Abi motor süren hatun her daim dikkatimi çekmiştir. Ama öyle today filan değil. Olacak altında vitesli motor , giyecek siyah deri montunu takacak siyah kaskını yollarda virajlarda beraber akacağız. Aahh ahh. Eğer ki scooter tarzı hem şehir içi hemde şehirler arası yolculuk yapacağın bir motor düşünüyorsan. Honda Pcx 125 derim sana , bir bak. Kırmızısını al , gören dönüp dönüp bakacaktır :)
04 Yorumla- +1 yıl
:( dönüp dönüp bakılmasını istemiyorum ama...
- +1 yıl
Sorun kendine güven değil. Araba ile bile sıkıştırıyorlar trafik canavarları. Motor can riski fian bunlardan tereddütlüyüm.
En İyi Cevaplar
+1 yılruhu motor olmasın kafi
22 Yorumla- +1 yıl
:D
Önce yadırganırsın ama bir süre sonra alışılır.
Şimdi yaş da çıkacak ortaya ama, 20 yıl önce yaşadığımız küçük kasabada, bisiklete binen ilk genç kız bendim. Kötü bakışlar, laf atmalar, peşime takılmalar oldu. Buna rağmen aynı yaz, benden özenen bazı başka kızlar da bisiklete binmeye başladı, yaz sonunda bisiklete binen kızlara herkes alışmıştı... :)02 Yorumla- +1 yıl
Ya evet bisiklete bindiğimde bile laf atıyorlar. Yok burası büyük bir şehir bir kaçını filan alıştırırsın da hepsini alıştırmak biraz zaman ister :(
+1 yılJapon işi olanlar varya. Hani vamp değilde sevimi duran cinsten. Onlara bak.Diğer türlü İstanbul'da bile motor süren kıza salyalı bakıyorlar. Doğusu daha kötü olabilir.
Ayrıca bayanların motor sürebildiği, zaten araçtan çok insanların sadece motor kullanfığı bir şehir var. O da Edirne.12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle scooter gibi rahat bişi alıcam. Ayak kyma yerleri ön tarafta olan (yanlara koyuldynda daha vamp duruyor çünkü). Üstüne kask ve yağmurluk gibi bol bişide giyersem tehlikeyi indirgerim diye umut edıyorum. Edirnede yaşamak varmış :(
- +1 yıl
Evet hani elektirikli bsiklete benzeyen şirin görünümlüler varya onlarla idare et. Yani bend eçok severim sürmeyi. Sürerim de ama işte semt dışında :/
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Çok güzel bir görüntü, minyon kız ve scotter :) ama malesef Türkiye'nin batı kıyıları dışında motor kullanan bir güzel bir kızın rahat edebileceği hiç bir yer yok... ege de falan yaşasaydın süper olurdu da , İstanbul'da bile rahat bırakmazlar... gerisini sen düşün artık. Bence Etrafında ki ortama göre karar ver, çünkü hırbolar kız gördükleri zaman üzerine üzerine sürüyorlar...
20 Yorumlalink bunu al daha karizma :DD
02 Yorumla- +1 yıl
yok artık. Egsoz borusunada şişe takayım mı :D
+1 yılŞimdiye kadar motor kullanan 1 bayan gördüm.Pek motor kullananlara dikkat etmem ama gördüğüm bayan zayıf çelimsizdi ve altında Harley tipi devasa bir motordu.İnan yolda gidenleri kaza yaptıracak kadar değişik bir görüntüydü:))) Normal bişey alsan heralde dikkat çekmez:)
02 Yorumla- +1 yıl
Dikkat çekmemesi tercihim zaten :)
- +1 yıl
:)
Arabalar konusunda 805 cevap paylaştı. scooter satan bir yere gidip görerek al internetten fotoğrafına bakarak seçikmez. oturakları rahat olmalı. dikkat çekmemek için yapacak bişey yok şimdilik.
Bilimadamları ışığı kırıp çevresinden kaydıran bir madde keşfetmişler. Geliştirilince görünmezlik hayal olmaktan çıkacak.
o zaman dikkat çekmemek için görünmez olabilirsin )00 Yorumla- Arabalar konusunda 998 cevap paylaştı.
+1 yılDiyarbakır'da kullanan gördüm. Gayet de kullanıyordu. G.Antep bilemiyorum sanırım orada da kullanılabilir. G.Doğu diyoruz ama gayet de rahat bazı yerler. En azından D.bakır öyle..
14 Yorumla- +1 yıl
Gaziantep diyarbakıra kıyasla çok daha rahat bir şehir zaten. Orada kullanılıyorsa burada hayda hayda kullanılır bence.
- +1 yıl
Bilemiyorum.. Gaziantep en son 4 sene önce gördüm buradan daha rahat değildi. Tabii senin şehrin kendi rahatlığını daha iyi bilirsin. Ben de burayı bilirim. ;)
- +1 yıl
Gaziantep'i genel olarak rahat bulmuyorum tabi. Ama diyarbakıra göre daha rahat gelmişti bilmiyorum. Her şekilde rahat değil. Öncelikle oranın trafiğini bilmiyorum ama buranın trafiği berbat; kurallara uyarsan kaza geçirme olasılığın çok ;) yol verme gibi bir olay kesinlikle olamaz küfrederler. Artık ben bile yol verene küfreder oldum arkada bizi bekletiyorlar diye asimile olup.
- +1 yıl
Tanıdığım kadınların bir çoğu araba kullanıyor burada. Dolmuş şoförleri hariç kimse de öyle sıkıştırma falan yapmıyor. Onlar da serserilikten değil iki kuruş para hırsı yüzünden genelde yapıyor. Bir de öyle herhangi bir terbiyesizlik olursa, terbiyesizlik yapan trafiğe çıkmayacak hale getirilir itina ile.
Baslangic icin 150-200cclik bir motor senin icin yeterli olacaktir. Uzun yol yapmayacaksan yukseltmene gerek yok bence. Japon ya da italyan tercih etmelisin en saglami onlar oluyor. Motoru ustune cikmadan alma derim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHonda Today'de sonra Vespa al.
Aslinda ilk basta kotu yapmissin diye dusundum ama Today ile bir dengeyi ogren. Motor dustugunde kaldirmayi, yatarak donmeyi falan ogren. Sonra dilersen buyutursun cc'i
Motor kullanan hatun benim icin 5-0 falan onde baslar. Eminonu'nde yaklasik 10 kisilik "racing" grubu gordum. Hatunlarin saclar uzun, siyah... Eyvahlar!18 Yorumla- +1 yıl
zaten motor değiştirilerek cc arttırılabiliyorlar, hemde maliyeti baya ucuza patlıcak;100 cc olucak. O sebeple hoda today e baya sıcak bakıyorum.
Cevap sahibi+1 yılOyle bir aksiyona girme.
CC buyutme neymis ya ilk kez duyuyorum.- +1 yıl
Becerişkli bir tamircinin elinden çıkamayacak hiç bişi yoktur.
Cevap sahibi+1 yılBana kelime oyunu yapma da olayi anlat.
50cc'i 100cc mi yapacaklarmis? O gelen +50cc'i nereye koyacaklar pardon? Aerodinamik olarak karsilayabilecekler mi? Yeni motordaki titresimleri nasil halledecekler? Ek agirlikla motor dengelemesi mi yapacaklar?
Hangi usta yapacak bunu? =)
O is yalan olur. Yapar belki bir sekilde ama performans sifira iner heralde.
- +1 yıl
pekala ama her şekilde ilk etapta honda today iyi olucak gibi. Vespa şu an bütçemi fazlasıyla aşıyor ancak daha snra today'in üstüne ekleyip vespa alabilirim diye düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılMotora ek bir sey yapmadan, ikinci elden sat.
Kadın sürücüye karşıyım. çok istiyosan gel gezdiriyim bende şu var link
00 YorumlaArabalar konusunda 1,8b cevap paylaştı. link
param olsun herkese 1 dene v max20 Yorumla
+1 yılpekbirşirin istediğin var. Gayet güzel normal bir düşünce, o kasketi kafana takınca pek bir kadın mı erkrek mi farketmeler ama..
02 Yorumla- +1 yıl
Fiziği napcaz.. Olmadı yağmurluk gibi bişi giyerim ama her şekilde bayan oldym belli olur ama çekiciliği azalrtmış oluruz sanırım biraz :D
- +1 yıl
Ben fiziği kastetmedim ama insanların bakışını kastederken kadınlara yabancı gözle bakarlar anlamında kastettim. Eğer sende onu kastetdiysen bir kasletle halledersin işi. Pek kimse de farketmez o sırada..Ama dediğin gibi herkese aynı gözle bakmayı kastetdiysen o ayrı tabii..
link
bunu hiç kaçırma asfalt bu güne kadar hiç böyle hatun görmemişti dedirttir ;)00 YorumlaMotorsiklet kullanacaksanız bir çok şeyi kabul etmiş olacaksınız, iyi düşünün derim.
