Ermeniler niye Alevileri sevmez? Ermenistandaki Ermeniler niye Alevileri sevmez neden kin tutar?
Cevabın nedir?
Alevileri bilmem ama Türklere kinli oldukları kwsin. lisede bir arkadasım surekli bana Türklerden nefewt ediyorum elimden gelse hepsini bir kasık suda bogarım, bu dunyda sevdigim tek Türk sensin diyordu. Megerse Ermeni asıllıymıs kendisi sonradan itiraf etti.
31 Yorumla
Soran+1 yılOnlar Tüm Türklere karşi zaten
En İyi Cevaplar
Alevilere Sunnilere herhangi bir Müslümana her zaman kinleri vardır knk
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Çünkü karşılıklı birbirlerine soykırım yaptılar misal karabağ
13 Yorumla
Soran+1 yılPeriscopede Ermeni sayfasina baktik küfürler ettiler sonra yayini kapatilar öyle birsey dediler karabag hocali biseyler dediler
Soran+1 yılBencede öyle
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
14Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanki biz Türk halkı olarak onlara bayılıyoduk, pislik lağım fareleri
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Kin tıtacak mantıklı sebep yok kin tutıyorsa insanın insana kulluğuna tutsunlar
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle degilmis demeki
- Diğer konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılzaten ermeni olduklarından, bunlar kendilerini bile sevmez :D
28 Yorumla
Soran+1 yılPeriscopede Ermeni sayfasina baktik küfürler ettiler sonra yayini kapatilar bu kin niye
- +1 yıl
şeref yoksunu olmaktan işte
Soran+1 yılSacmadilar baya
- +1 yıl
saçma bir millet olduklarından zaten.
Soran+1 yılÖyle zaten
- +1 yıl
soykırımcı kendileri ama bizmişiz sanki :D :D :D :D
tüm dünya Türkler misafirperver, savaş esirine bile prens gibi bakar der, uzaklardaki anzaklar da. Ama konu ermeni olunca ermeni katliamcısı oluruz hemen. jeopolitik konum işte.
Soran+1 yılBirde kardes derler
- +1 yıl
yalan onlar çıkar varsa kardeş :D
Sanki sunni lere aşıklar
38 Yorumla
Soran+1 yılPeriscopede Ermeni sayfasina baktik küfürler ettiler sonra yayini kapatilar bu kin niye
Soran+1 yılHocalidan karabagdan belki
Soran+1 yılTuncelide Aleviler Ermeniler hayin derlermis
Soran+1 yılTuncelide Aleviler Ermenilere hayin dermisler arkadan bucakladiklari icin
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖylemimiymiş. Bilmem hiç Ermenistan'a gitmedim. :/ :/
11 Yorumla
+1 yılErmeniler muslumanlari sevmez
11 Yorumla
Soran+1 yılTüm Türkleri sevmiyolar onlar düsman
Diğer konusunda 10,7b cevap paylaştı. Sevmiyorlarmıymış? AAa olmadı şimdik.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Bilmem. İlke kez görüyorum bu fikri
14 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar küfürler edilmez ama bu ne düsmanlik dedim
Soran+1 yılSiz degil
- Diğer konusunda 24,6b cevap paylaştı.
+1 yılAdamlar musluman degilki niye sevsin
26 Yorumla
- +1 yıl
Hristiyan olduklstindan ve turk oldugumuzdan
Soran+1 yılCok kötüler
- +1 yıl
O. cocuklarii
Soran+1 yılbukadar kötüler
- +1 yıl
Evet
+1 yılTürkiye'de çoğu ermeni ben aleviyim diyor, alevi kimliğine sığınıyor ne sevmemesi? Alevi ermeni aynı şey.
278 Yorumla- +1 yıl
Kılıçdaroğlu ermeni, partisi CHP alevi. burdan da bağdaştırabilirsiniz.
Soran+1 yılCok komiksin sünnilerdede Ermeniler var karadeniz bölgesindeki Müslüman Ermeniler var hemşinliler ve bunlar camiye gidiyor !
- +1 yıl
@Esluna Erdoğan açıklama yaptı, inkar etti... bana rum dediler hatta en çirkin şekilde ermeni dediler diye, oysa kılıçdaroğlu ermeni olduğunu inkar etmiyor
- +1 yıl
Dersimliler alevi olur ve dersimde çok ermeni var bu yüzden alevi ermeni birbirine çok karışmıştır.
- +1 yıl
Türkiye'deki ermeniler, Türkiye'de rahat yaşayabilmek için ben müslüman kimliği altına giren ''aleviliği seçtiğini söylüyorlar. yani aleviyim diyerek ermeni kimliğinin üstünü örtüyorlar.. kripto denen şey bu yüzden çıkmıştır.. Türkiye'de medya basın ve herhangi yüksek makamda hep aleviler vardır çoğu ermeni kökenli. Bknz. Başbakanın yardımcısı bile ermeni.
Soran+1 yılHic öyle degil Erdogan Ermenilerden özür diledi ama Alevileri disliyor sürekli
- +1 yıl
Erdoğan ben türk değilim dedi bangır bangır alkışladılar. Kılıçdaroğlu dediğin gibi belki kökü ermeni olabilir ya da olmayabilir ama kılıçdaroğlunun dünya görüşünde bir ırkı ezmek yoktur. Açıklamama yapması da bundandır gayet doğaldır zira bu topraklarda ne ermeniler gördü bir türkten daha yiğit mimar sinan sokullu bunlar eski örnekler şu anda da sanatçılarımız arasında değerli ermeniler vardır bizim anlayışımızda bir ırkı ezmek yoktur
- +1 yıl
Ben burada başbakanın rum olup olmadığıyla değil bağlantı kuruyorum anlamamışsın sen :)) Başbakan müslüman olduğunu söylüyor, ve rum diyorsun. kılıçdaroğlu alevi olduğunu söylüyor ve ermeni çıkıyor. ikisi arasında çok fark var.
- +1 yıl
@Esluna ermeniler bebek katili , sen onları mı övüyorsun? zihniyetinin devamını dilerim.
Soran+1 yılBinlerce Sünni Ermeni var hepside haci hoca yobaz saysam bitmez Abdullah Gül ermenidir
- +1 yıl
Savaşan her ıtkın yaptığı zulümler vardır savaşta her şey mübahtır algısı vardır konuyu değiltirme biz ermenistanla savaş içinde değiliz ben sana bu topraklarda yetişmiş değerli ermenilerden bahsettim osmanlıda ermenilere sadıkı hümayun denirdi mesela en sadık millettir en iyi devlet adamlarımızda onlardan çıkmıştır ben hiç bir ırkı yermem. Sen kılıçdaroğlundan örnek verdiysen soranın dediği gibi hemşinde sünni ermeniler var o zaman buna da bir cevap ver?
Soran+1 yılTuncelide hepsi Ermeni degildir Tuncelide Aleviler Ermenilere hayin Ermeniler der cünkü Ermeniler arkadan cok vurmus katliama asil sebeb olan Ermenilerdir ortaligida onlar karistirmistir
- +1 yıl
@Esluna Pkk'nın ermeni örgütü olduğu da hatırlatırım. Çok sadık bir milletmiş ermenler canım :)) yüzyıllardır Türkiye ile uğraşıyorlar kendi kimlikleriyle değil birde paçavra örgüt arkasından. Sizde bir alevisiniz kanımca ermenileri tutuyorsunuz ben bunu anladım.
- +1 yıl
Burdaki şu yanlışımı düzeltmek isterim, aleviler ermeni tarafını tutar, ama ermeniler asla aleviler tutmaz çünkü müslüman olarak görürler. aleviliği sadece kripto olarak kendilerini gizleme amacıyla kullanırlar (Türkiye'de)
- +1 yıl
Pkk'nın içinde Türk'te var diyorrr hahahah. bu nasıl azeri.. Azerbaycanda azerileşmiş binlerce azeri var ben bunu biliyorum
- +1 yıl
Benim annem ''Azeri'' kime ne anlatıyosunuz :)
- +1 yıl
Azerbaycan'a git bak bakü'de çok ermeni vardır, ben azeriyim diye yaşarlar orda.
Soran+1 yılBenim tüm Aile Azerbaycan Türkü ve Akpli degiliz Azeri fars sözcü o sözü kullanma asil Azerbaycan Türkü derler
- +1 yıl
@soran malesef canım... alevi olduğunu ve azerbaycan Türkü olduğunu söylüyorsan, sen fars/pers kökenlisin zaten Azeri Türk'ü olma ihtimalin sıfır, zira Azerbaycan'da yaşayan tüm şii'ler için geçerli onlar Azeri Türk'ü değildir. Çünkü şii/alevi aynı şey. Aleviliğin Dünya'da global ismi şii'dir. Şii'ler pers/iran kökenlidir.
- +1 yıl
Türk'lerin %100'ü sünni'dir.
Soran+1 yılYuh tüm Azerbaycanida Ermeni yabdin he Azerbaycanlilarda gizli ermeni var he herkes gizli zaten dimi komiksin
- +1 yıl
Zaten Azerilerin Türklükle bir alakaları yoktur, iran kökenlidir onlar. tek bağlantıları Türk eşleriyle evlenip soylarının Türkleşmesidir.
- +1 yıl
Azerbaycan ırkıyla Türk ırkı hiç birbirine benziyor mu bir dikkat et.
- +1 yıl
Aleviler fiziki olarak her zaman kusurlu olurlar bir taraflarında mutlaka bir yamuk vardır, biz alevileri bu sayede tanıyoruz, ermeniler de de aynı benzerlik olması tesadüf değil. Ya kamburluk olur ya topallık mutlaka sakat doğuyorlar.)
- +1 yıl
Konuyu kapatalım. çünkü alevilerin bu ülkeye ne zararlar verdiğini ülke halkı biliyor. onları Türkçüymüş gibi göstermek aptallıktır. Gezi parkı isyanını aleviler başlattı. Ermenilerin yapmadığını yaptılar lütfen daha fazla yazmayın bana.
Soran+1 yılTürkler Şii Alevi Sünni gagavuz hiristian tengrici samanist musevi olurlar okadar cahilsin ki haberin yok Türkler sonradan mezheplere Dinlere ayrildilar evet Tanriya inaniyolardi ama islama daha sonra gectiler !
- +1 yıl
Alevi olan Türk'ün de Azeri'ninde köküne kibrit suyu. Türkler %100 müslüman'dır bana 2000 yıl öncesini bahsetme.
- +1 yıl
Alevilik din değil ki sen bunu Türklerin inandığı birşeymiş gibi gösteriyorsun, aleviliği ermeniler yarattı sünnilik içinde ayrıştırmalar yapmak için.
Soran+1 yılAleviligi ermeniler yaratmadi 7 ulu ozanin hepsi Türkmen Kizilbas Azerbaycan Türküdür bu ülkede gercek Türkler Aleviler ve Azerbaycan Türkleridir bunlari bilmiyosan arastir Sah hatayi öz Türkdür hatta arastirmalar yapilmis
- +1 yıl
Bana alevileri anlatma benim aşık olduğum kız aleviydi. Sırf sünni olduğum için ailesi evlendirmedi benle.
- +1 yıl
Hala kalkmış aleviler Türk falan diyorsun. Alevilik iran mezhebidir. Alevi=Şia'dır. Şia'lar Türkiye'deki ben aleviyim diyenlerden çok farlı bir şekilde dini yaşıyorlar, İranın dini nasıl yaşadığını herkes biliyor, Türkiye'deki alevilik dinsizliğe dönmüş durumdadır.
- +1 yıl
bir öğrenemediniz gitti Türkiye'de şii'lerin adı Alevidir.
Soran+1 yılSimdi anlasildi neden ön yargili oldun zaten böyle ön yargili oldun sevdiysen niye kizi almadin olsun yinede bence sevmedin sevsen gercekten Aşik olsaydin mücadale ederdin ve Aleviler şöyle böyle demezdin sevmek bu mu ? Sanmiyorum sevsen konusurdun vermedilerse vermediler git konusaydin Ailesiyle bu kadar mi zor kizi seviyomusun hala dogruyu söyle
Soran+1 yılIsteseydin bakarim gözüm gibi deseydin niyetim ciddi deseydin
- +1 yıl
ya bak ben aşık olmadan öncede alevileri sevmezdim, ona aşık oldum ve aşık olduğum için de devamlı herşeyini araştırırımdım daha sevgili bile değilken, sonrasında bir kız arkadaşından onun alevi olduğunu öğrendim, alevileri sevme-meme rağmen, dedim ki ne olacak aleviyse, sonuçta ben onu tanıyorum ve iyi bir insan. Alevi oluşunu görmezden geldim 2 sene birlikte olduk yani. Ben alevileri günahkar ya da kötü diye ayırmıyorum, sadece Türkçülük politikasından çok uzaktalar. Sünni biri bir aleviden daha günahkar'da olabilir. Sorun bu değil yani, Bak kız alevi ve ben hala ona aşığım.
- +1 yıl
Demek ki malum acınız burdan geliyormuş evleneceğiniz kızı vermediler hahaha bayağı güldüm sırf bu yüzden bir mezhebe düşman olmak ve bunu bir ırkla ilişkilendirmek ruh sağlığının ne derece yerinde olduğunu gösterebilirdi zaten. Bu son yazımdır. Alevi demeden önce ağzınızı temizleyin bu ülke aleviler sayesinde gelişip ilerliyor aydınlarımızın yüzde doksanı alevidirhatta osmanlıyı kuran osman gazinin hocasıda alevidir ve hatta osmanlı için canını ortaya koyan yeniçeri de alevidir sen alevileri kötülerken tarihini kötülüyorsun farkında değilsin
- +1 yıl
Alevi olduğunu öğrenince soğuma falan olmadı aksine daha çok bağlandım. Ama ailesi onu bir alevi gencine verdi.
- +1 yıl
Hani çıksa yine bir aleviyle evlenirim ya da aşıkta olabilirim.. bana aleviler toplu halde sakıncalı geliyor sadece.
- +1 yıl
@Esluna ben senin böyle düşüneceğini bile bile yazdım bunu. alevi düşmanlığım önceden beri var bu kızla hiç bir alakası yok. alevi olduğunu öğrenmeme rağmen hala aşıktım ona hiç vazgeçmedim bunu bilin.
Soran+1 yılSevmisin alcakdin kizi mücadele ediceksin hala Aşiksan o yüzden karşisin demeki sonra noldu kiza mutlumu bari? eeee bizde Atatürkcü ve Türkcüyüz
- +1 yıl
Ben siyasi alevilikten nefret ediyorum sadece. Alevilik dendiği zaman bu ülkede ya devrimcilik ya da solculuk akla geliyor. bunun sorumlusu kendini alevi diye tanıtan ülke düşmanlarıdır. Ben bir kız alevi oldu diye ondan nefret edecek değilim, benim sevmeme nedenim idelojik ve politikal. Ben aleviliği küçük yaştan beri biliyorum 2 sene önce öğrenmedim ki alevilikten kız yüzünden nefret edeyim. Ben aşıktım kıza kız evlendi ama ben hala aşığım bu kadar işte (:
Soran+1 yılNiye seviyosun hala?
Soran+1 yılMadem sevmiyosun Alevileri kizida sevme?
- +1 yıl
@Esluna neden peki sünni erkeklerle evlenmemeyi tercih ediyorlar?
- +1 yıl
- +1 yıl
@Esluna aleviler neden sadece kendi aralarında evleniyor o zaman?
- +1 yıl
Her genelleme gibi bu genelleme de yanlıştır toplumda bir çok alevi sünni evliliği var ama senin durumun için şunu diyebilirim bu nezaketsiz tutumunu ailesi anladıysa kızı vermemeleri gayet doğal benim evleneceğim insan benim mezhebime hakaret edecek inancıma sövecek ailem o kişiye ne yaparsa haklıdır
Soran+1 yılAile yüzünden karşi gelecekler sevse Bile vermezler Ailesi kizin sucu yok Suc Ailede Sünniler Kizlarini nasil vermiyosa Alevilerde vermiyo
- +1 yıl
Müslümanlığın ilk kuralı sünniliktir sonra ne olursan ol hangi mezhepe üye olursan ol, alevilerin sünnilere kız vermemek gibi bir lüksü yoktur sadece din düşmanlığı olabilir. Sünnilerin alevilere kız vermemesi, farklı bir düşünce tarzıdır hani sünnilik tek doğru yol ondan başkasını kabul etmeyiz mantığıdır. ama alevilerin sünniliği kabul etmemesinin mantığı nedir?
Soran+1 yılMehzepine hakaret etmisin nasil versinler kizi döversinde ileride evlilikde gorunmuyo Kizi hic karsilasiyon mu
- +1 yıl
@Esluna o mum olayı şöyle olmuştur, bir kaç serseri bir araya gelip o bahsedilen şeyi yapmıştır tesadüfende o kişiler alevidir. adı çıkmıştır tüm aleviler öyle birşey yapıyor diye birşey yok.
- +1 yıl
Kim demiş müslümanlığım ilk şartı sünnilik diye hahahaha bak bu atarlı giderli cahilce sözlere anca gülerim arada iyi konuşuyor gibi oluyorsun aonra yine başa sarıyor neyse arkadaşlar herkes kendi düşünce yapısındaki kendi inancındaki insanla evlenecek Zaten bunun derdi bizi germesin :)) hoşçakalın
Soran+1 yılAlevilere cok iftira atiyolar
- +1 yıl
@Esluna Aleviler kendilerini yanlış tanıttıkları için oluyor bu, bizim bir alevi tanıdığımız var ismi cem. domuz besliyor ve yiyor, babamla arkadaşlarmış ikidebir domuz muhabbeti açıyormuş. ne dersin şimdi buna güler misin ağlar mısın
Soran+1 yılÖyle diye bisey yok o iftiradir biri ortaya atti herkesde inaniyo ve iftira atmak günahdir olmayan birseyi nasil oldu gibi gösteriyolar iftira günahdir
- +1 yıl
@Esluna alevi olmak için önce sünni olmak gerekir, tüm mezhepler sünni'dir.. bu söylediğim söz çoğunuza yabancı gelicek çünkü eğitimsizlikleri yüzünden.
- +1 yıl
Sünni'lik önce H. z Muhammed'i saymaktır sen onu değil de önce H. z Ali'yi sayıyorsan zaten dinden çıkmışsındır. Önce H. z Muhammed'i s. a. v'ı say sonra istediğin kadar aleviyim de.
Soran+1 yılYok bence sen kizi sevmiyodun
- +1 yıl
@Esluna İlkkez cemevi'de islam hükümetinde açılınca islam hükümeti alevi mi oluyor, size iyilik de yaramıyor, kilise açıldı diye hükümet hristiyan mı oluyor? ayrıca 2 saat oldu, bana yazmayın diyeli. 2 saat önce bana cevap vermemenizi söyledim açın yukarıyı okuyun.
- +1 yıl
Engelledim sizi istesenizde yazamazsınız artık
Soran+1 yılYuh
- +1 yıl
Soran+1 yılMutlu mu bari goruyon mu onu
- +1 yıl
nerde çalıştığını biliyorum da uğramıyorum yani tuhaf şeyler hissetmemek için düşünsene aşık olduğum kız evlenmiş /:.. biz onunla aynı sektörde çalışıyorduk firmalarımız farklı sadece. istersem gidip onu görebilirim ama yanlış olur, mutlu mu değil mi bilmiyorum benim ona verdiğim değeri hiç kimse veremez.
Soran+1 yılUnutmamisin hala drmeki
- +1 yıl
Kardeş boş ber bu soranı. Benimde anam Azeri babam K. maraşlı Türkmen. Nasıl alevi olduklarını bilmiyorlar. Gerçek Türkler sünnidir. Şah ismail zorla şiileştirdi ama kabul etmezler çünkü beyinleri yıkanmış anla işte. Ak partili değili sayılmam fakat bu alevi azeriler çok nankör. Azerbaycanın tüm savaş teknolojilerini hep Türkiye yapıyor. Erdoğandan önce nah yaparlardı. Ayrıca, Turan ordusuda kuruldu. Yani 2. qarabağ savaşı çıksa, mecbur Türkiyede savaşa girecek. Bunların tabiriyle; rum dedikleri cumhurbaşkanımız bence fazla milliyetçi. Sayın Cumhurbaşkanımız Azeri Türkleri için ordumuzu riske atıyor daha ne yapsın?
- +1 yıl
Ne kadar Azeri kızı tanıdıysam hep kibar çıktılar fakat bu soranın ağzı çok bozukmuş be kardeşim. Bence Azeri kızı değil bu benim hoşlandığım Azeri kızları hiç kaba değildi. Gelmiş buraya Azeri Türkleri hakkında ön yargı oluşturuyor. Tüm yorumları şikayet edildi tez zamanda hesabı iptal olur. Ayrıca, Turan ordusu kuruldu dahada güçlenicez kızılbaşlar engel olamaz!
- +1 yıl
@SavcıBey Gerçek Türkler elbettte sünni'dir alevi yani şii'ler fars iran kökenlidir kendi soylarını bilmiyorlar ya da zamanla unutmuşlar. azerbaycandaki şii'lerde iranlı'dır. Çünkü ne kadar azeri şii'si tanıdıysam hepsi Türk düşmanı oluyor, ben çok gördüm yani Türkiye'ye küfür eden azerileri, onlar Türk olmadığı için öyle, Türkler %99.5 sünni müslüman'dır.
Soran+1 yılSiz Azerbaycana kurban olun kibariz ama sizin gibi mezhepcilere karşi kibar olamayiz
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiqeyim ne kadar ermeni varsa soyunu ya mikroplari
21 Yorumla
Soran+1 yılSinirlendim cidden hala sinirliyim
- Diğer konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılhayır tam tersi ermeniler ve aleviler birde kürtler bir birlerine çok bağlıdırlar
14 Yorumla
Soran+1 yılO yalancikdan kürtler ve Ermeniler hep Alevi düsmanligi yapmistir
- +1 yıl
hemen neden eksiledin senin görüşüne uymak zorundamıyım neyse daha fazla yazmıcam çünkü agzımı bozmak istemiyorum
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
hadi kumda oyna çöp batmasın
Kim demiş?
112 Yorumla
Soran+1 yılErmenistandaki Ermeniler öyle degil ama hocali karabag katliami üzerinden Ermeniler Alevilere saldiriyor
Soran+1 yılHepsini hedef aliyolar ama Alevi Azerbaycan desen hemen saldiriyo Ermeniler
Soran+1 yılDemeki Alevi olsan bile saldiriyolar
Soran+1 yılYukardaki arkadas Tüm Alevileri ve Azerbaycan Türklerini Ermeni yabdi hepsini yuh dedim
- Diğer konusunda 897 cevap paylaştı.
+1 yılErmeni=kürt=iran
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Benim bildiğim ermenilerld can Ciğerler
24 Yorumla
Soran+1 yılHic sanmiyorum
- +1 yıl
Doğru biliyorsun, bende öyle biliyorum.
Soran+1 yılOnlar kürtcüler
mantıksız geldi
11 Yorumla