Lise son sınıf öğrencisiyim. 3 hafta önce 4 yıllık sevgilim beni sebepsiz yere terk etti ilk başka konuşmaya çalıştım ama saçma sapan bahaneler gösterdi barışmak için çok uğraştım cevap bile vermedi sonunda ben de yoruldum ve vazgeçtim. Ama eski mutlu günlerimizi çok özlüyorum fakat o yüzüme bile bakmıyor şu an. Alışırım zannetmiştim ama olmuyor her gün okulda karşılaşmak daha da zorlaştırıyor durumu benim mutsuzluğunu gördüğü halde gülmeye devam ediyor en zoru başka insanlarla çok mutlu duruyor bense uzaktan seyrediyorum. Sabahları uyanmak istemiyorum okula gelmek istemiyorum çünkü bir zamanlar beni çok sevdiğini söyleyen biri durup dururken benden nefret etmeye başladı ve sebebini bilmiyorum. Nefes almak bile çok zorken artık derslerime odaklanmam mümkün değil. Sağlığım da iyi değil artık. Okuldan ayrılmayı düşündüm düzelmek için ama herkes şurada kaç ay kalmış sabret diyor yine de dayanamıyorum işte. İçime sinmiyor ama artık okula gelmek istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım okuldan ayrılmam daha mı iyi olur yoksa atlatabilir miyim bu durumu? Siz olsaydınız ne yapardınız?
Cevabın nedir?
Eğitim & Kariyer konusunda 2b cevap paylaştı. He zaten ilerde sevgilin sana ekmek verecekti dimi. Kızım aklını başına devşir ve oku. Bende zamanında sevgilim yüzünden eğitimimlw ilgili yanlış bir karar verdim ve o aptal beni terkedince tutuştum. Şu an olduğum konuma gelmek için sene süründüm. Mantıklı davran. Hangi aşk acısı unutulmuyor bir düşün
23 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ben de biliyorum unutacağımı ama zor geliyor işte her gün onu görerek nasıl başaracağım bunu bilmiyorum. Neyse düşünmemeye çalışacağım..
Soran+1 yılTamam kendim için katlanacağım biraz daha canım çok sıkılıyor ama umarım dediğin gibi olur ve geçer çok uzun sürmese keşke bu alışma süreci
En İyi Cevaplar
+1 yılsakın okuldan ayrılma, çok büyük bir hata olur ve ömür boyu pişman olursun. eğer ona ders vermek istiyorsa çok güzel bir üniversite kazan ve arkadan bakakalsın, emin ol üniversitede senin kıymetini bilecek erkekler olacak çevrende :)
31 Yorumla
Soran+1 yılUmarım, teşekkür ederim tavsiyelerin için.😊 Umarım kazandığım okulda mutlu olurum bari ama biraz zor gibi geliyor şimdilik, sanki bir daha kimseyi bu kadar çok sevemezmişim gibi hissediyorum ve bundan korkuyorum. Onun olmadığı bir hayatı hiç hayal etmemiştim yıllardır şimdi üniversitede yeni bir hayata başlayacağım o olmayacak bu biraz tuhaf geliyor ne yapacağımı hiç bilmiyorum
Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok saçma olur bırakman. O sevgiliyi, şimdi çok sevdiğin hiç ayrılmam dediğin arkadaşlarını 10 yıl sonra hatırlamayabilirsin ama o diploma hep sende kalır, tüm hayatını etkiler.
312 Yorumla
Soran+1 yılÇok çok haklısın ben de çok düşündüm ama üzgün olarak geçirdiğim her an sağlığımı belki olumsuz etkiliyor ders çalışayım desem onunla beraber çalıştığımız anlar aklıma geliyor daha çok üzülüyorum okula giderken unutmam mümkün değil bunun çaresi yok mu..
- +1 yıl
Ne kadar üzülsen sıkılsan da bir şekilde okulu bitir. Öncelik okul.
Kalp acısının ilacı zaman, zamanla zaten azalacak. Onun çaresi ayrı ama okulunu kesinlikle en az etkilemeli. Lise, üniversite diploması kalıcı şeyler, hayatında hep etkili olacak. Biriyle evlenirsin, 10 sene sonra boşanırsın yine elinde en önemli şey diploma kalır.
İlişkiniz bitti ama okul bitmedi, biraz daha gayret göstermen yeter.
