Lezbiyenlerin Çocuk edinmiş olmaları Türkiye açısından küçük onlar için büyük bir adım
Keşke önyargılarımızı aşabilsek
Bu arada anket ekleyemiyorum xperim yetmiyor :)
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Eşcinseller istedikleri hayatı yaşasınlar ama bazı şeylerden uzak dursunlar.
Nasıl ki kendilerine saygı duyulmasını bekliyorlarsa onlar da doğaya ve insan psikolojisine saygı duysunlar. Bir çocuk nasıl meydana gelir? Heteroseksüel bir kadın ve bir erkeğin yaşadığı cinsellik sonucunda meydana gelir. Bunu istenilen her yönden ele alalım sonuçta çocuğun bir anne ve bir baba modeline ihtiyacı oluyor. Çocuğun homoseksüel bir yönelimi yoksa o çocuğun büyüdüğünde ne hale gelebileceğini düşünebiliyor musunuz? İki kadın, iki anne ve onlar bir birileriyle yatıyor. Ya da iki erkek, iki baba, gece birlikte yatıyorlar. Bu çocuk gidip ana okulunda, ilk okulda ne yapacak sizce? Erkek ve kız çocuklarının bir birini öptüğünü ve masum flörtleşmeleri hatırlayın. Bir bakmışsınız erkekler erkeklere, kızlar kızlara.. Üstelik yönelimi de bu değil, bu çocuk ergenliğe geldiğinde dediğim gibi heteroseksüelse ne olacak? Bu kadar nazik, bu kadar tehlikeli ve ön görülemez şeyleri, sırf ''çocuk büyütmek istiyorum'' diyerek kurcalayamazsınız.
Hatta ve hatta, olay çocuk büyütmekten çok, bakın biz eşcinseliz ama o kadar iyiyiz ve o kadar sorun yok ki biz evlenmeliyiz ve hatta çocuk sahibi bile olabiliriz bu da kanıtı işte, diye sosyal baskıdan kurtulmak gibi bir gizli güdüyle bir çocuğun hayatıyla da oynanamaz.
Normalde heteroseksüel çiftlerin bile bir çoğu çocuk sahibi olmaya el verişli değilken, bir zahmet doğa kanunları karşısında ''anomali'' olan eşcinsel çiftler sadece kendilerini yaşasınlar, çoluk çocuktan uzak dursunlar.
Sen de yedin? Kaç tane var böyle yetişmiş örnek? 10 tane var mı? Evet ABD 350 milyon nüfusun içinde kaç tane var örnek? Şaka mısınız? Gayet ortada yanlı ve saçma bir araştırma(!) olduğu. Asla da bilimsel nitelik taşımıyor. Hayat bu tür komikliklerden daha ağır ve karmaşıktır.
Neden tü kaka ki? Ben insanların yaşamlarına saygılıyım. Bu bir başka yaşama tahmin edilemez zararlar verecekse de karşıyım bir de işin bu boyutu var. Çocuk yetiştirmek değil dertleri, çocuk hissini yaşamak. Bencillikten başka bir şey değil.
Katiyen hayır.İnsan yaradılışında kutsal olan Ana ve Baba kavramlarıyla doğar büyür normal bir birey olur.Bunlara verilecek çocuğun normal bir birey olmayacağı onlar gibi sapkın olacağı kanısındayım...
Eşcinsellik başta dünya sağlık örgütü olmak üzere hiçbir saygın bilimsel kuruluş tarafından hastalık/rahatsızlık/sapkınlık olarak kabul edilmemektedir. Eşcinselliği heteroseksüelliğe dönüştürmeye başaran bir terapi yoktur. Ve kişinin seçtiği bir durum değildir. Ayrıca araştırmalarda lezbiyenlerin çocuklarının daha başarılı olduğu gözlenmiştir.
link
Bu araştırmaları acaba hangi cinsel gruba dahil olanlar yaptı merak ettim?Ayrıca çağımızın hastalığı olan AİDS eşcinsellerden çıkmadır.Ayrıca insanı yaratan,insanın DNA'sını kodlayan ve cinsiyet kavramını getiren Allah bunun sapıklık olduğunu bildirmekte ve bu işi yapan insanlara nasıl ceza verdiğini geçmiş kaynaklara bakıp öğrenebilirsin.Bir insan doğuştan katil olmaz.Onun DNA'sında katillik yoktur.Bu kendi öz iradesi ve çevre şartlarıyla olur.Bu bir seçimdir ve yanlıştır. Devamı yukarıda...
Aynı şartlarda başka birisi çok iyi bir insan olabilir.Onun için normal olmayan şeyin birileri tarafından normal gösterilerek onlara inanmak yanlıştır..Bir makineyi icat eden bilir o makinenin çalışmaşartını ve nasıl çalışacağını.Bizi icat eden buna yanlış diyorsa kimsenin bunu ondan daha iyi bilmesi diye birşey yoktur..
Ayrıca dinlere inanmıyorsan doğaya inanmalısın.Doğada herşey neden çift erkeklik,dişilik kavramını aklı olmayan canlılar bile tam bir uyum içinde neden sürdürmekte..
Beni engellemişin. Mesajımı bu üyelikle yazayımda diğer okuyanlar sana cevap veremediğimi düşünmesin. Aids eşcinsellerden çıkmadır deyince sanki şcinsellerin cinsel aktiveteleri virüsü yarattı gibi bir anlam çıkıyor. Maymunlardan insana geçti. . Ve o yıllarda eşcinseller korunmasız, çok partnerli ilişki yaşadıklarından virüs diğer eşcinsellerede bulaştı. O virüsü maymundan kapan heteroseksüel biri korunmasız, bir sürü karşı cinsiyle ilişkiye girseydi virüs onlarada bulaşacaktı.
