1 seneye yakin kick boks yapiyorum ve kickbokscuyum dedigimde direk surat eksitiyolar oo bizide dovme gibi sacma espriler falan dovuscu bir kiza bakis aciniz nedir

Dövüşçü kız dedin de bir anımı anlatayım. 2 ay önce muay thaiye başladım. Gerçi bizim salonda muay thai kick boks karışık. Hoca hepsini öğretiyor. Benden 1 veya 2 hafta sonra bir kız geldi. Ama çok tatlıydı be. Bir yumruk atmaya çalışıyor atamıyor çok şirindi. Sonra ben bu kıza yürüyecem dedim. Daha önce elimdeki fırsatları hep kaçırdım. Ama bununla tanışacam dedim ve tanıştım. Sonra ileri ki günlerde numarasını alırım dedim. Ama alamadan kız salonu bıraktı. Hem spor yapıyordu hem çok tatlıydı.
Bizide dövme ehehe gibi espirikler zaman zaman gerçek olabiliyor şiddet mağduru bir erkek olaraktan:/ yinede alırım bir dal öbür türlü çok ekşınsız oluyor:/
öyle demelerine bakma sen. erkeksi tavırlar takınma asil ol yeter. dövüş sporlarıyla ilgilenen kız erkeksi davranıyo itici. asil ve coolsa her zaman daha çekicidir ;) devam et sen :D
1 senede dovuscumu oldun bakim sen :)) 8 yasindan 14 yasima kadar tekwando 14 den 18 yasimda kadar da kickboksa gittim kkmseye kickboksxuyum demiyorum
Kendime oyle diyebiliyosam oyleyimdir senin 10 senede basardigini bir senede yapmisim 😜
iyiki demiyosun maşallah resmen özgeçmişini dökmüşsün buraya :D
@nurbanukaya aynen tam ben diycektim 😂
neyse ben önce davranmışım :D birinin demesi gerekiyodu ama :D
Cevap
27Cevap
Dövüşçü kız gibi değil de spor yapan kız olarak değerlendirim, vücudur nasıl fittir diye düşünürüm falans
Bir kadının kendini korumasını öğrenmesi kötü bir şey değildir. İtici olduğunu düşünmüyorum şahsen. Ayrıca spor güzeldir :)
bende o sporla alakadarım 1. dan aldım hala devam etmekdeyım oyle bı arkadasımın olmasını da cok ısterdım antrenmanda vurunca nazlanan degl ama
Aksine çekici geliyor bana sebepsizce. Bir kızın bir erkeği havalı bir şekilde dövmesi, çekici geliyor, bilmiyorum. :D
Kickboks yapan bir kiza bakiş açım 😍 bende istiyorum hatta istiyorum olacak
kiskancliktan cok iyi biliyorum bendede oluyor bende ilgileniyom bazilarinda
sporla ugraşmak iyidir
ve bir kadının kendisini korumasını bilmek demek
iyi yapıyorsun
Her pozisyonu alabileceğinden ötürü bence itici değildir.
Yaşasınlar kendileri için, bana her türlü kız itici geliyor
5 yıllık boksör kız arkadaşım var ve senin çevrendn kaynaklanıyor durum bence böyle kızlar sevilir
tekwando cu bir sevgilim vardi. bence herkes kendini savunacak kadar biseyler ogrenmeli.
Pek çekici gelmeyeceği kesin..
Bizide döver ooo 🙊🙈😨👀😉😃
İtici değil. Bence iyidir.
kiz kafin dedigin zarif olur boyle sporlar kaba
hayır değil be nseverim
İtici değil de insanı korkutuyorsunuz
Çok seksi bence Hırçın mısın?
1 senede sadece şpagat acmayımı öğrendın :D
ben severim.. keşke öyle sevgilim olsa
hiçte bile zevkler
süper bence
resımdeki kim