Hep sonradan aklıma geliyor. İçimde kalıyor hep ya :(
Sırrı ne bunun? Bilen var mı?
Sırrı ne bunun? Bilen var mı?
Aynısı eskiden bendede oluyordu ama bir ara kaçak gelinler vardı orda şebnem hep laf sokardı ya da değişik kelimler kullanırdı bende onu izlerken hep böyle düşündüm falan sonra insanlarla tartıştığımda çok güzel ağızlarının payını verdim o yüzden insanlarr artık bana hazır cevap diyorlar yani biraz düşün birşey olursa naparım diye sonra gayet de güzel sokuluyor laf emin ol
Aynen. Kıvrak zekayla alakası yok bence.
İyiymiş :) sağol...
Vala o tamamen kıvrak zeka işidir. Yani yoksa yok yapcak bisey yok malesef.. 🙈
Aslında bazen yapabiliyorum ama sinirden beynimdekiler uçup gidiyor
Benm kardeşim öyle hazir cevaptir. Ama annem mesela kendine çok kızar. Niye şunu demedim nye bunu demedim dye. Karakter meselesi yani biraz da..
olabilir senin fikrin
nazik veya çok kibar bir kişiligin oldugu içindir karşındaki kırmiyim diye sözlerini seçerek seçiyosun ama buda içine sinmiyo ama bazen koyver gitsin yap karşındaki acımıyorsa sana sen niye acıcan ;)
Evet çok seçiyorum fazla kırılmasın yerinde olsun diye ve sinirden kafamdakiler uçup gidiyor. Acımicam ve sakin olucam bundan sonra aynen sağol :)
acıma vur gitsin :D
Şimdi laf sokacamda kürtajla aldıramazsın de konuyu kapat ya
Cevap
33Cevap
üzülme karchim, senlik bişi yok, yeterli etki alınca itin bile popona sokup çıkaran tepkiler yaratırsın^^
zöt olsun anlaşalım sistem? zira popo yazınca omurilik soğanı gelmez akla di mi?
Onu da almak istemiyorum artık bıktım ya :) yeterli gelmiyo demekki
o ne öyle ya deep throating çağrıştırır gibi
Hö? Fgvkkç
Belki de boyle olmasi daha iyidir, zira pisman olunacak sozler sarfediliyor o an.
Evet ya doğru. İçimi rahatlattın :) :) sağol :)
boşver laf sokma... kavgalar daha çok büyür..
en güzel cevap susmaktır bir de gülmek karşındaki insanı deli edersin :)
aynı ben işte bende anlamıyom bilen varsa bende okuyum da öğrenim
sence kötü birşey mi bu?
Kotu degil tabi ki ama arada gerektigi zaman yapamamak kotu oluyo
Ah ah. Bir bilinse. Dünya şu an büyük bir sorundan kurtulurdu
O dogustan gelen bir sey galiba. Kimisi hazir cevap oluyor, kimisi senin gibi.
Ama diger yandan beyninin bu tur konularda hizli reaksiyon gostermesi icin kendini egitme yollari olabilir. Biraz arastirma yapmak lazim.
Doğuştan gelen yetenek büyük bir ihtimalle.
İstersen deneyelim.
Bana bir laf sok bakalım.
Yok ya boşver :(
Aklıma geliyo aslında ama biraz düşünmem gerekiyor. Sinir oluyorum :(
Aslında bir ara bana da öyle oldu ama çok stresli şeyler yaşayınca tekrar aklımdakiler uçmaya başladı. Nefret ettim sinir stresten ya.
Etrafımdakiler gergin ve huzur bozan insanlar olunca bırakmam mümkün olmuyor malesef. Keşke olsa. Sağol 👍
O anki sinirin adam akıllı bir cümle kurmana imkan vermiyor ve telas yapıyorsun.
Evet bunu nasıl önerim ki.
Önlerim*
:) sağol yine de
yanlış anlama ama pratik zekalı değilsin iyi niyetlisin ondan
peki sence kötü birşey mi bu?
Aynısı oluyor bana da, sanırım daha çok sosyal tecrübe ve kitap okursan süper olur
sence kötü birşey mi bu?
Hayır çok normal, sadece daha çok tecrübe edinmen gerekir eğer laf koymak istiyosan :D ve kitap okusan çok iyi olur
sağol :)
Pek bişey demedim ama rica ederim :D
olsun :)
😊😊
Böyle yarışlara girme zaten sus susmak en güzel cevap
sen girer misin peki?
Söylediği şeye değilde söylemek istediği şeye odaklan
#Türkerkeğii
iyi niyetli olduğundan içinde kötülük yok kardeşimm
sanırım :/
iylik yaparsın insanlara ama insanlar senin iyliği kullanırlar iyi olmak baze işe yaramıyor
öyle evet.. ama kötü olmak ta içimden gelmiyor :)
boş ver sen ne iyi ne de kötü ol yerine göre kişiye göre davran sen zaten çok iyi biliyorsun bu konuları ben neden anlatıyorsamm
sağol :) olsun anlat ya estağfurullah
yanlış anlamazsın değlmi böyle güzel düşünen birini tanımak sohbet etmek isterim ama lütven yanlış anlama beni
Kitap okuman lazım hayalgücünü genişlet laf sokucam diye bağırıp çağırma bu senin bilgisiz biri olduğunu gösterir
İyi bir insan olduğun için kalbin temiz yani bu yüzden
Hazır cevap değilsin bu biraz yetenek biraz da kitap okuma meselesi ben çok fena laf çarparım
İyi aferin çarp :D
sende satasmadan sonra git tuvalette otur onunla satasip sacini basini yoldugunu hayal et ben genelde öyle yapar iyi gelr
Demekki öyle bir karakterin yok konuşma kim canını sıkıyosa olsun bitsin
O laflar boy boy seni şey eden atlı kovboy:/
Komik değildi bu sefer
Tok karnına da pek birşey yapamıyosun zaten boşver :/. Aha laf soktum yuppiiii sevinçliyim attalos :D
hocam koktu o ayaklar yah
bak siqtiğim yazınca sansür yapmaycak^
bak, gördün^^
Ne dediğin anlaşılmıyo attalos dayı uyu sen
o beni alamıyor soran sistır, senlik bişi yok
Yok, ilk bana bişey yazmıştı ona dedim
https://i.hizliresim.com/A5dvMz.jpg
dur açılcam
deep throating diyorum höö diyo :/ sonra da askıda kalıyorum diye mız da muz
Az kitap oku, iki kelime öğren.
