Ben mesela evlenmek istesem asker koca istesem nerden bulabilirim hangi ortamlara girmeliyim? (Not hemsireyim)
Cevabın nedir?
Siz hemşireler de varya :(
Polisdi askerdi tüm güvenlik güçleri hemşirelerin elinde ajkfshdg61 Yorumla
Soran+1 yıl:D ama kanka söyle vak olaya ben evlenince nöbetlerim olucak e bu adamın da olucak karşılıklı
En İyi Cevaplar
Benden olur mu ki acaba
29 Yorumla
Soran+1 yılSen asker misin
Soran+1 yılTamam senj beğendm🙈
Soran+1 yılAma nesin Subay felan mi normal asker mj
Soran+1 yılYaNi iyi hosmusunda sen beni beğenmezsn :D boşver en iyisi dur eic vereyim :D
Arkadasim hemşire kocamin arkadaşı uzman çavuş tanistirdim gelecek seneye düğünleri var 😉😉
22 Yorumla
Soran+1 yıl:D banada bul😂
Sakın düşünme bile hayatının hatasıni yaparsın git doktor falan bul
04 Yorumla
Soran+1 yılNefen
Soran+1 yıltamam
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
38Cevap
+1 yılkışlaya girmelisin. yalnız oraya girersen çıkabilir misin bilmiyorum bacım
220 Yorumla
Soran+1 yılKışla mi :/ onlar beni bulamaz mi hastanede felan :P
- +1 yıl
askeri hastanede çalış
Soran+1 yılÖyle de bakmaz lar ki bana o kadar kişinin icinde
- +1 yıl
tehlikelli sulardasın. askerlerin olduğu bölgelerden uzak dur. ha gelir biri seni bulursa sıkıntı yok
Soran+1 yılNiye ki nolur?
- +1 yıl
erkek erkeğe çok takılanlardan uzak dur derim. bizim sektör de öyle mesela. staj gördüğüm yerdeki kalfalar, çıraklar yemek kuyruğunda birbirine elleyip şaplak falan atıyolar. gerçi babam emekli asker
Soran+1 yılErkek erkeğe 😱😱
- +1 yıl
ahahaah hepsi helak olacak çarpılacak bunların
Soran+1 yılYaa o kadar mo Abaza oluyolar ama ben herhangi asker demiyorum ki okums asker en az univesite mezunu hem bu komutanlar falan eğitim alıyo haysiyeti edepli olurlar diye dusndum:/
- +1 yıl
ha sen subay diyosun. yok canım sıkıntı çıkmaz onlardan
Soran+1 yılAynen :D tabiki normal asker demiyorum
Soran+1 yılSen ne anladjn kj asker derken yani boyke komutanı fekan başka nasıl asker olur ku :/
- +1 yıl
benim aklım askerlere gitti bir an. yoksa komutanlar okey. hepsi normal insanlar. ama nerde bulunur bilmem :)
Soran+1 yılEvet onları diyorum :D asker deyince normal er mi anlaşılıyor anlamadm :/
- +1 yıl
evet. subay veya astsubay demelisin
Soran+1 yılHadi yaa ıyide normal erin işi başka olur ki zaten Askeriye olmaz :D ben asker olan diyorum normal askeriyede işi olan simdj bu millet hep er mi anladı birde erler de orada is sahibi mi oluyo öyle bişey mi var
- +1 yıl
erler orda zorla tutuluyor. hepsi bir görevde ücretsiz çalışıyolar. bilmiyorum ben er anladım :)
Soran+1 yılHmm anladm :)
Ben seni götüreyim kışlaya var orda bir sürü asker arkadaş
14 Yorumla
Soran+1 yılÖyle herkes olmaz ama üniversite mezunu olsun bir ikincisi biraz yakışıklı olsun biraz da kaslı olsun biraz da uzun olsun benim olsn
Aşk İlişkileri konusunda 850 cevap paylaştı. Bu kızlarda acayip bir asker merakı var anlamadım gitti.
