Bunu tanımıyorum. Ancak, kadın hakkında kötü yorumlar almak için en kötü fotoğraflarını seçip aldığın aşikar. Yine de ''Amerika'da doğsa dünya starı olurdu'' saçmalığına yakışacak kadar bir kadın değil. Kimse sıradışı üst düzey bir tip değildir, sıradışı üst düzey olan oyunculuğudur, sanatıdır. Bunu başaranlar dünya starı olur, güzelliği olanlar değil. Yasemin Allen bundan güzel, bahsettiğin kadar abartılmıyor.
evet güzellik yarısmasında çektiği reismler en kötü olur. 3 bin liralık mayaj var o reismlerde? kızın cirkin resmi yok. çirkin değil en son halini koydum Şu an nasıl görünüyorsa o.
19 yaşındaki resimlerinde evet daha güzel ama Şu an öyle değil böyle
İnsanlar abartmayı severler , evet çok güzel ama abartı bir şey de yok. Amerikada onun gibiler çok var , daha güzelleri... Orada adı duyulamazdı diye düşünüyorum ama burası Türkiye işte
bence amerikada ünlü olmanın tipel aalaksı yokki. farlılıkla alakası var sarah jessica parker cokmu gzel hayır. ama akdının tipi fakrlı karizmatik bu kız cok sıradan o yok işte cok tipte böyle var bence
ben kızın oyunculugunu beyeniyorum tipinden bananeki woow diyebilecğeim bir kız değil kara kas göz esmer güxzel hatun işte hergün paylaşmaya gelene kadar. ki lezbiyenler ya da sitenin yaş ortalaması 12 15
En İyi Cevaplar