ne öneririsiniz fiat tipo slx nasıl sizce? yorum bekliyorum arabacı erkeklerden kızlardan

15 bin TL'ye araba arıyorsanız en az sorunlu marka ve model hangisidir?
* Bu bütçede araba alırken cevaplamamız gereken sorular nelerdir?
* Karar verirken nelere özellikle dikkat etmeliyiz?
* Bu tür bir araba almayı düşünüyorsak beklentilerimizin sınırı ne olmalı?
* Zarar etmemek ve 15 bin TL'yi çöpe atmamak için özellikle hangi marka ve modellerden uzak durmalı?
youtube'da autoclub izleyin 15 bin'e 2018 yılında alınabilecek arabaları anlatıyorlar
Kız mısın. Kızsan olmaz bu arabalar. O paraya gidip prada dan ayakkabı al dolge gabbana dan çanta al gucci den parfüm al ve victoria secretten iç çamaşırı al. Sonra lüks arabalar zaten seni bulurlar :)
can güvenliğinide düşün bu fiatın arabalarını almadan önce
o paraya yurt dışında güzel arabalar alabilirdin ama buralarda herkes hurda bile olsa yüksek fiyata satıyor
Cevap
28Cevap
Sakın tipo falan alma hocam. Hyundai getz tam bütçene göre ve çok daha şık ve göze çarpıcı. Tipo ile kıyaslanamaz bile. Pişman olmayacağından eminim. Şimdiden ne alırsan al araban hayırlı olsun.
Ben araba sevmiyom at seviyom at al at en iyisi arap alma şehir içinde iyi değil ingiliz al 3 binde cebinde kalır 😂
opel corsa 1.4 klimalı ufak az yakar iyi gider
www.sahibinden.com/.../detay
bak sana bir öneri kalsik araç seviyosan ford 23 m ler var, bayağı eski. ama on numara bir araç. deri tavan, koldan direksiyon. sanırım 5000 dolara falan alabilirsin. eski deyip geçme. çokta hızlı ve sessiz bir araçtır
2 beygir at arabası...
Şaka şaka sadece takılıyorum.
Sorunun cevabını vallahi bilmiyorum :)
Icradaki arabalari kovala, 15'e guzel araba alirsin.
TİPO ALIRSAN DİJİTAL GÖSTERGELİ OLMASIN ÇOK ARIZA YAPAR GÖSTERGESİ, TAMİR DE ETTİREMEZSİN. 2000 MOTORUNU ALMA ÇOK YAKAR. BİR DE FOTOĞRAFTAKİ GİBİ TEMİZİNİ BULURSAN KAÇIRMA
daewoo espero 2.0 opel vectra motoru var klimalı absli dört cam otomatik sürücü hava yastığı
tipo o parayı asla etmez benim gözümde opel corsa ya da wos polo faşan düşün 2000-2006 model arası
eski model polo olabilir veya eski passatlar 5 milyar daha üstüne koyup mercedes alınabilir 95-96
bir on bin daha koy linea al bece eski de linea iyidir bunlarin masrafi cok olur bnce
Onlar eskide kaldi kzm antika arabalari alip ne etcen :-D
corsa palio falan olması lazım onlara bak
106 al git hiç düşünme sağa sola bakma
Dizel mi benzinli mi?
siena daha iyi.. bende de ondan var.
Tipo basina bela olur fiattan uzak dur
Palio Van.
mantıklı
seat cordoba vw polo
sen mi alcan
At al boşver arabayı
Yok bee bu ne