Yaklaşık 4200 Tl (128 gb) bir telefona bu kadar para verilirmi sizce :D
Verilir
Verilmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer şimdi genel bir tesbit yapalım kankatör, insanlar böyle bir telefona bu kadar para niye veriyor? çünkü konu çalsın, arasın yeter değil, bol özellikli olmasından dolayı. telefonu yapanlar, çok satsın diye bir sürü program yüklüyor, ve ekledikleri özellik ile telefon satsın diye her türlü şeyi yapıyorlar, buradaki anlayacağımız şey, sadece telefonun araması, sesimizin karşı tarafa gitmesi değil, nasıl olurda insanlara bu ürünü satarız diye eklenen bir sürü özellik. alanlar özellikleri için alıyorlar, ben daha önceleri 100 tl'lik telefon kullanırdım, özellikleri falan yoktu, bu arada kankatör takıntılı insanlarında bol özellikli telefonları tercih etmesini unutmayalım, burada amaç arasın çalsın yeter değil, bugün bana vatsaptan ne mesaj geldi? durumudur. ben 100 tl'lik telefonumdan memnunken, annem bana samsung verdi, kendisine başka bir telefon aldı, Şu an bana verdiği samsung hala aynı duruyor, çünkü ben özelliklerine takıntılı biri değilim.
Soru - Alo diyor mu?
Cevap - Evet
Soru - Sesimiz karşı tarafa gidiyor mu?
Cevap - Evet.
Öyleyse bir telefona 4.000 tl vermek insanlık değildir. 100 tl'de arıyor, oda alo demeye yetiyor, takıntıları olanlara acil şifalar diliyorum. adamları milyarder ettiler sayenizde...
veren mallar var
Neden eig seçtiğimi bende anlamadım ama içimden geldi samimi yorum :D
benim sorduğum yer 3800 demişti. ama sor alır mısın?
kesinlikle almam. üzerine biraz daha ekler araba alırım :)
Hafızasına göre fiyatı değişiyor
Yok ya ne vercem. Büyük tel sevmiyorum.
ne kullanıyorsun
İphone 5s
tamam
Bence yeterli bir telefon ama sen bilirsin
bende iphone 5 kullanıyordum yeni serileri pahalılaşınca androite döndüm
Yani yeni seriye ihtiyaç duyma nedenini anlamadım ama samsung sevmem ve iphone u tercih ederim. Sen ne kullanıyorsun?
lg g3 kullanıyorum değiştirmeyi planlıyorum aslında v10 ile
Anladım. Son telefonlardan bir haberim ya ben
ne zaman aldın telefonunu
Cevap
16Cevap
Apple marka ürün kullanmak insana zengin mi hissettiriyor nedir? bu kadar para verilmez.8 çekirdekli köpek gibi hızlı Android telefonlar var bundan daha ucuza yapmayın.
4200 lirayı bir telefona vermem. Daha fazlasını saate veririm. Telefona maksimum 1000 lira veririm.
Saate neden verirsin
Çocukluğumdan beri saat seven biriyim. Saat bence bir tarzdır. Kıyafetin ayakkabın bunlar nasıl tarz ise saatte o dur. 4 tane saatim var. Hepsi de kullanım yerine göre kullanırım. telefonu kullanma amacım ise, alo derim, maillerim önemlidir, internette gezerim, o kadar. şu 3 olay için 4200 liraya telefon almam.
Paran çoksa, bu para senin için sıkıntı değilse neden verilmesin? Ama orta halli durumun varsa hiç değmez
evet
Enayilik yaa bence 700 TL'lik telefonda aynı işi görüyor trilyonlarımda olsa vermem :)
Okadar para verilmez o telefona saçma sapan bir sistemi var zaten android e alışan biri için zaten tam bir fiyasko...
parası olan verir olmayan ztn salak değilse vermez. TR'de vermek aptallık çünkü 3 iphone parası nerdeyse vergi yuzunden
Durumu olan alsinda harbiden çok pahali. O fiyata aylarca gecinen aileler vardir sanirim.
ya sahsen ben birtelefona 1000 tlden fazla vermem çünkü degmezo paraya
Ben iphone 6s kullanıyorum verdiğim paraya değiyor kesinlikle
Kültürel emperyalizmin yansıması yabancı ülkelerde asgari ücret fiyatında olan telefon bizde asgari ücretin 4katı fiyata satılıyor ve bunu alan çok olması bu halkın yok olmaya mecbur oldugunun kanıtıdır
Otobüste akbil basıp cebinde 3000 liralık telefon taşıyan bir sürü insan var ne yazık ki...
128 gb napıcan al 16 gb otur 16 gb iphone 6 kullanıyorum yetiyor
Bende 16 gb var gayette yetiyo o kadar sey olmasına ragmen hala 11,8 gb kullanılabilir alan var
verilmez onunda piyasası düşecek 1000 liraya
ne zaman
iphone 5s 2 senede 1400 e düştü :D
Mal mı yok gardaş dünyada?
Dolu
ben veremem yaaa çok para benim için
16gb kullanıyorum yetiyor 128 e gerek yok
Bir telefon için çok fazla ben o kadar para vermem
Bir telefondan fazlası olduğu için evet verilir.
Ne özelliği var
Burda 650 $ civarlarinda, o kadar olsa verilmez.
Ora nere
Verilir param olsa veririm de :/
O parayla 9 ay aç kalmam ben 😕
O verilir diyenler çok zengin galba
Para veya imkan varsa verilir
Ayfon kullanıcısıyım ama verilmez gereksiz
Param olsa alırım süper telefon
Sacmalik verilmez
Varsa verirsin :)
onun yarı fiyatı :D
Param bol olsa belki
Zengin olsam veririm