03 Yorumla- +1 yıl
ne gibi bir çok şey,?
- +1 yıl
Ha! anladım. Evet dikkat etmek gerekiyor. Hemde çok fazla ama zaten bu tutku günlük olarak çok sık kulanacağımı sanmıyorum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılRaceing kullanan kız ın da çekiciliği ayrı birşey ya :)
24 Yorumla- +1 yıl
kızın 160 boyu var hocam nasıl kullansın racingi :)
- +1 yıl
nasıl kullanım onu ufacık bişeyim :(
- +1 yıl
ancak benim arkama oturabilirsin :))
Cevap sahibi+1 yılSoruyu soran ıcın demedım kullanan kız cok sexı dıyorum
ben kullanıyorum çokta güzel valla park sorunu yok yazın süper oluyo
12 Yorumla- +1 yıl
Nerede yaşıyorsun?
+1 yılBenimle evlen! :D
Ciddiyim motosiklet kullanan kadınları ayrı bir çekici bulurum, bende bir ara ehliyet sınavına girip motosiklet almayı planlıyorum01 Yorumla- +1 yıl
ben önce motoru alıcam. Yoksa ehliyeti erteletip duruyporum. Bir müddet polis alanlarından kaçmam gerekecek ama olsun :)
amann milletin ne düşündüğünü takarsan...
özgürol içinden ne geliosa onu yap bir kaç gün bakar laf ederler ondan sonra alışırlar...11 Yorumla- +1 yıl
Canım milletin ne düşündüğünğü çoık takmıyorumda , araba kullanırken bile kenara sıkıştırıyorlar , motor kullananıda kaşar diye değerlendirip kenara sıkıştırmaları daha yüksek. O yüzden bakış açısını bilmek istedim kişilerin.
+1 yıleğer 50 cc sana yeterse Honda Today 50 gayet iyi bir motor, ama yok yetmez diyorsan 100ya da 125 cc bir scootera bak ama kesinlikle çinli alma japon olsun eğer bütcen varsa. Honda, Yamaha vs işte :))
05 Yorumla- +1 yıl
Bütçem ani karar verdiğim için çok yok. Birde B ehliyetim var A2 eklicem filan derken masraflar katlanıyor baya baya :( bulabildiğim en uygun motoru alıp daha sonra üstüne koyarak iyi bir modele geçicem. honda today 50 dediğin gibi gayet iyi.
- +1 yıl
ehliyeti o kadar dert etme fazla bir şey tutacağını sanmıyorum, eğer fazla bütçen yoksa git iyi ve pahalı bir şey al çünkü çin malı olanlarından alırsan sürekli sorun çıkartıcak ve tamir masrafı alıp başını gidicek. Boyun ve kilon kaç ? ona göre yardımcı olayım, belki honda today 50 küçük gelebilir
- +1 yıl
1.60 boy. 47 kilo. Ufacık bişeyim. Her an uçabilirim. Küçük bişi laım gücüm yetmez aksi takdirde.
Şunu planlıyorum; ilk etapta ikinci el kötü ama az kötü olan ir şey almayı, akabinde satıp üstüne en az 2000 koyarak daha iyisini almayı. Zira yazın geçmesini istemiyorum :( - +1 yıl
evet ufacık tefecik minnacıkmışsın :)) 80 ccya da 100 ccye kadar yolu var ama 100ü geçme zaptedemezsin, o zaman internetten ilanlara bak 2. el ama sağlam olmasına dikkat et, parlak motoru iyi motor sanma, onunla iyice alışıp tecrübelendikten sonra daha iyi olan bir üst modelini 0 olarak alırsın uzun yıllar kullanırsın :)) belki ilerde sınıf bile değiştebilirrsin daha büyük motorlara geçebilirsin benim gibi :)
- +1 yıl
umudum o tamam 100 cc geçmeyi düşünmüodum zaten artık hiç düşünmüyorum :)
güneydogu bölgesi diyosun sehirde yazsana scooter ile baslayacaksan honda derimya da vespa
03 Yorumla- +1 yıl
gaziantep
- +1 yıl
Evet ama semtede dikkat etmek lazım tabi. Bariz semtler dışında ulaşım gerektiğinde zaten motor yerine araba kullanırım. Tatlı duruyorlar :( sorunda bu, bu sebeple baya rahatsız edilirim; trafik canavarları :(
+1 yılküçük tekerlekli motosikletler tehlikelidir büyük tekerli al
09 Yorumla- +1 yıl
Taşyamam ama :( güçlü değilim :(
- +1 yıl
ufak tekerler fren attıgında kayar motorun arkası kayınca kolay denge kaybedersin aklında bulunsun büyük tekerli motor her zaman için iyidir
- +1 yıl
güle güle kullan
- +1 yıl
Teşekkür ederim ama tavsiyene uygum başlangıç için yere en sağlam basan motoru araştırdım.
