu kötü hissettirdi sna :( beni cepte görmüştü... ben de gururum kırılınca engelledim...
018 Yorumla
Soran+1 yılPismansan kaldir engellemek cok kotu bisey
- +1 yıl
evet ama gururda yapıyorum halen... evet öyle.. biliyorum kötü.. üzülmüştür diye üzülüyorum..
- +1 yıl
çocuk kadlırsa senin tepkin ne olur peki?
Soran+1 yılCok mutlu olurum ama bended ehata var cok oynadm ciddiye almadm takiiengelleyene kadar tak etti bişeyler engelleyince
- +1 yıl
aynısı yemin ediyorum aynısı.. ç ama sen kıymetini anlamışsın inşallah açar engeli.. zaten vicdanlıysa emin ol açar... ben de de bu oldu keşke o da kıymetini anlasa sevgimin... resmen bu devirde kimsenin sunmadığı şeyi sunmuşum çocuga.. ama o da istemedi.. ben gurur da yapıyorum şimdi açamam herhalde.. ama bakalım ne kdr vicdanıma dayanabilcem... Seninki de inşallah seni açar.. benimki sen gibi pişman olsa ben gene severdim onu :)
Soran+1 yılAy bitanemm yaaa sence araya bbirirnisoksammi aksam goruselim desem bende seni seviorm deyip opsemmi;))
- +1 yıl
bence yap peşinden git... buna deger diyorsan kesinlikle yap.. daha sıcaksa ve iyi biriyse götü de kalkmaz.. şahsen bunu veya benzerini o çocuk bana yapsa ben bir temkinli olurudum ama götüm kalkmazdı olumlu düşünmeye başalrdım... yap... kaç zaman oldu engelleyeyli?
Soran+1 yılBgn engelledi canım y aksamm soka girdm daha oncede yapmıştı korkak biraz sanırım ama buu defaA hKli aslinsa hepl hKli cok makara yaptm onLa
- +1 yıl
haklı diyorsan ve pişmansan bence peşinden git... haa ama bilmem çocuk ne der bundan sonra ona da hazırlıklı ol ama içinde kalacagına... hani belki çocugun guveni sarsılmıştır , soğumuştur vs vs... ama işte seviyorsa halen zaten sorun etmicektir... dediğim gibi şahsen benim için o çocuk olsa dönse ben geri adım atarım... belki o da boyle düşünüyrdur.. her tepkiye hazır olarak yap !
Soran+1 yılBilmioemkicnm snce affwdermi seven affeder dier adamdan bunun sayesinde Kurtulmuştm tam onla ayrildgm gece tesadüfen tanismistm bunla beni yeniden hayata döndürdü
- +1 yıl
çocugun emegi var yani... valla seviyorsa halen affeder bence... ben duramıyorum şahsen... şimdi bile öfkem geçti..
Soran+1 yılKaldir engeli belki ders olmustur ona
- +1 yıl
gurur yapıyorum bu var... bir de bilemiyorum ben senin kadar pişman oldugunu sanmıyorum kim bilir belki hatta bana çirkin çirkin yazar bile diyorum.. çunku ben de agır şeyler dedim kalbin yok çok bencilsin filan demiştim... üzüldü bu laflarıma.. kavga eder belki...
- +1 yıl
peki sence o da kızmış olup bana saldırır mı dersin? bu da biraz fantastik gerçi ama...
Soran+1 yılSaldirma neden olsun bir dene bakalim ya da ara ne olacakk daha yarim saat uyudum gozume uyku girmedi
- +1 yıl
Merak ettim aklıma geldin ne oldu sonuç? Çocuk geri geldi mi başladınız mı tekrar? Ben engeli kaldırmadım halen.
Soran+1 yılBaristm canım bir kac gun sonra kaldirfi:) saol
- +1 yıl
haha ara ara yazıyom :D baya knka olduk bildiğin.. görünce sevindim zaten iyi ya bari siz mutlu olun.. Ben de 1 aydır engelli duruyor kaldırmadım... ama beni de hafiften dürtmeye başlaı ya kaldırasım var.. sinirim filan azaldı.. olacagından değil de kaldıracak kadar yumuşadım.