Onunla ilgisi yok okuyan bir insanım. Sonradan aklıma geliyor diyorum
Deniyorum ama sinirden odaklanamıyorum :(
Çünkü kıvrak zekalı değilsin.
Sence :D
Bravo çözdün sen bu işi
Bol bol pratik şart :D
aynen ya :) pratik ve eğitim şart bana :D
Gerek yok boyle biseye iyi olmus
Neden?
Hazır cevap degilsin sanırım dostum :/
E zaten onu soruyorum bende :D
Sirri yok ya o an soyle sacmada olsa😂😂
:) :D aynen sanki herkes süper laf sokma konusunda
Valla bende pek beceremiyorum o işleri 😄
hazir cevap değilsindir
Laf sokmak bir sanattır yiğen
Türk'ün aklı sonradan geliyor maalesef.
biraz daha büyü sonra.
Yaş oldu 22 daha ne :D
hadi ln :D
Çünkü iyi bir sokucu değilsin.
Evet amatörüm :)
Çünkü sen iyi bir kızsın
vlla bende laf sokmdan duramıyorum :(
Ozguven ve biraz ego
haklısın
zeka meselesi yavrum
ahahhaha
Stad a gidip hakeme söv 😉👍
Ben sokarim sen bana yolla:)
Kalbin temiz.
Off :(
Anında düşünmemen :D
aynen :D
Kıvrak zeka.
Zannetmiyorum ama senin fikrin olabilir :)
Kıvrak zeka, her an her durumda bir şeyler söyleyebilme, yorumlama ve yordama kabiliyetidir dostum. Bilim adamlarından daha iyi biliyor olamazsın :)
Ok.
Bak bunu yapma işte. Diren aklına geleni söyle, kafa yor. Hemen kabul edip kenara çekilirsen sürekli yaşarsın bu sendromu.
Aklıma bile gelmedi Şu an laf sokmak :D kızmamıştım yani. Neyse yorarım
Fazla temiz kalpli olduğundan yapamıyor olabilirsin öyleyse. Bilerek tahrik edici bir yorum yapmıştım. :)
Bilmem :) bazen kötü niyeti sonradan anlıyorum. ben bunu niye düşünmedim diyorum.
bir de ben çok gergin bir ailede büyüdüm, hep baskı içinde. onun da etkisi vardır belki. hofff.. çok sinir bozucu birşey. ama belki bende de çok ufak da olsa bir zeka parıltısı vardır. çünkü olmayan bunu da kafaya takmaz herhalde :/ laf sokiyim sokmiyim nolcakki diye düşünür sanırım :/ amaan öyle işte
Fazla iyi niyette zekadan kaynaklanir :) bende adiri gergin bir ailede buyudum bende de hazir cevaplik yaratti bu durum :) kendi lehime cevirmeyi basardim sanirim :)
Olabilir :)
Ben çeviremiyorum hiç ya. bazen yapabiliyorum ama yoruluyorum :)
Belli cabuk sıkılıp kaciyorsun :)
Ama sıkılmakta haklıyım :) insan niye laf dalaşına girmekten zevk alır ki? Ben becerebildiğim zaman lafımı söyleyip geçiyorum yoksa iyice kurcalarsam geriliyorum :)
Hayat felsefem; kendi karşı ya da başkasına karşı hiçbir zaman hiçbir cevapsız soru bırakmamak. :)
Rahat değilsin
Evet ama sinirliyken nasıl rahat olabilirim :(
Odaklan. Herşeyin yoluna gireceğibe nan
Tamam 👍 sağol
:* .
pratik zeka
Ne onemi var..
Sinsi insanlara ağızlarının payını vermek istiyorum :D
ezberci sistem kank
Herkes öyle mi yapıyor yoksa :D
Değil tabi ben de slak gibi soruyorum :)
:) :)
:) :) :) :)
:) :) :) :( :) :)
Aradaki üzgün ifadeyi bulunuz.
o çok kolay oldu :D
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :( :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Telefondan yazıyorum napiyim :D
Bir de sen anlamazsın diye kolay yapiyim dedim ama bak anladın aferin geliştir böyle kafatasını :) beyin yok çünkü :)
(oh be laf soktum çok mutluyum :D ) ahhshdfg
Buldum hemen kalabalıkların içindeki yalnızlık gibi boynu bükük bana bakıyordu :) :)
Kavgada söylenmez Adfsehjkgg :D :D
Daha yeni başlamıştık ama benden bu kadar daha fazlasının bu saatte mümkünatı yok :D uykum geldi devreler yandı :D
Bir dahaki laf sokma seanslarında görüşmek üzere :D
sır işte :D
Olur öyle napalim
Kitap oku Da
Yürek lazım 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar