bak kardeşim böyle düşün sen ileride evleneceksin çocukların olacak şimdi empati kur sen ister misin annen gençliğinde başkalarıyla bişeyler yaşamış olsun peki baban bunu annen için ister mi hayır emin ol çocuklarında kocan bunu istemeyecektir. sende kocan içinde istemezsin diye düşünüyorum hani temiz olsun edepli olsun. işte mevzu burda başlıyor zaman imanı kurtarma zamanı zaman namusu kurtarma zamanı evet olmayacak senin bir sevgilin oturacaksın yerinde edebinle namusunla ALLAH'ın kulum bu sana en hayırlısı dediği kişiyi bekleyeceksin en güzeli en temizi bu
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Her insanın hayalinde işte benim istediğim adam profili vardır ve hiçbir zaman tam anlamıyla o hayale uygun olanını bulamazsın herzaman bir yonu eksiktir seversin sevmez romantık istersin değildir gibi ama öyle bir an gelecektir ki aradığın hayali karakterini unutup ona KALBİNİN kapılarını habrsizce açıvereceksin ne olduğunu hiçbir zaman anlamayacaksın ama seveceksin bunun için belirli bir zamanda yok 😊
10 Yorumla
Canim neden olmuyo falan diye takilma olanlarinikini de goruyoruz kisa suruyor anladim ki sen ciddi bir iliski istiyorsun gercekten hoslandigin biriyle bence bekle allah mutlaka sana uygun birini karsina cikartir insallah kisa surede istedigin biriyle tanisirsin 😊😊
00 Yorumla
+1 yılBak tatlim kimileri hayatı aniden yasar ve cıkısları olur , inisleri olur kiminindee beklemesi gerek sen beklekii en guzeli senin olsun sabreden dervis muradina ermis🙏😇
04 Yorumla
Soran+1 yılAyyy insallah amin canim senine gonlunce olsun hersey ♡♡
- +1 yıl
Iyi dileklerin icin tesekkur ederim tatlim🙏
Soran+1 yılMujuk @♡♡♡
Ni dimek sekerim @◇◇♧♧♤♤- +1 yıl
🙏🙏😇😇😇😇😘😘😍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
birlikteliği tipe göre arıyosan vay haline çok güzel bir kız veya erkekle olmak değil asıl mesele çok güzel kızlarla sevgili oldum dışı mercedes için tofaştı
çok güzel olmayan kızlarlada çıktım dışı tofaş içi bmw gibiydi o yüzden tip görüntü değil asıl olay bunu mutlaka göz önünde bulundurarak birileriyle birlikte olmaya veya olmamaya çalış016 Yorumla
Soran+1 yılSadece tipe onem vermjyorm
Yakisikli olmayan birisinden de hoslandigim. da oldu
Soran+1 yılHayir biraz utaniyorum
Soran+1 yılBilmiyorum ya
Soran+1 yılHayir tabikide ama ben adim atamiyorum
Soran+1 yılHayir yani mesela sevgili olmak istiyorum birisinden hoslaniyorum heyecanlaniyorum utaniyorum ne yapsam falab diye ya umursamaz davranip belki ilgisini cekerim diye dusunuyorum ya da cok ilgi gosterip ustune dusuyorum anlasin diye ben de ayri bir manyagim iste hep uclarda geziniorum hic ortam yok laa
Soran+1 yılSakinlik ve ben HAHAHAHA
ya bir rahat olamiyorum amku
Napacam ben
Soran+1 yılKoc ve İstanbul neden
Soran+1 yılBostanci
Haha! 18 yaş erken? Sen ilişki yaşamak için geç bile kalmışsın. Sonra belli bir yaşa geldikten sonra neden ilişkilerim kötü oluyorrr e olur tabi adam görmemişki. Senin olmamasının nedeni ya çok çirkinsin ki bu bizim ülkede pek geçmiyor sagolsun bizim miller çirkinide manken yapıyor! ya da utangaç olabilirsin. ya da en kötüsü kendini tanımıyorsundur kendi seviyeni bil ona göre reddet. Kimsenin hayalindede sen yoksun emin ol :))
01 Yorumla
Soran+1 yılKimsenin hayalinde olmak zorunda da degilim zaten
+1 yılNeden olmuyor, neden olmuyor? Hmm
Kafan uyuşmaz
Zevkleriniz tutuşmaz
Gözüne hoş görünmez
Huyunu sevmezsin
Kabadır, sabadır.
Olmaz da olmaz. Ama en önemlisi içine yatmaz. İçine yatınca öyle bir oluyor ki sen bile anlamıyorsun.
Let it go. Zamanla olur birşeyler illa ki.10 Yorumla
+1 yılBöyle düşünme belki seni bulacak insan sana teklif edenlerden ve senin arkadaşlarının sevgililerinde kat kat daha iyi olacaktır zamanı vardır ama sabırlı ol :)
bende 21 yaşındayım senin durumundayım ama bunu sıkıntı yapmadım hiç01 Yorumla
Soran+1 yılNe guzel ins olur :))
Bu sorunun muhattabı biz değiliz sensin, kendine sor,
Acaba gerçekten sevgili istiyor muyum? yoksa sadece bu bir heves mi,
bunun cevabı evet ise çabalarsın biraz olur hayır ise olmaz bu kdr basit :)01 Yorumla
Soran+1 yılSevgili istiyorum nasil sevdigim beyi benden hoslanmasini saglarim
Sevgili için gayet doğal yaştasın fakat secicisin o yüzden çok iyi bir artı bu senin için. Emin ol beş on tane çürük olacağına bir tane tam olur senin gibi insanların. Çok çok iyi bir şey acele etme derim😊
00 YorumlaAynı sorun bendede var ama benim 4 tane oldu sevgilim inan onlarlada en fazla 2 hafta çıktım o kadar :/ bizim sorunumuz kolay beğenmiyoruz ve tiplere önem veriyoruz bana yakışıklısın diyorlar ama bu huyum yüzünden olmuyor seninde ondandır herhalde
018 Yorumla
Soran+1 yılTipe onem vermem
Soran+1 yılEvet bana teklif edenlerin tiplerini begenmedin orasi dogru ama yakisikli olmayan birinden hoslandigimda oldu yani
Soran+1 yılBegenmedim*
Soran+1 yılAynen benimde oyle ya dhsd
Soran+1 yılKahküllüyüm doğal sarışınım gözlerim kahverengi malesef biraz fazla zayifim metabolizmam hizli calisiyor kucuklukten beri.
Asiri zayiflik. ama benimki
Soran+1 yılBen nasil hoslastigim beyib ilgisini cekebilirim yani ne yapmam lazim
Soran+1 yılBu soru da bunun icin var buraya yazabilirsin sonucta benim sorum kimse karisamaz
Kimligimi ifsa etmek istemiyorum malesef
Soran+1 yılAnladim saolasin
Soran+1 yılHıc sevgilim olmadıgı ıcın bişey diyemiyorum kadınına gore değişir bence
Soran+1 yılAnladim
İşte kendin diyorsunya hayal dünyasında yaşamıyoruz onu beklersen daha çok böyle olursun bence aslında sen çoğunun tipini beğenmedin ama unutma yakışıklı olmasıyla herşey tamamlanmıyor belki birkaç sene sonra demek istediğimi anlarsın.
05 Yorumla
Soran+1 yılTipe bakmiyorum sadece yakisiksiz birisinden hoslandigim olmusu
Soran+1 yılHissim olmadi
Soran+1 yılSaol kardes
+1 yılFazla seçici olduğun için. Herşeyi dış görünüş sandığın için. Boşver olmaması daha iyi. Benim de olmadı ama ben istemediğim için olmadı.
