Uzaktaki Sevgiliye Sürpriz Ne Yapılır?
Uzaktaki sevgili için mutlaka yanında olmak şart değil. Erkek sevgiliye kutu hazırlamak kulağa klişe gibi gelse de, nasıl hazırlandığı ve içine nelerin eklendiğine göre değişir.
Uzaktaki Sevgiliye Kutu Hazırlama

Uzaktaki sevgiliye manevi hediye Sevgilinin ilgi alanına göre konsept bir hediye kutusu hazırlama fikri çok güzel. Örneğin kitap seviyorsa çeşitli kitaplar, kitap ayracı, okuma ışığı alıp kitapların içine notlar yazılabilir. Kahve seven sevgiliye kupa, termos, kahve ve aksesuarlar gönderilebilir. Bence burada önemli olan uzaktaki sevgiliye mutlaka sizi de hatırlatacak bir şey göndermek. Bu bir saç tokası veya atkı bile olur. Tek bir hediye yerine küçük küçük ve üstünde düşünülmüş hediyeler her zaman daha etkili diye düşünüyorum.
Uzaktaki Sevgiliye Manevi Hediye Ne Hazırlanabilir?
- Ev temizliği hizmeti aboneliği başlatabilirsin. Bence bir erkek için alınabilecek en iyi hediye.
- Kahve seven biriyse ona Starbucks hediye kartları hediye edebilirsiniz.
- Klasik ve romantik biriyse ona "En İyi Erkek Arkadaş" tişörtü ve kupası yaptırın.
- 100 tane aşk notu gönderin toplu. Her gün birini okumasını isteyin. Notlarda onda sevdiğiniz şeyleri ve sevgilinizi ilan eden şeyler yazın. Emin olun bu onu çok mutlu edecektir.
- En sevdiği restaurantta ona rezervasyon yapın. Çok şık bir hediye olacaktır. Onun yemeğini bile düşünmeniz onda artı puan yaratacaktır.
- Fotoğraflarınızdan bir albüm oluşturun ve bunu ona gönderin.
- Şişedeki mesaj notlarından alıp ona sevginizi belli eden bir şey yazın ve gönderin. Çok romantik bir hareket kesinlikle.
- Spotify'de ona en sevdiği şarkılardan bir liste hazırlayın. Her dinlediğinde aklına siz geleceksiniz.
- Özelleştirilmiş kol düğmeleri yaptırabilirsiniz. Takım giymeyi seviyorsa buna bayılacaktır.

uzaktaki sevgiliye manevi hediye Uzaktan Yıldönümü Kutlama Neler Yapılabilir?
Ona çok mutlu olacağı bir mesaj gönderin öncelikle. Dilerseniz bunu videolu mesaj şeklinde de yapabilirsiniz. Göndereceğiniz mesajlar şunlar olabilir;
- Seni her yıl daha çok seviyorum!
- Sana ve aşkına sahip olduğum için çok şanslıyım. Bana bir yıl daha katlandığın için teşekkürler.
- Seninki hala en sevdiğim yüz
- Yıldönümümüz, beni güldürdüğün 365 günü daha işaret ediyor, birlikte olduğumuz çok şanslıyım!
- Aşkın bu kadar iyi olabileceğini hiç hayal etmemiştim. Nice güzel yıllara!
- Her aşk hikayesi özeldir, eşsizdir ve güzeldir - ama bizimki benim favorim.
- Hayatımın geri kalanı boyunca her gün ve her gece yanımda olmasını istediğim dünyadaki tek kişiye mutlu yıllar. Seni seviyorum tatlım. Mutlu yıl dönümleri!
- Her şeyin bir nedeni olduğuna inanıyorum çünkü beni sana getirdi. Seni seviyorum.
- Yanımda olman beni dünyanın en mutlu, en minnettar ve en şanslı insanı yapıyor. Ruh eşime mutlu yıllar.
- Bazen seni kıskanıyorum. Ne de olsa dünyanın en güzel ve zeki insanıyla evlendin. Mutlu yıldönümleri, sevgilim!