Soran+1 yılDoğru.. Teşekkür ederim, biraz daha az düşünmeye ve onu görmemeye çalışacağım. YGS'ye 2 ay kala olması çok kötü oldu aslında birkaç ay daha sürer acısı diyor insanlar ben bu moralle çalışıp bir de sınava gireceğim ondan korktum belki de biraz
Soran+1 yılUmuyorum. Evet bir şekilde konsantre olmayı başarabilirsem kafam dağılıyor gerçekten eskisi gibi olmasa da şimdilik.
Soran+1 yılDoğru, birkaç ay çok zor olacak ama katlanmalıyım biliyorum.
- +1 yıl
Şöyle düşün, çocukluğu saymazsan insanın kendini bilip olgunlaştığı dönem lise hayatı. Yani gerçek anlamda hayat o zaman başlıyor. Senin de tüm lise dönemin onunla geçmiş. Aslında şu ana kadarki hayatının tamamında o varmış. Ama hayat lisede bitmiyor. Bundan sonra daha çok uzun bir yaşam ve yeni tecrübeler olacak. Zaman geçtikçe lise hayatının tüm hayatına oranı azalacak. Yepyeni şeyler ağırlık kazanacak.
O yüzden şu anda bu kadar sıkıntı çekmen çok normal, senin için başka bir hayat zaten yoktu. Ama sadece birkaç ay içinde önünde tamamen yeni bir gelecek açılacak ve asıl hayatın o zaman başlayacak ;)
Soran+1 yılDoğru, kısa bir hayatım olduğu için 4 yıl bana çok uzunmuş gibi geliyor şu an kendimi kullanılmış kandırılmış hissediyorum çok kırıldım ve bu ağır geliyor çünkü gerçekten başka kişileri tanımaya fırsatım bile olmadı sudan çıkmış balık diyorlar ya aynen o durum geçeceğini biliyorum da işte bu kafayla derslere odaklanamıyorum hâlâ... Dilerim daha ağırlarını yaşamam tavsiyeler için teşekkürler😊
Soran+1 yılBen de biliyorum da aslında hemencecik geçse keşke bu süre çok sıkıntılı...
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
Eğitim & Kariyer konusunda 972 cevap paylaştı. fazla değil bundan 2 3 sene sonra bu haline götünle gülecen bunun garantisini verebilirim.
322 Yorumla
Soran+1 yılO günleri ben de sabırsızlıkla bekliyorum inşallah dediğin gibi olur saçma biliyorum ama şu an bir daha asla gülemezmişim gibi geliyor
- +1 yıl
Ayrıldıktan sonra 2 3 ay hayattan zevk almazsın sevemezsin kimseyi falan zor gelir hayat. Sadece onun varlığına alışmışsın alışkanlık onun için ama senin önünde büyük belkide hayatını belirlicek bir sınav var. Bu sınava çalışmak varken seni bırakan biri için seni sevmeyen değer vermeyen biri için o sınava çalışmayıp ve bir senenin boşa gitmesini saglarsan bu hem annene hem babana hem kendine haksızlık olur. Düşünsene seni sevmeyen biri için hayatının sınavında çakıyorsun değer mi? Gelip geçici şeyler için gelip kalıcı şeyleri kötüleştrmemek lazım zamana bırakırsan eğer ve unutmaya çalışırsan emin ol hayatını dahada güzelleşir. Dertleşmek kafa dağıtmak istersen de burdan yazabilirsın tanımadığın birine bişeyler anlatmak rahatlatır adamı kardeşim dinlerim de.
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Hissettiğim şey sanırım özlemden ziyade yıllarca alıştığım bir durumun bir anda bitmesinden kaynaklanan boşluk ve yeni duruma alışmakta zorlanmam. Ben de hayatımı mahvetmek istemiyorum en çok da ailemi düşünüyorum onlar da bişeylerin farkındalar galiba olayı bilmeseler de bir sıkıntım olduğunu görüyorlar ve üzülüyorlar benim için ama elimden bir şey gelmiyor okumazsam daha çok üzülürler ama ben de ne yapacağımı şaşırdım. Ben eski ben değilim ve eski halime ne zaman dönerim bilmiyorum ama sanki üniversiteye başlasam bile onu unutamayacakmışım bir daha kimseyi sevemeyecekmişim ve çok iyi bir okul kazansam bile mutlu olamayacakmışım gibi geliyor bunları düşününce her şey anlamsızlaşıyor. Biliyorum çok saçma geliyor biri için hayatımı etkilememeliyim ama ben onsuz bir hayatı hayal bile edemezdim şimdi onun olmadığı yeni hayatıma hazırlanmam gerekiyor ve bu çok zor geliyor nasıl yapacağımı bilemiyorum..