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu ara herkes asker arar oldu hayırdır askerim desem ne değişir soylermisin.
111 Yorumla
Soran+1 yılHİç ben nerden bulabilirim diyorum yarın öbür gün evlenmek istesem
Cevap sahibi+1 yılasker olması ne değiştirir inasan evladı olsa yetmıyormu !
Soran+1 yılYetiyor tabi ki ama benim nöbetlerim olucak onun da olir karsilikli birde hep asker kocam olduğunu hayli etmsiimdir :/
Cevap sahibi+1 yılyaz o zaman özele bakalım bakalım nasılmışın teğmen yetıyor mu 2 derece sonra bın başı madem nıyet bellı
Soran+1 yılNiyet ne kj
Cevap sahibi+1 yılaramaya devam et sen kolay gelsin !
Soran+1 yılHerkes ne anlıyor ben merak ediyorum asker koca istiyorum dedim ne car bunda yani olamaz mı
Cevap sahibi+1 yılnabettenmı çıktın kızım kalın kafalımısın yazdıklarımı anla öyle don yaz iyi oku ama ! anlamadın sen benı iyi oku jeton 4 köşe !
Soran+1 yılYa bn şimdi demiyorum ki ilerde nasıl bulurum diyorum daha yaşım küçük evlenmek için :/
Cevap sahibi+1 yılnasip bılemessin asker dersin pilot gelır :D
Soran+1 yılBelli olmaz evet :) nasip belkide gelmez :P ama pilot olmaz ya benim yükseklik korkum var :D :P sanki ben binicem uçağa :P
Asker öyle ortamlarda takılmaz bence :D
Bende harp okuluna giricektim fakat vazgeçtim Bilgisayar mühendisliğine gittim.10 Yorumlagel taktik hazır bulunduğun yerde eğer jandarma felan varsa ara saçma bir konu hakkında şikayetçi ol sonra karakola giderisn öyle böyle onlar seni bulurlar zaten
10 YorumlaMerak etme, seni bir subay, astsubay ister zaten yakında...
08 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mo dersin :/ yok ya benj kimse istemez evde kalicam
Soran+1 yılNasıl doğamz boyle
Soran+1 yılBen illa asker demiyorum nasip kısmet :/ ama olsa fena olmaz sen niye karsisin
Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Hahaha benim kafadan bir manyak daha tek takıntı ben değilmişim 😄😄
32 Yorumla
Soran+1 yılKanka 😂😂
+1 yılO nobette sen nobette. Artik ayda yilda bir. Gorursunuz birbirinizi😂
26 Yorumla
Soran+1 yılDaha güzel işte :D ozleriz birbirmixin kıymetini bilri
- +1 yıl
Bilmiyom artik. Sen nobetdeyken. Eve kari atmasin. ya da tam tersi😁 azgin pipide don durmaz soleyim
Soran+1 yılBu arada asker derken Subaylardan bahsediyorum
- +1 yıl
Onlarda erkek
Soran+1 yılEvet:D
+1 yılAskeriyenin kapısında otur
21 Yorumla
Soran+1 yılOhoo :/
Ben uzman cavusum yardmcı olabilirm özelden mesaj atman yeterli.
16 Yorumla
Soran+1 yılYok ben sadce ilerisi için dedim şimdi değil yaşım küçük daha
Soran+1 yılSenle yaşıtm ama evlilik için kucugum ilerisi için dedim bir 5 sne sonra belki ya da 3 4 sene sonra
- +1 yıl
Bana da yardımcı olur musun🥺
- +1 yıl
@Pervinhigh sen de mi asker takıntısııı ben de aynı 😅
Neden asker uniforma fantezisi mi :)
13 Yorumla
Soran+1 yılBenimde maaş var çok sukru @kafeinsiz ayrıca üniversite okuyorum
Soran+1 yılSu arkadaşı Etiketler mjsin
Askeriye bir gir yeter istemedigin kadar koca bulursun orda :D
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Askeriyeden bulabilirsin tatlım onlarda biz hemşire nerden bulabiliriz diyorlar 😆😅😈
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnapcaksın askerı baska adam mı yok?
27 Yorumla
Soran+1 yılYaa tabiki nasip kısmet de ben asker seviyorum birde onun nöbet benim nöbet karşılıklı
Cevap sahibi+1 yılne iş yapıyorsun ki
Soran+1 yılHemsire dedim ya
Cevap sahibi+1 yılprofil açık olsa iki milyon kişi yazar sana :)
Soran+1 yılBn ilerde nerden bulabilirim diyorum burdan degjl :D
Soran+1 yılHm daha erken :D
Cevap sahibi+1 yılhem korkup hem böyle şeyler demek ayıp :)
+1 yılSen kız mısın erkek mi
14 Yorumla
SoranKiz
- +1 yıl
Ala ala
Mavi gördüm de
Soruna cevap veremcm
Bilmiyorum ☺
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
Soruyu soran kişiyi yani seni mavi olarak gördüm mavi yazı vardı..
Gizli Üye(25-29)+1 yılAskeriyeden bulabirsin satislara sunulmus diye duydum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenince nöbetleri olacakmış :D evlenmeden olmuyormuş zuhahaha soruya bak verdiği cevaplara bak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılabaza kadınların askerler için açtığı gruplar var sosyal ağlarda onlara katıl.
03 Yorumla
SoranBen mi yok abaza
SoranBen miyim abazq
Cevap sahibi+1 yılHayır sen değilsin öyle grup var dedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılAskeriyenin önünde dolas.
145 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@kafeinsiz o da Allahın ona bir lütfu olur
Soran+1 yılNasıl yani ne diyosunjz
Cevap sahibi+1 yılAnlamadiysan tekrar oku!
Soran+1 yılOkudum ama anlama istemiyorum sen anlat
Cevap sahibi+1 yılBen asker degilim anlatamam.
Soran+1 yılNe alaka asker olmana sen yazdin sen anlat
Cevap sahibi+1 yılBos zamanimda yazicam.
- +1 yıl
Ben anlatayım en iyisi.
Pırlantadan yola çıkalım.
Pırlanta az bulunduğu için değerli bir taştır.
Askeriye de kız az bulunur.
100 lerce genç hormonları tavan erkek bir arada aylarca kaldıktan sonra güzel bir kız görünce aynen aşağı da gözüktüğü gibi olur.
Tabi bu genel yorum hepsi aynı değil.
galeri4.uludagsozluk.com/.../...erkek_187383_m.jpg
Soran+1 yılBem güzel değilim ki bir ikincisi ben evlencem adam arıyorum eğlence degil
Cevap sahibi+1 yılNefes al yeter.
Soran+1 yılLan o kadar mı Abaza oluyolar :/ abartmayi adam asker Bakanı çoktur gider alır birini
Cevap sahibi+1 yılSen oyle san.
Soran+1 yılHmm e o zmn o Dada beni orada beğenir alır sonra gözü başka kızları görünce dışarı kayar istemem o zmn :/ benim guzelligin o sinir içerisinde kalır sadece :g
Soran+1 yılSen şimdi profilini değiştirdn asker misin:D
Cevap sahibi+1 yılBen mi?
Soran+1 yılEvet :D
Cevap sahibi+1 yılHayir asker degilim.
Soran+1 yılPolis misin :D o silah nerden çıktı :P
Cevap sahibi+1 yılEvet polisim :)
Soran+1 yılIyimis :D
Cevap sahibi+1 yılSağol.
Soran+1 yılYaa bişey dicem asker deyince normal asker mi anlaşılıyor ben üniversite mezunu askerlerden bahsediyorum komutanlardan felan:/
Cevap sahibi+1 yılSubay de o zaman anlarlar. Asker dersen vatani yapan erler akillarina gelebilir.