06 Yorumla
Soran+1 yılDis gorunus degil sadece takildigim
- +1 yıl
Kendin öyle belirtmişsin.
Soran+1 yılYakisikli olmayanlardan da hoslandigim oldu
- +1 yıl
Konuşmayı deneseydin
Soran+1 yılBana bakmadilar :$ bile
ya da cok ilgili davrandim belli ettim ondan sanirjm- +1 yıl
Haklı olabilirsin. Çok belli ettiğin için cıvık bir insan olduğunu düşünmüş olabilirler. Sen sakın acele karar verip , maksat sevgilim olsun kafasıyla kimseyle sevgili olma. Sonrasında pişmanlık duyarsın.
+1 yılben 28 yaşındayım 10 senedir sevgilim yok mesela? :) gerçi neden olmadığıda belli zaten resme bak anlarsın
06 Yorumla
Soran+1 yılTipinde sorun yok
- +1 yıl
beni kırmamak için diyosan teşekkür ederim ama gerçekçi olmak lazım diye düşünüyorum.. :) hani kimse demez ki bana işte beğendim tanışalım falan diye. bunu iyi biliyorum
Soran+1 yılSorun yok senide begenen elbet olacaktir
Her kulun bir alicisi vardir- +1 yıl
benim hiç umudum yok ya, hadi hayırlısı
Soran+1 yılAynen qanqa
- +1 yıl
:( off..
Boşver olmasında sonra çok pişman olursun tabi hayatinin aşkı değilse... Sirf benim neden yok diye sevgili yaparsan gelecekteki esine haksızlık yapmış olursun bencee
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 544 cevap paylaştı. yaşın erken degil tam yaşı yani zaten aşkın yaşı 17 derler :D yani seninki geçiyor bile. sevgili yapan arkadaşların nasıllarda sevgilileri var da senin yok?
04 Yorumla
Soran+1 yılBende bilmiyom be qnq djjs
Soran+1 yılBaska?
+1 yılozamn şöyle denesen beğendiğin kişilerle dostluk kurmayı, yakınlaşmayı denesen ilgilerini çekmeye çalışsan, madem beğendiklerin sana gelmiyor sa sen onlara git tabi genç bir kıza yakışır şekilde.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil dikkat cekebilirim peki?
- +1 yıl
çevrenizde arkadaş ortamınızda bu tarz erkekler varsa işin kolay ama hoşlandığın kişi ortam dışındaysa işiniz zor
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Boşver be yavrum olmasın , bu devirde senin gibi el değmemiş gül çok zor bulunur. ALLAH da seni özel birine yazdı demek ki daha çıkmadı karşına. Sabret
00 Yorumla
+1 yılKendi cevabını vermişsin işte, kendi hayalindeki gibi olmadıkları için sevgilin olmuyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladim hocam
Aşk İlişkileri konusunda 488 cevap paylaştı. Doğru kişiyi bulamamışsındır. Hazır değilsindir. Bunlar olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılDogru kisiyi bulamadim
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBelkide sen istediğini bulamamış ya da karşılaşmamışsın ama sadece tiple bakma olaya bence görünüş her sey değil ki. Zamana birak derim hayat suprizlerle dolu hayalindeki kişi belkide çok yakınında
010 Yorumla
Soran+1 yılSadece tipe onem veren biri degilm
Insallah- +1 yıl
Olur olur daha çok gencsin😊
Soran+1 yılAy evet gencim olur insallaaaaaah :)))
- +1 yıl
Emin ol olacaktır güzel kızsın nede olsa😊
Soran+1 yılGormeden nasil guzel oldugumu dusundun ki
- +1 yıl
Kuşlar söyledi diyelim syn gizli kullanıcı 😊
Soran+1 yılHahaha peki tesekkur ederim o zaman :)
- +1 yıl
Rica ederim güzellik ler seninle olsun 😊
Soran+1 yılSaolun ^^)
- +1 yıl
😊😊
+1 yılÇünkü seçicisin daha iyisini değil de kendin için daha iyi olanı bekliyorsun sabırlısın
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen ama sabrim tukeniyor
Aşk İlişkileri konusunda 947 cevap paylaştı. https://www.youtube.com/watch?v=9cS14wT8LiE
KAMU SPOTU MK :D00 Yorumlakendin ya egoistsin ya da zor beğeniyorsun o yüzdende kabul etmiyorsun budur ya da birine tutuldun onu mükemmel görüyosun
08 Yorumla
Soran+1 yılBirine tutuldum mu mukemmel goruyorum birde kolay begenemem
Soran+1 yılEvet sanirim biraz oyleyim galiba
Soran+1 yılNe yapicam
Soran+1 yılSaol canisi
+1 yılHerseyin zamani var sabirla bekleyin allah nasip edecek en hayirli olani
00 Yorumla
+1 yılSen seni seveni sevmezsen senin sevdiğin de seni sevmez
00 Yorumlahayaller brat pitt gerçekler ibrahim tatlıses olduğu içindir
01 Yorumla
Soran+1 yılMalesefki
+1 yılÇok seçicisin. Seçmeye devam et her hafta biriyle çıkacağına. Hayatında 1 kişiyle çık...
01 Yorumla
Soran+1 yılAyneb
+1 yılAşk kadınısın aşık olmak istiyosun rastgele sevgili olmak istemiyosun
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen ozel biri olsun istiyorum
- +1 yıl
İnş olur
Soran+1 yılAmin canim insallah
Kader herşey Alah-u Teala seni başka biseyle odullendirecek demekki
07 Yorumla
Soran+1 yılAmin insallah
Soran+1 yılAynen cok tesekkurler kardesim bahtin acik ve guzel olmasi dilegiyle
Soran+1 yılAynen gerisi fis fasafisooo
Soran+1 yılSanada guzel kardescagizim
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yıltip beğenmediğin içindir.
olmaması daha iyi gerçi biraz olgunlaşman lazım bu kafayla çok üzülürsün01 Yorumla
Soran+1 yılTip begenmeme sorunum yok yakisikli olmayan birilerini de sevdigim oldu
Ya ben anlamıyorum sevgili yapmak gerçekten dünyanın en kolay işi. sadece biraz atılgan olmak gerekiyor şaşırıyorum size :D
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacagim
Gizli Üye(30-35)+1 yılne erkeni ya tam olucak yaşlar bunlar. bir erkek arkadaşın olsun ki iyi insan nedir kötü insan nedir kendine zarar vermeden tecrübe edin. ileride evleneceğin insanı da kriter belirleyip bu sayede ona göre seçersin
00 Yorumla
+1 yılBisey merak ediyorum. Herkesi ayni anda nasil eig secmeyi planliyosun?
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkesi secemem
belki erkeklerden hoşlanmıyorsundur lezbiyen olamaz mısın?
09 Yorumla
Soran+1 yılHayir sacmalama hic kizlara karsi bir olmadi olmazda Allah'a şükür
Soran+1 yılilgim*
Soran+1 yılEgosit degilim yukardan bakmiyorumki
Soran+1 yılOlabilir neden olmasin
Soran+1 yılNeden;
+1 yılseçi olduğun için kendi düşünce yapına uygun birini aradığın için
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen birezcik
Nasip değil kendi içinde bir hapishane kurmuşsun içine kendini hapsetmişsin kritelerini otutturacak kişiyi bulamadığından yanız kalmışsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapayim;
bence en ıyısı boylesı zamanı gelınce olacak zaten hıc degılse evlenecegın kısının suratına gonul rahatlıgıyla bakabılırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılInsallah
+1 yılZamanla olur acelen ne :) sevgilin olunca pekte değişen bir şey olmuyo
02 Yorumla
Soran+1 yılOlsun yav dhsh artik olsuuun :)
- +1 yıl
Ya olmuyorsa olmuyordur zorlamanın alemi yok :)
+1 yılerken falan değil, çevreni genişlet vardır biri illa
01 Yorumla
Soran+1 yılInsallah
+1 yılSen tipe önem verirsen kalp güzelligin mutlu olamaz sen begenmezsen seni de begenmezler
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece tipe onem vermiyorum
- +1 yıl
Bu da bir tercih tabi :-(
+1 yılarkadaşların camdan atlasa sen de mi atlayacaksın asds
06 Yorumla
Soran+1 yılHayir
- +1 yıl
tamam o zaman seninde sevgiliye ihtiyacın yok knk :d
Soran+1 yıl:( tamamda bende artik asik olmak sevgili olmak istiyorum be
- +1 yıl
önüne geleni reddetme bir çay için o zaman :s
Soran+1 yılHahaha @esra erol. gibi
- +1 yıl
aynen asds
Fazla beğenmişlik yaparsan elindekini de kaybedersin
03 Yorumla
Soran+1 yılElimde olan bisey olmadigi icin ne kaybedecegim?
Sevemedim suc mu? Fazla begenmislik yapmiyorum bu arada yakisijli olmayan kidileri de sevdigim oldu.
Sen sird nefes aliyor diye onune her gelenle cikiyor musun?
+1 yılÇünkü aradigin kriterler vardır ve bunları aradigin için kimseyle cikamiyosun
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yapayim
Dediğin gibi beğenmemekten dolayı işte. Zor beğeniyosun demekki elbet begendigin biri olur
01 Yorumla
Soran+1 yılBegendigim birileri oldu ama onlarinda ya sevgilisi oldu ya da beni gormediler
+1 yılBegenmiyosun kimseyi demek beğendiklerin seni begenmiyo
01 Yorumla
Soran+1 yılBegendikleeik. oldu olmadi degil
Begendiklerimin sevgilisi oldu hep ya da beni gormedilee
Olma zorunluluğu da yok. Sen daha seçicisin demekki
00 YorumlaKısmet ya cok güzellerin de sevgilisi yok bazen güzellikle ilgili değil yani
02 Yorumla
Soran+1 yılAynn
+1 yılÇokta büyük bir eksiklik değil... Sana yaşama aşık olma diyemem ama çok ta kimseye bel bağlama işte
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladim hocam saolassin
+1 yılöğle herkesi reddersen olmaz tabi oh olmuş işte inşallah evde kalırsın aklın başına gelir
02 Yorumla
Soran+1 yılSeninde insallah kizin evde kalir ya da cocugun olmaz sende evde kalirsin ins
Tanimadigin insanlara beddua okuyunca sen cok mu adam oluyorsun?
Allah'in kişiliksizi
Soran+1 yılKader kismet ayrica bu isler evde kalmam ben elbet biei karsima cikacaktir sen merak etme:)
+1 yılseçici olduğun içindir. her önüne gelenle çıkmaktansa senin yaptığın daha mantıklı
00 YorumlaSen hayalindeki kişiyi beklediğin için olmasın?
012 Yorumla
Soran+1 yılO kadar da wow birisini beklemiyorum
Soran+1 yılBaska ne yapabilirim
Sevdigim erkegin dikkatini nasil cekebilirim
Soran+1 yılBaska? Neden surunsun diyosun
Soran+1 yılDeneyimli birine benziyorsun konusmalarindan anladigim kadariyla oeki baska ne yapabilirim,?
Soran+1 yılGorunus olarak erkekler ne turz kizlardan hoslanir
Soran+1 yılEski halimden eser kalmadi eskiden guzel degildim simdi guzellestim eskiye gore eskiden hoslandigim yuzume bakmayan cocuk ise simdi pesimden kosuyor ama ben yuz vermuyorim gecti borun pazari :))) onceden dusunecekfi simdi surunsun köpek herif
Benimde hiç olmadı dernek kuruyorum sende gel :D
012 Yorumla
Soran+1 yılForeverAlonelarKlubu djxjdj
Soran+1 yılHe evet
Soran+1 yılYanlis yere yazmisim pardon
Soran+1 yılHiho :P
Soran+1 yılAsdasdas
Soran+1 yıliksdeejdjdjs
Soran+1 yılHshs tamam yeter
Çünkü eşşen şeyinden ötürü
07 Yorumla
Soran+1 yılEssen zikinden dolayi degil seni kaba insan ayip la sana
Soran+1 yılIlk terbiyesizlik yapan sensin. ben yazinca mi ayip oldu? Guldurme be
Soran+1 yılTamam beyefendi affettim
Soran+1 yılNe kadar da imanli bir boy
+1 yılBelki fazla mükkemeliyetçisindir.
01 Yorumla
Soran+1 yılMukemmelliyerci degilim
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. bir fotoğrafını atar mısın?
03 Yorumla
Soran+1 yılMalesef atamam
Soran+1 yılHayir oyle degil ama
+1 yılAramayi birakinca bulursun
01 Yorumla
Soran+1 yılBelki insalah olur
+1 yılbir şey kaybetmiş değilsin olur zamanla
01 Yorumla
Soran+1 yılBakalim insallah
+1 yılSenin kararın cevap sorunun içinde zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yapayim
Senin içine sinmediği için olmuyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBelkide
Kendini hazır hissetmiyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılTek sorunun bu oldugunu zannetmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılEIG yi bana verirsen sevgili olacağım söz
08 Yorumla
Soran+1 yılSanal iliskilere karsiyim sorry
- +1 yıl
Bulmuş da bunuyor kal yalnız
Soran+1 yılSende biraz türkçe çalış cümlen anlaşılmıyor.
Ilerde elbet birisi olacaktir- +1 yıl
Embesile bak sorduğu soruya bak verdiği tepkiye bak
Soran+1 yılAngut madem sorumu begenmiyorsun yorum yapma kardesim seni zorlayan mi var
- +1 yıl
Nerden biliyim embesil çıkacağını. Şu başlıktaki ifadelerle kalkmış bana Türkçe öğrenmekten bahsediyor. Senin yaşın kadar sevgilim oldu umarım kimse beğenmez de kalırsın arkadaşlarının içinde yanlız başına
Soran+1 yılSenden banane? Ilerde karsima birisi cikae sen merak etme ama seni bu halinle alirlar mi hic sanmiyorum yasim kadar sevgili degistirdigine gore bu arada embesil sensin
Soran+1 yılne demis atalarimiz itin duasi kabul. olsaydi gokten kemik yagardi diye
+1 yılDüzgün biri olursa çık. İt kopuk olmasın dikkat et
014 Yorumla
Soran+1 yılAynen abi
- +1 yıl
O kadar yaşlımıyım fotoda efekt var neyse
- +1 yıl
22 yim daha bak alınırım :-D
Soran+1 yılLaa yok bee shjshs bie abi nasihati verirmissin hibi konustunda ondan abi diye seyettim :)
- +1 yıl
Hımm. Nasihatim abi nasihati. Hiç kız kardeşim olmadı da o yüzden :-)
Soran+1 yılHom benimde hic abim olmadi nalet olsun keske abi olsaydi ama neyse dhhshd
- +1 yıl
İnsan eksik hissediyo böyle neyse işte dikkatli ol kardeşim
Soran+1 yılSagolun kardes bey
- +1 yıl
Hımm nick ve kişiliğini merak ettim popüler misin burda
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Anladım tamam. bir karışan olursa haber ver bana :-D
Soran+1 yılTamam bzhs
- +1 yıl
Nicki mi unutma :-) ;-)
Soran+1 yılOky
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Allah seni kötü kalplilerden koruyor olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılBelkinim
- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler