Yaklaşık 5 yıl önce kadar yanı 14-15 yaslarimdayken günah isledim bunu 5 senedir ne kendime açtım ne bise unutmaya çalıştım ama asla unutamam senelerdir berbat hissedip ağlıyorum lütfen beni burada rencide etmeyin. Bir akrabamla bana büyü yapılmış aileler birbirine düşsün diye ikimizi birbirimize aşık etmek için yapılmış o kişi önce bana yaklaştı ters tepince intihara teşebbüs etti kendisini dövdü falan bir suru şey aptal aklimla veya korku veya büyü etkisi her ne sebeptense birbirimizi sevdiğimizi sandık hatta kaçmayı düşündük o kişinin farklılığını anlayan diğer akraba hocaya gitmişler ve hocada bu büyünün yapıldığını söylemiş ve hocanın dediklerini yaparak bozmuslar sonrasında gerçekten de bitmişti haberim olmadan büyü yapılıp bozulduğunu bir sene sonrasında öğrenmiştim ama sucu büyüye yikamiyorum kendimden hep nefret ediyorum tövbe ettim ama.. Bunu kimseye anlatamicagim için buraya yazdım kimseyle konuşamayacağım bir konu. O zamanlar intihar etmeyi bile düşündüm
Cevabın nedir?
Allah yardımcın olsun al bu da benim hikayem..
Benim de anneme büyü yapılmış bundan 21 yıl öncesinde. Annemi ailede görmek istemeyen baba tarafımdan adı lazım olmayan bir şerefsiz anneme çok sayıda büyü yaptırmış.
Annemin babam ile sürekli kavga etmesi için, ailemizin huzuru olmaması için, annemin evlatlarından hayır görmemesi için ve evlatlarının perişan olmaları için büyüler yapılmış.
Sonuç olarak annem babamdaki değişimi görünce hocaya gitmiş hemen. Hoca babam ile arasındakileri görmüş ancak evlatları ile ilgili olanları görememiş.
Sonuç olarak büyünün tam üstüne ben doğunca evlatlar ile alakalı olan büyüler bana geçmiş. 6 cin tayfası 1 peri tayfası salınmış başıma. Her tayfa yaklaşık bir milyon kişiden oluşuyor üstelik.
Resmen onların dünyasına hapsetmişler beni, her işim bozuk gitmiş, her şey onların istediği gibi gerçekleşmiş, beni sahiplenmişler ve onların dünyasında bir milletvekilinin tanınması kadar çok tanınıyormuşum.
Bunun üstüne tabi hemen büyüyü bozdurduk ama büyü öyle kolay bozulmuyor. Bir duası var günde 41 kere okuman gerek bu duayı cinlerin senle uğraşmayı bırakıp pes etmesi için..
Bu dua da yetmediyse bir hafta içinde hoca ile tekrar görüşüyorsun ve bu sefer hala gitmeyen cin varsa onları yakıyor.
Ben dün sevdiğim kişiden ayrıldım ve ona o yazıları yazıyorken hayatımda titremediğim kadar zangır zangır titredim. Beynimin içine kadar karıncalandı. Bir klübenin içindeydik ve klübeye nasıl bir yumruk attıysam arkadaş yerinden zıpladı. Hayatımda yapmadığım, yaşamadığım bir durumdu bu. Tabi bunları yaparken bir yandan da ona yazıyordum.
Sonuç olarak beni hala bırakmadıklarını fark ettim ama onlara öyle sinirliydim ki değil 7 milyonunuz alayınız gelsin diye meydan okudum sokakta bağırarak ve ilk defa o gün onlardan korkmadığımı öğrendim ve bugün uzun zamandır çekmediğim temiz bir uyku çektim.
Bir insanın doğduğu andan itibaren başkası olarak yaşaması, başkalarının istediği gibi yaşaması kadar kötü bir şey yok acını anlıyorum, geçmiş olsun...116 Yorumla
Soran+1 yılNeden ayrıldın bunları ona anlatmakla ilgisi yok dimi. Beni gerçekten anladığını düşünüyorum. Sağol sana da çok geçmiş olsun.
Birde benim yerimde olsan bunları sevgiline anlatır miydin kaybetmeyi asla istemedigim biri ve tövbe ettim Allahla aramda, şahit tutmiyim kimseyi, boş yere huzursuzluk etmiyim diye mi düşünürdun?
