Gün atlat en rahat öyle düzeliyor, sürekli daha geç yattığından bir süre sonra normal düzene erişiyorsun. Bir ara farklı bir düzen tutturmuştum atlamıyordu da o çok kötüydü akşam 6 gibi uyuyup gece 2 gibi uyanıyordum aslında yurtta olduğumdan bir yandan iyi, okula gidene kadar harika bir internet oluyordu gelince de yatıyordum ama arkadaşlarla takılma olayı olmuyordu. Şuanda da sınav dönemi, yine aynıyım ama en azından tüm arkadaşlar aynıyız :D
Uykunun bastırdığı zaman dilimleri vardır... özellikle güneş doğumu ilk evredir... bu evreyi güzel bir kahvaltıyla atlatabilirsin... ikinci evre ise öğlen vaktidir... Bunu atlatabilmek içinde bol kahve içmelisin ve yanında atıştırmalık bişeyler... uykunun bastırdığı son evre ise saat 6-7 sularıdır... onu da akşam yemeğiyle geçiştirebilirsin... akşam 11-12 ye kadar direnirsen o saatte yatıp sabah erken kalkman mümkün... bir sonraki akşamda yine o saatlerde uykun geliyor olacak... o uyku evreleri arasındaki vakitlerde de film izle , izleğin dizi varsa onun bölümlerini takip et bir şekilde vakit geçir yani...
Zeki insanlar illa doktor olmuyor ki :) Analatik düşünebilen hızlı ve doğru kararlar verebilen ve az konuşup öz konuşan insanlara ben zeki insan derim işe gidecekler doğru yatıyorlar ama biz işsiz öğrenci tayfasıyız iş yok güç yok :)
Evet kötü bir şey ama duzeltemiyorum gün atlatayim diyorum uyumuyorum bu sefer de karnimin agrisindan dik duramiyorum uyku ilacimda uyku yapmiyor artik nasil duzelticem bilmiyorum :(
Uyku ilaclarini biraktim diyelim. Uyumayinca karnimin agrisindan dik duramuyorum e evde oturarakta 1 gun uyumadan geciremem disariya cikamiyorum karin agrisindan o yuzden duzeltemiyorum bu aralar cikmazdayim :D
Borcun varsa mutsuzdursun okulun iyi değilse mutsuzdursun seni seven seni düşünen yanında insanlar yoksa mutsuzdursun ailenden uzaksan mutsuzdursun... Saydıklarım bende mevlüt gecenin bu saatinde yine içimde kocaman sıkıntı yarattın be kadın
O değilde nasıl bir cümle kurmuşum ben uykusuzluk ellerime vurdu :D birşey daha eklemek istiyorum huzurlu insanlar erken yatar ve ben erken uyumak için fazla huzursuzum :/
Ya mantıklı düşününce ömrümüzün yarısını uykuda geçirdiğim aklıma geliyor en iyisi günde 5 saatten fazla uyumamak. Bu duruma ben de sizin gibi sinirleniyorum.
Evet çok güzel yaa bir de bana sor :D beni terkeden kızla beni terkettiği sevgilisi 500 otobüs arasından benim bindiğim otobüse denk geldi üstelik önüme oturdular kaç gündür etkisini atlatamadım :D
Gündüz dinlediğin bir şarkı'dan veya izlediğin bir film'den, ona eşlik eden gündüz gürültüsü yüzünden pek bir şey anlamıyorsun çoğu zaman. Fakat gece öyle mi?
Biraz sonra falan diyeceksen uyuma akşam 10'a kadar dayan akşam yat uyu gece yatarken de uyuduğun yerde kısık tonda ses olsun rahat rahat uyur alıştırırsın kendini
Kendini nasıl rahat hissediyorsan uyumadan önce duş al sıcak duş uykuyu getirir. yani alternatif çok da sen önce kendini inandıracaksın hazırlayacaksın ;)
Olabilir bak demekki sebebi varmis cogu swyi takma kafaya unutma birdaha gekmicen bu dunyaya 3 kurusluk insanlar icin ne canini bamya nede uz kendini mutlu olacagin seyleri sec hep tabi uzulecegimiz gunlerde olacak ama onada care yok allahtan gelen birsey oda olum sevdigimiz bir insanin olmesi allah kimseye vermesin ama dunyanin kanunu bu
Estaurullah hakli oldumdan degil ama hayatin gercekleri bunlar 22 yasindayim ama 100 sene yasamis gibi hayat yasadim cok sey gordum o yuzden baktim biraz sikintilisin gibi biraz yaninda olim dedim
Kotu bir amactan sormadim hanim efendi faceden eklemek icin sormustum eger uygun gorursenix merak etmeyin ole sacma insankardan degilim tanidikca anlicaksiniz zaten
Anladim k. bakmayin bende tanismak icin demedim hanim efendi normal sohnet etmek icin demistim yani ben tanismak istedim oyke sevgiki anlaminda da dememistim galiba ole ankadiniz ben arkadas ankamida kastetdim hanim efendi
Aaaa üstüme iyilik sağlık hangi belgeselleri izliyon. Stephen Hawking , Cosmos uzay macerası falan izle. Sürekli hayvanlı konusuz belgesellere takılma.
En İyi Cevaplar