Sizce de haklı değil miyim 3 senedir aynı tekli yatakta yatıyorum üstünde cibinliğim bile yok gardrobumu da ablam götürdü kocaman vardı sizce de fakir gibi değilmş
bir kere awizen cok güzel we kendine ait bir odan war we gayette büyük bir oda, ewet bazi esyalarin eksik olabilir ama eksik olmalarini cokta kafana takmamalisin, bence elbiselerini bazanin altina güzelce yerlertirebilirsin, ütüsü bozulmamasi gereken elbiselerinide askılık benzeri biseye asarak ütüsünün bozulmamasini sagliyabilirsin, mutlu olmak icin senden daha fakir we aşaginda olan binlerce insani düşündüğünde dahada mutlu olucaksin, annem gencken cok fakirmis simdi 3 ewladi we kendine ait olan kocaman bir ewi war, sabret olur hepsi birgün
1
0 Yorumla
Kapat
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ammmaaaaan yatacak bir yerim olsun parkede bile yatarım ki sen şanslısın parken var.. ben nerelerde yattım be ne günlerdi :D ben çalışıp paramla nişantaşında porche 911 ilede gezdim arkadaşlar sağolsun :D mesele para değil mesele insan olmak beni tek yatağımla kabul etmeyecek olan gitsin ultra kaz tüyü montlarla gezen züppelerle takılsın :D
Çetin kış şartlarında sığınabileceğin tek göz odan dahi varsa şanslısındır. Ne bu fakirlik kompleksiniz arkadaş? Hiç mi yokluk görmedin? Bir evde piknik tüpüyle yemeğimi yapıp, hem yatağım hem koltuğum olan kanepeme uzandığımda, elektrikler de henüz kesilmemişse, ısınabildiğim için şükrettiğim zamanlar oldu. Aklıma takılansa o anki durumum değil, o soğukta evsiz insanların ne yapıyor olduğuydu.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benim bir yatagim bile yok. Dosek serip yatiyorum. memnunum halimden.
Yine bir ergen isyanı. Çıkta sokaklara aç bir halde koliileri kendine yatak etmiş insanlara bak hadsiz. Allah yarınımızı kötü etmesin biz günümüze şükür ederiz. Burada zırlayacağına para istiyorsan git çalış.
Allah daha çok versin inşallah bende geçen karlı havada otobüs durağında yatan bir adam gördüm çok zengindi yalnız çünk halinden isyan etmiyodu kimseye fakirim demiyodu
çok fakir ülkeleri dahi bir kenara bırakıyorum. bizim ülkemizde dahi bir çok kişi , sizin bu fakir fotonuzu hayal edip kendi odası olmasını isteyenlerden biri olsanız , nasıl düşünürdünüz bilmiyorum
İşini görmüyor mu ki? Yattığında uyuyamıyor musun? Yoksa sırf gösteriş meraklısı mısın? Yemek yediğin kaşık altın olsa ne tenekeden olsa ne? Amaç yemek yemek değil mi? Ne tuhaf insanlar sınız böyle yaa...
bosver yaa sen bu zıhnıyettte devam et ama yanlıs dusunuyosn en basıtı tv ye bak gercekler var ıanankı lutfen bu dusuncenden kurtul yanlısta anlama senı horgormk assalamak ıcın yazmadm sadece uyarmak ıstedm
En İyi Cevaplar