Allah böyle insanlara firsat vermesin:(- +1 yıl
Yok ama bunları anlattığımda her şeyi onlara bağlıyorsun demişti zamanında sanki ben deliymişim gibi :)
Ayrılma sebebimiz geçmişini silmeye çalışmaması anlatmamla alakası yok yani.
Bende büyü olduğunu tüm yakınlarımdakiler bilir anlatmaktan çekinmem kim ne derse desin. Deli de diyebilirler, acıyabilirler. Düzgün bir şey söylemeyecekleri kesin ama çekinmem yani.
7 milyon cine kafa tutmuşum insanların ne dediğini mi önemseyim. Kim ne derse der ben kendimdeki gücün farkındayım.
Soran+1 yılBunların üstesinden gelebilmissin evet guclusun herkes kaldiramaz düşünüyorum da belki bunları kaldırabilecek kullarına veriyordu. Yinede tabi Rabbim kimsenin başına vermesin.
Dedigin gibi belki sevgilime anlatmış olsam o da öyle dicek her şey senin elindeydi izin vermeyebilirdin falan diye- +1 yıl
Kaderde yazan şeyler değil bunlar şeytanın oyunları. Ben nasıl kaldırdım 7 milyon cini ve dün nasıl 7 milyon değil alayınız gelsin diye meydan okudum anlamıyorum zaten..
Eskiden olsa tuvalete girmeye korkardım şimdi ne hale getirdilerse artık korkamıyorum bile..
Her şey senin elindeydi değil işte. İzin vermeyebilirdin de değil. Senin beynine girip kendilerine kendilleri izin veriyorlar. Engel olamazsın bu duruma büyü bozdurmadan.
İşin kötü yanı büyüyü kimin yaptığını biliyorum ben şu an ve yapacaklarımdan korkuyorum...
Kendimi maaşa bağlamayı bile düşündüm yani. Şantajın kralını yapasım geliyor kadına..
Soran+1 yılAllaha havale et ben de kimin yaptığının peşine dusmeyi düşündüm yanı öğrenmek isterdim Ma şimdi sadece bu konunun ebediyen kapatılmasını istiyorum.
Her sey elinde değil falan yazdın ya ben onu yanı sevgilim büyük ihtimal öyle diyebilir anlamında dedim
Soran+1 yılEvet kaldiramayabilir öyle yapmak en iyisi gibi duruyor. Hayırlısı her şeyin.
- +1 yıl
buyu hala devam edıyorsa, buyunuun kaynagının bulunması ve sırkeli ayetlı suda ımha edılmesı gerekir.6 cın tayfası ve bınlerce askerın musallat oldugunu kım soyledı sıze? bır mılyon kişiyi kaldıramassınız. bır tanesı bıle denge bozar. cınlerden haber alıyorsa hoca, ıtıbar etmeyın cınler cok ıskembeden sallar.
- +1 yıl
@illalazımmıki ilmi ledün hoca bizimkisi cinci hoca değil abla. Hoca da şaşırdı nasıl kaldırdın diye. 6 tayfa cin 1 tayfa peri. 7 tayfa toplam.
- +1 yıl
anne adını sordumu?
- +1 yıl
@illalazımmıki aynen
- +1 yıl
anne adını soran cıncı ya da buyucudur kardesım gecmıs olsun. dedıklerıne itibar etme. işini helal yoldan yapan hoca, anne adını sormaz. sadece KURAN tedavısı yapar. anne adınızı soyledıgınız zaman hocanın cınlerı, sızın yoldas seytanınızdan yani Karınden bılgı alırlar... kımseye anne adınızı vermeyınız.
Soran+1 yılFarklı olarak periler olduğunu yeni duyuyorum farkı var mi
Soran+1 yılHii anladım
En İyi Cevaplar
+1 yılBenimde ayni durum başıma geldi berbat bir duygu üvey kardeşimle hemde evlendirmeye calisiyolardi babamla onun annesi büyüyle birlikte guzel vakit gecirmeye basladik ayni evde kalioruz en sonunda birlikte olduk arkadan ama cok pişman oldum defalarca yaptiktan sora tabi sonra evden uzaklastim simdi ailemle gorusmuyorum ve cok yalniz hissediyorum kendimi
01 Yorumla
Soran+1 yılSeni anlıyorum bende şu an o aileye uzagim onları gorunce kendimi çok rahatsız hissediyorum:( ailenden uzak kalmanın senin için daha iyi oldugunu dusundum yazdıklarını okuyunca çünkü sağlıklı dusunemiyorlar sen yalnız kalmis olabilirsin ama yinede doğru yolu secmissin bence inşallah karşına yalnızlığını sonlandırcak hayırlı birini çıkarır.
