Kızlar, dövüş sporları ile uğraşan kızlara zaafım hakkında?

bu tutkumun kaynağı nereye dayanıyor bilmiyorum, misal bir kizla bir ortamda konusurken onun karate, taekwondo gibi sporlari yaptigini duydugum anda nabiz oluyo 1500, bunye astral seyahate başlıyor, kiza olan hayranlik katsayimi söylemiyorum bile :D bu zaafin sebebini aramayi coktan biraktim gerci. yani cok eskilerden bile hatirladiklarim var. mesela TV'de Xena adamlari pataklarken hipnoz olmus gibi kaliyodum, keza Buffy vampirleri tekmelerken de :) zamanla hic azalmadan devam etti bu etkilenme. lise yillarimda kickboks'a gittiydim, gayet te iyi gitti aylarca. sonra bir kız basladi kursa. gunun birinde darbe yastiklarini taktim elime, kız başladı calismaya. yumruklar neyse de tekmelere gecince bende kayış koptu :D etkilenme "farklı boyutlara" gecince işin icine rezil olma korkusu ve yanlis anlasilma da girince bıraktım orayi. ama tutkumda en ufak bir azalma olmadi tabi, ki olmasini da hic bir zaman istemedim zaten. zaman icinde bazi kiz arkadaskarimi (bildigin arkadas) sinir edip tekmelemelerini sagladigim da cok oldu (belden yukariya tabi ki :) - ) dövdüklerini saniyolardi ama bana keyif verdiklerimden haberleri yoktu. daha canımı cidden acitabilecek kadar tekme atan bir kiza denk gelmedigim için mi bilmem ;) simdi diyeceksiniz ki mazoşist misin? degilim aslinda, acıya hic dayanamam normalde. ayagimi masaya carpsam, burak yilmaz gibi 3 takla atar 5 dakka kivranirim yerde. ama bu şey bambaşka bir duygu tamamen.
evet sitedeki ilk sorum olarak belki de cok uzun yazdim ama ilk defa bir ortamda bu ilgimi bu kadar açıkca anlattim. sonuc olarak, boyle bir hayranligi, tutkusu olan bir erkek hakkındaki fikirlerinizi, yaklasiminizi duymayi cok isterim :)
Güncellemeler
+1 yıl
soru nerede diye sordugu icin bazi arkadaslar, soyle bir guncelleme yapma geregi duydum.

siz hangi dovus sporu ile ugrasiyorsunuz? herhangi bir sporla ugrasmiyorsaniz dahi boyle bir tutkusunu size açan bir erkekle tanistiniz tepkiniz ne olurdu?
Kızlar, dövüş sporları ile uğraşan kızlara zaafım hakkında?