Evet kısslar xd kitapları dedemin kütüphanesinde buldum.. 1 haftadır takılıyorum kitabın içinde ak ve kara büyülerle ilgili şeyler var şu ortadaki siyah kitapta.. Sağ taraftatakide büyü tarihiyle ilgili birşeyler ibranice fazla bilmiyorum nese. Sol taraftakide çok değişik bir kitap içinde arapça sayfalar var kral solomonun (hz. süleyman) ın kara büyü kitabının nerde olduğuna dair şifreler varmış galiba öyle yazıyordu..
Siz şimdi beni 28 cm sakallı bir cemaatçı sandınız ama değilim merak etmeyin xd kitapları büyük büyük dedem savaşa gitmeden önce kütüphanesine koymuş.
amma attın ha. Hz Suleyman buyu yapmadı ayetle sabıttır. buyu yapanların kafir oldugu da. Süleyman’ın hükümranlığı hakkında onlar (yahudiler), şeytanların uydurduğu sözlere tabi oldular. Hayır! Süleyman (büyü yapıp) kâfir olmadı. Ancak şeytanlar kâfir oldular. Çünkü insanlara büyüyü ve Bâbil’de Hârût ile Mârût isimli iki meleğe indirileni (ilham edileni) öğretiyorlardı. Gerçi o iki melek: “Biz ancak imtihan için gönderildik, sakın ha! (Büyü yapıp da) kâfir olmayın” demeden hiç kimseye (büyü ilmini) öğretmiyorlardı. Onlar o iki melekten karı ile kocanın arasını açacak şeyleri öğreniyorlardı. Gerçekte onlar (büyü yapanlar) Allah’ın izni olmadan hiç kimseye zarar veremezler. (Bakara – 102)
Panpa büyü kötüye kullanılırsa günahtır.. Ben doğa büyüleri yapıyorum o eşyaları hareket ettirme insanların düşündüklerini öğrenme gelecek hakkında bilgi sahibi olma cart curt onlar zaten büyüden sayılmaz fazla canım olmayan birinin yapabiliceği şeyler. Aslında büyü eskiden herkes yapardı ama şimdi milletin tek terdi sevişmek birde kendini birilerine beğendirmek varoluş hakkında kimsenin eskisi kadar bilgisi yok.
bilgi seviyen cümleye panpa diye başlamandan belli birde varoluşculuk bilgi felsefesi falan diyorsun kızlarsoruyor. com da dün hesap açtım bir gün içinde her tip insanı gördümde kendini aristotales zanneden 3. sınıf hava bükücü adayına başka biryerde rastlayamam bir de din bilgin varmış gibi günah değil diyorsun büyünün her türlüsü her dinde ve her millette 1. sınıf günahlar arasındadır adamı dinden çıkartır tarih kitapları idam edilen büyücülerle cadılarla doludur ortaçağ avrupasını kasıp kavuran cadı avlarını duymadın galiba cadı deyince senin aklına süpürge geliyodur hanselle gratel geliyodur kazığa bağlanıp diri diri yakılan büyücüler kılıçtan geçirilen köyler gelmiyordur islam hukukunda büyücünün hükmünün kılıçla boynu vurulmak olduğunu da duymamışsındır kısaca senden büyücüden üfürükçüden başka birşey de olmaz belliki etrafında doğru düzgün kızda yok bu işleri bilmiyorsun sevişmek yaradılışımızdan beri erkeğin en önemli ihtiyacıdır el arabasının icadı bile bu gerçeği değiştirememiş.
Şu yazıyı tekrar oku kopek "Kimsenin eskisi kadar varoluşla ilgili bilgisi yok" Büyünün kötü kullanımı yasaktır. Ayrıca milletin tek derdi sevişmek diyorum ahlaksız bir toplumumuz var anlamına geliyor. Çok fazla merlin izleme.
ben yazdım cevap bile veremiyo cehalet abidesi yok geleceği öğrenmek düşünce okumak bunlar büyü sayılmazmış ulan sen kimsin milletin zihnine giriyosun sen kimsinde sadece Alemlerim rabbi olan Allah'ın bildiği kaderi kurcalıyorsun gece gece sinirlendirdi gafil. Abla sende kusura bakmayasın
En İyi Cevaplar