Şimdi sorum şu dünden beri kargom orda mıdır?
Geri yollamamışlardır değil mi?
Geri yollamamışlardır değil mi?
benimde başıma geldi , ben evdeyken telefonuma mesaj geldi , evde olmadığınız için kargo teslim edilememiştir diye, verilen telefon numarasını aradım ama meşgule atıldı, , gittim kargomu bayisinden aldım ve önce oraya şikayette bulundum , sonra kargo şirketine internet üzerinden şikayette bulundum , durumu anlattım ve madem müşteriyi ciddiye almıyorsunuz biraha sizin kargo firmasını kullanmıyacağım dedim ,2 gün sonra gerekli uyarılar yapıldı diye telefon geldi , bence sende öyle yap , herkes işini ciddiye alsın
Şikayet var ama yazdım
Çağrï merkezini aradım bölge sorumlusuna iletip geri dönüş yapacaklardı fakat hala tık yok
Şikayet var a yazdım 😊
iyi yapmışsın :D kargon şubeye gider hemen geri gönderilmez diye biliyorum
İnşaallah
Evdekiler yine bana yükleniyor niye inat ediyorsun gidip alalım dedim olmaz bakalim6bir arasınlar sonra duruma göre hareket ederiz
yinede çok bekletme , geri göndermesinler
adreste yokmuşum diye bişey yok ki geldikleri zaman adreste seni bulamazlarsa şayet sana ulaşana kadar seni aramaları gerekir. Şubeyi ara göndermelerini söyle adresine getirsinler gidip alma getirmek zorundalar işlerini doğru düzgün yapmayı öğrensinler
Dedim siz alacaksınız dedi
Bende dedim sizi şikayet edeceğimiz dedi edin numarada bu dedi
Siz gelip alacaksınız dedi çok akıllı bunlar
aç telefonu şikayet et öyle bir dünya yok ne demek gelin alın. Bana da devamlı kargo gelir zile basarlar evde olmazsam ararlar onay verirsem binadan herhangi birine bırakırlar vermezsem bir sonraki gün yeniden getirirler... İyice işin suyunu çıkartmaya başladı kargolar bu ara çok şikayet oluyor ksde bile bu kaçıncı oldu. Bence şubeye git o gün kimin adına zimmetlenmiş onu öğren direk o kuryeyi şikayet et şubeyi şikayet edersen herhangi bir işlem olmaz. Şayet bir yaptırım uygulanmasını istiyorsan kaymakamlığa gidip tüketici hakları hakem heyetine şikayet dilekçesi vermen lazım...
Adını hatırlıyorum soyadının unuttum
Önce yazıyordu sonra kaldirmislar akillilar
Sana en yakın kargo şubesindedir, nufüs cüzdanınla gidip alabilirsin, gitmezsen 3 gün bekletip geri gönderirler.
yollamısta olabılırler.
kargo takıbınden bak bak kargon nerde ne yapıyor.
Baktım teslim edilemeyen kargo yazıyordu
beklıyodur ama bı kurcala ben cunku kargomu ramak kala kargocudan almaya gıtmıstım.
Tam arabaya binerken peşinden mi koştun durun o benim kargom 😀
yok yahu : )) kargo takıbıne bakarken kargonuz saat 17e kadar almazsanız gerı gonderılecektır mesajı aldım. adres yanlısmıs bulamamıslar (yalan) gıdıp almıstım
Hım bende takipte olayom6en iyisi geri gitmesini istemiyorum
ara anlat durumu belkı ınsan evladına denk gelırsın.
Aradım insan evladı değil 😀
Neredeyse benimle kavga ediyordu şıllık 😀
Cevap
6Cevap
Eve çıkmamak için öyle yapıyorlar, geri dönüş için vakitleri az kalmışsa kapıya kağıdı bırakıp çıkıyorlar.
Kağıt yok.
ordadır 1 gun bekler ofıste 2. gun yıne cıkar adresıne
Nasıl yani dün getirmediler mesaj attılar yoktunuz falan bugünde ses yok
hangı kargo? ve buroda duruyordur kargonuz
Baş belası Mng
Bir daha bu firmayı kullanacağımı düşünmüyorum.
Müşteri memnuniyeti sıfır neredeyse benimle kavga edecekti bürodaki şıllık
olur öyle vakalar yurtıcı kargoda calıstım ben 2 ay kadar ve bnce en duzgun ısını yapanlardan bırısı
Evet öyle yapan firmalar var, bana aras kargo yapmıştı
Ne yapmıştı?
Eve getirmediler, şubeye telefon ettim dün geldik evde yoktunuz dediler. Oysa ben netten takip ettim ve evde bekledim gelmediler, gelmedikleri halde yalan söylediler bana, gidip şubeden aldım sonra.
Ne biçim hizmet bu
hangi kargo sizin ki
Mng
Yurtiçi kargodur Allah bilir 😀
Maalesef Mng bir daha bu kargoya kullanacağımı sanmıyorum, müşteri memnuniyeti sıfır
Ay Mng dicektim aynen banada yapılmıştı aynısı. Ben Yurtiçine daha bir sinir olduğum için kafa ona gitti. Canım Mng kargoya mail at anında ertesi gün getiriyolar kargoyu ben öyle yaptım. Şikayetvar. com'a da bir güzel şikayetimi bildirdim. Mail atınca hemen özür mailiyle birlikte kargoyu getiriyorlar.
Outlook hesabımdan mı mail atacağım hiç atmadım da şimdiye kadar
Hayir bellinsure subede bekletilir
Ne kadar süre?
Yasal süreç 7 gun
3 gün deniliyor genelde
Hiç duymadım ben 4 gun sonradan aldom bana verilen her zamanki bilgi bu ara teyit et en dogrusu bu
Nerden teyit edeceğim?
Kargo firmasi musteri hizmetleri
Pufff bir sürü dakikam gitti bitmesine az kaldı
Babamdan arayayım akşam
kargodadır sana en yakın subede
Ne zaman geri gönderirler? Göndermezler umarım 😕
Haber bekliyorum. Müşteri hizmetlerine şikayet ettim. Geri dõnmezlerse gidip alacağım maalesef
İnşaallah
ararsın şikayet edersın yoksa bımere et
İyi hatırlattın oraya da şikayet edeyim
Şikayet var ama yazdım
Çağrï merkezini aradım bölge sorumlusuna iletecegiz dediler geri dönmediler henüz
Ordadir 3 gun icinde almazsan geri yollarlar
Peki sağol
Yok geri gondrmezler ara bidaga getrrler
Getirmiyorlar
Kargo sirketindedir
yurtiçimi
Mng
Ne kadar sinir oldum anlatamam gerekli yerlere şikayetimi yaptım
iyi yapmışsın birde bu çıktı kargoyu getirmiyorlar. getirmiyorsanız bu işi yapmayın kardeşim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar