Daha önce hiç yapmadım.
Meditasyon yapıp gerginliklerinden kurtulan var mı acaba, Nasıl bir fayda sağlar insana?
Meditasyon yapıp gerginliklerinden kurtulan var mı acaba, Nasıl bir fayda sağlar insana?
herkezin meditasyonu farklıdır benim meditasyonum piano özellikle ağlayan piano parçaları vardır chopin - spring waltz gibi yann tiersen comptine d'un autre ete gibi river flows in you gibi mesela araştırırsan daha çok var aklıma gelenleri yazdım şimdi kendine ait meditasyonunu bulmalı ve sürekli onu yapmalısın
Kardiyo yaparsan, daha yararlı bir şey yapmış olursun..
Ona da başlayacağım saol tavsiyen için 😊
büyükler için boyama kitapları varya meditasyon amaçlı cidden rahatlatıyor insanı çok keyifli
İlk defa duydum ama denerim teşekkür ederim tavsiyen için 😊
rica ederim :)
Yapmadım ama yapan arkadaşımı izleyince gülesim gelmişti
Cevap
12Cevap
Ben yaptım, canım sıkıldı yaparken. Küfür ede ede geçti tüm stresim. :D
Uzman eşliğin de mi yaptın?
Meditasyonun uzmanlığı mı varmış? Kişinin kendi ruhuna ulaşması gibi bir şey diye biliyorum ben. Uzman eşliğinde olanlar meditasyon olmuyor pek benim bildiğim. Nesnel dünyadan uzaklaşırken o dünyadan gelen sesi dinlemek pek bir saçma gibi gelir bana falan filan. Meditasyon zor iştir, uzmanı da olmaz. Kendin çözeceksin. :D
O biraz zor işte şimdiye kadar başaramadım ben bir kaç defa yardım alayım sonra kendim yaparım nasip olursa 😊
Yardım işi zor ama benden söylemesi. Kişinin günlük yaşamı da aşırı etkili bu durumlarda. Evrenle birleşmek zor oluyor.
Hem de Nasıl zor 😞 Olumsuz bir şey düşünmeyeyim diyorum ne kadar karamsarlık varsa beynime doluyor. Baş edemiyorum şahsen artık kendi kendimden yoruldum.
Onları düşünmemek değil mesele, düşündüklerini çözümlemek zaten. Sanırım ilk etepta uzman işe yarayabilir. :D
İnşaAllah temennim o 😌
Teşekkür ederim yorumun için 😊
Rica ederim. ^^
yapan çıkarsa ben de tanımak isterim merak ediyorum
oooo bir meditasyon yaparım görme yataga attımı kendimi dilim yastıga yapışır mışıl mışıl uyurum ne gerginlik kalır ne stres :)
Meditasyon falan bilmem ama zihin sarayı'nı kullanabilirsin
Nasıl peki? Ben kullanamıyorum şahsen 😌
Anlatamam ki. Ama anlamak için Sherlock'u izlemeni tavsiye ederim.
İzleyeceğim teşekkür ederim 😊
Rica ederim. Kısaca Astral Seyahat'in "mantık" çerçevesinde yapılanı.
Umarım izleyince bişeyler kaparım 😌
Namaz kılıyorum en güzel meditasyon o oluyor benim için.
Allah kabul etsin inşaAllah namazlarını 😌
Amiiiin 😊
Rahatlamak mı istiyorsu?
Evet kim istemez ki?
yardımcı olmak isterdim..
Hayır bende hiç yapmadım
Arada sırada yapıyorum
Faydası oluyor mu peki?
arada yapmak lazım dua da bir meditasyon bence
Kesinlikle dua ederken namaz kılarken çok rahatlıyorum. Yeri bambaşka meditasyonu da yapabiliriz ama zihin kontrolü ve Çakar'larımın açılması için yapmak istiyorum.
aynen "çakarlar" çok önemli
Hiç güleceğim yoktu telefonun azizliği ne yapayım 😊😊😊
çakar? :D
Ne bileyim çakra yazacakken Çakar olmuş benim suçum değil 😌
açılır ya beynini rahat bırak :D
bir bıraksam bir bıraksam neler başaracağım da Olmuyor işte.
Namaz kılarken bile adapte olamıyorum.
Zihnim karman çorman.
Hayatım da karma karışık oldu bu yüzden.
Bende merak ediyorum.
Usta yi çok yapardı
Gayır yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar