Tabiiki de girerler ve sana şizofren diyecek birisi olursa bir kuyunun içinde debelenip duruyordur, hayat sadece fizik kurallarından ibaret değil, bunu bir fizikçi olarak korkmadan söyleyebilirim. İnsan kılığına girme durumu İslam'a uygundur ve inkâr etmiş olmazsın, böyle bir şer vardır fakat Allah (c.) izin verdiği sürece bu mümkün olabilir de benim sana asıl söyleyeceğim şeyy, benimle yıllarca dalga geçtiler b*k gibi acılar çektirdiler oysaki birinin ne yapacağı aylar sonra başına neler geleceği tarzında şeyler hissediyordum. Ve sonra kendime olan güvenimi kaybettim çünkü aptal olduğumu böyle bir şeyin gerçek olmadığını düşünüyordum, çok acı çektim harbiden bu konuda. Şimmmdii çok mutlu oldum, böyle bir şeyin bir de adı varmış, bana hep ne görüyorsun ne var heh söyle hadi diyorlardı adını bilmediğim durugörü diyemediğim için inanmıyorlardı, ben bilim adamı mıydım başıma gelen şeyin ne olduğunu bilecektim, bu kadar aptallardı hakikaten, gerçekten bu kadar aptallardı. Gidip Cem Yılmaz'a nasıl espri yaptığını soracak kadar aptallardı, adam nereden bilsin nasıl yaptığını neyse bunun ismini bana gösterdiğin, öğrettiğin için çok teşekkür ederim sana. Bende de durugörü var meselâ (birazdan uzak mesafe ilişkisi soruma cevaplar yazacağım sayende :D uzaktan ilişki nasıl yürütülür başlıklı) meselâ yeni tanışacağım kızın İstanbul'dan olacağını ve isminib Dila olacağını görmüştüm sonra kendime o kadar az inanıyordum ki o kadar çok saçmaladığımı düşünüyordum ki bunun gerçek olmadığına inandım o kızın ismini bilidğim hâlde, beni bu hâle getiren o aptal insanlara hakkaten ne yapsam yeridir, neyse, meselâ sevgilim ile ne zaman ayrılacağımızı görmüştüm, asıl mesele ise benden uzakta bir kıza saçlarını atmayı ne kadar da çok seviyorsun öyle demiştim sonra kameram mı aktive oluyor nasıl görüyorsun demişti bana, şok olmuştu ve böyle şeylere sahip olduğumu düşündüğüm için artık saçmalama, bak kimse seni umursamıyor deyip artık içimdeki o gücü öldürmeye çalıştım ve şimdi eskisi gibi değl
07 Yorumla
Kova+1 yılBana acilen mesaj atar mısın, gerçekten boş boş konuşup seninle alay eden insanlarla konuşmamam gerek, senin gibi bir insan yok burada senden başka, yorumlarda konuştuğun iki kişinin dışında. Cidden ihtiyacım var çünkü o lanet olası aptal, bilmeden konuşan insanlar yüzünden insanların çalışarak kazanmaya çalıştığı durugörü yeteneğine doğuştan ya da yaptığım bir iyilikten ya da başka bir sebepten bu yeteneğim köreldi, sus dedim kendime, saçmalıyorsun, ruh sağlığın bozuk, şizofren misin sen diyordum, halbuki üstün bir özellikti bu, gerçekten aptal olduğumu fark edersem intihar edebilirim çünkü bilirim artık bu dünyaya zarar vermeye başlayacağım. Şimdiii, sence bende bu yetenek var diye üç harfliler musallat olmuş olabilir mi bana?
Kova+1 yılBu yeteneğe sahipken köreldi, şimdi hiçbirisi bana bu yeteneği tekrardan kazandıramayacak, bende olan durugörüler şöyle
Gizligörü, teleoptik ve zamansal durugörü
Ve bu yeteneğim şarkı dinlediğimde açığa çıkıyordu hatta şöyle demek istiyorum, bu yeteneğim şarkılarla iletişime geçtiğimde açığa çıkıyor. Bu muazzam bir şeydi biliyor musun? Sevgilimin benden ne zaman ayrılacağını görmüştüm, 113lov3. tumblr. com
Bloguma bakmanı isterim
Soran+1 yılmesaj at ben atamıyorum
Soran+1 yıltamam şimdi
Soran+1 yılmesaj at
Boğa11 ayBana yardımcı olur musunuz lütfen
En İyi Cevaplar
+1 yılİnsan kılığına girmezler. İnsanın içine yerleşirler. Eğer bir insanın içinde kötülük varsa bu onların ilgisini çeker ve eğer o insan buna meyilliyse içlerine yerleşebilirler.
111 Yorumla
Soran+1 yılonlar yüzxünden saçma sapan hareketler yapıyorum onlardan dolayı akıllı bir köpek değişik sinirlenmişti bana
Yay+1 yılİstemsiz titremelerin, göz ucuyla olmayan şeyler görmelerin falan oluyor mu?
Soran+1 yılüşümek haricinde çok fazla titriyorum şok geçiyorum en kötüsü böyle durumlarda saçma sapan gülüyor ve bazen ağlıyorum ve karşıma çıokanların (erkekler) ne yapacaklarını kestirebiliyorum yani durugörü yeteneğim şu an var
Yay+1 yılBunlar ilk evreler, daha fazlasına hazırla kendini.
Soran+1 yılbirkaç yıldır belalar bana ve galiba erkek kılıklılarına girip bana musallat oluyorlar ve en birine uydum. sonradan öğrendim ki bunlar yakaza kabilesiymiş
Yay+1 yılYakaza kabilesi korkulacak bir kabile ama sadece korkuturlar. Zuzula kabilesine denk gelme de. Bendeki zuzula kabilesinden.
Soran+1 yılyıllarımı heba ettiler tam da tahmin ettiğim gibi önemli bir zamanda yine bana bela olacaklarını tahmin etmiştim ygs ye hazırlanıyorum işte bu benim için çokm önemli bir zaman ve her insan dua oku diyor bana ne zaman besmele, dua, şehadet getirsem boğazıma çullanıyorlar mecburen müslüğmanlıktan çıkıyorum
Yay+1 yılBir abimiz bana çok bilmiş demiş ama bu işlerle bayağıdır uğraşıyorum. Ne zaman dua edecek olursan biri boğazını sıkıyormuş gibi olacaksın ama devam edeceksin. Onlar senden güçlü değil. Ben bunu başardım. Görebiliyorum, konuşabiliyorum. İyileri de var, kötüleri de. Hepsiyle konuşuyorum ve onlardan güçlü olduğumu öğrendiklerinden beri bana bir şey yapamıyorlar. Dua etmekten kaçma sakın, sen önce Allah'a sonra kendine inan.
Soran+1 yılseni takib ettim bana mesaj atar mısn seviyem yetersşizşu an mösj atmak için
Aslan+1 yılEvet arkadaşım Abin olarak orada "" daha beterlerine hazır ol bu başlangıç " demek yerine duana sarıl demen daha anlamlı çünkü. Şu yazdıklarına bak. Ha bir de iletişimdeysen iyiai ya da kötüsü yok. Onlara İnsanlarla iletişim yasaklanmıştır. İyisiyle görüşme vs diye bir şey olmadığını bilmen gerek.
Yay+1 yılAma ben küçükken yapılan büyülerin etkisi yaklaşık 6-7 aydır var. Bu benim istediğim bir şey değil. Haklısın abi orada yanlış cümle kullandım ama insan karşılaşacağı olayın boyutunu ne kadar iyi bilirse karşı koyması daha kolay oluyor.
- Astroloji & Burçlar konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılgorunebılırler. fakat orjinal hallerıyle gorunmelerı yasaklanmıstır.. fıkhen bu kişilerın sahitlıgı de kabul edılmez.. forma girmıs bıcımde gorunebılırler.. fakat Allahın kelamına hıcbır mahluk dayanamaz.. sadece direnebılır guclulerden ıse ama son aynıdır dayanamazlar. Ayetel Kursı yı devamlı oku ve odanı sırkeyle temızle. etkılerı devam ederse Bakara suresı. Bakara suresını sevmezler. youtubeden ac seslı dınle. rahatsızlık devam ederse okuuman gereken hıfz ayetlerı sunlar:
1) Tevbe Sûresi, ayet: 51
2) Yûnus Sûresi, ayet: 107
3) Hûd Sûresi, ayet: 6
4) Hûd Sûresi, ayet: 56
5) Ankebut Suresi, ayet :60
6) Fâtır Sûresi, ayet: 2
7) Zümer Suresi, ayet: 3821 Yorumla
Boğa+1 yılbenı takıbe al durumundan haberdar et.
+1 yılInsan kılığına, hayvan kılığına her şeye bürünebilirler. Bende bu konu da cok sey yaşadım sayılır ama iyi ki hala sağlamsin, Allah senin yaninda olsun kardesim
03 Yorumla
Soran+1 yılpeki biraz konuşabilr miyiz madem sen de bunları yaşadın
Terazi+1 yılBu konulari acmak istediğine emin misin? Daha fazla üstüne gitmek istemeyecegini düşünüyorum çünkü
Soran+1 yılonlardan kurtulmak istiyorum bir yerden kendilerini hatırlatıyorlar bana not bu arada seni takip ettim ama yeni üyeyim mesaj atamıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Evet arkadaşım. Girebilirler.
Ama bu demek değildir ki Karşımızdakinin İnsan mı Cin mi olduğunu bilemeyecek miyiz? Yani somut direk et beden bürünme değil bu.
Karşındakini sana öyle gösteren etkiler bu bahsettiklerin. Ve "onlar damarlarınızda dolaşabilirler " " kulağınıza vesvese fısıldarlar " vs gibi bu konuları anlatan kitaplarda hadisler mevcuttur.
Peki ne yapmalı. Bazı çok bilen @arnovictordorian gibi arkadaşların felaket tellallığına kapılmayıp , zaten içinde bulunduğun vesveselerle korkun ve çıkmaz düşüncelerinle onları kendine çekmek yerine
Her daim " Hasbinallah ve nimel vekil " sayısız akşına geldikçe tekrarlamalı, korku hissettiğin anda Felak ve Nas eğer uykudan önce ise Ayetel Kürsi 3 er defa okumayı adet edinmelisin.
Bunları anlamlarını okuyup hisset.
Ben onları ( insanlar-cinler) bana kulluk etsinler diye yarattım.
Şüphesiz biz insanları, yarattıklarımızın en üstünü kıldık.
Bu ayetlerden anlaşılacağı üzere; şeytan ve dostları cinnilerin Senin dilinde Allaha güvenerek okuyacağın duaların ile def olacağı ve Allah yolunda olanlara sadece vesvese verip sonra vazgeçeceğini bil.
Kalbin açık. Duaları sadece korktuğunda sarılan biri isen; fal merakın bakma ya da baktırman var ise; evinde içini bilmediğin muska ya da yazı benzer ücretli parçalar saklı ise bu başına gelen ne ilksin ne de son olacaksın.
Musallat olsa bunları anlatamazdın. Öyle olsaydı çare arayamaz kadar içine düşerdin.
Konu hakkında başka dualar öğrenmek istersen profilimde sitemden göz gezdir ve istediğini sorabilirsin buradan. Üyelik vs yok.
Lütfen mantıklı düşün ve Korkunu bir kenara koy.14 Yorumla
Soran+1 yılama yemin ederim çok çektim onlardan
Aslan+1 yılTamam. Ama çözüm yine senin ilminde. Bu da bir sınanmadır. Yani Allahın kulunu kendine yöneltme biçimidir. Onlarla anlaşan asla karşılıksız olmamak kaydıyla bazı işlerini gördürürler. Sonra en kötüsü de Kibre düşerler. Ne artık kopabilir ne de kendini düzeltebilir ( Allah dilemezse )
Bu dediklerimi adet edin. Okumalarını anlamlarını gözden geçir ve hisset.
Biz insanlığın şahit olması ve öğrenmesi için Felak ve Nas Efendimize dahi yapılan büyü sebebi ile indirildi değil mi. Allah en sevsiği kuluna bunun yapılmasına nasıl müsaade etti? Çünkü o yarattıkları ile aramızda olan perde, benim öğrenmediğim ilmimle bana vesvese verenlere karşı Allah kulunu ilme çağırıyor. Duaya yani.
Korkacak hiç bir şey yok. Öyle gördüklerin sadece bilincine oynanan oyunlar ve olmadığını sen de biliyorsun.
Sabah uyandığında eşyaların yer değiştiğini fark eden ama aslında uykusunda bunları yaptıranların yani etkisinde olduğunu farkedip düzelen çok arkadaşa vesile oldum. Dua senin kapın. Hepsi bu.
Soran+1 yılher duada benim boğazıma yapışıyorlar ve yine vücudumda morarmalar başlaadı
Gizli Üye(30-35)+1 yılRuhani varlıkların temessül edebileceklerine, yani bir kısım insan veya hayvanlar şekline girip insanlara görünebileceklerine dair gerek Kur’an’da gerekse sünnette işaretler vardır. Mesela; Hz. Cebrail’in Hz. Meryem’e düzgün bir insan şeklinde görünmesi buna işaret etmektedir. Ayrıca Cebrail (a. s), hem asli heyetiyle (1), hem de sahabeden Dıhyetü’l-Kelbi (2) şeklinde Peygamberimize görünmüştür. Bunu da yalnız Peygamberimiz (s. a. v) değil yanında bulunan ashabı da görmüştür. Bu hadis tevatür derecesinde sağlam olarak ve “Cibril” hadisi adıyla rivayet edilmiş ve böyle meşhur olmuştur.
İslam kaynaklarında Azrail ve Cebrail’in ve Allah’ın takdir ettiği diğer bazı meleklerle cinlerin de farklı şekillerde temessül ederek insanlara görünebileceklerine dair görüşler vardır.
“Hem ruhların temessülüne yani misali bedenlere girmelerine ve insanlara görünmelerine işaret eden Hazret-i Süleyman (a. s)’ın ifritleri celp ve teshirine dair âyetler (3), hem
“Derken ona Cebrail’i gönderdik; o da aynen bir beşer suretinde ona görünüverdi.”(Meryem, 19/17-18)00 Yorumla
+1 yılİnsan oğlu cinlerden üstündür. Cinlerin insanlar gibi üstün duyguları yoktur, mantıkları yoktur, mahkeme yetenekleri yoktur, akıllarını tam olarak kullanamazlar. Sadece verilen görevleri yerine getirirler. Ama cinler insanların bilinç altına girerek onları etkileyebilir. Cinlerin en gelişmiş özellikleri, çok hızlı hareket edebilmeleri, İstedikleri insan ve hayvan şekline girebilmeleridir.
02 Yorumla
Soran+1 yılcinlerin aklı vardır aksi takdirde kulluk görevi onlara verilmezdi
Boğa+1 yılAyetleri dikkatli okuduğunda bunu göreceksin. Bence bir dene.
- Astroloji & Burçlar konusunda 768 cevap paylaştı.
+1 yılgirmez. genelde kedi. köpek. keçi şeklinde olurlar. bence doktora git. çözüm bulduğuna inanmazsan elma sirkesi kullan. googleye sor. elma sirkesi işini görür. olur olmadık insanlarada paranı kaptırma. bu tip işlerin şakası yok. bu zafiyetinden faydalanıp maddi anlamda fena tokatlanabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılKardeşim şimdi sana ne söylesem inanmayacaksın :D
Cİn suresi 21
De ki: Benim, size bir zarar vermeye de gücüm yetmez, sizi doğru yola götürmeye de.
Cinler sana telkinden başka hiçbir şekilde iletişim kuramaz görünemez :D Tabiki görmek için bir takım ayetler varda söylemeyeceğim:D00 YorumlaInsan kiligina giremezler insanin icine de girmezler gotunuzden sallamayin. Onlarda ayni bizim gibi baska bir boyutta yasayan canlilar. Iyileri ve kotuleri var burdaki kulaktan dolma adamlara sorucana bence kurandan okuyabilirsin bunlari
04 Yorumla
Soran+1 yılpeki neden senin tek ilim kaynağın Kuran
Soran+1 yılKuran bir kaynak olabilir ama başka kaynaklarda var
Astroloji & Burçlar konusunda 8,4b cevap paylaştı. Girebilirler.. ama günlük hayatta muhatap olduğun insanlar arasında cin olma olasılığı çok dusuktur.. böyle cinler vardır ama dünyaya ilim öğrenmek için insan kılığında karışırlar.. ve genelde din ilim meclislerinde olurlar. kafede barda değil..
00 YorumlaGirerler. Ete kemige burunurler fazla duramazlar enerjileri yetmez. İnsan olarak gelip seninle arkadas vs olmazlar.
05 Yorumla
Soran+1 yılonlar benden çok fazla enerji aldı bir ara yerimden kalkamaz olmuştum
Soran+1 yılhala bunların benden asıl ne istediğini anlamışl değilim
Soran+1 yılsaçma sapan şeyler yapıyorum ya belli geldikleri
Astroloji & Burçlar konusunda 18,4b cevap paylaştı. ''Biz cinleri ateşten yarattık insanlarla temasları olmaz.''diyor kuranda... Bu konu sadece senin bilinç altının bir oyunu.
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılGirerler ben hep ruyamda goruyodum eskiden yani birileri kulagima bisey fisildiyodu ama anlamiyodum sebepsizce aklima geliyolardi gecti şu an
00 Yorumla
+1 yılSana tavsiyem acilen bir psikiyatriste gitmelisin su an kesin olarak şizofrensin
011 Yorumla
Soran+1 yılpsikiyatrilerin hiçbir faydası dokunmuyor aksine zarar veriyorlar
Aslan+1 yılPahali demiyor da..
Soran+1 yılparadan değil zaten ilaçları raporlu alıyorum
Aslan+1 yılKendine ya da cevrene zarar verebilirsin trhlikeli bir hastalik bu.
Tedavini yaptirman sart
Soran+1 yıleğer psikiyatrik olsaydı iyileşmiştim zaten
Aslan+1 yılSizofreni iyilesen bir hastalik degil kendini bilim adami sandikca ilerleme kaydedemezsin.
Bu hastalikta sadece ilac tedavisiyle felaketin önemli ne gecilir. Omur boyu devam eder. Etkilerini azaltici onlemler alinir.
Soran+1 yılbana şizofren tanısı bile konulmadı
Aslan+1 yılKac seans gittin
Soran+1 yılen az 15 defa gitmişimdir
Aslan+1 yılSizofrensin sen
Soran+1 yılkabahat bende zaten öyle herkesle konuışulmuyor ki neyse yazma bir daha bilmeyen adam için anca şizofren olurum
+1 yılAlay edenleri engelliyorum tamam mı ne ya? Kime trip attin sen şimdi 😂 neyse soruya gelelim. Bilmiyorum
12 Yorumla
Soran+1 yıliyi tamam
+1 yılHavasla ilgileniyorum istersen bana bir ulaş sana yardımcı olurum.. Özelden bir kaç soruma cevap ver önce..
02 Yorumla
Soran+1 yıltamam yeni üyeyim mesaj atamıyorum seni takip edicem olur mu
Oğlak3 aybnada yardm edrmsm agr musallt yasyrm ndenini blmyrm nasi kurtlblrm bni skyolr boguyolr uytmuolr we kurtlamiorm hcaya gdio oknyrm iyiym snra yne geliolr
+1 yılevet girerler özelliklede güzel kız kılığına hatta güzel kızların %25 i cinlerden oluşuyormuş.
00 Yorumlaöyle şeyler var sa bana bir yardım etsinler ya kendimi iyi hissetmiyorum insanların verdiği akılda yeterli gelmiyor :/
00 Yorumla
+1 yılmesela? ne gıbı anlatırsan yardımcı olurum basıma geldıde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe olacagini tahmin edebiliyormussun benim de nolacagimi tahmin etsene :) lutfeeen
03 Yorumla
Soran+1 yılsen gizlisin seni tahmin etmek güç
Cevap sahibi+1 yılOhooo sendeki de ne yetenekmis gizlenince kaciyor 😂 ya birak bu zirvalari. İnan bu konularda berbatsin. Ki cok merakliyimdir ustun yeteneklere :)
- +1 yıl
Aynen canim salliyor ayy bisiden anladi yok
girer. düşünmeyeceksin. zihninden atacaksın sen onları düşünmezsen onlarla uğraşmazsan onlarda senle uğraşmaz. bazen uykuya dalarken içimden hissederim varlıklarını bir ter basar sonra düşünmem gecer gider.
00 YorumlaEvet insan kiligina girebiliyorlar ama farkedersin.
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl farkedilir ki
+1 yılcinler insan kılığına girmez direk insanların içine girer
00 YorumlaHepsi birer halisilasyon, cinler insanların ta kendileri
00 Yorumla
+1 yılAlay edenleri engelliyorum taam mııaaa 😂😂😂
Girerler heralde ya inşallah giremiyorlardır00 Yorumla
+1 yılCinler neden sana musallat olsunlarki onlara ne yaptın sen
06 Yorumla
Soran+1 yılya lisede okuduğum yerde zaten böyle şeyler tek bana olmuordu (okul tuhaf bir yerdeydi) ama hep yalnızdım ve tuvallette fazla vakit geçiriyordum
Boğa+1 yılAslında onlar sana gelmiyor onları cok düşündüğünden beynine baskı yapıyor
Soran+1 yılonları çoktan unutmuştum sonra öğrendim ki yakaza kabilesi cinleriymiş bunlar
Boğa+1 yılFazla uğraşma san iyi edersin sorma arast8rma
Ya aslında ben onlarla tanışmayı çok isterim ama bir türlü olmadı
Soran+1 yılbir şekilde kendilerini hatırlatıyorlar
Boğa+1 yılSende üzerlerine git onlarla iletişim kurmaya cal8ş
Cinlere inananlar aptaldır, paronayak aptallar
neyse - maymunları sevin onlar cin değildir00 YorumlaHayır kedi yılan ve böcek kılığına girerler genellikle
02 Yorumla
Soran+1 yılerkekler kılığına girip tekrar musallat olmaya çalışıuyor olmasınlar
Ermişler yapar diye biliyorum cinlerin boyutları farklı
00 YorumlaGirer ama rahatsız etmez sen anma onları ve dua et kendıne akıl oyunları da oynama kafayı yersın
00 Yorumla
1 yılEvet girebilir ler ayrıntı isteyenlere anlatabilirim kurtulmak zor onlardan ama imkansız degil internetteki şaklabanlarla olmaz tabii
00 Yorumlaİlmi kitaplar cinlerin insan suretine giremeyeceği konusunda bilgi vermiştir. Ancak melekler girebilir...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu dediğin rüyada olur ama gerçekte hayvan kılığına girebiliyorlar ayakları da ters oluyormuş ne kadar doğru bilmiyorum ama böyle duydum
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılgünümüzde insanlar onları geçtiğinde çıkmıyorlar ortaya
00 Yorumla Girer tabi. Kimi zaman insan kimi zaman hayvan olabiliyorlar
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben 10 yıldır küfrederim muazzam... Utanma olsa görünürlerdi
00 Yorumla
+1 yılOoo hislerin kuvvetli mi senn
05 Yorumla
Soran+1 yılevet hatta merak duygusu bile uyandırmıyo artık çünkü hissettiklerim başıma geliyor hatta birebir aynsı
- +1 yıl
Peki ben size birsey sormak istiyorum yardim edermisiniz bana mesaj atarmisiniz cnm?
- +1 yıl
Olur mu lutfen?
Soran+1 yılben mesaj atamam yenii üyeyim ancak takib ederim siz atarsınız
- +1 yıl
Tesekkurler canım attim size
+1 yılnamaz kılıyormusun sen
01 Yorumla
Soran+1 yıl10 yıl önce bıraktım ergenlikle bıraktım zaten
O zaman nasıl görünüyorlardı?
02 Yorumla
Soran+1 yılkorkunçtular
+1 yılAlay ediyorum beni engelle.
00 Yorumlaevet her kılığa girebilirler
00 Yorumla
+1 yılBence paranoya yapıyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılBence paranoya değil yıllarca onlarla uğraştım çünkü hayatı zindan ettiler bana ve o tanıştığım kişiler hakkında ne olacağını bile hemen tahmin edebiliyorum hemde doğru çıkıyor tahminlerim
+1 yılOlabilir.. biraz ilgiliyim bu konulara
00 Yorumla
+1 yılEngelliyorsun hmm Engelle bakalım ^^
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim 3 tane cinim var burunurler insan kiligina
012 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten mi
Cevap sahibi+1 yılIspatlarim
Soran+1 yılbana gönderek mi cinlerini
Cevap sahibi+1 yılGizliden ciksana
Soran+1 yılneden
Cevap sahibi+1 yılYardim etcem
Soran+1 yılama sanki kötü bir enerji aldım senden kötü hissettim kendimi
Cevap sahibi+1 yılSen blirsn
Soran+1 yılpeki sen gizliden çksan
Cevap sahibi+1 yılHani kötü enerji aliyordun
Soran+1 yılhayır sen gizliden çık istedim daha senden yadım istemedim
Cevap sahibi+1 yılCikmicam
Astroloji & Burçlar konusunda 368 cevap paylaştı. ben dişi bir cinim
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılYok kanka giremez
00 Yorumla Olabilir
00 YorumlaGirebilirler sanırım
01 Yorumla
Soran+1 yılevet bana kalırsa da çünkü ne yapacakları çoktan hissetiriyorlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılgirer
00 YorumlaGirerler evet.
00 YorumlaGirebilirler.
00 YorumlaGiremez
00 Yorumla
+1 yılEvett
00 Yorumla