- +1 yıl
bu sadece alışkanlıktan ibaret aynısını yaşamış biri olarak söylüyorum. onunla kuruyorsun tüm hayallerini planlarını ailenden biri gibi oluyor. insan babası olmadan plan yapar mı? yapmaz oda aileden biri gibi oluyor artık çok alışıyorsun sonra birden bişeyler oluyor benden bu kadar diyip arkasına bile bakmadan çekip gidiyor hayatından. sen severken değer verirken çekip gidiyor. o sevmedimi diye düşünüyorsun o yokken sen kötüsün ona bakıyorsun gülüp eğleniyor.. sonrası üzüntü zaten. ama aradan 3 5 ay geçince ya diyorsun o olmadanda yaşayabiliyorum o olmadanda mutluyum bişeyler yapabiliyorum ben ona bağlı değilmişim diyorsun. yavaş yavaş unutmaya başlıyorsun onu unuttukça daha mutlu oluyorsun. şu an olayın daha şokundasın ondan böyle hissetmen çok normal kardeşim zaman geçtikçe o olmadan bişeyler yaptıkça mutlu olucaksın onun yokluğuna alışınca herşey normal olacak inan bana. ama biraz şans ver kendine ve güçlü olmaya çalış. emin ol yaparsın ondan önce yapıyordun şimdide yaparsın.
Soran+1 yılAynen, birebir aynılarını hissediyorum yazdıklarının ya beraberken biteceği hiç aklımdan geçmezdi ben de kendimi, her şeyimi ona göre ayarlardım, çok güzel bir hikayemiz vardı kim ne derse desin şimdiyse bitti o hikaye ve ben başka bir hikâyeyle devam ediyorum hayatıma o da öyle ama bu tuhaf geliyor başka bir hayatım varmış gibi artık başka biriymişim gibi sanki yıllardır bir uykudaydım da aniden uyandım ve ben uyurken çok şey değişmiş de olanları yeni yakalamaya çalışıyormuşum gibi. Onsuz napılırdı hatırlayamıyorum o kadar uzun zaman olmuş ki onun olmadığı zamanlarda kimdim ne yapardım aklıma gelmiyor hiç. Onu değil aslında anılarımızı özlüyorum yoksa ona kızgınım tabi bana bunları yaşattığı için hele böyle zor bir zamanda. Ama mutluyduk noldu birden demekten de alıkoyamıyorum kendimi. Muhtemelen çok tanıdık geliyor bunlar. Eski beni ben de özledim. Ya kimseyi sevemezsem artık diye korkuyorum bazen ama bunu düşünmek daha kötü geliyor. En iyisi hiç olmamış gibi davranmak sanırım..
- +1 yıl
Zaman herşeyin ilacı. Zamana bırakırsan emin ol herşey düzene girerama o zaman geçene kadar kendini koyverme. Ben onsuz yaşayamam edebiyatları yapma yaşarsın onsuzda yaşarsın o olsa daha iyi olucaktı belkide evet olabilir ama o gitmeyi seçti sen Got demedin sen istemiyorum demedin o dedi. O zaman sende eyvallah diyip sevgini önüne koyup gitmek yakışır. Zamanla herşeyin yola gireceğini bilir ona göre yaşarsan herşey yola girer ama sen bittim ben ölürüm onsuz diye davranırsan kendini koyverırsen olmaz daha çok acı çekersin güçlü olmaya çalış. Kendine farklı uğraşlar bul bu aralar yalnız kalma yalnız kaldıkça onu hatırlarsın duygusal müzik dinleme tavsiye ediyorum sadece sıkma canını herşey güzel olacak
Soran+1 yılTamam tavsiyelerini uygulayacağım, teşekkür ederim. Evet en zor anlar yalnız kaldığımda ve onu gördüğümde, yanımda birileri varken boşluğu çok hissetmiyorum ama yalnızken çok zor..
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılTeşekkürler inşallah gülmeyi hak eden herkes mutlu olur hayatın güzel yanlarına daha çok dikkat edeceğim bundan sonra☺️
Soran+1 yılÖyle gerçekten.. Bu duruma alışacağım günü bekleyerek zaman kaybetmek istemiyorum ben de çünkü her an ömrümden gidiyor biliyorum ve ben son zamanlarımı gereksiz yere mutsuz geçirdim. Yine de çok hızlı bir şekilde alışacağımı düşünmüyorum ama yaşamak için umudumu kaybetmemem gerektiğinin farkındayım
Soran+1 yılBilmiyorum son kez konuşmamızın üstünden 19 gün geçmiş zaten sorunlar öncesinde olmuştu bayağı uzun zamandır durum aynı yani hâlâ iyi hissettiğimi söyleyemem tabi ki ilk ana göre daha az hissediyorum ama bazen canımın çok çok yandığı da oluyor özellikle benim ona gösterdiğim şeyleri bir başkasına gösterirken, bana anlattığı hikayeleri başka bir kıza anlatırken o kız da terbiyemi bozmayayım bir şey gibi kahkaha atarken çok sinir oluyorum bana yaptıkları şeyleri unutamam
- +1 yıl
Gerçekten yürekten sevdiğin için kardeşim unutamazsın. Zaman alacaktır çok zaman alacaktır. Birde sürekli aynı ortamdasınız sureklı görüyorsun daha fazla zor senin için ama olucak kardeşim zaman içinde olucak. Allah dayanamıcak olduğun şeyi vermez. Şu ara dönem girince onu gormezsen bir süre senin için çok daha iyi olucak
Soran+1 yılUmuyorum dediğin gibi olur çok yoruluyorum bazen bunlar yüzünden bıktım artık diyorum cidden ne kadar sürecek bu ya
- +1 yıl
Bak ara dönem de o şehirden uzaklaşma gibi şansın varsa uzaklaş biraz. Hem. kafan dağılır hem unutursun senin için bulunmaz fırsat o ara dönemi iyi değerlendirmek lazım. Mutlu olduğun eğlendiğin şeyleri yap tatilden sonra okula bomba gibi dönersin. Sürekli. Kendine ne zaman bitecek falan diye sorarsan sorar durursan unutamazsın bırak akışına biraz
Soran+1 yılTamam öyle yapayım... Şu an içimden zevk aldığım şeyleri yapmak da gelmiyor çünkü eskiden sevdiğim şeylerden zevk bile alamıyorum sorun orda ama yine de deneyeceğim
Soran+1 yılÖyledir tabi ki ben de o duyguyu istiyorum ara ara gelip gidiyor böyle hatta ama genel olarak mutsuz dolanıyorum ortalıklarda. En azından ona son sözlerimi söylemek isterdim öyle belki içimde kalmazdı söyleyeceklerim beni suçluyor ama kendi yaptığı şeyler benim yaptıklarımın yüz katı falandır onları unutuyor bunları söyleseydim bir konuşsaydık belki de daha kolay olurdu benim için bilmiyorum ama dinlemiyor yüzüme bakmıyor bile.
+1 yılSen kafayı iyice takmışsın kardeşim.
Geçmiş ilişkilere kafayı takma
Okulu bırakırsan çok daha kötü olacak
Geleceğini düşün , 20 sene sonra bu kararının cefasını çekeceksin.
Yapma , devam et , ne kadar okursan kardır.12 Yorumla
Soran+1 yılBunun ben de farkındayım ama şu an o kadar kötüyüm ki okulda durmak istemiyorum onunla hergün karşılaşmak çok kötü geliyor ders çalışamıyorum bile bunları düşünmekten okulda gitmenin bir anlamı yok gibi geliyor
- +1 yıl
Sen bilirsin
Deymez bir lavuk icin hem lise sondasin bitti sayilir
15 Yorumla
Soran+1 yılHahaha güzel demişsin ama canım yanıyor işte 4 yıl her şeydi benim içim Şimdiyse kocaman bir boşluk var hayatımda keşke bu acıyı durdurmak benim elimde olsa..
Soran+1 yılDoğru dedin valla hayat cidden kısa, mutsuz geçirdiğimiz her an biraz daha kısalıyormuş da, stres vücudu kötü etkiliyor tabi.. O beni düşünmüyor zerre kadar ama ortada hiçbir sebep yoktu ve ben de arkadaşlarım da şoktayız kimse anlamadı ne olduğunu bir gün seni çok seviyorum derken ertesi gün gidiyorum diyebildi ilginçç
Soran+1 yılSağol. Eskisi gibi olamıyorum henüz ama zamana bırakacağım artık elimden cidden başka bişey gelmiyor çünkü. Evet hayat ne olursa olsun bir şekilde devam ediyor yaşayıp göreceğim ne olacağını.
- Eğitim & Kariyer konusunda 24,7b cevap paylaştı.
+1 yılSanki 30 yasindasinda 4 yillik sevgili diyosun zaten son seneye gelmissin takma hicbiseyi
17 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum 18 yaşında biri 4 yıldır deyince tuhaf ve belki komik duruyor, ben de şu an 10 yaşında aşk acısı çekiyorum diye sızlanan çocuklara bu daha ne ki gözüyle bakıyorum ama o yaşın içindeyken anlamıyorsun onu. Benim 18 yıllık hayatım için 4 yıl gerçekten zun bir süre. Yaşadığım şey aşk mıydı bilmiyorum ama acı çekiyorum o zaman aşktır diyorum, okula kafamı veremeyecek kadar meşgulüm bu acıyla da sıkıntı orada ve geçmiyor..
