https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lada-acil-satilik-temiz-masrafsiz-lada-907500398/detay örnek ilan koydum lada samara düşünüyorum zaten fazla seçenek yok 15bin tlye, iş dolasıyla dağın başına taşındım ulaşım aracı şart bakkal bile yok dayım motor alma tehlikeli araba alırsan 5 bin tl veririm dedi motora vermez ondan bütçem 15 bintl oldu yoksa 10bin tl bütçem onada motor ehliyeti ekipman derken MONDİAL CUP hariç bir şey gelmiyor yani İLK ARABAM OLCAK
ELİMDE KALIR MI? 3 AYDA 1 YERİ BOZULSA YETER BANA NE KADAR ARIZA VERİR?
-Lütfen açıklama yazın ŞAHİN al yazıp geçmeyin arabalar hakkında bilgim yok sen oraya ŞAHİN yazıcanda ben neden şahin almam gerektiğini anlamıcam bilgim tecrübem yok çünkü.
ELİMDE KALIR MI? 3 AYDA 1 YERİ BOZULSA YETER BANA NE KADAR ARIZA VERİR?
-Lütfen açıklama yazın ŞAHİN al yazıp geçmeyin arabalar hakkında bilgim yok sen oraya ŞAHİN yazıcanda ben neden şahin almam gerektiğini anlamıcam bilgim tecrübem yok çünkü.
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
112Hoşuma gitmedi bu daha iyi gibi keçi gibidir bunlar jiple gidemeyeceğin yolu bunla keçi gibi gidersin.
ben örnek koydum o ilanı sizin attığınızı gördüm çok ucuz kesin bit yeniği var o işi içinde ben 15k civarı olanlardan seçicem
makanikten anlamıyorsan zaten bu araç sana gitmez bu araçlar mekaniktir yapboz gibi bakımı çok kolaydır ve pratiktiktir bit yeniği yok bence bir çuval hurda alıyorum niyetiyle al bu tarz araba alacak isen.
teşşekkür ederim
teşekkür ederim nasip ama bu paraya başka araba yok
En çok ona dikkat et hararet yaparsa 7 bin TL masraf açar ayrıca araban tamir olmaz
örnek ilan koydum onu alcam demedim zaten şehirdışında taa, lada samarada radyatör boruları kayışlara vs. mi dikkat etmem lazım
Dağa çıkacaksan evet dağ yolunda motoru eline almak istemiyosan evet onlara dikkat et hararet yapan araba hurda arabadır artık
Kaç defa lada sürdün alt takım yağışa ne arabadan anlamiyorsa sus artik lanet sey
Lanet şey mi ulan insanlara yardımcı oluyoruz mikrop bildiğin varsa adam gibi gel yoruma yaz anlat
dağ dediğim asfalt var ama dağ yani yokuş full
Lânet olası dostum sen arabadan anlamiyosun da niye yaziyon alt takım yağı ne acikla hodri meydan bilocan
Tamam anlamıyorum ben sen anlat o zaman arkadaşa yardımcı ol ben full dağ yolunda kullanıyorum arabayı yaz mevsiminde çok kaput açan elinde pet şişe ile motora bakan insana şahit oluyorum ondan neyse bişey olursa bana sorun
Ben de kuĺandim temizi hiç birşey yapmaz rampada hararetde yapmaz sen atiyon su eksilirse suyu köy git
Tamam atıyorum ben hey Allahım ya yahu niye atıyım tamam naparsanız yapın yok aga yardım etmicen kimseye sonra sinir stress olan ben oluyorum suçlu ben oluyorum insanlar kötü aga insanlar kötü olmayı seviyor
Yağını suyunu koy bişey olmaz diyo heralde bunu o da biliyodur yağsız arabanın g. tu başı dağıtacağını ben burda ihtimalleri anlatıyorum ki yarın bir gün mağdur olmasın tedbirli olsun para kolay kazanılmıyor
Yağ bidonu kör eksildikçe eklicek sen lincoln mu suruyon bu kadar naziksin
sağlam 2 usta var tanıdığım biraz saplıyorlar ama herkes sagı gösteriyor işinde iyi diyorlar
Özrü kabahatini aşmasın işte, önemli olan bu.15 bine aldım derken her ay 2 binlik olma. O sağlam ustalara bi götür arabayı almadan önce incelettir olmadı
bende öyle düşünüyorum zaten 15 bin tl başka bir şey yok
sovyet dönemi tasarım ekolünde biraz ilginç bir durum vardır hala da bu ekol rusyada devam eder. tasarımlar yapılırken hem afganistanın kazakistanın sıcaklarına hem sibiryanın soğuklarına dayansın diye tasarlanır. halkın büyük kısmı köylü çiftçi olduğundan kolayca tamiri yapılabilen basit mekanikteki tasarımlar kullanılır. araç basittir ancak ne olursa olsun 30 yaşına merdiven dayamış veya aşmış bir araç olacaktır. o sebeple problemler çıkarması normaldir.
yeni açılcak bir avmde inşaat teknikeriyim daha maaş bile almadım ilk ulaşım olucak herşeyin ilki Dağ başı dediğim taşra işte yollar asfaltta bakkal vs. uzak bana şehir merkezi arabayla 20dkda gider geririm lazım yani dolmuş otobüs yok varda saatleri belli değil 2 saat beklediğimi bilirim
Lada ya da toros al millete bakma temiz bulduğunu al
ayda 2-3kez yandık tamirci 40km uzakta :(
neden?
Hangi ustaya gidersen git bakar parçası ucuz piyasada var elinde kalmaz ama Lada için herkes bakmaz parça sıkıntısı çekersin
Şahin'de dikkat edeceğin tek şey yağ ve su
yağ su dediğiniz şumu yağını suyunu koy yoluna bak mı?
Dostum bak benim en çok takıntım hararet, yaz aylarında hele dağ için söylüyorum şahin doğan hararete meyilli arabadır benden söylemesi
Evet eksik etme hararet yapmasin yeter ayrıca bunun için demiyorum ne araba alırsan al yeni muayeneli olsun iki yıl başın ağrımaz satacaksanda son 6 ay kala satarsın
Eşek değil herhalde o kadarda dikkat eder afedersin
@bir_zamanlar17 zaten şahinleri hiç sevmiyorum yollar asfalt ama dağ olduğu için yokuş lada samara iş görür
Yani bütçe meselesi bu işler ama Allah şahin aldırtmasın yani başka bişey demiyorum