Saç Bakım Açık buğday tene hangi saç rengini önerirsiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kahve ile karıştırsam 2 renkten 1ini?♡ ten rengim 1. foto 1. 2. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Açık buğday tene hangi saç rengini önerirsiniz? Cevapla Fotoğraf Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Kahve ve bakır tonları güzel gidiyor gadası 0 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Bakır rengi olabilir. Kızıl daha beyaz tenlilere daha çok yakışıyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bakır daha riskli geliyor o beyaz ten için gibi Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Açık buğday değil ki düz buğday bu kahve tonları gider. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evettt Yorumla
Kimoluyorsunuz Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kızın yakışır bence.. Dene ya moru da deneyebilirsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Knk açık buğdaydan çok esmere benziyorsun koyu kızıl olur. ya da kızıl kahve 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Esmer değil buğday da Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok knk bildiğin esmersin Yorumla Soran +1 yıl Fotoğraf farklı çıkmış galiba ben de mavi ışık filtresinden farketmedm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilir fotoğrafta farklı çıkmışsın o halde Yorumla
xnsksjnd Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 91% +1 yıl Nie boyuyonz cingen gibi gezionuz sonra 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kaşınıyorz Yorumla
Melissahuzuru Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sivilce için me kullanıyorsun 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Jel Yorumla Melissahuzuru +1 yıl Fayda etti mi. Yorumla Soran +1 yıl Eskisine göre evet Yorumla Melissahuzuru +1 yıl Bende de var gecmiyor bölgesel ondan sordum Yorumla Soran +1 yıl Cildiye git Yorumla Melissahuzuru +1 yıl Bende de var gecmiyor bölgesel ondan sordum gittim pek faide etmedi Yorumla
mOLiiiiiii Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Eşim bakır veya kestane tonlarını kullanıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Niye gizli oldun neden yuzunu gizledin? 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Nasııl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl https://voca.ro/1kav67quvmJFDinlersen anlarsin. Yorumla Soran +1 yıl Kütüphanedeyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onemli degil sonra dinlersin Yorumla Soran +1 yıl Dinledim whshsh bu arada senin başka bi soruya attığın ses kayıtları vardı dün ordan da dinlemiştim seni ama o soru bana ait değildi ahga Yorumla Soran +1 yıl Şey evet haklısın ama yüzümü siteye atmak istemedim açıkçası Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye dinliyosun beni kiz sjsjsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neydi soru? Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum 7 dk lik bir şeyler vardı erkekler neden cinsellik istiyorsunuz sorusunda hagsus Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahahah hatirladim. Shsjsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oha hepsini dinledin mi sjsjsj Yorumla Soran +1 yıl Sadece son 2 dk lık olanı hızlı hızlı geçtim sjsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama haksiz degilmiyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hakli olcakti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Jsjsjsjs Yorumla Soran +1 yıl Haklisin anlatabiliyor muyum hehe Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hhahahaha dalga geciyo bide ya 🙈🙈 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Allahtan gizliymisim ona ragmen utandim. sjsjsj Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kizil 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Alttaki mi Yorumla respectemir +1 yıl Evet Yorumla
delicaptain Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl 16 gibi duruyon 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka hshs Yorumla delicaptain +1 yıl Bilmem neden gizlisin djdh Yorumla Soran +1 yıl Sivilcem var diye gizli sordum rjj Yorumla delicaptain +1 yıl Ee nasıl yazacam ben şimdi Yorumla Soran +1 yıl Yazamaaa Yorumla delicaptain +1 yıl Mantıklı jsjdjd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kahve ve bakır tonları güzel gidiyor gadası
Bakır rengi olabilir. Kızıl daha beyaz tenlilere daha çok yakışıyor
Bakır daha riskli geliyor o beyaz ten için gibi
Açık buğday değil ki düz buğday bu kahve tonları gider.
Evettt
Kızın yakışır bence.. Dene ya moru da deneyebilirsin
Knk açık buğdaydan çok esmere benziyorsun koyu kızıl olur. ya da kızıl kahve
Esmer değil buğday da
Yok knk bildiğin esmersin
Fotoğraf farklı çıkmış galiba ben de mavi ışık filtresinden farketmedm
Olabilir fotoğrafta farklı çıkmışsın o halde
Boya işine bulaşma bence bir heves sonrası ger dönüş zor
Nie boyuyonz cingen gibi gezionuz sonra
Kaşınıyorz
Sivilce için me kullanıyorsun
Jel
Fayda etti mi.
Eskisine göre evet
Bende de var gecmiyor bölgesel ondan sordum
Cildiye git
Bende de var gecmiyor bölgesel ondan sordum gittim pek faide etmedi
Şuanki saçın iyi bence değiştirme
Kahve renk iyi
Eşim bakır veya kestane tonlarını kullanıyor
Niye gizli oldun neden yuzunu gizledin?
Nasııl
https://voca.ro/1kav67quvmJF
Dinlersen anlarsin.
Kütüphanedeyim
Onemli degil sonra dinlersin
Dinledim whshsh bu arada senin başka bi soruya attığın ses kayıtları vardı dün ordan da dinlemiştim seni ama o soru bana ait değildi ahga
Şey evet haklısın ama yüzümü siteye atmak istemedim açıkçası
Niye dinliyosun beni kiz sjsjsjs
Neydi soru?
Bilmiyorum 7 dk lik bir şeyler vardı erkekler neden cinsellik istiyorsunuz sorusunda hagsus
Hahahah hatirladim. Shsjsj
Oha hepsini dinledin mi sjsjsj
Sadece son 2 dk lık olanı hızlı hızlı geçtim sjsj
Ama haksiz degilmiyim
Hakli olcakti
Jsjsjsjs
Haklisin anlatabiliyor muyum hehe
Hhahahaha dalga geciyo bide ya 🙈🙈
Allahtan gizliymisim ona ragmen utandim. sjsjsj
Bir daha uygun
Kahve tonları iyi gidebilir
Birinci