Bazen eşsiz olduğumu düşünüyorum. Hayayım erkeklerle iç içe geçtiğinden mi yoksa benim mühendislik sevdamdan mı bilmiyorum. Mühendislik harikası arabalara bayılıyorum, forza horizon oynamaktan da ayrıca keyif alıyorum.
Arabalardan anlayan kızlar hakkındaki düşünceleriniz neler?
Yani bir kadının anlaması güzel tabi. Normalde erkekler daha iyi anlar. Kadınlarında araba hakkında bilgi sahibi olması bence çok güzel bir şey. Bende az çok anlıyorum hangi marka olup olmadığını falan. Erkekler anlayacak diye bir kural yok sonuçta. Kadında gayet anlayabilir.
Yani bir kadının anlaması güzel tabi. Normalde erkekler daha iyi anlar. Kadınlarında araba hakkında bilgi sahibi olması bence çok güzel bir şey. Bende az çok anlıyorum hangi marka olup olmadığını falan.
Hangi araba hoşuna giderse, o arabanın hastası olabilir. Belki sizin de, beğendiğiniz bir arabanın hastası olmuş olabilirsiniz. Örneğin Range Rover gibi... Arabalardan anlayan kızlardan en çok bildiğim "Supercar Blondie".
Sanayiyle alakam yok. Yalnızca kuzenim oto serviste çalışıyor. Küçükken erkek kuzenlerimle araba yarışı oyunları oynardık oradan geldi bu sevda sanırım
Hadi yaa ben de kağıt kaleme fikirlerimi döküyorum. Solidworks de vs tasarımları canlandırıyorum. Rc model arabalarla uğraşıyorum. Belgeselleri seyrediyorum. Benim ilgi alanım hypercarlar
Tamir et desen edemem ama yeni bir şey tasarla desen oturup düşünür ve ortaya bir buluş çıkarabilirim. Günümüz teknolojisinin önünde de olabilir gerisinde de..