Ve şey büyüyü bozdur musmuydun
+1 yılbol bol dua et Allahtan iç huzur dile herşey kader herkes alnında ne yazıyosa onu yaşıyo Allaha dua et yeter canım
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim dua etmeye devam edicem haklisin. İnsanların başkaları için yaptigi dualar daha cabuk gerceklesirmis benim içinde dua eder misin
- +1 yıl
tabi ederim :)
Soran+1 yılAllah razı olsun💜
Gizli Üye(30-35)+1 yılGünahın ne
123 Yorumla
Soran+1 yılDokundu hatta arkadan ilişki ye bile
Cevap sahibi+1 yılHmm...
Arkadan ilişki zaten çok günah.
Ama sonuçta büyünün etkisiyle olmuş yani kendinize engel olamadınız elbette diyemeyiz büyünün etkisi altındaydın günahın yok diye ama bunu güvenebileceğin birilerine danışabilirsin yani büyünün etkisiyle işlediğin günahlae affolurmu diye. Hatta internetede bakabilirsin ama ne olursa olsun Allah büyüktür sen yine tövbe et o affedendir
Soran+1 yılGuvenebilcegim biri olsa bile bunu anlatamam kimse benden böyle biseyi beklemiyordur duysa inanmazlar. Dedigin gibi yazdım soruyu affolur mu diye çıkmadı ben ediyorum hep tovbemi de sağol gorusun için bir şey daha sorabilir miyim
Soran+1 yılŞu an erkek arkadaşım var daha önce birinin öpüp opmedigini sormuştu durustce cevap verdim biri sana dokundu mu gibit bir şey demez ama ben kendimi yalancı gibi hissediyorum yinede soylememem daha mi iyidir gunahima şahit olsun da istemiyorum ve onu kaybetmekte, ailelerimiz biliyor iliskimizde ciddiyiz siz olsanız siz sormasaniz bile o soylesin mi isterdiniz soylesem her şey biter diye dusunuyorum ve gunahima kimseyi şahit tutmak istemiyorum ve onu gercekten çok seviyorum kaybedicegimi dusunemiyorum bile
Cevap sahibi+1 yılTabiiki sorsbilirsin eğer yardımcı olabileceğim bir konuysa
Soran+1 yılYanı yerimde olsan napardin veya bana ne onerirsin
Cevap sahibi+1 yılTam olarak ne için? Yani büyü bozuldu demişsin günahın içinmi?
Soran+1 yılUzun bir yorum vardı az önce şu an da erkek arkadaşım var diye başlayan hemen sizden önce attığım için gormediniz sanirim
Cevap sahibi+1 yılAaa şimdi gördüm okuyum
Cevap sahibi+1 yılBen kendi fikrimi söyleyim ben söylemezdim.
Çünkü o işlenen günah büyünün etkisiyle olmuş birşey yani sonuçta sen bunu kendin isteyerek kendi iradenle yapmadın bu nedenle söylememeni tavsiye ederim elbette güven ve dürüstlük bir ilişkide çok önemlidir ama bu derece ilerlemiş bir ilişkiyi tehlikeye atabilirsin veya tatsızlık ve güvensizlik girebilir aranıza.
Erkek arkadaşın bu konuyu nasıl karşılar bilemem ama eğer senin durumun benim başıma gelseydi ben söylemezdim sonuçta bunu bilemez öğrenmeside imkansızsa eğer ben sakla bu konuyu derim
Soran+1 yılO kişi utanmadan bunu nasıl soyleyebilcegini sanmiyorum yuzume bakamiyor. Birde şu yan var gunahlarnizi kimseye anlatmayin belki Allah sizi affedicek ama birde şahit tutuyorsunuz gibi bir şey duymuştum tam ifade edemedim sanirim ama. Ya yinede belki demem gerekir kucuktum de korktum kimseye diyemedim surekli kendini oldurmeye calisinca o kişi.. Bunu ona anlatmak çok zor zaten nasil kelimelere dokebilirim düsunemiyorum bile. Dedigin gibi yapmak bencede en iyisi olabilir. Dinleyen tek kiz sendin goruslerin de gercekten çok önemliydi benim için
Cevap sahibi+1 yılRica ederim bir yardımım dokunursa ne mutlu bana...