En İyi Cevaplar
Türk erkeğinin tribi de hiç çekilmiyor. kusura bakma ama öyle biri başkasını bulmuş olamaz :D için rahat olsun. Ve soruna cevap vereyim hiçbir şey yapma. Rahatlığını bozmaya, yorulmana değmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlay etme. zaman istemek ney ya hadi 1 hafta filan istersin neysede abartıyosunuz şu aman isteme olayını böyle kalır elinizde
03 Yorumla
Soran+1 yılEtttm ama zorundaydmmm yardim. et yalvaririm
Cevap sahibi+1 yıl1) hiç bir şey için yalvarma
2) çok naza çekme
3) engeli kaldırmasını bekliyeceksin mecbur şimdi biyerden sen yazarsan onun götü kalkar.
4) bitti ama madde az oldu buda kalsın burda
Soran+1 yılYalvarmam ama hataliymm düzeltip son defa konuşmak isterim
+1 yılgözü açılmış, başka güzel kadınların olduğunu da farketmiş...
013 Yorumla
Soran+1 yılCok pismanim cok üstüne gittim cekindm acemiym nasil davrancam bilemedm ne yapmmm nasil ulasicam
- +1 yıl
Gercekten seviyorsan egerki gerekirse baska bir hat uzerinden ulas ozur dile gerekirse yalvar birdaha olmiyacagini anlat
- +1 yıl
Haci kusura bakma ya yanlislikla senin gorusten yorum yaptim 😂😂
- +1 yıl
kendimi onun yerine koyunca, bir odun olarak, gurur yapmış olurdum, bir süre burnun sürtülsün diye takılırdım, pcde oyun oynardım.. Hmm bekle biraz döner büyük ihtimalle... :)
Soran+1 yılDönmez elveda msji atmıs bana
- +1 yıl
nasıl biri olduğunu bilmiyorum ama kendini alçaltıp bu şekilde davranma, mesaj gönderme... bekle sana mesaj attığında yaparsın..
Soran+1 yılBende hataliyim cok alay ettm ne erkekler taniyom sende nasil erkeksin dedm guldm alay ettm :(
- +1 yıl
işte kadın cinayetleri bu yüzden kaynaklanıyor.. bir kadın erkeğe destek olur, onun kendine saygısında şüpheye düşürmez..
Soran+1 yılGaza geldim pismanimm Nen yapsam sence
- +1 yıl
bekle, diyorum, beklee... merak etme, güven bana biraz sakinleşsin ortalık.. kendi kendine çözülecek bu olay...
- +1 yıl
ama beklee...
Soran+1 yılYaa bekleyemem o inat kaldirmazz duramıyorm onsuz
- +1 yıl
tamam beni ilgilendirmez. geri dönmesini istiyorsan başka yol yok, senin sabrına kalmış durum...
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
10Cevap
+1 yılYa gülüm hayati neden zorlastiriyosun kendine? Sevgi den eminsen bekleme baskasi kaptiginda aglarsin keske yazsaydim diye sevdiklerinize sahip ciikin az ya tüm dünya hayir desede sen inandigini yap ve sevgine sahib cik ben bunu bilir bunu söylerim!
01 Yorumla- +1 yıl
lütfen cevap veriniz, iş yerinde bir kız vardı 20ay boyunca ilgisi vardı bana bende onu görünce öyle davranıyordum yüzüne gülüyordum felan, oda benim yanımda tedirgin oluyor kekeliyor heyecan yapıyordu ama adım atmadım hiç kızıyordu bana belli ediyordu bunu kendince numaramı silip belli süre sonra geri ekliyordu stalk yapıyordu bu böyle devam etti 20 ay boyunca, 4 gün önce işten ayrıldım ve benim sana hislerim vardı ama bazı hoş olmayan şeyler oldu gelemedim yazdım görüldü atıp engelledi kızmış evet ama böyle mi olması gerekirdi direkt engelledi
- İnternet & Teknoloji konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılanlık bişi engeli kaldırır ona ulaşabileceğin başka bir yer yok mu?
05 Yorumla
Soran+1 yılOrtak aekadaslarm vardi 2 kisi onlari engellemiş ne yapcm cok pismanimm cokk
- +1 yıl
telefon numarası yok mu yahu sanal birşeymiydi
Soran+1 yılEe heryerden engellmis aradm ulasmauoem faceten flnd:)
- +1 yıl
pişman olur açar bişi yapmana gerek yok :D
Soran+1 yılTanidk kim varsa engellemis
kimse nedensiz yere engellemez. yapmışsındır bir şeyler
010 Yorumla
Soran+1 yılYaptmmm ama ummazdmvazgeçiicenii
Soran+1 yılHaklsin kardessmm fikir ver on yas coktum cok alay etttm amma megerki seviomusum
Soran+1 yılDaha bgnnn olduu ne konussam baristirmak icin hastaym desemmi
Soran+1 yılEee ne yapimm seviyom
Soran+1 yılDaha oncede engellenmişti kaldirdi ama
demekki sevmiyomus o anki bid kalmamak icin konusur ve sonra pat baska kizlarda varmiss
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 401 cevap paylaştı. adamım ya ıyı yapmıs zaman ne arkdasım ya ıstersın ya ıstemezsın şimdi koş peşinden hadı kolay gelsın
00 YorumlaBeklemekten yorulmuştur
013 Yorumla
Soran+1 yılNenyapaym yalvaririrm fikir ver
Soran+1 yılNasil ulaasicam engellemis heryerden arkadaslaem var ordanda
Soran+1 yılEngellemis ortak aekadaslari bile engellemis bana mesaj atmis alay ettiğin yeter baska erkkeleri ovuosn yanimsa sogudm senden die
Soran+1 yılDisaridan arasam or t ak arkadaslarisa engellmis ama benim bir arkadasm var onu tanimio ona arattirsam bir kere gordu affedermi cok pismanim agir konustm bende
Soran+1 yılNe desem peki
Soran+1 yılCenemi Kirmak istiyorm bazen cok sacma liyom
Soran+1 yılOyle dicem inşallah affeder beni
Engeli kaldırır dayanamaz ki.
13 Yorumla
Soran+1 yılKaldirmaz ortak arkadas vardi onlarda engellemis cok ugrastm pismanimm nasil ulasicam:((
- +1 yıl
Senin numaranı engellemiş sende başka tlf dan ara
Soran+1 yılYaa suratima kapatsa nerdenki
Nerden engelledi face falan mi
00 Yorumla
+1 yılNe icin zaman istedin
018 Yorumla
Soran+1 yılİlişki icin sonra benle alay ediyon dedi engelledi Aslinda hakli cok guldm pismanim hic vazgecmicek sanmistm :(( ne yapmaliym
- +1 yıl
Gercekten seviyorsan egerki gerekirse baska bir hat uzerinden ulas ozur dile gerekirse yalvar birdaha olmiyacagini anlat
Soran+1 yılBaska arkadasima arattircm affedermi sence
- +1 yıl
Hayir sakin araya baskasini sokma kendiin yap ne yapiyorsan ya da hic bulasma baskasina bel baglarsan araya daha fazla sogukluk girebilir
Soran+1 yılMurat nasil ulaasicam onunda adi murat
- +1 yıl
Bilmem numarasi filan yok mu sende veya herhangi bir internet adresi
Soran+1 yılEngellemis hepsinden
- +1 yıl
Arkadasinin telefonundan facesinden ne biliyim herhangi bir sayfadan ulas kim oldugunu soyle ve durum boyle boyle de mumkunse yuz yuze konusmak iste
Soran+1 yılbir keree gördüğü bir arkadasiiimiz var ona desem ne desin cocuga
- +1 yıl
Yahu o birsey demesin onun tekefonundan ara cocugu sen konus sen baskasini sokma araya o arkadasinin telefonunu al cocugu ara ve konus
Soran+1 yılOarkadaasm cokkk uzakta oturuo bana bayagi
- +1 yıl
Internetten yeni bir hesap ac ozaman sende
Soran+1 yılInysenere girmio ben msjlasiodm cokk nadir firer ayda yilda 1
- +1 yıl
Allahim yarabbim mubarek git al babanin ananin ablanin abinin kardesin ne bilim birinin telefonunu onun telefonunda ara yahu ne biliyim bu sitede mi soyle etiketliyelim gelsin konussun seninle
Soran+1 yılSitede degl anne babamdan arayamm kiyamet kopar ama arkadasima arrtiricam ne desin arkadasm
- +1 yıl
Senjnle konusmak istiyomus desin tamam off gina geldi kusura bakma ama ne laf anlamaz kizsin yahu bir yardim edeyim dedim burnumdan getirdin
Soran+1 yıl10 dak taamul edemedin tek silahmm güzelliğim fuzelde olmazsam 0imm
- +1 yıl
Allah seni alacak adama sabir versin
Tam anlayamadim ama salla gitsin://
00 Yorumla
+1 yılKaldırır o geri yazar sana merak etme
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 10,7b cevap paylaştı. Olur öyle takma kafaya.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yapsam duzelir heryerden engel yedim ortak arkadaslar bile:)
Sizi anlamak baya zor.
036 Yorumla
Soran+1 yılOna cok yalan soledm oyle basladi herseyysondara aliskanlik simdidede sevgi
Soran+1 yılNefes alamiom yardim et ne yapatm kardesm
Soran+1 yılDedimki ona sen nasil erkeksin dedim sonra annenin kuzusu dedim yaninda baska erkkeleri ovdum:((
Soran+1 yılCmm engellemis heryerdenoratak bir cift adkadas var onlari bile engellemis
Soran+1 yılAhahaha ;)) ya bir kiz var ona arattircam ne desin tam kurbam olaym yardm et ne desin
Soran+1 yılGelirmiki bulusmaya
Soran+1 yılAslinsa olmadida ben birinden hoslaniodm cokk hde ne ise platonik ti sonda o geve yemekte bunla tanistm ne ise bana bisure sonda hoslaniorm flnn dedm bende tammam dedmm alaye trm sakaya vurdm va vs suc bendede varr smidde pismanim engelledi beni
Soran+1 yılKopek gbi sevdiğim adami unutturdu bana bir anda ben bile sasirdm ondan hoslaniorm smdi bugün anladm Hoslandi dgmi eli elimi tutunca ilk kez cokta duzgun elimi tuttu sadece
Soran+1 yıl4 ay ciktik dieriyle bakrim bir sevgilisi vae ogrendm bunu gece yemegef gittik kizlarla bunu tanidim
Soran+1 yılSis gozlerlerle raki icerken hersey makarayla basladi simdi asik oldm sansima
Soran+1 yılAcik konusyummu tekk silahmm guzel kizim baskada ozelligm yok lanet biriyim simdi opsem onu bir andaa ayipmi sence 1.5 aydir elimi ilk kere tuttu
Soran+1 yılUyuo bubsaayye sabah aratsammi
Soran+1 yılDua eetarar ins tipsizde bisey aptal dersin bunumu sebdin die ah bendeki cirkin sevgisi ama o adamsan sogutru beni hasta olucaktm adam nisanlanicak kac ay oyaladi bunu tanidimda unuttm
Soran+1 yılEh iste sen
Soran+1 yılBilmio burayi bilse kizar ama cok tesekkur ederim size
Soran+1 yıl7oldu uyuyamadmm
Soran+1 yılCok tesekkur Teşekkürler:))
Soran+1 yılSaolasn Allah razi olsun
engelleyen insana bir sey yapilmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha oncede engelledi aradm bu defa tamamdn dngellemis bendede hata var pismanim cok alay ettim onla
git ayaklarına kapann
01 Yorumla
Soran+1 yılAbartmaa oda mucalede etseydi hemen vazgeçilmezki
onu boşver yenisini bul
01 Yorumla
Soran+1 yılOna çok sey borcluyum ben
- İnternet & Teknoloji konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılgeç kaldın =)
07 Yorumla
Soran+1 yılYardim et nasil ulassam
- +1 yıl
başka yerden ulaşamıyormusun
Soran+1 yılNerdenki isyerinemingitsem uzak kovar falan
- +1 yıl
yok yok birşey demez
Soran+1 yılBir kiz var onamiarattirsam ne desin tam olarak
- +1 yıl
çok önemli konuuşacakmış desin
Soran+1 yılYa istemezse seviorm seni desemmi utaniyom