Bak şu an ciddi söylüyorum eğer cidden fiziğin çok güzel yüzün çok güzel acaip seksi bir kızsan iç mesela yabancı ünlüler gibiysen iç ama değilsen kesinlikle içme. Çünkü dişi trol gibi gözüküyorsunuz saçlarınız bile kokuyor belirli bir süre sonra fark etmiyorsunuz. O güzelsen iç dememin sebebi onların her alukarda güzelliklerine önem verip spor yaptıklarından sıkıntı olmuyor. Ayrıca şımarık olmayıp çok cool oluyorlar ama her güzel ünlü yine böyle olamıyor olmak çok zor. Dolayısıyla hiç başlama yapacağın çok büyük bir hata olur.
Hiç gerek yok bence... Bırakamayacağını ikimiz de biliyoruz. Sonunun nerelere varacağını da. Stres atmanın daha sağlıklı yolları da var. Ya da daha sağlıklı bağımlılıklar. Yabancı dizi bağımlılığı gibi. The Affair, Masters of seks aç izle bakalım. Belki sarar, sigaradan var geçersin, bana da teşekkür edersin...
ıyı halt edersın bı sen ıcmıyodun sende basla at elınden onu yaa sacmalama bız bırakmak ıcın cırpınıyoruz sen baslımı dıyosun hem maddı hem saglık acısından bıtırıyo ınsanı bana alıstırana şu an cok guzel dualar okuyorum :D
başlamakla hayatının hatasını yaparsın geri dönüşü yok hem ciğerine hem cebine zarar 18 yaşındayım diyosun çalışmaya başlayınca anlarsın ne demek istediğimi
Yeni başlayan biri için sigaranın tadı hoş değildir. İyi bir şey yaptığını, havalı olduğunu düşünür ve başlar. Ondan sonra yaş ilerleyince aklımı s... der kendi kendine. O yüzden başlama.
ya bırak sıgrayı ne anlıyonuz ondan ya 5-6 senedir nargile iciyim 2 tane nargılem var onun verdı rahatlıgın tadın %0,1 vermiyo nargileye başla bence hem kızsın sen guzelde türk kahvesı yaparsın yanında ohh miss
@_Ellanie 4 senedir iciyorum. faydası varsa bana zararı varsa bana kimseyi ilgilendirmez icip icmemem. o senin çapsız dedigin adam senin gibi hükümetin hırsızlıkları göz yummuyor. sende koyu bir akpli havası alıyorum.
En İyi Cevaplar