Seni engelleyecek kadar basit düşünen biri değilim.Beni bu formda sadece 1 kişi engelledi (dtGörkem)bu sensen şayet engelleyende sensin demektir.Aids hastalığının nasıl bulaştığını değil insanda ilk kimlerde görüldüğünü yazdım.Her şeyin bir sebebi var bu sebebi düşünmek lazım neden diye.Ben dine inanmam dediğin için dini araya katmamaya çalışıyorum ama her şeyde o var.Onun için bunu katmak zorundayım inananların kılavuzu hatta inanmayanların bile bilmeden kılavuzu Allah'dır.Herkez inandığını yaş
Herkez Allahın kuralına göre oynasa Aids ne ortaya çıkar nede onla bunla düşüp kalkanlar gibi yayılırdı.Hayvanlara gelince Gözleme dayalı yapılan incelemelerde milyonlarca canlıdan ufak bir kısmında bu eğlim görülmüş.Buda genelde dişi yokluğundanya da davaranış bozukluğu olarak rapor edilmiştir.Tabi bunu farklı anlam yükleyenler (anladığı gibi)var.Ayrıca doğada kendi spermiyle üreyen penisini vajinaya veya tam tersine çeviren hayvanlarda vardır. Milyonlarca canlı varken hayatta 1000'küsürde
Görülen bu davranış oda sebepli komik bir durum.Üstün çoğunluk yaşamı doğal olan döngüyü gösterir doğal olan odur.Ayrıca hayvanların yaptıklarından sorumlu olmadığını belirtir kıllanma kılavuzumuzda.Altta ilk yazdıklarım çıkmamış yeniden yazıyorum...
Seni engelleyecek kadar basit düşünmem.Beni formda 1 kişi engelledi (Dt ggörkem)o sensen beni engelleyende sensindir.Aids eşcinsellere neden bulaştı neden görüldü acaba.Herşeyin bir sebebi vardır anlayana.Herşeyin yolu yine yaratılıştan geçiyor.Bunu araya katmamaya çalışıyorum ama başı olmayan birşeyin ortası sonu olmaz.Onun için din herşeyi kapsar.Nasıl bilgisayar programlar dizisinden(kod) oluşuyorsa canlılarda kod(DNA)dizisinden oluşur.Bunu kodlayan bir yazılımcı muhakkak olması gerekir.
Aşağıda 1,3,2 olarak okursan biraz karışıklık oldu..
Şimdi sana linki versem işin içinde din var deyip yine es geçeceksin.Onun için hayvanlardan aklı olanlara geçersek bu akılla birsürü şey yapma gücüne sahip olduğunu biliyoruz.Elinin yandığını düşünerek hiçbir şeye temas etmeden elde yanık oluşturabilen insan,aynı şekilde başka şeyleride yapabilir.Eşcinsellikte buna bakınca bir seçim.Kendini kadın gibi görmeye başlayan biri kadınlık hormonlarını fazlalaştırabilir tam terside olabilir.Diyelimki doğuştan kadınlık hormonu fazla ama erkek buda aynı.
Yani işin özü insan seçim yapmakta özgür.Ama sonuçlarına katlanmak koşuluyla.Bu işleri yapan bir insanla yapmayan insan arasında birsürü farklılıklar var hem fiziki hem ruhsal hemde psikolojik.Psikolojilerine, vücutlarına hastalıktan başka birşey getirmeyen işi tabikide normalleştirmek normal olmaz.
Sen daha eşcinselliğin ne anlama geldiğini bilmiyorsun. Eşcinsellik bir kişinin kendi cinsine ilgi duymasıdır. Erkek erkek olmaktan memnundur ama erkeklere ilgi duyar. Aynı şekilde kadında. Bir kişinin kendi karşı cinsten hissetmesi Transeksüelliktir. Mesela Nil Erkoç'unki transeksüellikti. Çünkü kendini erkek gibi hissediyordu. Ve erkeksi hislerle kadınlara ilgi duyuyordu. Eğer kadınsı hislerle kadınlara ilgi duysaydı o zaman lezbiyenlik olurdu.
Ayrıca eşcinsellerde heteroseksüellerden farklı olarak fizyolojik, hormonsal, ruhsal bir bozukluk yoktur. Eşcinsel bir erkeğe fazladan testostoron verirsen onun erkeklere olan isteğini daha da arttırırsın. Cinsel yönelimi değişmez. Cinsel yönelim bir seçim değildir. Eğer seçim olduğunu iddia ediyorsan söyle kızlara ilgi duymaya ne zaman tercih ettin? Kızlara ilgi duyduğunu anlamaya başladığın yaşlarda bunu bilinçli olarak tercih edip etmediğini düşün o zaman bir tercih olmadığını anlarsın.
Arkadaşım kızlara kaç yaşında ilgi duyduğumu nerden hatırlıyayım.O zaman hayvanlarla birlikte olan,çocuk istismarcıları,anne baba kardeşleriyle olan ve daha sapkınca işler yapan kişilerde mi genlerin kurbanı.Yani onlarda o zaman normal birşey mi yapıyor.
Bu işin içinde genle alakalı bir durum varsa 1milyar gende 1'dir ve bu etki etmez herhalde.Dediğin gibi insanda çocukluk evresi onun hayatta olacağı kişi olmasında büyük etkilidir.Ama yaşı ilerledikçe doğruyu yanlışı ayırt etme kapasitesine sahiptir insan.Mesela hayvanlar tarafından büyütülen tamamen hayvan gibi olan insanlar var. link
Onları içinde olduğu durumdan çıkarıp insan olduğunu öğretebilmişler.Yani doğru olanı insan olduğunu öğrenmiş.Yani küçüklükte yetiştirilme tarzı veya çevresi bir insanı eşcinsel yönde kılmışsa bunun yanlış olduğunu daha sonra kavrayıp bir insan normale dönebilir.Bu seçimdir.Şimdi normal zaten diyebilirsin.Normal olsaydı erkek erkekle birlikte olduğunda çocukları olabilir değil mi?Bizi 2 babamızya da 2 annemiz yapmadı.
Ve hiçbir zararının olmadığını söylemişsinde Makat pislik ve mikrop yuvasıdır oradan birsürü hastalık geçmektedir.Ayrıca eşcinsellerde tuvalet tutamama gibi fiziki hastalıklar mevcut.Doğal olsaydı bunlar olmazdı doğal olsaydı makattaki kaslar içerden dışarı birşeyin çıkması için değil dışardan içeri birşey girmesi için yaratılırdı..
Cinsel yönelimin oluşmasında sadece genler rol oynamıyor. Genlerin, anne karnında maruz kalınan hormonların, çevresel faktörlerin hepsinin etkileşimi, kombinasyonu sonucu oluşuyor. Aynı el kullanma tercihi gibi. İnsanların büyük çoğunluğu sağ yanlıdır.Bir azınlıksa sol yanlı ya da her iki elinide kullanma kabiliyetine sahiptir. Senin hangi elini kullanacağında hem genlerin hem doğum öncesi maruz kalınan hormonların hemde çevresel faktörlerin etkisi vardır.
Hayvanlar tarafından yetiştirilen çocukları örnek vermen abes kaçmış. Sen bir kişinin cinsel yönelimini değiştiremessin. Günümüz tıpında eşcinselliği heteroseksüelliğe dönüştürmeye başaran bir terapi yoktur. Tam aksine dönüşüm terapileri eşcinsellere zarar veriyor. Sen kendinden düşünebilirsin mesela. Kızlara duyduğun ilgiyi değişterebilir misin? Ben bundan sonra hiç kızlara ilgi duymuycam, onlardan hiç etkilenmiycem diye bir karar alabilir misin? Sen nasıl bunu yapamassan eşcinsellerde yapamaz
Pedofili, nekrofili, zoofili gibi eğilimlerin oluşmasında hem doğuştan hem çevresel faktörler etkilidir. Ama bu kişilerde ruhsal sorunlar, kendilerine olan güvenlerinin düşük olması, psikopatlık davranışlar gözlenmiş. Ve bu kişilerin eğilimleri ancak istismar sonucu fille dökülebiliyor. Bu nedenlerden dolayı bunlar hastalık olarak kabul ediliyor. Ve bu eğilimlerini fiile dökmemesi için terapiler uygulanıyor. Ama eşcinsellerde heteroseksüellerden farklı olarak fizyolojik, ruhsal, hormonsal
bozukluk gözlenmemiş. Ve eğilimleri başkalarına zarar vermiyor. Bu yüzden hastalık değil. Grup seks, eş değiştirme, ensest ilişki gibi şeylerde iki yetişkin arasında ikisininde rızası ile gerçekleştiriliyorsa yine bir sapıklık/hastalık değildir. Bunların insanlara ters gelmesinin sebebi küçüklüğümüzden beri bize aktarılan tabular. Anal ilişki doğru yapıldığında bahsettiğiniz zararların görülme olasılığı çok düşüktür. Ayrıca tüm eşcinsel erkekler anal seks yapmaz. Anal seksten hoşlanmayan
söylediklerinin çoğuna katılıyorum...
onların hayatına karışmaya hakkımız yok , sonuçta her koyun kendi bacağından asılacağı için
biraz acımasızca ama , bu ülkenin bu tarz şeylere adapte olabilmesi için en az bir 30 YIL gerekli diye düşünüyorum...ama genel olarak tüm yazılan cevap ve yorumları bir cümlede özetlemek gerekirse ZEVKE(HAZZA) YÖNELİM diyebilirim..
Sen devamlı kendi açından ve senin gibi düşünenler açısından baktığın sürece hiçbir sorun görmiyeceksin.Böyle iğrenç şeyleri rızası oldummu sorun görmemişsinya pes.İnsanı hayvanlardan ayıran özellikler Akıl,Edep,Ahlak,Utanma bilincidir.Küçüklüğümüzde bunları aşılamasalar bile bu bize, insana özgüdür.Bunları kaybeden insanda sadece insanın adı ve görüntüsü kalır.
İnsana birşey aşılamadanda doğruyu bulabilme kapasitesi vardır.Kendisi için istemediği şeyi başkası içinde istemeyince düzen devam eder.Ben yapmam ama yanlış iş yapanada karışmam saygı duyarım dersen döner dolaşır ucu sanada dokunur.Her koyun kendi bacağından asılır fakat git kasaptan bir bacak alıp kapının önüne as bakalım bunun verdiği kokusadece sana mı dokunacak yoksa etrafındakilerde bundan nasibini alacak mı?
Sizin dediğiniz gibi yanlışa saygı duymak, ona ortak olmaktır.Herkez istediğiyle düşüp kalksa dünyadaki denge bozulur aile kavramı insan kavramı diye en değerli kavram yok olur.Nasıl devletin koyduğu kanunlar insan için yapılmışsa,bunların düzeni sağlamak gibi bir amacı vardır.İnsan suç işlemeyip işleyene saygı duyarsa kanunlar etkisini yitirmiş demektir.
Size son sözüm doğru olanı bulmanız olacaktır.Doğru olanı nerden buluruz göreceli bir kavram dersen kanunları koyanı bulmanı tavsiye ederim.İnsanın aradığı tüm sorularının cevabı Allah'ta.Neden varız,nereye gidiyoruz,niçin varız gibi sorularının cevabını ne Einstain nede Profesörler verebilir.Bunu sadece ama sadece seni oluşturan bilebilir.Allahı bulursan herşeyi bulursun,Allahı kaybedersen herşeyi kaybedersin.Kalın sağlıcakla..
Ben de lezbiyenim bir çocuk sahibi olmak gerçekten iyi bir fikir ama o çocuğun psikolojisi, çevreden gelen baskılar, ayrımlar. Bu yüzden Türkiye'de böyle bir durum çocuk açısından çok kötü bu yüzden karşıyım ama başka bir yerde bu durum yaygın ve çocuğa baskı yapacak bir toplum yoksa niye olmasın derim.
güzel açıklama, mantıklı ve tarafsız bakabilmişsin
çcuk kime baba dicek acaba? toplum baskısı olmasa o çocuğun hayatını bz mahvederz diyosn yani. babsız büyüyen çocuk her yola bulaşır.
Hayır asla ben olsam vermem bunlara o çocuk normal büyüyemez onların arasında
evlat edinilmiş arkadaşlar, o çocuk anne, baba rolünü kaybetmiş zaten!
benimde kaldırabileceğim bir şey değil hala gay lik ama inanılmaz hümanist olduklarıda bir gerçek!
sen normal bir şekilde büyümüşsün gibi :)
bakın mesela, bu arkadaş heteroseksüel ve kendisinden başkalarına karşı önyargılı ve cehalet ile birlikte baskılanmış bir nefret duygusuyla onları kısıtlama güdüsüne sahip.. homoseksüel bireylerde bu tarz gelişmemişlik örneklerine rastlamak mümkün değildir.. onlar bizden çok daha insan çok daha duyarlı çok daha gelişmiş durumdalar.. bizden çok daha fazla hakları var ve çok daha iyi insanlar yetiştiriyorlar.. en basitinden çocuklarını nefretle büyütmüyorlar farklılıklara karşı..
aaaaa bak senn
Anladık amk! Gidip şimdi hepimiz lezbiyen mi olalım, napalım yani x-ternal?! La yeter da!
gunahbahcesi istesen de lezbiyen olamazsın.. kadın olsaydın da bu isteğe bağlı bir şey olamazdı.. zira eşcinsel "olunan" bir şey değildir doğal olarak gelişir.. sen nasıl kadınlardan hoşlanmayı "tercih" etmedin onlar da kimlerden hoşlanacağını "tercih" etmedi.. tamamen doğaldır eşcinsellik, alışın..
O aydın fikirlerinle bizleri aydınlattığın için teşekkürler görkem. =) Ben de memelerim olmadığı için işkillenmiştim zaten. Hey Allahım yaa... Senin gibi her durumu serbestlik, özgürlük çatısı altında zihinlere olağan, normal bir şeymiş gibi dikte ettirmeye çalışan kafalara inat alışmıyorum, alışmayacağım güzel kardeşim. Senin gibi kafalar da buna alışsın.
Göte giren bir şeye normal gözüyle bakıyorsan, belli ki buna birileri çoktan alışmış olmalı. Üzgünüm güzel kardeşim, bizim meşrebimiz o kadar genişlemedi, genişleteceğimi de zannetmiyorum. Sen alışkanlıklarına alışmaya devam et =) Bırak benim için de neye alışacağıma ben karar vereyim, sen kararını çoktan vermişsin belli ki...
insanların ne yapacağı, ne yaparken, neden zevk alacağı bizatihi kendilerini ilgilendirir.. sizin için iğrenç yahut kötü gelen bir başkası için çok keyifli olabilir ki oluyor da.. zira prostatik orgazm penil orgazma göre daha fazla keyif üretir bu hormonal ve elektroensefalografik olarak da tespit edilmiştir.. ha bu beni gay mi yapar, şu ana kadar yapmadı, zira gaylik bir tercih değil oluştan ibarettir.. gerçi cahille tartışmamak lazım da biz tartışmasak öğreneceğiniz yok..
aşağıdaki düdüklerin efendisi ni elalemin orgazmı niye bu kadar acıklama hissetmesine sebep oldu acaba adam cahil diyo bize ama konuyla cocukla alakalı bişey dememiş tutturmuş bir eşcinsel savunuculuğu hırt biz eşcinselliğe bişey demedik cocuk konusunda konuşuyo millet sen şeyinin keyfindesin
Sen çok bilgilisinya arkadaş, eşcinselliği kabullenmiyor oluşumuz bizi senin gözünde cahil yapıyorya, boşver sen o güzel nefesini tüketerek bize bir şeyler öğretmeye çalışma, hatta mümkünse o engin bilgilerini kendi zekana sakla e mi? =) Bi de böyleleri türedi; kendi sözde çağdaş fikirlerini kabullenmeyen karşıt bir görüş sahibi çıkınca adı hemen hazır, cahil. =D Yapmayın yavrum, vallahi çağdaş olacağım diye komik oluyorsunuz. Gerçi bunu, birinin uyarmadığı sürece anlayacağınız da yok ama...
Bayan olması, onu benden üstün kılmaz. Öte yandan bana o tip kelimeleri kullanma hakkı da vermez. Onun kullandığı seviyenin yanında, benim kullandığım seviye; ne onun, ne de senin anlayamayacağın kadar yüksek bir seviye olarak kalır ki, o yüzden geri dur, ilişme boşuna =)
Özgürlükten bahsedip veryansın edenlere bakın hele! =D Zıt fikirli birileri karşılarına dikilince, hepsi savundukları fikirlerin muhattaplarına dönüşüveriyorlar hemen =D Ne oldu anlayışınıza, sağduyunuza? Sizinle aynı fikri paylaşmıyorum diye neredeyse bana etmediğiniz hakaret kalmayacak. Ama biliyor musunuz, bunlar değil beni acıtmak aksine bir o kadar güldürüyor üstünüze. =D Çağdaşlıktan, hoşgörüden, özgürlükten bahsedenlere bakın! Acıyorum savunduğunuz fikirlerinizin samimiyetine =)
her lezin cocuğu basarılı olcak diye bişey varmı..bir tane video bulmuşlar link atıyorlar...
bu kadar doktor mühendis mimar vs... bunların yetiştiği ortam nasıldı...hepsinin ailesi lezmiydi?
Böyle saçma düşünce olabilirmi? tamam saygı duyuyorum ama bu kadar...Türkiyede bu işin büyümemesinin sebebide benim gibi sapkınlık olduğunu düşünen insanlardır...geri kafalı yobaz diyebilirsiniz..tamam..ama escinsel savunucuları sizde benim görüşlerime saygı duyun...:))))))
gul zaten aıle kendı ıstegı ıle vermedı aılenın elınden cocuk zorlA alındı ve verıldı .. su andan ondan dolayı medya ayaga kalkmıs durumda
Cevap
45Cevap
Turkıye de bole bısey olur mu ?