uzaktan yıldönümü kutlama Uzaktaki Sevgiliye Yapılacak Jestler Neler?
Yeniden bir araya geleceğiniz gün için bir seri sayım uygulaması indirin. Mesela https://apps.apple.com/tr/app/countdown-timer-plus/id1150771803?l=tr&mt=12
Çevrimiçi oyunlar oynayın.
Sırf aynı odada olmaman, bir maçta birbirinizi yenemeyeceğiniz anlamına gelmez. Pubg gibi oyunlar oynayabilirsiniz.
Aynı anda aynı kitabı okuyun.FaceTime yaparak aynı anda kitap okuyun. Mümkünse gizem - gerilim kitabı olsun ki iki tarafta sıkılmasın.
Aynı anda yemek yapın.
Gene FaceTime yardımıyla aynı anda aynı yemeği yapın. Bence bu ilişkinizi çok daha rahat yapacaktır.
Ona kendi parfümünüzü gönderin.
Sizin kokunuzu koklamak size olan aşkını ateşlendirecektir. Bence bunu kesinlikle yapmalısınız.
20 Soru Oyunu oynayın.
Birbirinize birbirinizle alakalı yirmişer soru sorun. Bakalım birbirinizi ne kadar tanıyorsunuz. :)
uzaktaki sevgiliye yapılacak jestler neler 30 Yorumla
En sevdiği pastayı yolla adresine.
Ben sevgilimden uzaktayken öyle yapmıştım. Çilkeli pastayı çok sevdiğini ama her akşam canı çekse de almayı erteleyeceğini, ne kadar üşengeç olduğunu biliyorum. (burada onu ne kadar iyi tanıdığın ve o an neye ihtiyacı olduğunu bilmen de önemli.) Ben de bir akşam evde olduğu saatte ona pasta gönderdim. İçine de güzel bir not koydurdum.
Böyle ufak tefek mutluluk anları işte. Ilişkiye renk katiyorlar.
Pasta fikri sıcak gelirse bir tavsiye, internetten onun yaşadığı ildeki bir pastaneyi bulup sipariş ver. Hem daha hızlı hem daha taze hem de daha uygun :)40 Yorumla
+1 yılKendi emeginin oldugu bir hediye onu daha mutlu edecektir. Ne bileyim işte kavanoz hazırla ona bitane. Icine onu mutlu edebilecek senin, onun yaninda oldugunu hissettirecek kucuk kucuk notlar yaz koy. Belki icine birazda sekerleme ekleyebilirsin. Birde ona saat al icinde resminizi Olduğu. Bak aklima ne geldi birde. Kum saati alabilirsin bir tane ve kucukte bir not yazabilirsin."zamanin durmasını istiyorsan eger kum saatini yan yatır. Ve zaman senin icin dursun" gibi... :-) ;-)
51 Yorumla- +1 yıl
kavanozun içine notlar yazacağına 5 kavanoz bal alaydın da sende kullanaydın sadfjkfdfd
+1 yılEn basitinden ona sürpriz hediye gönder. Herkes belkenmedik anda hediye almayı sever. Özel olamyan günde gönderilen hediye daha değerlidir.
Eğer imkanın varsa yanına git. Tabi onunda seninde boşluğuna denk getirmek zor olabilir. Bazı gerzekler yanına gelmeni sevmeyebilir, yok planlarımı mahvettin, insan gelmeden sormazmı falan diyeiblir. Böylece ne mal olduklarını görmüş olursun.
Açıkçası sevgilim (en bi eski olanı) birşeyler yapsaydı sevinirdim. Hiç de yanlış anlamazdım. Ama neyse boşver.. onun yanında olduğunu göstermen çok büyük bir incelik, bundan anlamayan adamdan hayır gelmez, bak peşinen söyleyeyim.25 Yorumla- +1 yıl
gördümki erkekler hep kadınlara kazık atmış, ilgi göstereni terk etmiş. Şimdi sizin yüzünüzden o kadınlar sevdiklerine ilgi göstermeyecekler. Bunun vebalini nasıl vereceksiniz? Neden yanlış olduğunu bildiğiniz halde şu anki düzene uyuyor, sistemin paçaşı oluyorsunuz? Sürü bireyi oluyorsunuz, ilgi gösterme diyerek, ilgi göstereni terk ederek!
- +1 yıl
Celine, sen zor durumdaki sevgiline ilgini göster, desteğini esirgeme. Eğer bu nedenle senden soğuyacaksa bırak soğusun. İnsanlıktan anlamayan adamdan hayır gelir mi? Ona yardım ettin diye, sevdiğini gösterdin diye, zor durumda ona destek oldun diye soğuyan insandan hayır gelir mi? İçinden ne geliyorsa onu yap. giderse gitsin, hak etmemiştir. Kalırsa sevsin, değerini biliyor demektir. Kararını vicdanına bırak.
- +1 yıl
hani eğer biliyorsan ona atkı falan işle :) hem ona faydası olur, hem seni hatırlatır.
bende de bir atkı uktesi var ya, herkese atkı yap diyorum :))
yani ne bileyim işte basit de olsa senin onun zor zamanlarında yanında olduğunu göstermek değil mi amaç..
ben kışın ortasında güzel bi bot ve saat almıştım onuda güzel bi kutuya koyup içne hem gül yaprakları hemde gülün bizzat kendisini koymuştum içinede bir not güzel paketle kargoya verip göndermiştim şu an evlendik halen daha saklıyor paketi ve gülleri :)))
174 Yorumla- +1 yıl
Sizin ilişki ne kadar sürdü aceba uzak mesafe ilişkisi?
- +1 yıl
@BlueMagicxcL
benimki 7 ay sürdü halada sürüyo noluyo uzak olunca - +1 yıl
@muhteremky temelli mi sevgilin uzakta yooksa geçici mi
- +1 yıl
@BlueMagicxcL bitti artık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
hmm evet yap sonra burdan benden soğuduğunu sölüyor neden acaba diye sorarsın.kız erkeklere öyle süprizler yapılmaz bunu onun düşünmesi gerekir erkek arkadaşın sormalıydı bu soruyu.süprizi müprizi unut yaparsan böle şeyler yakında sevgiside biter olan ilgiside.seçim sana kalmış.
310 Yorumla- +1 yıl
niyeymiş ya? Hep birşeyleri ben yapacaksam, kendimle çıkarım o zaman, sevgiliyi ne yapayım. Yapma etme, o uzaklıklardan çok çektik bırak o da birşeyler yapsın. Hem hani eşittik :D
- +1 yıl
ne eşitliği ben eşitlik savunmuyorum bikere.erkek kadının peşinden koşmalı ve süpriz yapan erkek olmalı erkek uğraşmadığı şeye değer vermez buda sizin geçmişten gelen genlerinizle alakalı sizde avcı ruhu var..ve içinizde hala bu gizli size süprizler yapan romantik olan üstünüze düşen kızlardan elinizde olmadan soğuyosunuz.bilinçli değil tamamen bilinç altı.eğer bu arkadaşımız böle süpriz yapıyım gibi şeyler düşünüyosa ve yaparsa o oğlanı kaybetmesi yakındır.
- +1 yıl
Her erkek aynı değildir, ama kabul ederim ki çoğu aynı ve basittir. Sevgilim bana hediye aldı, bana sevdiğini söyledi diye asla ondan soğumadım. Yanıma hiç gelmedi ama gelseydi yine ondan soğumazdım. Gerçi beni genel değerlendirmeye katma, ben biraz farklı düşünüyorum bu konularda.
Sürpriz d.günü yapan sevgilimden asla soğumadım bilakis çok sevdim onu. Senin düşüncene göre, diğerleri gibi olsam soğumam gerekmezmiydi. - +1 yıl
O kızla 4.5 yıl çıktık. Bu doğum gün olayı, daha 5. aydaydı. O olayın üzerine 4 yıl daha çıktık biz. Ayrılmamız ise bambaşka bir mevzu.
