Feraceli siyah giyinen kızlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
@atheist_ En azından sizler gibi açılıp saçılmıyorlar dinine bağlı yaşıyorlar ninja ne lan senin düşüncene zihniyetine... neyse bayan olduğun için bişey diyemiyorum sende bu kafa varken boşa yaşıyorsun diyorum başka da bişey demiyorum. 1000 tane kapalı bayan ile kendini yanına koy bir tanesi bile etmezsin sen sende bu düşünce varken insanlar ne düşüncelerle kapanıyorlar dinine bağlı yaşamak saçının teli gözükmesin diye örtünüyorlar senin yaptığın yoruma düşündüğün fikire bak. sen boşa yaşıyorsun daha da çok şey sölerim de dua et bayansın.. ;)
doğru olanı yaptıkları kesin bizim ne düşündüğümüz önemli değil
alışveriş merkezlerinde iç çamaşırı mağazalarından dışarı çıkmayıp en abartı modelleri seçip aldıklarını düşünüyorum ay pardon görüyorum.
Sizin gibi hayasızca her erkege kendini reklam edeceğine helalindem eşine giyinip süslenmesi sevap bile canım ;)
beni niye genellemeye alıyorsun sen beni ömründe 1 kez gördünmü ki bana böyle bir sıfatı layık görüyorsun. ben şahit olduğumu söyledim ve sende bunun doğru olduğunu kabul etmiş bulundun. gel benim kendimi reklam ettiğimi kanıtla kolaysa
Deve hörgücü yapmıyorlarsa onlata benden bir ❤
Aynen
Cevap
16Cevap
aslında ferace giyenlerle ilgili sorun yok ta, kapanan kızlar nedense bakımsız olmaya başlıyorlar. kapanan kızlar en azından evlenecek birini bulana kadar kişisel bakımlarına makyajlarına falan dikkat etsin. neticede karışışındaki insanı da etkilemesi gerekiyor di mi
hayır canım kadınların kimseyi etkilemesi gerekmiyor. özellikle de evlilik gibi bir konuda bir kadın sadece fiziğinden etkilenen bir şahıs istemiyorsa kendini fiziğiyle kimsenin gözünü boyamak zorunda hissetmez.
Bakımsızlasmıuor sadece helaline karsı bakımlı hale geliyor.
Sen helali olmadıgı için onu bakımsız Sanabilirsin li çok normal bu olması gereken.
evlenmek için sadece kişilik yetmiyor, görüntü olarakta karşı tarafındaki insanı etkilemesi gerekiyor. vücudunu göster manasında demiyorum bunu, en azından makyaj falan yapması gerekiyor diyorum. Helali olup olmamasıyla da bir alakası yok ayrıca. evlendikten sonra makyaj yap yapma senin eşine kalmış bir şey ama evlenmeden önce bakımlı olmak şart. başörtülü bayanların çok sorusunu gördüm burda, erkekler neden kapalı bayanlarla evlenmek istemez diye, büyük bir sebebi bu, erkek olarak görüşümü söylüyorum
Ferace bol siyah rahat
Örtü siyah büyük ve rahat.
Mutlu hissediyorum.
Kışın kaban tercih etsem de favorim Ferace.
gaywt iyi hepsi bacımdır aciklara iffetini korumuyo demiyorum yannis anlasilmasin ama onlar iffetlerini korumak icin butun guzel gorunme hissinden nefsani arzundan vazgeciyolar
Gayet saygılıyım insanların dini inancını yaşaması beni hiç bir şekilde rahatsız etmez hatta sonuna kadar destekliyorum ailemde dini inancına düşkün olduğu için bence gayet hoş ama tabiki 😊
Feraceli siyah giyinen kızlar olduklarını düşünüyorum
kim ne giyerse giysin banane ya da sanane? Her sorun bitti bu mu kaldı çözecek?
Bende giyiyorum yazın 😊 kimin ne düşündüğü umrumda değil doğru olanı ben yapıyorum yanlış olan onlar o halde nesen hala ben utanıp sıkılayım ki
Neden*
Zayif ve beyaz tenliyse gerçekten muhteşem duruyo. Tabi elleride zarif olmali
Bence bir sorun yok isteyen mini etegini giyebiliyosa feracede giyinir, herkezin hayatına kimse karışamaz!! Diyeceklerim bukadar
Çok tatlılar Allah sayılarını artırsın 😊👍
çok hoşuma gider. öylelerini tebrik ederim. sıksık da görürüm. hele genç kızlar giyinmesi mükemmel
Dinini kendine göre yaşayan insanlar
İyiler hoşlar bir şey düşünmüyorum :D
Birşey düşünmemiz mi gerek
Feraceli ne ki ilk onu süle :)
üstü kapalı. altı tamamen açık ç.
Onlar için düşüncemi bile yormam ^^
Sen ne dusunuyosun kendi hakkinda?
Ne düşünmemizi istersin?
Hiçbişey düşünmüyorum.
Korkunç 😶
Beeniyorum ben
normal