- +1 yıl
en önemli olan motorda fren mesefesini ayarlamk birde dengede tutmaktır alışınca bisikletten kolay
- +1 yıl
ortaokulda minnacıkken pejo 103 sürmüştümm :D sağlamda sürdüm ama alır almaz denge cart curt sorunu hiç yaşamadım...
- +1 yıl
pojo nun tekerlekleri büyüktür sorun olmaz sen ufak tekeri dikkatli kullan
sen kalkıpta 600 motor alacak halin yokya scooter alacaksın - +1 yıl
honda today sipariş ettim. ikinci el istediğimden beklicem gibi :(
- +1 yıl
gelir merak etme güle güle kullan
+1 yılBakımıyla ilgilenecek bir erkeğin yoksa vazgeç
Malum kadınlar balatayı mutfak araç gereçi zannediyor02 Yorumla- +1 yıl
Var var :) tamirinde kesinlikle sıkıntı çekmem.
- +1 yıl
balata neymis
+1 yılhayallerini gerçekleştir diyeceğim ama o bölgeyi bilmiyorum insanlar sadece bakiyorsa garip garip kafana takma.orda trafikte pek yoktur
02 Yorumla- +1 yıl
Suriyeliler filan doldu burası. Zaten doğudan çok göç alıyordu, Abazanlar oranı daha bir arttı. Motora binerken yağmurluk gibi bol bişi alıp onu giyerek binmeyi planlıyorum esasen. başımda da kask. Ama bilemedim işte :(
- +1 yıl
suriyelilerin ne işi var burda nefret ediyorum hepsinden
- Arabalar konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılMotosikletim varken bir tane motora binmeyi seven bir kıza rastlamamıştım.
10 Yorumla
+1 yıldürüst olmak gerekirse motor kullanan kadınlardan bildiğin çok etkileniyorum.
00 YorumlaKullan kime ne ama ben kazalar yüzünden tehlkeli kimse kullanmasın isterim.
00 Yorumla
+1 yılprofesyonel motor yarışcısıyım. merak etttiğin herşeyi sorabilirsin.
11 YorumlaÇok tehlikelidir askerden önce bence çok severdim ama bazı felaketlere şahit oldum artık deselerki trilyon para kesinlikle hayır.
00 Yorumla
+1 yılmotor kullanan kız candır ama bizim millet biraz öküz işte bazıları tabi ilgi çekersin trafikte emin ol*çok sorun yaratmaz bence
00 Yorumla
+1 yıllink ez beni :)
00 YorumlaMotor çok sakat, ufak bir kaza bile ağır yaralanmalarla sonuçlanabiliyor. Ben de race tarzı motorları seviyorum ama alamıyorum bu sebeple.
00 YorumlaValla keşke bir tane öyle tanıdığım kız olsa da gezsek beraber diye düşünüyorum.Selamlar
10 Yorumlabeyninle düşün kalbini dinle başkalarının beyinleri seni yönetmesin..
10 Yorumlaİstanbul'da bile dönüp bakılıyorken oralarda zor be güzel kardeşim
00 Yorumlabende istiordum da , motorlulara cok vuruyorlar yaa...
00 YorumlaVespa öneririm hem sağlam bir makina,hemde belirttiğin özelliklere göre zorlanmazsın.
00 Yorumlahiç bir fikrim yok ama motosıkletlı bır kız gorsem benım olmalı o derım :Dhuuhuuu
00 Yorumla
+1 yılkullan gitsin beya onumu dert ediyon salla insanları
00 Yorumlabüyükşehirlerde bile pek yok motora binen kız. sizin orada pek hoş karşılanacağını sanmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılvespa tipi kullananlar aynen bisiklet kullananlar gibi pekbişirin geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılitici gözüküyolar ha adamın arkasına binip adamın beli yerine poposundan tutan kandınları farklı bir katagoride artık
02 Yorumla- +1 yıl
Soruya bak cevapa bak :D
+1 yıl125cc vespa tarzında pembe motorlu pembe kasklı .
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMotor yakışmalı ama ya ! Bir kız vardı sarışın american chopper kullanıyordu çok yakışıyordu ona.. Sakin biriysen sccoterda sana yakışır..
00 YorumlaArabalar konusunda 394 cevap paylaştı. Kawasaki ninja al pek bir şirin oluyorlar :)
10 Yorumla
+1 yılSeni çiğ çiğ yerler trafik canavarları
02 Yorumla- +1 yıl
:( ıhh :(
- +1 yıl
Erkek motor sürücülerini bile taciz ediyorlar trafikte sürekli
Arabalar konusunda 682 cevap paylaştı. gözleriyle yerler + lafda yersin bayagı
01 Yorumla- +1 yıl
:(((((((
Gizli Üye(30-35)+1 yılbi kız niye kendini kullanır ki.
02 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka?
Cevap sahibi+1 yılgenelleme yapmadım lütfen
+1 yılmotosiklet bir tutkudur
00 Yorumla
+1 yılhayırlı olsun Allah kaza bela vermesin dostum :)
08 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim ^_^
- +1 yıl
kaç gün sonra elinde olucak ?
- +1 yıl
Honda today istedim. Zor geliyormuş o gelince hemen bana verecekler. Taksit seçeneği sundukları için oraya geleceği beklemek zorundayım ve Onlarda ikinci el verıyorlar :(
- +1 yıl
2. el olsun Honda olsun hiç sorun etme :) iyice alışmadan trafiğe çıkma sakın, öğreticek birivar mı?peki ?
- +1 yıl
aslıdna bilerek 2.el istedim.100cc olduğu için, biraz geliştirince cc de arttırmak için satıcam. 1.elde zararım çok olur. Abim öğretecek :)
- +1 yıl
iyi ama honda today 100 cc değilki 50 cc ? sakın teker yapmaya, lastik yakmaya falan kalkma :)
- +1 yıl
motorunu büyültüm 100 cc ye çıkarttırabiliyorum ;)
- +1 yıl
aynısını bende yapıp 600 cc olan motosikletimi 1000 cc ye çıkartmıştım ;)
arkasına binmek isterdim:) sonsurat gideriz:)
00 Yorumla
+1 yılHoş bir görünüm neden kullanamasınalar
00 Yorumla
+1 yılpirinç ayıklayan erkeklerle gözümde aynı
00 Yorumlaaylin aslım oo baby delirtici bişey
00 Yorumlaharley davidsonun kuzeni zannederim..
00 YorumlaKotu yapmissin.
04 Yorumla- +1 yıl
Nedenlerini yazayim. İptal etme sansin varsa hemen et.
1) Yokus cikamazsin.
2) 50 ustu hiz yapamazsin. Sarsilmaya baslar. Acil bir yere gitmen gerekirse otobus bile daha hizli gider.
3) Yagmur yagarsa dengeni cabuk yitirirsin.
4) Kirmizi isikta onde cabuk cikman gereklidir motorla. Arac altinda kalirsin.
5) Tekerlekleri kucuk oldugu icin manevrada zorlanirsin.
Ah be yavrum ne yaptin sen. - +1 yıl
100 cc ve 100 cc altındaki her motorda öyle. ama honda today 50 km den hızlı yinede. Ve bende 100 cc ve altında almak zorundayım çünkü yeni başlıyorum. uyum sağlar sağlamaz hemen yenisini alıcam bu yüzden özellikle ikinci el alıyorum ki satımda zararım çok olmasın diye. Birde motorunu büyyüttürtebilme seçeneğimde var bir kaç cc aatıırtabilirim. ;)
- +1 yıl
Ya sen bakma buna, bana gel.
Bu kız motordan binip bana? Neyse :)
01 Yorumla- +1 yıl
ne4 anlamadım :S
çok havalı oluyorlar :d
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞu sürerken bende arkasına otursama derim :D
00 Yorumla
+1 yılal gitsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaya çekici oluyorlar