Soran+1 yılSeninde mi o aklına geldi
Soran+1 yılNapicam normal eri hem işi gücü farklı oluyo ben işi Askeriye olan diyorum :/e Subaylarda Abaza olmuyordu heralde onlar edepli haysiyeti şerefli olurlar :/ yanj öyledir heralde
Cevap sahibi+1 yılYa kisiliğe bağlı simdi ben edebini haysiyetini bilemem ama baska meslek gruplarina da bak. İlla subayda takilma ve hatta en önemlisi mesleğe bakma kalbe bak.
Soran+1 yılEvet yaa hayirlsi tabi ki ama hep asler bir ko a hayal etmsiimdir böyle yakışıklı kaslı uzun boylu :D asker olmsna gerek yok başka melek gurubu da olur ama üniformali havalı geliyor
Cevap sahibi+1 yılKasli uzun boylu filan diyorsun ama iste guzellik gelip gecici yani yarin oburgun Allah korusun esin ufak bir kaza gecirdi. Cunku meslegi tehlikeli bir meslek ve kaza sonucu yuzunde bir kalici yara izi olustu. Sogucak misin ondan? Ki sogucaksin cunku guzellige onem veren birisin. O uniforma seni koruyup kollamicak. Bir erkegin yakisiklisi degil delikanlisi makbuldur. Pembe hayallere kaptirma kendini.
Cevap sahibi+1 yılBide sen kasli istedigin halde onun yanina yakistiracak misin kendini? Hani guzellik acisindan diyorum. Eger sadece dıs guzellik diyosan kendine de bakicaksin. Tencere kapak oluyosan al gotur 😊
Soran+1 yılYoo ben sveiyorsam niye soguyayim ki ondan
Soran+1 yılDoğru tehlikeli bir meslek
Soran+1 yılAma su hevesim biraz kırmak istiyoum
Cevap sahibi+1 yılSen dıs gorunusu seviyorsun. Dis girunus iptal olunca sende iptal olursun ona karsi. Ama dedigim gibi dis gorunus dersen sen kaybedersin. O kasli kuvvetli adam da o kaslarini sadece bir kadin icin sisirmemistir. O kadar agir spor aletlerin altina bir kadin icin kimse girmez 😉😆
Soran+1 yılOlsun ya ben uzun boylu güçlü erkek istiyorum aslında asker bu yüzden istiyorimDr belkide güçlü ya ondan :D ya yakisklilik derken ben beğeneym yaani
Cevap sahibi+1 yıl186 boylu bir memur nasildir sence?
Cevap sahibi+1 yılKumral ela gozlu hatta yesil diyebiliriz.
Soran+1 yılVay masllah iyimis de o şahıs beni begenmez😂
Soran+1 yılYa zatrn janka ben ilerisi için dedim şimdi degil
Cevap sahibi+1 yılNiye begenmesin ki?
Hem kalp guzelligi onemlidir.
Dis gorunuse bakan da kalbi goremez 😊
Soran+1 yılDoğru tabiki evlencegn adamın kalbi güzel olmalı yoksa ne koca olir ne baba
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle ama sen pembe hayaller pesindesin ne diyim Allah gonlune gore versin.
Soran+1 yılEvet yaa ben bu hevesim nasıl kircam ki:/
Cevap sahibi+1 yılYas kac ki senin 😊
Soran+1 yıl20:D
Hemşire almam kusura bakma
17 Yorumla
Soran+1 yılNiyee
Soran+1 yılSen asker misin
Soran+1 yılNasıl açık giyinir ler üniforma denen bişey var
Soran+1 yılHayır üniforma var pantolon ne mini eteği sen hiç hemşire gormedn mi
+1 yılNiye asker👍
18 Yorumla
SoranBak ben yarin Öbür gün evlensem nöbetlerim olucak kanka e bu adamın da olucak karşılıklı yani
- +1 yıl
Yaa sacmalama guvenemedigin icinmi boyle diyosun
- +1 yıl
Ayni gune mi denk gelcek de
Soran+1 yılOlsun halimden anlar :/ hem birbirmizi özlemiş oluruz daha iyi bence kıymetimi bilrib
- +1 yıl
Bence oyle dusunme onun yerine bir att ci bul mesala o nasil olur 👍yada bir acil doktoru👍bir sueu secenek var dusunme. simdiden bunu hayirlisi neyse o olur👍
Soran+1 yılEvet ama ben üniversite okuyorum att istmem :/ bilemiyorum yaa alsinda nasip kısmet ama hep asker kocam olduğunu hayal ettm
Soran+1 yılBu arada asker derken üniversite mezunu asker ya bu millet normal er mi anlıyorum a almadm asker deyince :^
- +1 yıl
Yoo ben anladim insallah olur👍
+1 yılya bir git işine. dalga mı geçiyon?