Bence olmaz
arastırılıp verılıyor dıye bılıyorum
ama baska ulkelerde olma ıhtımalı yuksek oldugundan
lezbıyenlere evlatlık olarak gıden erkek bı cocugun yetısme evresı sağlıklı olmaz
kişilik bozuklugu meydana gelır ve erkeklıgını yıtırır sapkınlıga doğru yol alır.
Şu kadar yorum içinden sadece senin böyle düşünmene üzüldüm.
bizde bugün derste bunu tartıştık , çocuğun psikolojik açıdan nasıl olabileceğini , eğer iyi bir aileyse iyi yetiştirirlerse olabilir çünkü lezbiyenlik ve gaylik üklemizdeki gibi görülmüyor bazı ülkelerde. lez lere erkek , gaylare kız çocuk vermek olabilir. tabi bunu iyi yetiştirmesi gerek
saçma. eşcinselliğin ruhsal bir hastalık olduğu kanısındayım. türkiyenin aile yapısına aykırı bikere. o ailenin (tabi aile denirse) içinde yetişenin de eşcinselliğe yönelme ihtimali çok yüksek. ecnebilerin inanışlarına göre nasıl bilmem ama islama göre sapkınlıktır bu, ateist de olsam böyle düşünürdüm.
Bende senin hasta ve cahil olduğun kanısındayım.
niye alındın tatlım ? :D
Eşcinsellik başta dünya sağlık örgütü olmak üzere hiçbir saygın bilimsel kuruluş tarafından hastalık/rahatsızlık/sapkınlık olarak kabul edilmemektedir. Eşcinselliği heteroseksüelliğe dönüştürmeye başaran bir terapi yoktur. Ve kişinin seçtiği bir durum değildir. Ayrıca araştırmalarda lezbiyenlerin çocuklarının daha başarılı olduğu gözlenmiştir.
link
kesnlikle haklısın. hem ruhsal hem fiziksel bir hastalık. Eğer iki cinsten farklı bişe olmak zorunda olsaydı Allah yaratırdı zaten. bunun adı ne cahillik ne yobazlık tek açıklaması var sapkınlık. gidin kliniğe yatıp tedavi olun.
ecnebilere göre herşey normal x-ternal, halilibrahim426 sağol valla
kimenebundan ve x-ternal ın görüşlerine katılmakla birlikte eğitimsiz bireylerin kendisinden başka tipte davranışta özellikte olanlara yaklaşımının ne kadar hastalıklı olduğunun farkına varmayan oldu mu? bu arada merak etmeyin türkiyede eşcinsel karşıtı olan birçok erkek aslında eşcinsel.. zira travestilerle birlikte oluyorlar.. eşcinselliğin aktifi pasifi fark etmiyor eşcinsellik eşcinselliktir..
dt görkem askerden önce 18 yaşlarındaydım arkadaşım bara gidelim diye ısrar etti ve bende iyi tamam deyip gittim İstanbul taksimde ilk defa gitmiştim ve barda loş ışıkların altında travesti yaklaştı bana bende farketmedim bayan zanettim oynamaya başladık ve sesinde travesti olduğunu hisedince ondan soğudum ve uzaklaştım yanıma neden uzaklaştın dedi bende trvstler işim olmaz dedim ve sonra ağlamaya başladı ben doğuştan böyleyim dedi ben istermiyim bir kadın gibi davranmayı kendimi rezil etmeyi
Dış devletlerin bazılarında zaten Eşcinseller çocuk edinebiliyorlar. Çocuğun gelişiminde zaten ortama uyum sağlasın diye 3 yaşına kadar sorgulama mekanizması tam olarak yok. Bu açıdan bence sıkıntı yok. Bebek olmak kaydı ile lezbiyenlere çocuk verilebilir.
Çok sağlıklı bir sonuç çıkaramadım kafamda bir psikolokya da bu işlerden anlayan birileri ile tartışmak gerek sonuçta bir cocuğun anne ve babaya ihtiyacı var 2 anne görevi görecek kadınların ne kadar cocuk psikolojisi üzerinde etkisi ne olur ne olmaz yani olumlu olacağını düşünmüyorum ben
Böyle bir film izlemiştim çocukların psikolojileri berbattı.Evlatlık değilde sperm bankası yardımıylaydı orda.Filmler gerçek değildir ama o film çok gerçekçiydi.
2 Kadın 1 Erkek filminden bahsediyorsun konusu iyiydi ama yanlış ele alınmış sonlarına doğru batırdılar filmi
bir çok p*rno yıldızları bile çocuk yapıyorsa lezbiyen bayanlarında buna hakkı vardır elbet.ennelik hislerini yaşamak her kadının hakkı olmalı.yetiştirme konusunda özel deneyim gerekebilir tabiki.
canm p*rno yildizlarinda rol bir erkk bir kadn isteseler yapabilirler qayet tabi buna itirazim yok ama annelik baska bisey anne olunca anlarsin oyle kiz kiza s*ks yasayib,igrencliklerle annelik adini kucutmeyin,kirletmeyin lutfen anne olmak istiyorlarsa gidip normal bir iliskiden hamile kalip anne olsunlar
CNNERMİN neyin nasıl yapıldığını bilmecek kadar bilinçsiz değilim canım.kızkıza çocuk yapan varmıki lezlerde yapsın.herhalde bir normal iliş ile hamile kalacak.bende farklı bir şeyden bahsetmedim zaten
biri çocugun annesine küfür etse hangisi üzerine alınacak? :D
insanların kişisel tercihleri bir yana, o çocuğun yerinde olmak istemezdim...
şimdi şöyle bir durum var. eşicinsellik tıbbi olarak "normal" kabul ediliyor. e bu evlilik de "normal" kabul ediliyor dolayısıyla ortada anormal bir durum olmadığı için evlatlık veriliyor "normal" olarak.
ama burada bence nasıl ki heteroseksüel bir aile çocukları gay veya lezbiyen çıktığında baskı yapmayıp cinsel kimliğini olduğu gibi kabul etmelilerse bu lezbiyen çift de çocuklarının cinsel kimliği üzerinde baskı yapmamalıdır. Bunu da belki bir devlet psikoloğu ile takip etmelidir bana göre.
bence devlet normal(heteroseksüel) ailelerin çocuklarını da psikolog gözlemine tabi tutmalı zaten. bunu yaparken çocuk heteroseksüel olsun diye değil de ebeveyenlerinin(anne-baba, anne-anne, baba-baba) çocuğun kendi gelişimine herhangibir baskı yapılıp yapılmadığını kontrol etsin diye istiyorum.
bunu isteyerek gay olan bir çocuğu zorla heteroseksüel yapmayalım ve heteroseksüel olan bir çocuğu da zorla gay yapmayalım diye istiyorum.
bravo soran.şimdi o adama aklımdan geçeni söylesem i*ne desem götoş desem yorum kaldırılır.bunlar birike birike üyeliğim silinir.onun için bişey diyemiyoz..ama işte erkeğiz diye ortada gezip bizi küçük düşürüyolar
buna kimse bişey demiyo. bir de bilimsel falan filan diyo.hikaye.milyonda bir kişi çıkar belki gerçekten öyle olan.gerisi zevk düşkünü ..normal göstermeye çalışıyolar . karşı cinsini bul sabahlara kadar evi salla kime ne .
Olabilir neden olmasın. Niye bu kadar önyargılısınız ki. verilmemeli de verilmemeli sanki diğer ailelerin çocukları çok normal büyüyor aşın bunları hey ya
Bir kadın bir kadına ilgi duyuyosa ve bir erkek bir erkeğe bu özellikleri dışında katil değilller sapık değiller çocuk evlatlık edindiklerine göre şevkat sahibiler.Bunun neresi kötü neden o pis gözlerini silip dünyaya öyle bakmıyosunuz.Normal aileler dört dörtlükmü çocuk yetiştiriyo.Eşcinseller normal ailelere göre çok daha özenli ve ilgili çocuk yetiştirirler.En azından sizin gibi ön yargılı ve kendi gibi olamayana düşman yetiştirmiyolar.
ah bebeğim.. çok anlayışsız ataerkil bir dünyada yaşıyoruz. tamamen ön yargılı davranan insanlarla kuşatılmış etrafımız insanlar hiç anlamaya çalışmıyor hatta dinlemeden bildiklerini okuyorlar. çok yanlış bir dünyada yaşıyoruz. bizi anlamalarını beklemiyorum kimseden. bize biz yeteriz gerisi hikaye :)
sen anla yani bir zahmet :) sende anlamasaydın bide daha neler :)Rubycim evet yeteriz bebem:)
hayırdır beynini bacak arasındamı unuttun ;)
wawww belin seyyar mı bende yok ama kendi ağzını kontröl ettin mi ?
kızım kaybol parmaklarımı bile batırmam senin için tatmin edemicem kusura bakma git üstüne oturcak bir abaza bul.
O lezbiyenlere verilip geri alinan erkek çocuk hic iyi bakılmadıigını soledi
ama,roportajın devamını izledin mi bilmiyorum
Cocugun ailesi zaten var ki
Annesi cocugunu geri istiyor
kaldıki diyelim sefkat ve merhametliler
yetimhaneden alsinlar
niye ailesı olan bir Turk asıllı cocugu öz ailesinden koparıyolar
bu sefkate,merhamete sıgarmı
o gözu yaslı annenin durumu ne olucak?
Eşcinsellerin çocuk yetiştirmesine sıcak bakmıyorum. Lezbiyen bir derece olabilir, ama gay olamaz.
Neden cahil insanlar bilmeden yorum yaparlar ama çok güzel bir ata sözü var insanların ağzı torba değil büzesin. Lezbiyenim saklamıyorum benimde duygularım var şimdi size edebiyat yapacak değilim. Bir yorumda büyük şehirlerde eşcinseller oluyor bla bla bişeyler okudum ben küçük bir şehirde yaşıyorum benim gibi de bir hayli çok insan tanıyorum burda. toplumumuz malesef böyle bir duruma hazır değil bende evlat sahibi olmak istiyorum ve bir kız çocuğum olsun istiyorum. Tek nedeni kız çocuklarını çok sevdiğimden ve beni erkek gibi yetiştirdiklerinden. ben kızımı bir kadın gibi yetiştireceğim ve çokta sağlıklı olucak. Bir çok aile var sokakta çocuğuna dilencilik yaptıran onlara neden evlat olma şansı veriliyor o zaman. O da Allahın bileceği iştir. Ve sizlerde kendi işlerinizle meşgul olun meraklarınıza bu kadar düşkün olmayın. Ben soyluyum eşsizim farklıyım kimse aksini iddaa edemez mükemmelim kendimi seviyorum. Lezbiyen olmamı seviyorum
Evet kitaplara bakmaktan hayatı göremeyen bir arkadaşla karşılaşıyoruz. Aslında olan bir şeye sen karşı olsan kaç yazar
Mimar olmakla ne ilgisi var cahilliğin. İstediğin gökdeleni dik bu senin mesleki başarın. kafa yapısı olrakta yükseltmelisin çıtayı. Ve eşcinselleri anlamanı beklemiyorum. Ama biraz mantıkla düşün bence onların yaşamı nasıl aşk yaşadıklarına bak. Annem mimar baba mimar ben mimarlık 2. sınıf öğrencisiyim ve lezbiyenim :)
Bence bir sorun yok. Eşcinseller evlenebilmeliler, evlatlık çocuk edinebilmeler.
yaaa istediyiniz kada eksileyin kim ne derse desin ama ben kabullenemiyorum bu insanlarin toplumdaki yerini bence insanlarin ahlakini bozuyorlar.bide cocuk buyuteceklermis normal anne babanin buyutduyu cocukdan bazen bisey cikmiyor nasil terbiye verirler onlar cocuga allah askina?cocuk edinmek icin o kadar prosudur gerekiyor ki,bizim yakinimiz 5 6 aydir sira bekliyor oyle kolay kolay cocuk verilmez...
link
gidip basda saglik orgutu olmak uzere saygin kuruluslarin hepsi muayne olsunlar derim.allah insani bir kadin bide erkek olarak yaratdi insani idare eden bas beyindir neyi yapib yapmamasini ona sinyallerle o gosterir eyer onlara o sinyaller gitmiyorsa beyinlerinde bir hastalik vardir demek.muayneside zor ama vardir.benim anlamadigim su usenmemis herkese link atmissin neden senindemi beyninden problemin var onlar gibi vdyna bakmadim bile
umarım ingilizcen vardır: link
bazı gelişmemiş canlıları da hesaba katarsak yahut triploit kromozoma sahip canlıları da eklersek sayı 1500türü geçiyor.. homofobik olan tek tür ise senin gibi insanlardan ötürü homo sapiens sapiens.. aslında sapiens alt türüne ait olmayabileceğini düşünüyorum ama neyse..
cehalet diz boyu yeminle..
ya kardesim ne savunuyon bunlari ben cocukmuyum bus butun sinir etdin beni 20 dakikadir sana cvb yazmya calisiyorum ben eminim ki bunlarin nedemek oldugunu bilmiyorsun oyle konusmakla olmaz onlari normal karsiliyorsunda senin kardesin yapsa mes normal karsilarmisin yine bunlarin arkasinda dururmusun?bu arada gizlikullnci benim cnnermin asagilarda bir yerlrdede sinir etdn beni git isine
Bide hakaret etmiş la millete..kendini ne sanıyor ki altı üstü diş doktorusun la..milleti küçük görme
dtGörkem bunları kabul ettiremezsin millete..
Kendi aranızda 4 duvar arasında yaptığınız şeyleri meşrulaştırıp, bilimsel bir şeymiş gibi öyle ahıp şahım cümleler kurarak tabular bir anda yıkılmaz..Hele hele ki bizim toplumumuz umarım uzun bir müddet dayanacak..Ve böyle şeyler meşru hale gelemeyecek
ufff bende yorum yazdığıma pişman oldum.her kafadan bir ses.ama yinede mademki bir soru var ortada yazılan cevaplarada bir o kadar saygı duyulmalı.sonuçta herkez kendi görüşünü sunuyor burada.ne o bakıyorum birileriyle ilgili(gtgörkem)güncellemenizi kaldırmışsınız.sizin gt nizmi yemedi acaba.her ne olursa olsun burada bir yorun yapılıyorsa saygılı olmak gerek.ata sözlerini her zaman hatırlamak gerek.yaladığını tükürmemek gibi.
okulda çocuga soracaklar annen baban ne iş yapıyo die çocukda babam ev temizliğine annemde annemde mantıcıda mantı açıyo diyecek :))) böle saçmalık mı olur ya tabi herkesin kendi zevki bize bok yemek düşerde :))) haydar dümene sormak lazım bence :))))))))))))))
yanlış işler. bu durum normal değil ki.çocuk bir aileye sağlıklı bir geleceği olsun diye verilir..bunlar sağlıklı değil .normal değil
link
Doğru değil. Hele Türkiye'de yaşanıyorsa hiç doğru değil çünkü etik gözükmez böyle yaşam tarzı. O çocuk çevresinden aldığı tepkilerle kendini anormal hisseder ve ileriki yaşlarında sapıtmalar başlar.
olumsuz cevap verenler mutlaka izlesinler
https://www.youtube.com/watch?v=IvWsVJQpxqQErkek olduğu için 2 tane anneye sahip olmanın verdiği avantajları yaşayacaktır.
İnsanların seçimlerine saygı göstermek zorundayız kusura bakmayın ama.
Kesinlikle. Katılıyorum..
o cocugun psikolojik durumu acisindan yanlis buluyorum kesinlikle etik bir durum degil
yani sen karsi olmadigini mi soylemek istiyorsun bu videoyla
çocuğun piskoloji zarar göreceği için bence edinmesi sakıncalı
Cocugun piskolojisi icin saglikli olacagini dusunmuyorum...
çocuk sevgisi herkesin hakkı bence . annelik duyguları ile cinsel tercih bambaşka şeyler
olmaz tabiki çocuğun ne suçu var o da lezbiyen olacak .. biri annesi oldu diyelim diğeri nesi olacak 2ci annesi .. çocuk ne şekilde büyür düşünmek bile istemiyorum .. benim 2 tane annem var babam yok .. çocuk böyle oluyor sanacak olmaz yaa yazık
olabilir neden edinmesin demokratik bir ulkede yasıyorsun herkesin kişi ve vicdan ozgurlugu var ki zaten onlarında yasama hakkı var.
Gayımsı lez gibi bişey olur la o çocuk
https://www.youtube.com/watch?v=Ud-lXJSkN4wbirçok kadın-erkek çiftinden çok daha iyi bakacaklarından %100 eminim..
Bende eminim.Keşke herkez senin gibi düşünebilse...
+1 Kesinlikle
Neden yanlış olsun ki ?
Lezbiyenler diye Anne olma istekleri yok oldu diye birşey söylemek yanlış olur.
dua etkı erkek cocuk edınmısler :D ya kız cocuk edınseler dı ne olacaktı hıc dusundun mu ? :D
Bence onlar hiç çoluk çocuğa bulaşmamalı, yazık onları da kendilerine benzetirler...
çocuk psikolojik yönden çok kötü olur bence verilmemeli...
bilemiyorum :D
bence edinmemeliler , çocuk erkek olduğu için doğru düzgün erkek göremezse günlük hayatında büyüyünce , allah korusun dönme bile olabilir..
Cocukların psikolojik olarak sağlıklı olmaları cok zor göründü bana.
Evet karşı değilim ama cocuk edinmemeliler.
çocuk kime baba diyecek !111111
kitabın ortasından sormuşsun yaf:D
öyle şey mi olur amk ya saçmalık evlatlık olursun bir aileye verirler küçükten anne baba vardır bişi anlamazsın
şimdi bunda orta da baba yok karı karıyla beraber düşün bir çocuğun halini büyüyünce anlayacak bunlarda çük yok ben nerden geldim diye allam ya.
öyle deme @cnnermin kardeşim onlar modern onlar için herşey çoooooooooooook normal çünkü neden bunlar modern şeyler
şimdi biz böyle diyoruz diye tepki gösterirler yobaz derler gerikafalı derler.
yorumuma katıldığın için teşekkür ederim sonsuz + sana canım benim..
o başarı lezbiyenlerin mi olm fdsşkfgslşdkfsldk anasının babasının başarısı ya bir saçmalayın ya.
bi düşünsene lezbiyenlerin elindesin ortada bir aile reyisi diyeceğin bişi yok karıyla mı gidip baarcaksın maçlarda mesela yani.
her lezin cocuğu basarılı olcak diye bişey varmı..bir tane video bulmuşlar link atıyorlar...
bu kadar doktor mühendis mimar vs... bunların yetiştiği ortam nasıldı...hepsinin ailesi lezmiydi?
Böyle saçma düşünce olabilirmi? tamam saygı duyuyorum ama bu kadar...Türkiyede bu işin büyümemesinin sebebide benim gibi sapkınlık olduğunu düşünen insanlardır...geri kafalı yobaz diyebilirsiniz..tamam..ama escinsel savunucuları sizde benim görüşlerime saygı duyun...:))))))
@soran eline sağlık kardeşim cuk oturmuş.
baban yerine iki annen olduğunu düşün.nsıl geliyo kulağa?
doğru neden yanlış olsun. ben lezbiyen olsam ben de edinirdim. gene edinmeyi düşünüyorum da gerçi.
Tek yanlış bunu bukadar sorun eden bir toplumun parçası olmak ne yazık ki.
edinmesinler bence..çünkü kendileri sapkınlık içinde yazık olur bana göre...ama fikir tabii...
link
ateş düştüğü yeri yakar..burada ne konuşsak boş biliyorum..ama madem bu haldesin birde çocuk yapıp bu dünyayı daha da çirkinleştirme diyorum...kabullenilemez bir sağlık sorunu bana göre öyle...
lezbiyen, gay ler ıslah edilmeli. insanlık suçu işliyorlar bence
bu bir cinsel yönelimdir , ne alaka çocuk edinememeleri ? kimsenin özel hayatına özellikle cinsel hayatına kimse karışamaz ve eleştiremez , çocuğuda eğitebilr ve yetiştirebilirler her normal insan gibi neticede doğuştan gelen bir yönelim bu .
yonelim diyorsunuzda neden o yonelimler hep buyuk sehirlerden cikiyor her turlu kotuluyun yayginlasdi yerlerden hadi bunuda aciklayin sizler cook billiyorsunuzda isterseniz ben aciklayim ati atin yanina baglarsan hemreng olmazlar ama huylari ayni olur. ben 22 yillik yasadigim yerde bitane lez gormedim dogusdan geliyorsa bir iki tanede biz taraflarda dogsaydiya
eğer insanın yaşadığı şehir gelişmiş , büyük bir şehirse kendini rahat hissedip yönelimlerini açığa çıkarırlar , gelişmemiş ve sanırım sizin yaşadığınız şehirler gibi bir yerde yaşıyorsa , bilirsiniz oranın insanlarıda yobaz olur , hangi akla cesaret edip lez olduğunu söyleyebilir ? bu düşünce meselesi işte . öyle bir milletiz ki kimin ne halt olduğuna çoluğuna çocuğuna karışıyoruz çıkarın şu at gözlüklerinizi ..
soran kardes anket ekleseydinde karsilikli kac kac oldugumuzu bilseydik bari, baksana garip garip yorumlara hadi burada eksileyinde-artilayinda kac kac gorelimbi zahmet soruyu guncellermisin rica etsem
ben vermezdim ama illa o cocukta eşcinsel olacak diye bişey yok ama kız cocuk evlat edinselerdi o zman kafada soru işaretleri olabilirdi
Eğer çiftin ruh sağlığı yerindeyse ve maddi durumu iyiyse neden olmasın
ne güzel işte evlatlık bir cocuk topluma kazandırılıcak
evet cocuk yetimhanede mutlu diyil cunki anne ve babasi yok onun ama iki kadin sevgili aileside yok dusunsene cocuk evde iki kadini sevgili gorecek piskolojisini dusun,bazi seyleri yazmiyorum.okuldan ogretmen baban gelsin demis kadin gidiyo babasi benim hahha,sen o cocugun arkadaslari arasindaki yerini dusun bunlari hesaba katmayanlar seni artilamis
baban gelsin değil velin gelsin denir bu bir, ikincisi babası diye çağıracak olsa babası ölmüş bir çocuğa annesi geldi diye kızacak bir öğretmen yoksa eğer 2 annesi yahut 2 babası olan bir çocuğa da kızacak bir öğretmen olamaz.. önyargılarınızla dünyayı karartıyorsunuz ya ortaçağ zihniyetindesiniz resmen..
Ellerindeki çocuklar Psikolojik olarak etkilenmiyeceklerse olabilir. Buna bir çözüm üretilirse olur.
Hayır acırım o çocuğa
Fason çıkması bilmiyosan konuşma okeyyyy
aileden zorla alınmış bir çocuk! zaten çocuk kadın olmak istiyorum ben diyormuş.yazık anne babasına
lan ucube gibi sormuşsun sanki ha.. sen ben gibi insan duygularını tercihlerini farklı yaşayan insanlar... ne var yani bunda !
Bence yanlış çocuğu kötü etkiliyebilirler ilerde oda kadın olmak isterse o çocuğun hayatını karartmalarına hakları yok
lezbiyenlerle normal aile bir mi yaaa...
Evet,evet,evetttttt,kesinlikle edinmeli ! Ben de eşcinselim ve benim de çocuklarım olacak :)
bence değil. sokakta büyümeleri çok daha mantıklı.
düşünsene birde kız çocuğu evlat edindiklerini o kızın ne olacağını düşünsene? saçmalık bence
bence doğru cinsel tercihin bunnla ne alakası olabilirki?
''YÖNELİM''
edinsinler ama mümkünse erkek evlat edinsiler mazallah:)
kız çocugu edinmesinde ;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar