Diğer Kumral kızları nasıl buluyorsunuz şimdi bu iki kızdan hangisi kumral? Sormayiseviyorum91 Takip Et Xper 2 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor açık sarısın acık esmer olmadıgı gibi kumralında ortası filan olur ama çok koyusu esmere girmezmi?biz buna kumral diyoruzbu kız kumralsa alttaki kız ne?alttaki bugday tenli orta kumral olması gerek ama ikiside aynı kılasmandamı? Kumral kızları nasıl buluyorsunuz şimdi bu iki kızdan hangisi kumral? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
efecandan1 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Alttaki kiz bayaa guzelmis olm napican kumrali esmeri sonuca bakk 😄😄😄 0 0 Yorumla
Tolgatolga12345 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Lan bunlari kim doguruyo neyle besleniyolar. Kafa yicem 1 2 Yorumla Sormayiseviyorum91 +1 yıl çok güzel Yorumla efecandan1 +1 yıl Aynennnn ☺☺☺😁😁 Yorumla
RobertoCavalli Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Ustteki esmer alttaki kumral 0 1 Yorumla Sormayiseviyorum91 +1 yıl üsttekine aÇIK TENLİ ve kumral diyen var dğşün Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Acik kumral. Usttekide koyu kumral 0 1 Yorumla Sormayiseviyorum91 +1 yıl acık sarısın acık esmer yoksa koyusuda yok kız bariz esmer ama akdneiz esmerliği.zaten türkiyede herkes kumral diyor sacını boyayan sarısın kumral oluyor. Yorumla
En İyi Cevaplar