11 Yorumla
Soran+1 yılYoo
Askeri hastaneye tayin iste. Nokta
10 Yorumla
+1 yılTegmenim
27 Yorumla
Soran+1 yılHmm iyi
- +1 yıl
Istersen tanisabiliriz
Soran+1 yılYok ben şimdi istemiyorum ilerisi için dedim
- +1 yıl
Okey
- +1 yıl
Tanışabilirmiyiz
Gelirler şimdi pikach
10 Yorumla
+1 yılPolis olmaz mı?:)
11 Yorumla
Soran+1 yılOlur o da ama asker tercihim:D
+1 yılTam burada. Doğru yerdesin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. hemşire keskin nişancı arıyo 😂😂
02 Yorumla
+1 yılHeryer olabilir, burada bile subay var takılan
10 Yorumla
+1 yılKislaya iste tayinini :)
010 Yorumla
Soran+1 yılAma o kadar erkeğin içinde bana bakmaz lar
- +1 yıl
sen öyle sannnnnn kendini adriana limadan daha güzel hissettirmezlerse neyim :)
Soran+1 yılBen o kadar güzel degilim artir kısa boyluyum be yapicaklar
Soran+1 yılNe yapicaklar ki beni
- +1 yıl
ya ben askerdeydim bir doktor var kadın üsteğmen bir çirkin bir çirkin ilk bakmadım aradan 2 ay geçti dışarı çıkamadık tv yok gazete yok sıfır kadın sonra kadının yanına revire bir gittim allahım kadın bir içim suuu hahahahahahahahhahahah her giden aşık oluyodu kadına valla o koku bile mahvediyodu bizi hahahahahah
Soran+1 yılYok artık lan :D ciddi misin sen
- +1 yıl
kızım askerde kadın parfumune hasretttk ne diyosunn :) :) :) o parfüm bitirdi bizi herkesi tek bir hayali vardı malum olayda hatice üsteğmen hahahahahahhahahahah
Soran+1 yılTovne tovbe yazık kadına hakkaten erkekler Abaza haa o değilde o zmn çok kötü ki adam beni orda beğenir evlenir ama diğer kızları görünce gözü dışarı kayar benim guzelligin sadete o sınırlar içinde olur o da kötü :/ aldatma potansiyeli ölür
- +1 yıl
hahahahahha bilemem erkekler abaza derken kız göremiyon kadın göremiyon tv yok gazete yokk kadın profili gözümüzde tükenmişti ne diyosun :)
+1 yılAbim asker ayarlim :D
01 Yorumla- +1 yıl
Bana ayarla kamu görevlisiyim bende
Gizli Üye(36-45)+1 yılilan ver sahibinden. coma
11 Yorumla
+1 yıliyide neden asker :)
125 Yorumla
Soran+1 yılYaa askerleri seviyorum :/ üniforma kaslı felan :D bir debenim nöbet onun nöbet hem birimizi de ozleriz karı koca
- +1 yıl
:))) siz hemşireler neden normal hayatta çok azgınsınız hastanelerde çok saf temiz duruyorsunuz
Soran+1 yılNe alaka azginlikla ben kötü bişey düşünmüyorum bence millet bizi azgın olarak kafasına kazimis ben hayatımda kimseyle cikmadm bile
- +1 yıl
:)) sen o zaman asker die şartlandırma kendini askerin işi zor doğuya gider sen gidemen ayrı kalırsınız
Soran+1 yılGiderim ama haklısın zor yaa aslinda
- +1 yıl
sen nerelisin
Soran+1 yılDoğuluyum bnde
- +1 yıl
doğuda neresi hangi şehir
Soran+1 yılNoldu ki
- +1 yıl
sordum sadece koca şehirde arayıp senı bulucam
- +1 yıl
şişt
Soran+1 yılEzrrum
- +1 yıl
hmm erzurumdamı yaşıosun
Soran+1 yılHayir
- +1 yıl
öselden yassana
- +1 yıl
şişttt
Soran+1 yılYol yazmam
- +1 yıl
istemedinde engelleyebilirsin
Soran+1 yılBen şimdi için demiyorum ki ilerisi için diyorum yaşım küçük daha
- +1 yıl
kaç yaşındasın bende sana ewlenelim demiyorum zaten öyle bişi olamaz
Soran+1 yıl20 zaten burdan evlenmem :D sevgili de olmam :D
- +1 yıl
sen yassana yinede
Soran+1 yılNiye ki
- +1 yıl
bilmem işte
- +1 yıl
pişttttttt
- Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı.
+1 yılNizamiye kapısı
20 Yorumla
+1 yılBen bulayım sana hemen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsker hemşire.. Değişk fantaZier :D
10 YorumlaAbla buldun mu asker koca
11 Yorumla- +1 yıl
Onu bilmiyoruz da ben de arıyorum bana bulun hahahshbs
- Aşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılaskerlik şubesine git
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Gata ya git
10 Yorumla
+1 yılRütbesi ne olsun? :D
02 Yorumla
Soran+1 yıl:D valla yüzbaşı felan fena olmaz 😂
- +1 yıl
O zaman seni askeriyenin hastanesine transfer etsinler :D
+1 yılneden iallaki asker
124 Yorumla
Soran+1 yılNe biliyik güçlü olurlar diye
- +1 yıl
Ne alakası var :D ona bakarsan polis bul ben yakın korumayım mesela ile asker ne alaka :D
Soran+1 yılPolis de olur :D da bana asker daha şey geliyi böyle kaslı yaksikli uniformali:P çok fazla hayal kuruyorum galiba
- +1 yıl
:D benim akrabam var üst teymen :D sana onu ayarlim
Soran+1 yılHmm ben buldum bir tane eic teki oğlan çok tatlı da o beni beğenir mj :P
- +1 yıl
Sence öyle asker olur mu hiç gördün mü çocuk yakışıklı ama üst rütbeli hiç öyle asker gördünmü :D :D
Soran+1 yılBilmem niye ki 😂
Soran+1 yılAma çok tatlı değil mi:D
- +1 yıl
Ona sen kız gözüyle bak takip atsana
Soran+1 yılAtıcam da bu soruyu sorduğumuzda anlamasn çok sonra atcam 😂
- +1 yıl
Anlamadım ns
Soran+1 yılBu soruyu sorduğumu anlamasn sonra atıcam :D
Soran+1 yılYaaa böyle çok da istiyomus gibi durmasını :P
- +1 yıl
Merak etim ksye ye girmiyorum zaten boşver
Soran+1 yılNeyi merak ettin
- +1 yıl
Senin uykun gelmiş uyu
Soran+1 yılBen takip derken eic teki çocuğu diyorum
- +1 yıl
Of senin canın mı sıkılıyor :D
Soran+1 yıl. Niye ki :D
- +1 yıl
Az daha buradan yazarsan banı yicez
Soran+1 yılBişey olmaz benim sorun😂
- +1 yıl
E daha daha nasılsın evdekiler nasılar çoluk çocuk annen ler napıyo
Soran+1 yılTamam sustum :D
- +1 yıl
mesaj atsana
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlginç bir seçim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşans
01 Yorumla
SoranAynen
+1 yılDmsmfmdm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAlaya git
00 Yorumla
+1 yılmühendis olma mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen askerim :D
00 Yorumla
+1 yılaskeriyeden
00 Yorumla
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı