Bu hayatta neden hep yalnızım? uzunluk içerir?

Böyledir yeğen aslında hep yalnızsındır gıbı şekil şukul cevap ıstemıyorum, her zaman herkese koşuyorum , iyi anında 1 kötü anında 10 koşuyorum hatta, başkalarının dertlerıyle dertlenıyorum, abım ablam annem babam akraba eş dost arkadaş.. hatta siyasi meselelerde toplumsal meselelerde bile içimden bir şeyler düşünüyorum , faydam olsun diyorum biyerlere, ot gibi yaşamış gıbı hıssetmeyeyım dıyorum, hep ıyı dusunuyorum. İnsanlara aldıgım değerden fazlasını verıyorum cogu zaman farkedıyorum ya da çark edıyorum, anında siliyorum hayatımdan acımıyorum ama hiç karşılık goremıyorum. En çokta ailem için endişeleniyorum küçüklükten beri.. Ben evin en küçük çocuğu.. borçlardan harçlardan, onların yaptıgı hatalardan, pısmanlıklardan geçmıslerden ondan bundan sundan hepsının ıcınde buyudum ben. Bugün dün evvelsi gün büyük ihtimalde yarın, kafamda hep onların sorunları var kendılerını yıpratıslarını goruyorum, yer yer cahıllıklerını bılgısızlıklerıne yer yer hatalarını, artık cıgerlerını bılıyorum cunku. Hayatımı kafamı mesgul edıyo bu sorunlar çunku annem ve babam cevresınde o kadar çok detay var kı.. anlatsam yazsam okumucaktınız o yuzden uzatmayayım dedım. Uzun bir zamandır mutsuzum keyfım yok ıstahımda yok, yaşamak ıcın yıyorum, unı okuyorum özelde, aılemın durumu cok ıyı degıl bı tane dersım ıcın butunlemeye gırebılırım ama bunu soyleyemıyorum bıle çok anlayıssızlar, adamlıgıma karakterıme her halukarda laf eden bı annem var, oyle bı manevıyat yuklemısler kı bana hem olumlu hem olumsuz anlatamam. Ama ben bu hallerdeyken farkettımde kımse benı anlamıyo, kımse bana hayırdır? demıyo, kımse bana musamaa gostermıyo, ıyılıkle yaklaşmıyo. Herkes kendı hayatında perspektıfınde. Arkadaş dost hepsı yalan dolan.. Aile desen çok başka açılardan bakıyolar, kafaları çok dengesız. Uzun zamandır ıyıce farkedıyorum ben yapayalnızmısım, kostugum arkadaşlar gırdıgım kavgalar savundukalrım koruduklarım sevdıklerım saydıklarım hepsı boş. Mutlu olunca mesgul olunca hıc kımse yok. Yapayalnızım. Hep böyle midir bu?
Güncellemeler
+1 yıl
Psıkolojım cıddı anlamda berbat, hep ıcımde sınırlenıyorum olur olmadık şeylere, vurasım kavga edesım gelıyo bazen sureklı bışeylerı ustume konduramıyom hep böyle bı yanlış anlıyorum, abartıyorum. Ben bu durumlardayken bana git çalış kocaman adamsın tatıdle boş durma dıyolar, bu tatlı söyleyiş tabi arkasıda var. Kimse benim açımdan bakmıyo benım adıma karar vermeye çalışıyolar hesap yapıyolar benm adıma. Ne biçim iş bu böyle? Ne yapmam lazım? Tekrar sınavlara gırıp dışarda mı okumaya gıtsem?
Güncellemeler
+1 yıl
okuyup yazanlar gıbı ınsanlar varken, duyarsız her zaman her şeyi ti ye alan ınsanların mutlu olması çok saçma, bırak be dünya ! güzel insanlarda mutlu olsun
Bu hayatta neden hep yalnızım? uzunluk içerir?