Son karar elbette senindir kalbinden geçeni yap ben sadece kendimi senin yerine koydum empati kurarak cevapladım...
Bu birazda senin sevgilinle arandaki ilişkiyede bağlı eğer açık açık birbirinizle konuşabiliyorsanız anlatabilirsinde...
Soran+1 yıl""Dediğin doğru şahit tutulma olayı var ama sonuçta o senin hayat arkadaşın olacak ve iyide kötüyüde senden duyması daha iyi olmazsada yapacak bir şey yok hayırlısı değilmiş demen lazım bence ve dürst olan daima kazanır emin ol buna ben olsam her şeyi en ince detayına kadar anlatırdım ki aklında soru işareti kalmasın"" üstte bir arkadaş böyle bir yorumda bulundu kafam karışıyor tabiki ama anlatmak hiç tanımadığım bir insana bile zorken ona anlatabilcegimi sanmıyorum :(
Soran+1 yılSimdi soylemeden de yine ayni yuk sirtimda devam edicem Çok yardımın oldu gerçekten çok sağol ilgilendigin için başını agrittim hakkını helal et
Cevap sahibi+1 yılGüzel yazmış. Dediğim gibi herkesin görüşü farklı arkadaşta doğru yazmış sonuçta seni seven insan sev olduğun için sevmeli zaten eğerki senden böyle bir sebeb yüzünden ayrılacaksa ayrılsın bırak, seven insan zaten herşeyinle kabul eder seni. Buda var.
Ama benimde demek istediğim sen kendi iradenle yapmadın bunu bu yüzden gereksiz bir hata olarak görürdüm ve büyünün etkisinden dolayı olayı büyütmez ve kapatırdım
Cevap sahibi+1 yılTeşeklür ederim canım
Soran+1 yılHakkını helal et son dedigin gibi yapmayı düşünüyorum gerçekten kimseyi şahit te tutmak istemiyorum anlatmasam daha iyi olcak gibi Allah korusun olur da ogrenirse ve bırakıp gitmeyi düşünurse uzulmekten başka elimden bir şey gelmicek ki inşallah da böyle bir şey yaşanmaz iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılHelal olsun ne demek sende helal et.
Umarım verdiğin karar senin için en doğrusu ve hayırlısı olur ve hiç bir zaman pişman olmazsın inşallah.. Bu arada mutluluklar dilerim:)
Soran+1 yılHelal olsun gerçekten çok iyi birisin. Amin inşallah hayırlısı neyse onu yaparım Allah pişman etmesin amin. Çok teşekkür ederim. Seninde hayatında mutluluk sağlık huzur olur inşallah namazlarımda senin için de dua edicem
Cevap sahibi+1 yılÇok sağol allah razı olsun senden benim tek istediğim sevgilimin beni affetmesi ve yeniden bir araya gelmemiz.:(
Amin canım inşallah verdiğin karar en hayırlısıdır senin için.
Soran+1 yılAmin cumlemizden. Ederim sizin için dua inşallah affeder ve hayirliyla yakın zamanda barisirsiniz barısında buraya da yorum bırakmanı beklerim iyi geceler 💜
Cevap sahibi+1 yılİnşallah çok sağol allah razı olsun umarım barışırız o zaman mutlaka bırakırım bir yorum:) teşekkür ederim sanada iyi geceler❤️
Soran+1 yılAmin inşallah 💜
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
Asik ettirme büyüsü sizi karsi tarada baglar lakin iliski sizin rizanizlar olur. Ayrica sevgilinize bahsetmetin iyice saepa sarmasın tovbe ermissiniz zaten unutun buyutmeyin o kadar.
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum normal düşündüğümü sanmıyorum o sıra. Ben isteyerek de olmadı kendine zarar verip intihara kalkisiyordu. Zaten gerçekten o yaşta belkide dusunemeyecek biseleri engelleyemeyecek kadar aptaldim demekki:(
+1 yılBüyü yapıldıysa tesiri büyük olur. Ama yaptıklarının tamamından sorumlu olmaz mısın bilemem orasını Allah bilir.