- +1 yıl
Seninkisi yanlis anlamada ergenlik aski heves tani
Soran+1 yılÖyle olmasını daha çok isterim aslında. Acısı daha hızlı geçer en azından. İlk aşkımın bu değil de daha özel bir şey olmasını isterim o yüzden dediğin gibiyse daha çok işime gelir ama bilmiyorum çok farklı bir histi tarifi zor bu yüzden aşk dedim zaten.
- +1 yıl
Bizde gectik is askerlik vs derken unuttuk
Soran+1 yılGünün birinde biteceğini bilsem çok daha rahat olurum ama şu an tuhaf hissediyorum dilini hiç bilmediğim bir ülkeye yerleşmişim gibi sanki bilmiyorum tuhaf bir his, dilerim en kısa zamanda geçer herkesinki geçiyor benim de geçecek eminim ama çok kötü bir döneme denk geldi gerçekten
- +1 yıl
kafanı başka şeylere ver
Soran+1 yılAynen o işe yarıyor ama ne zaman boş dursam yine aklıma geliyor.. Neyse en iyisi zamana bırakmak sanırım depresyon mepresyon okula gidiyorum işte yine her şekilde canım yanıyor ama yapacak bir şey yokk
zamanla unutursun
24 Yorumla
Soran+1 yılUmarım, fazla uzun sürmese keşke...
Soran+1 yılAcıyor, acıyacak bilmiyorum bu ne kadar sürecek ama biteceğini bilmek de bişeydir, sağol
Eğitim & Kariyer konusunda 4,8b cevap paylaştı. atlatırsın yeterki iste
110 Yorumla
Soran+1 yılIstiyorum da iyileşene kadar geçecek olan süreç çok zor bir de okul stresiyle birleşince...
Soran+1 yılNe zaman ders çalışsam beraber çalıştığımız anlar aklıma geliyor daha kötü oluyorum. Bari 1-2 ay kadar uzak kalsam biraz atlatırdım ama sınavlar izin vermiyor. O yokken pek bişey hissetmiyorum artık ama okulda karşılaşınca kalbim sızlamaya başlıyor en kötüsü de neden terk edildim bilmiyorum söylemiyor da
Soran+1 yılEvet doğru söylüyorsun. Bari hep kavga ettiğimiz anları düşüneyim de nefret etmeye çalışayım ondan daha çabuk soğurum diyorum. Gerçi beni bu şekilde bırakması bile nefret sebebi düşününce
Soran+1 yılPeki, deneyeceğim
Soran+1 yılTeşekkür ederim öncelikle, evet sanırım olayın şokunu atlatmamın tek yolu da bu gibi duruyor o da başka türlü yaptığı hatayı fark etmeyecek zaten.
Ayrılma sakin
14 Yorumla
Soran+1 yılHer gün görüşmek zorunda olmak sıkıntı. Bir zaman çok sevdiği şimdiyse yabancı olan birini görmeye dayanamıyor insan her gün her gün. Böyle nasıl unutacağım dedim ama ailem cidden üzdüler onları düşününce yapamıyorum zaten
Soran+1 yılYeni bir ortama alışmak bu psikolojik durumda daha zor olur diye düşündüm ya mutsuz mutsuz okula gidip gelmeye devam edeceğim ya da tamamen ayrılacağım diyordum ama ayrılmayacağım sanırım ailem ve arkadaşlarımı saçma sapan biri için üzmek istemiyorum yine de bu okula giderken canım yandığı gerçeğini değiştirmiyor. Neyse katlanacağım bir şekilde..
Okulunu değiştir
03 Yorumla
Soran+1 yılDüşündüm ama bu kadar yıl okumuşum birkaç ay kala içim el vermiyor o kadarına da okulda da onu görüyorum hergün canım daha çok yanıyor yaram da taze daha, arada kaldım
Soran+1 yılAynen deneyeceğim biraz zor içimde bu kadar tuhaf bir acı varken mutlu rolü yapmak zor geliyor ama uğraşıyorum zorluyorum kendimi böyle yapa yapa belki bigün gerçekten mutlu olurum diyorum daha bir şey mutluluk göremedim ama zamana bıraktım artık elimden bişey gelmiyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Okuldan ayrılmak istiyorum artık bazı şeylere katlanmak çok zor. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler