Kıyaslanması bile saçmalık aslında. Burak özçivit dediğin adam bir bıyıkla birde gözlerinin küçük olmasıyla ön planda duran ülkede her 10 esmer erkeğin 8'inin sakal bırakarak ulaşabileceği tipte bir adam. Diğeri ise dünyadaki teenage piyasadaki yakışıklı bir oğlan. Yorumlar şaşırtmadı bizim ülkede koyun psikolojisi öyle derinki bu her alanda belli ediyor kendisini. Bazı şeyleri putlaştırır bizim halkımız son yıllarda yakışıklılık konusundada görüyorumki burak özçivite yapılıyor bu. Sen brad pitt de bunlar yine burak der boşa sorma herifi putlaştırmışlar resmen tapıyolar :D Türkiyede esmer erkeklerin çoğu sakal bırakıp burak özçivit olabiliyor. Türkiyede ve ortadoğudaki erkeklerden 5 adımda bir bulursun bu tipten zaten. Her halta burak özçivit diyen kezbanlar justin bieber fanlarından beterdir bulaşma sakın bunlara! :D
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Vallahi billahi ya. Sonuna kadar katılıyorum koyun gibiler dünyanın en yakışıklı adamını koy yinede burak burak burak resmen adama tapıyolar :D
Bu burak ozçivit ne ara meşhur oldu anlamadım zaten. Bizim jenerasyon a sesleniyorum. küçüklüğümüzü bir hatırlayın. çok iyi hatırlıyorum bu adam kanal d nin he he dizilerinde önemsiz rollerde oynuyordu. Ünlü bir tıp değildi. Zayıf çelimsiz bir şeydi. Hiç kimse tanımazdı. Aynı adama ne oldu da bu hale geldi anlamadım valla
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Medya işte. Son yıllarda kabardı ünü zaten burak özçivit tipinde ülkede dolu erkek var bakarsın zaten kimileri bu sayede bile ünlü oldu bu adama benzerlikleriyle :D Kıvanç Tatlıtuğ vardı bir ara şimdi dizlere falan cıkmıyo ortalığı boş bıraktı bu herifi resmen erkek tanrısı ilan ettiler :D Medya sürekli insanların gözüne sokarsa yakışıklı diye algı uyandırırsa böyle oluyo demekki
Hayır adam yakışıklı zaten bir itirazım yok ama çok fazla abartıyolar be. Okadar büyütülecek ne var. Peygamber ilan ettiler adamı. Bizim arkadaşlar özeniyor burada. Benim sakalım gür olmadığı için zaten elimden bir şey gelmiyor ama sakalı çıkan tipler ya burak ozçivit ya da diriliş ertuğrul oyuncularina özeniyorlar. Sokak terörist gibi adamlarla doldu taştı. Bu nedir ya
hahaha katılıyorum zaten bir erkek esmerse ki ülkemizde dolu. Sakal uzatınca aynı bu adama benziyo biraz eli yüzü düzgünse :D Bu adamında abartılacak bir tarafı yok zaten sıradan bir tip ama sürü psikolojisi işte
Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı.
farkındaysan burak özçivitin cocuk oldugu zamanlarda jenerasyon farkı var ozamanın tarzı fotograf makinesi olsun ışıklandırma photoshop programarı sac kesim modelleri hiç bişey bu akdar gelişmiş değildi zayn dediğin normal bir birey burak özçivit gerçekten karizmatik bir adam.
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çünkü birisi yakışıklı diğeri karizmatik. :D fotolardada gözüküyor zaten
karşılastırma yaptığın insanlar farklı dönemdeki insanlar adriana lima ile seni koysak aynı yaş olduğunuz zamanki hali her türlü tır gibi ezer şu an iki cocugu var sen o yasa geldıgın zaman seni yine bese katlar bence fazla muhabbete girme :D biebercisindir simdi sen
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet adriana ile beni koysan 2 dönemdede ezer çünkü güzel olduğu için. Buradada görüyoruz zaten zayn her dönemde ezmiş geçmiş :D Ayrıca yaşı küçük oldugu için yakısıklı dediğimde bieberci ergen oluyosam sana göre. Umrumda değil ötmeye devam et istediğin kadar :D
ahaha yaran o kadar varmış ki zoruna gitmiş :D canım benim cüneyt arkınla koysana bide sımdı sacmalama dıyorsundur kendı kendıne sen dönem farkı nedir bilmiyorsun heralde makyaj malzemelerine vericeğin parayı biraz eğitimine ver :D gıydıgın don bile eskiden yoktu anladın mı :)
Don ile ne alakası var cahil insan :( Görende 1500 sene öncekiyle kıyasladık sanır. Ayrıca eski zamanda yaşayan Gülşen bubikoğlu şu an birçok kadından güzelse bu güzelliğin dönemle bir alakası olmadığını gösterir anladınmı boşboğazcığım.
Burak özçivit fazla abartılıyotipik türk erkeğiya ne aybenisi var parası olmasa yolda kimse dönüp bakmaz fotolardan anlaşılıyo bunun ergenlikle alakasıyok zayn daha iyi
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Heh vallahi beni bir sen anladın ya. Türkiyedeki esmer erkekler sakal bıraktıklarında oluyo sana çakma burak özçivit zaten :D Şu adamı öyle bir abartıyolarki brad pitti koy johhny depp koy yinede burak derler koyun gibiler :D
Aynen öyle etrafımızda sürüyle var çakmaları o yüzden hiç dikkatimi çekmiyor mesela belki kıvanç t. Beğeniyosundur ama ben onuda beğenmiyorum oğrusu fazla abartılıyor güzellik görecelidirtabi
Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,7b cevap paylaştı.
Yorumların hepsini okudum da Burak diyenleri kötülemişsin nedense mahmut tuncer demişssin.. Bir soruyu insanların ne düşündüğü için sor kendi fikrini benimsetmek için değil.. Yaş sanırım 16 ama olsun zamanı geldiğinde sende büyüyeceksin :)
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Birde şöyle bir algı var bu çocuğun yaşı kücük diye yakışıklı olduğunu dile getirdiğim için yaşım ergen oluyor ama burak kazmasının yaşı büyük ve türk kezbanlarının hayali diye onu övünce yaşım büyüyor. Hı hı ondan ondan :D
Ne garip her Burak diyenin yorumunu kötülemişsin hemen hemen :D Bak bakiyim ben Burak daha yakışıklı demiş miyim :D dediğim gibi büyüyeceksin ileride daha iyi anlarsın şöyle bir 18 falan ol sonra bu konunun üzerinden tekrar tekrar geçeriz kardeşim benim :)
Ne bu yabancı hayranlığı? illa bu tarz birilerini arıyorsan bu tipte binlerce Türk model var. bana kalırsa Burak daha yakışıklı ve karizmatik. Makyaj olayında çok saçmalamışsın bu kadınların makyajıyla bir değil.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yabancı hayranlığımı? :D peki neden Türk diye adam kayırma olayı. Zayn Türk olsaydı demekki herkes bu adamı sevecekti
Ben niye boşuna kendimi yoruyim ki bunun videosu bile var. İngilizce konuşarak sokakta ki kızlardan numara istiyorlar sırf yabancı diye numarayı veriyorlar daha sonra bir Türk isteyince kezbanlık yapıyorlar :) yabancı yabancı diye eteğiniz uçuşuyor.
Kapidan cevirdiler. :D Abi etme eyleme , kizlar evlenmez kimseule, kahirdan kilo verirler dediler de ben gecmedim kapidan. Varligim Turk kizlarina armagan olsun
Ya işte bende onu merak ediyorum 😊 birinin iri yüzü var digerinin küçük başka bir fark yok onun dışında çok benziolar yani temel sebep kafa yapisiylami alakali?
Yabancı hayranlığıyla ne alakası var sayın abiciğim. Burak Türk diye onu kayıralımmı yanii... Adam yabancı olduğu için yakışıklı olamıyormu tübe tübeee :((
En İyi Cevaplar