Değerli futbol severler
Forvet
Sut ve offside ne demek bunları bana aciklarsaniz çok süper olacak çünkü hiç bişey anlamiyorum
Forvet
Sut ve offside ne demek bunları bana aciklarsaniz çok süper olacak çünkü hiç bişey anlamiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Forvet takimda en cok gol atmaknicin ugrasan hucum oyincusudur yani diger oyuncular surekli forvet icin calisir tabiherzaman forvet aticak diye bisey yok
Sut topa sert vurus
Ofside sen ilerdeki bir adama pas attigin anda ilerdeki adam rakip takimin kalecisi ile oyuncusu arasinda ise ifsidedir ama oyuncusu ile ayni cizgi ise degildir ofside top ayaktan ciktigi anda brlirlenir
Genelde gol atmak için organizasyonda bulunan oyunculara forvet denir. BKZ: C. Ronaldo
Ofsayt ise ; arak yapan oyuncunun attığı pasda hedefte bulunan oyuncunun, rakip savunmanın en gerisindeki oyuncunun önünde olmasına ofsayt denir şekilde ; https://i.hizliresim.com/vnAYyR.jpg
Forvet hücumda oynayan, şut gol atmaya çalışılarak kaleye vurma, offside kafasının veya vücudunun herhangi bir bölümünün rakinin kale çizgisine toptan ve sondan ikinci rakipten daha yakın olduğu anlamlarına gelmektedirler.
Ben hemen anlatayım
Şut çekmek ya da atmak.
Ofside düşmek
Forvette bir mevki
Umarım futbol hayatına bir nebze de olsa katkı da bılunmuşumdur
Cevap
11Cevap
Forvet takımın gol yükünü çeken oyuncudur doğal olarak bitiricilik ve takipcilik özellikleri diğer mevkilere göre daha iyi ve keskindir tabi bunlarında kendi arasında rolleri ve oyun tarzları vardır santrfor yardımcı forvet sağ sol forvet trequertista gibi bu tarzlara görede fiziksel ve tekniksel olarak yetenekleri ve yapabilecekleri değişir santrfor en basitidir en düz doğru forvet türüdür avcı gibidir çok nadiren koşar doğru anda arkaya atılan bir koşuda kalecilerin korkulu rüyasıdır (burak yılmaz benzema facao icardi dzeko tomas müller kristof piatek jose fernandao)
Şimdilik bu kadar anlatabildim devamına çok üşendim
Forvet: futbolda hücumda ki en uçta ki mevki
Şut: gol atmak için kaleye yöneltilen sert vuruş
Ofsayt (En zoru) :D
hücum esnasında top ayaktan çıkarken, kaleci hariç savunmanın en son adamının ilerisindeyse pas atılan kişi ofsayt olur.
İlk ikisi neysede sonuncuyu açıklamak imkansız :D anlıyamazdın ofsayt ı bilen kız dünya üzerinde sayılıdır :D
Forvet takımın en ileri uctaki golcu oyuncusudur
Şut : kaleye gol atma amaclı topa vuruş işlemi
Ofside ise : rakip kaleye hucum eden takımın en pas atılan oyuncusunun defansın arkasında kalecıye yakın pozisyonda olması ile olusan olgu
Forvet gol atamayan umut bulut.
Sut allah ne verdiyse...
Ofsait hadi ya yinemi diyen burak yilmsaz ))
Forvet:atak oyuncularına verilen genel isim.
Sut:vuruş
Offside:kapalı alan (eğer karşı takımın bir oyuncusu senin takımının oyuncusundan kaleye daha uzaksa sen kendi takım arkadaşına pas verdiğinde offside olur).
Kalenin arkasinda bekleyip, auta cikan toplari kaleciye veren stad gorevlisine verilen ad.
Oy ben sana kurban olayım sen ne tatlı bir soru sormussun yaaaa kurban olam ya :)
Futbolla ilgili bişey herhalde
Hala öğrenemediysen bu dan so ra da kasma bence :)
asıl manası striker yani atak yapan kişi
Forvet demek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar