Batmayan güneş Seyyid Abulkadir Geylani Gavs-u Azam Hazretleri Evliyanın ReiSi.
"İşlerinizde şaşkınlığa düştüğünüz zaman kabir ehlinden yardım isteyiniz." (Kesfu’l Hafa; 1/85 HbNo: 213)
Bir kimsenin dergah-ı Hakdan bir muradı olsa Ben Hazreti Hakkı düşümde gördüm Yedi kere dedim ki: Ya Rab! Her kim beni çağırsa mahrum kalmaya! deyu tezarru ettim Duamı Hazreti Hak kabul eyledi
İmdi bir kimse benim ruhum için :
2 rekat namaz kıla, amma temcidde kıla !
Evvel rekatta 1 Fatiha 11 İhlas okuya;
İkinci rekatta, 1 Fatiha 11 İhlas okuya ;
Selamdan sonra 10 kere Salavat vere ve 1 Tebbet okuya !
Ayağ üzere kalkıp el bağlaya, onbir adım gündoğdu yere (Doğu'ya) karşı yürüye ve sağ elin uzada ve 7 kere: "Ya Abdülkadir Geylani emdidni li kaza-i haceti (hacetimin yerine gelmesi için bana imdad eyle!) diye çağıra !
Her ne niyete kim çağıra, kabul ola !
Niyetimi hasıl kılıver diye, kendi neye kadir ise nezr eyleye Cümle maksudu hasıl olur İnşaallahuteala.
"İşlerinizde şaşkınlığa düştüğünüz zaman kabir ehlinden yardım isteyiniz." (Kesfu’l Hafa; 1/85 HbNo: 213)
Bir kimsenin dergah-ı Hakdan bir muradı olsa Ben Hazreti Hakkı düşümde gördüm Yedi kere dedim ki: Ya Rab! Her kim beni çağırsa mahrum kalmaya! deyu tezarru ettim Duamı Hazreti Hak kabul eyledi
İmdi bir kimse benim ruhum için :
2 rekat namaz kıla, amma temcidde kıla !
Evvel rekatta 1 Fatiha 11 İhlas okuya;
İkinci rekatta, 1 Fatiha 11 İhlas okuya ;
Selamdan sonra 10 kere Salavat vere ve 1 Tebbet okuya !
Ayağ üzere kalkıp el bağlaya, onbir adım gündoğdu yere (Doğu'ya) karşı yürüye ve sağ elin uzada ve 7 kere: "Ya Abdülkadir Geylani emdidni li kaza-i haceti (hacetimin yerine gelmesi için bana imdad eyle!) diye çağıra !
Her ne niyete kim çağıra, kabul ola !
Niyetimi hasıl kılıver diye, kendi neye kadir ise nezr eyleye Cümle maksudu hasıl olur İnşaallahuteala.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer