Elleri teni bedeni çatlamış yıllarca çalışmış iyi bir anne olmak için Peki ya biz aman t shirt almadın diye arkamızı döndük ailemize Şükür bilerek hiç bu hataya düşmedim peki ya siz
Ben bir şey almadıkları için sırt çevirmedim. Tamam biraz kırılmış olabilirim öyle Zamanlar olduğunda ama sırt çevirmem mümkün değil. Zaten çoğu zaman annem paranızı biriktirin kendiniz alın dediği için sırt çevirmeye pek fırsat bulamadım. Lakin çok saygılı olduğum da söylenemez. Elimden geldiği kadar sakin kalmaya çalışsam da ailem sakin davranılacak kadar uysal değiller. Tamam beni dövmüyorlar, sövmüyorlar ama yok ben böyle bir anne babanın çocuğu olamam, evlatlığım kesin dediğim bir anne babaya sahibim her ne kadar öz olsamda. Bu sıkıntılara rağmen maksimum uyumu gösterdiğimi düşünüyorum ya.
psikopat_hatun diyorki : küçükken yaptıklarımı düşündikçe utanıyorum. bir babam hergün parka götürürdü bir gün götürmedi diye küsmüştüm balkonda ağlamıştım flan. şimdi öyle değilim şükür
Aklını kiraya verenlere lafım olmaz.. insanlık tarihi binlerce yıllık.. İslam ise 1400-1500 yaşında anca.. O eski insanlara söyleseydin bunu seni aralarına alır şakalaşırlardı.
En İyi Cevaplar