Eşcinselim aileme açıldım LÜTFEN OKUYUNNN?🌈🌈🌈🌈🌈?

Evett aileme açıldım fakat annem aşırı tutucu bir kadın bir türlü kabul etmiyor okunmuş sular içiriyor her şey allahın elinde sen düzeleceğine inan allah her şeye kadirdir diyor o üzülmesin diye artık tamam dedim düzeleceğim dedim bunu söylediğim zaman rahatlıyor kendisi aksini söylersem hayır kesinlikle düzelemeyeceğim dediğim zaman ise hastalanıyor ağlıyor yemek yemiyor sırf ben eşcinselim dedim diye beni yok sayamazlar benim duygularım hislerim her insanda olduğu gibi bende de var ama annem işin dini boyutuna bakıyor anlatmaya çalışıyorum anlamıyor sadece günah diyor asla kabul edilemez bir şey diyor elalem ne der diyor anne ben önüme gelen her insana ben eşcinselim deme zorunluluğunda değilim ki diyorum eşcinsel arkadaşlarımda görüşmeyeyim diye kendi ölüsü üzerine yemin ettirdi ama ben onlarla görüşmek istiyorum ve kendimi bildim bileli erkeklerden bakın sadece erkeklerden hoşlanıyorum kızlardan asla ama bir sürü kız arkadaşım var sadece arkadaş olarak kafam o kadar çok karışık ki ne yapmalıyım sizin fikirlerinize düşüncelerinize ihtiyacım var lütfen yardımcı olun annem sürekli düzeltmeye çalışıyor beni kendisi bir heterosekseül bir bayan zorla bir bayandan hoşlanabilir mi? Hayır ama onlar bana bunu yapıyor işte anlatamıyorum eğer doğuştan bir şeysede iyileşeceksin allah seni böyle yarattıysa düzelebilirsin diyor devamlı dua okuyor ama ben eşcinsel arkadaşlarımla görüşünce onların yanında olunca kendimi o kadar mutlu hissediyorum ki anlatamam onlar beni çok iyi anlıyorlar ne olursunuz ne yapmaliyim?
Eşcinselim aileme açıldım LÜTFEN OKUYUNNN?🌈🌈🌈🌈🌈?