- +1 yıl
iyi peki, tamam nasıl diyorsan öyle olsun. O geldi diye soğudum ve aldattım değil mi? harikasın. Allah mutlu etsin sizi. Ama mutluluk karşılıklı yapılan jestlerle olur, tek tarafla hiç birşey yürümez. Kendini feda edersin v en son senden geriye birşey kalmaz, karşı taraf ise bildiğini yapmaya devam eder. İlişki, hayatı ruhları paylaşmaktır, birlikte yaşanır, birlikte yapılır, sadece kadın yada erkeğin çabası değil, ortak çaba ister. Yanlış mıyım?
- +1 yıl
ben tamamen ilgisisz olsun demiyorum ama gereksiz üstüne düşmeler ve süprizler erkek 5 yapıyosa kız 1 adım gelmeli sadece ağırdan almalı..bak vanda depremzedeymiş buna rağmen gerek yok diyorum çünkü elinde değildir erkeğin sinsice bilinç altından kendi bile anlayamadan bakmışsın soğumuş.ya bişey biliyorumki sölüyorum.
+1 yılÖncelikle seni tebrik ederim sende benim gibi zorlu bir süreçten geçiyorsun. uzaktan ilişki..
kolay gözükse de zor bir şey.
soruna gelecek olursak aklıma şu geldi instagram kullanıyorsan sadece onun göreceği bir hikaye paylaş bu her şey olabilir. beraber çekindiğiniz fotoğraflarınız, sizin şarkınız, aşkını anlatan bir yazı veya sana söylediği ve senin unutmam dediğin sözleri yaz.
--Kolay Gelsin---40 Yorumla
+1 yılMonoton dıyorsun ister istemez. Aklından sil bu düşünceyi.
Yanında olduğunu hissettirmeye çalış. Yanyana olamıyorsan karsı taraf daha da kötü olur.
Kavusamadigim sevgilim var..özlemle yaşıyor..
Yanına çağır. Bir gün bile olsa aklını toplar..
Telefonda gelecek planları yapabilirsin ama ici boş oluyor. Gözü yaşlı hayallere dalar.
Büyük oynamak lazım... Davet et..bir yolunu bulmaya çalışsın yanında olmak için...20 Yorumlavalla ben eski sevgilime kahvaltı gönderttim sabah uyanmıştı şok oldu yaa:)) çok mutlu olmuştu birde maddi olarak imkanın yoksa ortak bi radyoya canlı yayına katılabilrsin bu uydudan olabilr çok hoş oluyo açıkçası:)
01 Yorumla- +1 yıl
Onu nasıl gönderdin?
İstanbul'da yaşıyorum kız arkadaşım başka şehirde ve nietlerimiz aynı başında belli edip konuşduk çünkü ve halada konuşuyoruz ve ben buna bir ara resimlerinden oluşan bir video hazırladım ve her resmin üzerine başladıgımız günden evlenene kadar yazılar yazdım gidiş hatımız gibi çok hoşuna gitti ve şimdi ona başka süprizler yapmak istiyorum ne yapabilirim mesela? kızlar siz olsanız ne istersiniz mesela
00 Yorumladepremzede olan birine en iyi hediye "sen" olursun..
sevgiliyi de geç insan olarak yanında olman gerekiyor onun gözü hediye mediye görmez...sıcak bir el ister.10 YorumlaBence terkederek güzel bir sürpriz yapabilirsin. Hem monotonluğa da iyi gelir.
150 Yorumla
+1 yılGidebiliyorsan yanına git ve yaptığın keki ver. ''Senin için yaptım'' de..
Kekin yarısını falan evde bırakma. Hepsini götür.36 Yorumla- +1 yıl
O zaman hiç bir şey yapamazsın.. Boş yere de çocuğun zamanını çalma.
- +1 yıl
Nedeni önemli değil.. Gideceksin.. Gidemiyorsan susup oturacaksın..
- +1 yıl
Herkese ve sevgiline bir iyilik yap, ekstradan bir şey yapmaya çalışma. Hayat işte, akıyor her türlü..
mektup yaz, ne bileyim sesin kötüde olsa şarkı söyle gönder, kendini videoya çek gönder, kendin git.
11 Yorumla- +1 yıl
Kendimizi video ya çekip göndersek hoşuna gider mi gerçekten
+1 yılbirbirinize hediyeler gönderin... belki biraz heyecan katar
10 YorumlaMektup yolla , hem güzel sözler hem resimler olsun .
00 Yorumla
+1 yılKullandığın iç çamaşırlardan gönder. Yıkayıp gönder ama.
12 Yorumlaönceden ayarlanmış bir pasteneden sıcak bir simit kirbit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir ve bir kaç tane zeytin çok güzel bir süpriz olurr işyerine şaşkırır kalır..:)
10 Yorumla
+1 yılArkadaşlar kız arkadaşım Trakya da ben ise dogudayim. 3 yıl dir sanal ortamdan görüşüyoruz. Ama hiç birbirimizi çeşitli nedenlerden dolayı goremedik. Şimdi ona bir hediyelik bir sürpriz yapmak istiyorum yardımcı olur musunuz... Lütfen 🤷
10 Yorumla
+1 yılBazı internet siteleri var, aşk kitabı hazırlanıyor falan. İlginç, hoş, mutlu edici bir hediye olur bence.
01 Yorumla
+1 yılbırak benm gibi yapma derim sadecee zaman yarını beklee tubimm90 dedigi gibi tekme yemen yakın olur..(sekil A ben Sekil B olmak istemıosan sus)
00 YorumlaKalk yanına git ondan habersiz 1 hafta sonra da tekmeyi yersin ;) yavrum bırak bu kadar ince düşünme bırak o düşündün azcıkta
21 Yorumla
+1 yılben olsam bi günlüğüne uçakla sabah gider akşam dönerim hayatı boyunca unutmaz bu fedakarlığını:)
01 Yorumlabaşkasıyla çıkıyorum de yeterince süpriz olur merak etme :)
02 Yorumla- +1 yıl
adamın yüreğine mi indireceksiniz yahu:)
+1 yılben video hazırlamıştım çokta beğenmişti bilgisayardan iyi anlıyorsan tabiki ilgili örnek videolar var zaten izle yap.
00 Yorumla
+1 yılKızlar biraz siz konuşun da erkeklere biraz yardimci olun 😀
10 Yorumla
+1 yılÇabuk bütün online olanlar cevap verecek! Devletin başına Devlet geçecek.
00 Yorumla
u +1 yılHerkese haber verdim. Geliyorlar cevaplamaya.
06 Yorumla- +1 yıl
Sen bilmesen de, benim Van'da memur olduğumu bilen bir sürü insan var bu sitede. Bu yüzden kendimi temize çıkarayım: O ben değilim arkadaşlar. :))
Şu an kargo şirketleri tam olarak faaliyete geçmedi, buna göre düşün. Nerede memur? Van Merkez, Erciş ve Edremit haricindeki ilçelerde kargo sorunu yok. - +1 yıl
Kargo sorunu var. Ayrıca lojman ve misafirhane sıkıntısı var. Umarım Emniyetli bir barınak bulmuştur. TSK haricindeki memurlar biraz daha mağdur durumda maalesef.
- +1 yıl
O zaman iyi. Allah korusun.
+1 yılonun için bir şarkı bestele:))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmasterbasyon yaparken videonu çek ona gönder
12 Yorumla- +1 yıl
Masterbasyon mu yapsın?
+1 yılayrılın gitsin.hayati değişiklik olur ;)
13 Yorumla- +1 yıl
:))
çok merak ettim yaa neden gidemezsin yanına ?
00 YorumlaOna anlamlı bir wallpaper yap.
02 Yorumla
+1 yılona ufak sürprizler yap. ikiz olabilir ;)
10 Yorumlakızlar siz söyleyin siz olsanız ne isterdiniz
00 YorumlaOnline destek hattı
03 Yorumlaçiçek gönder.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne