görünüşü zaten ortada dış görünüşü olsun yeteneği olsun çokmu yetenekli buluyorsunuz?
veya avrupai bir güzellikmi veya tam tersi avrupai değil ama farklı bir havası mı var. bu yaz bir patladı çoğu ünlüyü geçti çoğu kişiye göre güzellik konusunda aslı enveri tuba büyüküstünü havada karada alır diyor misal herkes.
Hande erçel niye bu kadar seviliyor beğeniliyor sizce?
bilemiyorum kişiden kişiye değişir bencede güzelde açık tenli ve kumral diyenelr renk körü herhalde bu kız kumralsa albino filanım ben. bende çok esmerde olmayan ama esmere yakın tipleir beğenirim böyle bu kız gibi kapkara kaşlar kapkara gözler kendi saçlarıda siyahmış.
ya peki bu sitedekiler malda ben neyim onu merak ediyorum sen anlıyor gibisin resimlerle sorabilir miyim. 1 xperim. mesaj atamadım yazarsan sorucam ben neyim bir çözxemedimde :D
bu kız bal gibi esmer, bu kıza kumral diyenler bence kumral ve esmer nasıl olur internetten araştırıp baksın. Güzelliği de çok sıradan ben hergün yolda buna benzeyen bir sürü kız görüyorum hiçbiri dikkatimi çekmiyor.
ya peki bu sitedekiler malda ben neyim onu merak ediyorum sen anlıyor gibisin resimlerle sorabilir miyim. 1 xperim. mesaj atamadım yazarsan sorucam ben neyim bir çözxemedimde :D
birde ek olarak tam tersi cok klasiğin dışında bir tip oldugunu söylemiş herkes.
tuba büyüküstünden güzel diyen var yani. tuba yüz güzelliğiyle iskocyada konu olmuş bir kadın sen düşün hande 1 2 yıla dünya standartlarına ulasacak o zaman :)
sevimlilik farklı bişiy canım kız cok üst düzey. güzel var güzel ötesi olmak var bu kıza herkes güzel ötesi tuba büyüküstün halt etmiş diyor tubadan da güzelse güzelinde ötesi olur tabi :)
tuba iskoçyada konu olduy yüzünün orasntısı ve güzelliğiyle sen düşün bir konferansta yüz güzelliği ve orantısıyla ilgili dünyada 20 kişi arasına girmiş tek türk kadını.
hande bildiğin şiş surat bence tubayı geçemez tam tersi hande sevimli.
tuba kadar güzel olsaydı bilmiyorum ya tuba iskoçyada güzelliğiyle konu olmuş bir kadın bu kızın yüzü çok şiş yani bencede kıyas edilemezde bzim millet:D
çok esmer değil ama kumral kızın böyle simsiyah kaşları olmaz veya süt beyaz teni koyu kahve saçalrı filan olsa bir nebzede esmer güeli dedik taşladılar
Daha çok genç sonuçta zaten parayı kazandığı için yurt dışında felan oyunculuk eğitimi alıp dönüyolar o da olmazsa reklam şirketlerinin aradığı bir yüz fiziği iyi olduğu içinde podyumlarda mankenlikte yapabilir
iyide yetenek eğitimle kazanımıyor. misa gizem karaca holywood ünlülerinni eğitim aldıgı yerden eğitim aldı milyon dolarlar ve acaip donanımlı bir stüdya kursu. eee :D?
tuba büyüküstünden daha güzel değil bence. bir kere yanakları tombiş :D ayrıca ona on çeken kızlar var. ünlülerden de... atyrm hazal filiz küçükköse ;)
valla kardeşim avrupada amerikada hiç böyle değil. benim kuzenle londraya gittik ingilterede hiç bakılmıyor emin ol tiyatro kursuna gitmişti dizi seçmelerine bir görsen o kadar vasat tipler ama dev gibi yetenekler onca güzel kız arasından secildiler. avrupada amerikada hiç yani tip bizde malesef böytle.
En İyi Cevaplar