19 Yorumla
SoranBir şey daha sorabilir miyim size
Soran+1 yılKusura bakmayin biraz özel olcak ama. şu an erkek arkadaşım var daha önce birinin öpüp opmedigini sormuştu durustce cevap verdim biri sana dokundu mu gibit bir şey demez ama ben kendimi yalancı gibi hissediyorum yinede soylememem daha mi iyidir gunahima şahit olsun da istemiyorum ve onu kaybetmekte, ailelerimiz biliyor iliskimizi ciddiyiz
- +1 yıl
Ben burada fetva verecek nitelikte değilim. Ve dediğim gibi atıyorum sana büyü yapıldı ve sen zina işledin. Büyü tamam etkisi büyüktür ama zina yapacak kadar aklın olur mu olmaz mı bilmiyorum. Allah bilir orasını. Gerçi bazı büyüler duydum gördüm kendisini ya da başkasını öldürmeye kadar gidiyor.
Soran+1 yılO kişi de intihar etmeye kalktı ilaçlar icmisti sonra istiğfar ettirdiler
- +1 yıl
Allah korusun hepimizi.
Soran+1 yılSen olsan duymamayi mi yeglerdin bunu kız arkadaşın olsan yoksa durust olup soylesin ya isterdin sorulmadığı halde
Soran+1 yılAmin
- +1 yıl
Elbette ki duymak isterdim. Ama ben yaşasam söyler miydim bilmiyorum.
Soran+1 yılOnun duymak isticegini pek sanmıyorum zaten biz diye bişe kalmaz veya bu anlattigimi bir başkası bilse o utancla yaşayabileceğimi de sanmıyorum bu büyüyü yapani Allaha havale ediyorum :'( orucunu tutan günahtan kaçarken neyse iyi geceler başınızı agrittim sagolun gorusleriniz icin
+1 yılgünde kaç kere intiharın eşiğinden dönüyorum biliyormusun?
17 Yorumla
Soran+1 yılBende bunun yüzünden defalarca düşündum sen neden intihar etmeyi istedin
- +1 yıl
ciddi anlatsam dinlermisin
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
anlatacaklarım ağır gelebilir ama yani psikolojini bozabilir kimsenin kafasını bozmaya hakkım yok diye baştan söylüyorum, o zaman kalsın , dersen anlarım
Soran+1 yılHayır dinlerim
- +1 yıl
bu muhabbeti burada sürdürmek istememe mi anlarmısın peki?
Soran+1 yılTabiki
+1 yılAnlamadım zina mı yaptınız? Büyü senin zannettiğin gibi birşey değil ama işte beyininin ikna olma kabiliyeti büyüden daha güçlü eğer bilseydin :D Büyü yapan biri olarak söylüyorum :D
09 Yorumla
Soran+1 yılYanı zina mi yaptınız derken yanlış gözle bakmak bile zina,
Birde tam anlamadım beynin ikna olma kabiliyeti kısmını
Yanı sen doğru düşünüp büyüye karşı koyabilirdin mi demek istedin- +1 yıl
Kardeşim ilk cümleni okuyunca sana bir daha cevap yazasım gelmedi , hayırlı günler.
Soran+1 yılMuskaya büyüye inanmıyor musun
- +1 yıl
Ben büyü yapıyorum zaten :D
Soran+1 yılO zaman neden öyle dediniz ki
- +1 yıl
Hüküm verdiğin için.
Soran+1 yılBu yazıyı da yazmak çok zor gelmişti hatalarım olmuştur önyargılı olmamak gerekir evet :/
- +1 yıl
Kolaylaştır hüküm verme bilmediğin konular hakkında :D
Soran+1 yılPeki dikkat edicem
- Diğer konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılNe günah işledin onu yazmamışsın?
119 Yorumla
SoranDokundu bana
- +1 yıl
Cidden çok büyük bir günah senin yatacak yerin yok töbe töbe bende ilişkiye falan girdin sandım böyle günaha can kurban dokununca ne olacak
Soran+1 yılSadece bu değil Acikcasi arkadan denemeye bile kalkti
- +1 yıl
bir şey olmadıysa günah olmaz ayrıca büyünün etkisindeydim diyon utanacak ne var bunda istem dışı olay yani
Soran+1 yılHayatımın pişmanlığı yanı keşke o olay yasanmasaydi olseymisim diyorum bir şey olmazdiysa derken anlamadım
Soran+1 yılOlmadıysa *
- +1 yıl
Yani cinsel ilişki gibi bir şey ama olduysa dinsel yönden değil ama evlilik falan sıkıntıya girebilir
Soran+1 yılEvlilik yönünden sıkıntı olabilir dediğin şey olmadı teşekkürler goruslerin icin
- +1 yıl
Olmadıysa sıkıntı yok dedin ya büyü iste bilinçsiz bir şey rica ederim
Soran+1 yılSu an erkek arkadaşım var daha önce birinin öpüp opmedigini sormuştu durustce cevap verdim yanı evet diye biri sana dokundu mu gibi bir şey demez ama ben kendimi yalancı gibi hissediyorum yinede soylememem daha mi iyidir gunahima şahit olsun da istemiyorum ve onu kaybetmekte, ailelerimiz biliyor iliskimizde ciddiyiz siz olsanız siz sormasaniz bile o soylesin mi isterdiniz soylesem her şey biter diye dusunuyorum ve gunahima kimseyi şahit tutmak istemiyorum onuda gerçekten çok seviyorum
Soran+1 yılYerimde olsanız veya ne oneriyosunuz napardiniz
- +1 yıl
Bak yalan degil seninki bir şeyleri saklamak ama ne olursa olsun ciddi düşündüğün birinden en ufak bir seyi bile saklama ilerde başkasından duyacağına senden duyması daha iyi zaten anlayışlıysa senin isteyerek yapmadığını bir şeyler in etkisi altında olduğunu anlaması lazım bence saklama çünkü en ufak bir şey bile gizli kalmaz bu hayatta
Soran+1 yılO kişi utanmadan bunu nasıl soyleyebilir bilmiyorum yuzume bakamiyor ama haklısin gizli kalmayıp ortaya çıkabilir birde şu yan var gunahlarnizi kimseye anlatmayin belki Allah sizi affedicek ama birde şahit tutuyorsunuz gibi bir şey duymuştum tam ifade edemedim sanirim ama. Ya yinede belki demem gerekir kucuktum de korktum kimseye diyemedim surekli kendini oldurmeye calisinca o kişi.. Bunu ona anlatmak çok zor nasil kelimelere dokucem:(
- +1 yıl
Dediğin doğru şahit tutulma olayı var ama sonuçta o senin hayat arkadaşın olacak ve iyide kötüyüde senden duyması daha iyi olmazsada yapacak bir şey yok hayırlısı değilmiş demen lazım bence ve dürst olan daima kazanır emin ol buna ben olsam her şeyi en ince detayına kadar anlatırdım ki aklında soru işareti kalmasın
Soran+1 yılBen bunu burada gizli olarak hic tanimadigim kisilere anlatirken bile cok kotu hissettim cok zor oldu aradan 5 yil gectikten sonra yazabildim. Altta ki kiz arkadasin yazdiklari da mantikli geldi ama bu nasil bir cikmazdir:( Sen bunu duyup o kızla devam edebilir miydin
- +1 yıl
İlk tepkisi biraz sert olabilir ama sakinlesip iyice düşündükten sonra sana hak vermesi lazım ki aynı şeyi bende yapardım önyargı meselesi yani durum eğer gerçekten anlattığın gibiyse bence sevgilin bir şey demes hatta böyle bir olayı 5 senedir içine attığını düşünüp sana destek olması bile gerekiyor
Soran+1 yılşu an da bana destek mi olur dedigin gibi sonradan yatışır mi bilmiyorum bende erkegin yerinde olsam senin dedigin gibi yapardim Hakkını helal et daha fazla zamanını calmiyim iyi geceler
- +1 yıl
Zamandan yana sıkıntı bende nöbette vakit geçiriyorum iste öyle yardımcı olduysam ne mutlu sende hakkini helal et benim ki helal olsun iyi geceler
Soran+1 yılHelal olsun. Allah yardımcıniz olsun
büyü muska işlerine inanma hayatını yaşa yaşamışsın bişeyler bitmiş bunlarıda sorun etme
012 Yorumla
Soran+1 yılSorun etme olmuyorki üstümde buyuk bir yükü var. Erkek arkadasimla birbirimize çok durustsuz tabi benim bunu anlatmama haricinde hangi yüzle anlatabilirimki zaten. Ve sen böyle bir sevgilin olsa bunu sorun etmeyip devam mi ederdin sadece opusmus olduğun halde
Soran+1 yılEvet bunun gizli kalması herkesin yararına olur gibi. Sadece böyle kötü hissediyorum sakladigim için neyse zaten söylenebilecek bir şey olsa zaten söylerdim çoğu goruse bakarsam soylememem taraftarı. Teşekkür ederim gorusleriniz icin
Soran+1 yılPeki denicem cok teşekkürler
Soran+1 yılZaten cok takintili degilim ama bu konuda sıkıntı yapmamak elimde olmuyor. Haklisin
Soran+1 yılAma dediğim gibi bu konu takilmicak gibi değildi benim icin neyse teşekkürler tekrardan
Soran+1 yılPeki sağolun
+1 yılInanırım yasamayan az ınsan vardır bunu
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah düşmanımın bile başına vermesin
- Diğer konusunda 17,7b cevap paylaştı.
+1 yılvalla af dile ne diyim
11 Yorumla
Soran+1 yılDiledim diliyorumda hep :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılPeki soru ne?
19 Yorumla
Soran+1 yılSoru yok ama sunu sorabilir miyim Kusura bakmayin biraz özel olcak ama. şu an erkek arkadaşım var daha önce birinin öpüp opmedigini sormuştu durustce cevap verdim biri sana dokundu mu gibit bir şey demez ama ben kendimi yalancı gibi hissediyorum yinede soylememem daha mi iyidir gunahima şahit olsun da istemiyorum ve onu kaybetmekte, ailelerimiz biliyor iliskimizde ciddiyiz siz olsanız siz sormasaniz bile o soylesin mi isterdiniz soylesem her şey biter diye dusunuyorum ve gunahima kimseyi şahit tutmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBen yalandan hoşlanmam. Yalan söyleyen insanada güvenemem. Vakit erkenken söyle. Bir dahada yalan söylemeyeceğini garantile
Cevap sahibi+1 yılDoğu insanından pek haz etmem misal. Biri bana izmirli olduğunu söyledi. Sonradan siirtli olduğunu söyleyince bıraktım misal.
Soran+1 yılYalan söylemedim yanı sadece bu olaydan bahsetmedim ki bunu kime soylesem terkeder zaten
Cevap sahibi+1 yılöpüşmemiş bir insan kendine dokundurtmaz diye düşünebilir.
Soran+1 yılHaklisin ama çok sevdigin onsuz yapamayacagini dusundugun birine kaybedecegini bile bile bu kadar özel bir şeyi söyler miydin yerimde olsan
Cevap sahibi+1 yılEğer ona cürret eden kişi söylemeyecek biri ise sevdiğime söylemezdim.
Soran+1 yılGerçekten çok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel ilişki yaşadın mı?
09 Yorumla
Soran+1 yılArkadan denemeye kalktı
Cevap sahibi+1 yılNiye olmadı?
Neden arka?
Soran+1 yılHatırlamıyorum neden olmadı aglamistim galiba o günleri tamamen unutmak için aklima gelir gelmez unutmaya çalıştım aklımdan attim Neden arka derken on mu olmalıydı. Korkmuştur ne önemi var zaten bunun
Cevap sahibi+1 yılSende istemişsin soyunduğuna göre.
Soran+1 yılOna hayır dediğimde intihar etti kendisine zarar verdi korktum ya o yaşta akıl mi var onu sevdiğimi sandığım zaman bile oldu ya mantıklı bir şekilde açıklanacak yanı yok hiç dogmasaydimda bunlar olmasaydı diyorum benim için berbat günlerdi hiç bir zaman istekli olmadim
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındaydınız?
Soran+1 yılBen 14-15 gibi o da 23 falan
Cevap sahibi+1 yılSöyle hapse atsınlar.
Soran+1 yılRuh sagligi hic normal degildi psikolojik rahatsizligi oldugunu hal ve hareketinden ortadaydi zaman sonra kendisi de yuzume bakamiyor. Sikayeti o zaman edebilirdim akil olsaydi tabi tüm aileyi berbat ederek..
+1 yılSacmalama
01 Yorumla
Soran+1 yılNe için dedin
Anlamadım😒
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?