türkiyede süt beyaz tenin yoksa sarsında değilsen direk esmersin.
gerçi esmerde olabilirim bilmiyortum ama bunları yazın cektim bu resimdekindne biraz daha beyazım normalde. kumral saç rengi istiyorum ama esmersem yakışmaz.
saçlarımın kendisi bu renk açık kestane kaşlarımda kahverengi.
istediğim.
Esmer miyim buğday mı kumral mı anlayan varsa yardımcı olabilir misiniz? Kumral saç rengi istiyorum da gitmez mi?
esmer olmak kötü bişiy değil esmersemde esmerim sorun bu değilde ıyy araplar gibi kirli tenlisin filan deidler ona ayar oldum onlar insna değil sankim.
Fotoda saçlarının doğal rengi siyah olduğu gayet ortada açık kestane falan değil. Ve kaşlarında kahverengi değil siyahtır çünkü saçların siyah. Esmersin
hayıur birde niye kumralları da esmer kategorisine sokuyorlakri. ben araplar kadar esmersem ortadogu esmeri isem adriana lima filan zenci o zaman. hayır esmer olmak güzelde sitedekileri anlamıyorum.
aynaya baktıgımda sundan bir ton daha acıgım. o yüzden resme denilen şey önemli zaten sorun sanalda. reelde bembeyazsın diyende cok genelde acık bugdaysın diyolar sanalda ilk defa araplar gibi tenim oldugunu söyleyenler olunca sormak istedim.
ayrıca shop yok ve yaz esmerliğide var. zaten açık duran resmimi sorup koymak nasıl desem avuntudan baska bişiy değl.
ya melez derken tam bir zıtlık çocuguyum. babam mardinli sarısın mavi gözlü bembeyaz adam. annem antalyalı tipik akdneizli esmer cok olmasada. yani ben açık bugdayım sanırım bilmiyoerum ışıkta filan cok beyaz duruyorum. birde cok kızaıyorum
SIRADAN beyaz tenli türk kızısın dedide birileri baya bodular. ç hayır hem beyazın koyu tonusun beyaza yakın tenlisin diyor hemde türklerin hepsi senin tneinde sıradansın diyorlar. sıradna olmanın tenimi var mış?
orta koyu kumral diyende var zorlama esmersin diyende. hayır latinler filan zencimi sayılıyor esmer güzlei daha fakrlı bişiy olması gerekte. sitedekiler sabah baya esmersin yalanmı söyleyelim kumrallıkla alakan yok dedilerde ondan bu kadar sordum canım neden böyle bişiy demiş olabilrlerki
orta kararları algılamakta zorlanıyorlar sanırım. bir ara saçlarımı simsiyaha boyuyordum evet o halde açıkt enlide olsam kumral denmezde. şu renkle bu tenle nasıl esmerim anlamadım. aynen birde sinir oldugumu fark ettiler kasten söylemiş olabilirler.
En İyi Cevaplar