Her iki tarafta birbirine tavsiye versin?
Her iki cinsten de soru duyuyorum o yüzden busoru Altına herkes yazsın iki tarafta faydalansın.
Her iki cinsten de soru duyuyorum o yüzden busoru Altına herkes yazsın iki tarafta faydalansın.
Zayıflardan kilolulara tavsiyem :
Diyet ve spor şart iradenizi kullanın artık hedef belirleyin ve işe başlayın günlük kalori hesabı yapın un ve şekeri hayatınızdan çıkarın yoksa kilo vermeyi unutun hazır paketlenmiş işlenmiş hiçbir gıda tüketmeyin kutu ve şekerli gazlı içecekler içmeyin sebze ve çiğ besinler meyve ve kuruyemiş tüketin su soda sade kahve için hareket edin #GitsinKilolar 😉
Kilolulara tavsiyem dışarı çıkmayın leş gibisiniz görüntü kirliliğinden ibaretsiniz kusasım geliyor sizi görünce.
Kimim ne olacağı belli olmaz ama
zasyıflar spor yapsın tahin pekmez yes, n çay digara içmesin anason bitki salalma çay içsin iştah açsın
Kilolular zayiflasin zayıflar da çok zayifsa spor yapsın vücut yapsin
Cevap
4Cevap
Nasıl kilo aliyonuz ya
Ya bak buna ben cevap verebilirim :D öncelikle hergün çıntı pıntı ye ama hergün ye yani sonra makarna pilav hamur işi ye mesela sabah kahvaltı yerine poğaça açma givi şeyler ye sonra arada işte çıntı pıntı sonra öğlen döner iste makarna ekmek arası şeyler ye sonra yine çıntı pıntı özellikle nutella işte akşam da yiyebildiğin kadar ekmek ye ve Kızartma tüket kilo alamazsan ben de hiçbirşey bilmiyorum :D
Ya işte bunlari yapman gerekiyor yapmadan kilo alamazsin :D
Az yiyin bizim gibi sizde olcaniz bizim gibi
Biraz daha aç daha iyi anlasınlar :D
kiloludan zayıflara : az yeyin.
az ya çok ye
Bana mesaj atarmsn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar