Dalga geçecek olanlar yazmasın lütfen , kuaför açabilir mi ve ya siz olsanız nasıl açardınız yazar mısınız? Dolaşan saç nasıl açılır? dolaşan saçı açma
Özellikle uzun ve kıvırcık saçlarda dolaşma sorunu çok sık yaşanıyor. Onun dışında, kaynak kullandığım dönem benim saçlarım da çok aşırı derecede karışmıştı. Çünkü saçların günlük dökülmesi normal karşılanan bir miktarı var, kaynak sebebiyle onlar dökülememişti ve diplerinde taranamayacak derecede dolaşmalar meydana gelmişti.
Dolaşmış saç nasıl açılır?
Dolaşmış saçı açma yöntemleri
Dolaşık saç nasıl açılır konusunun en kolay yöntemi saçları yumuşatmaktan geçiyor. Hem benim uyguladığım yöntemi hem de diğer dolaşan saçı açma yöntemlerini anlatacağım;
Öncelikle ellerinizle senkronize bir biçimde denemeler yapmalısınız. Direkt olarak tarakla açmaya çalışmak olumlu sonuç vermeyecektir.
Saçlarınızı yumuşatacak, güvendiğiniz bir markanın kolay tarama spreyine ihtiyacınız olacak. Dolaşmış saçlar muhtemelen kurudur ve açılması da bu yüzden zordur.
Spreyi saçlarınızın her yerine sıktıktan sonra, saçlarınızı ellerinizle ayırmanız gerekecek. Özellikle aralarda dökülmüş saçlar varsa ellerinize gelecek ve bu durum açılmayı da kolaylaştıracaktır.
Saç spreyi yetersiz geliyorsa ara ara tekrar sıkabilirsiniz.
Bir başka yöntem: Karışık saç nasıl açılır?
Dolaşan, karışan saçları açmanın farklı bir yöntemi ise duşta uygulanır. Saçlarınızı kuru yer kalmayacak kadar ıslatır ve şampuanlarsınız. Şampuanın verdiği yumuşaklıkla, ellerinizle saçlarınızı açmayı deneyebilirsiniz. Eğer yeterli gelmezse saçlarınızı durulayıp, saç kremi uygulayabilirsiniz.
Saç kremi saçları şampuandan daha çok yumuşatıyor, bu sadece saçlarınız mutlaka açılacaktır. Karışan saç nasıl açılır sorusunun cevabını verdim :) Ben ilk yöntemi denedim, biraz uzun sürse de başarılı oldum. Saç kremi önerileri için:En iyi saç kremi hangisidir?
En iyi dolaşık saç tarağı hangisidir?
dolaşık saç tarağı
Ellerimizle üstün performans göstersek de dolaşık saçları açmak için kullandığımız tarak da oldukça önemli. Dolaşık saç açma tarakları çok iyi tasarlanmış, saçlarda kırılma kopma yapmıyor ve can yakmıyor. Aralardaki dişleri sayesinde saçları kolayca açıyor. İnternet üzerinden de temin edebilirsiniz. Saç açma tarağı olarak aratırsanız bulabilirsiniz.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Dolaşan saçlarımı açmak için banyoda bol krem sürerek geniş üçlü tarakta önce uçlardan başlayarak tarardım, mümkün olduğunca elimle saçları üç dört bölüm ayırmaya çalışırdım. Kremden önce bitkisel yağ sürerek biraz taramayı da deneyebilirsin. Islat biraz yavaş yavaş tara.
5
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sadece bir yerinde düğüm oldu, nasıl olmuş anlamadim , bir türlü açılmıyor ne denediysem olmadı , hangisi etkili olur saç kreminin
Aşırıdan kasıt? Kimyasal bişiyler mi denedin yoksa? Duşa gir şampuanla ardından da bir güzel kremle, açılır hemencik dert etme. Benim rüzgarlı havalarda boynuma dolanıp dügümleniyo bide 😁 Dolaşmış saç duşta açılır.
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya sadece bir yeri serçe parmak kadar bişey duş alırken işte kör düğüm olmuş ilk defa oldu , açamadim bir türlü ne yaptıysam olmadi
KArdeşim saç kremi ya da yağ ile saçları açabilirsin. Saçlarını yıkadıktan sonra saçkremini sür saçına duşta tara saçlarını eğer o şekilde açılmazsa yağ sür saçlarına.
4
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sadece bir yeri kör düğüm oldu , ne ara olmuş anlamadim bile , ne yapsam açılmıyor
Kardeşim benimde ilk defa saç uzattığım zaman rasta gibi olmuştu taraya taraya döke döke açmıştım saç kremi ve yağ olmadan. Dediğim gibi yap kesin açılır.
Arkadaslar ben 3 yıla kadar gittim nerdeyse 4 yıl olacak yorumlarda okuduğuma göre evde çalışma kesinlikle önemli ama türkiyede iyi bir hocası neredeyse yok baya bir aramanız gerek zor bir spor lat-sao olsun hareketlerindeki ince detaylar olsun ve maddi bütçeniz varsa gidebileceğiniz bir spor eğer bunları yapamayacak durumdaysanız gitmenizi tavsiye etmem
Ben iki tutamı tutuyorum, cart diye- yani gür saçlarım var, evet olmayan da var fakat gerçekten sıkıntı. Ben uyurken saçlarımı örsem bile bu şekilde oluyor. cart yap gitsin :D
En İyi Cevaplar