arkadaşlar çamaşır makinesi hiç kullanmadım hep annem açar ben kullanmasını bilmiyorum kendisi şuan işte olduğu için bana geri dönemedi nasıl kullanılır beyazlılar ve renkliler ilacı hakkındada bilgi verirseniz ilacın konulacağı yer var 3 tane hangi ilacı nasıl dökeceğim yardım lütfenn
Cevabın nedir?
+1 yılSol tarafında bir çekmece vardır. Kendine çekiver, ilk göz ön yıkama içindir onu boşver. İkinci göze ölçeğin varsa 1-2 ölçek deterjan döküver. Üçüncü gözede plastiğin üzerine gelinceye kadar yumuşatıcı döküver. Çamaşırları yerleştireceğin kapağı açıp renkli yıkayacaksan renklileri, beyaz yıkayacaksan beyazları yerleştir. Suyu aç, fişi tak. Program düğmesini normal bir programa getir. Başlat düğmesine basıver ve yıkama bitinceye kadar başka bir işle meşgul ol. Sonra kapağı açabilirsin ki zaten yıkama bitmeden açtırmaz. Başlat düğmesine basıp makineyi kapat, suyu kapat ve çamaşırları çıkarıp çamaşır sepetine alıp kurumaları için asırver.
10 Yorumla
+1 yılsende çamaşır makinesi varsa yada alacaksan broşür olur nasıl kulanacagın ne yapacan kaç derecede yıkayacagın orda yazar basit kafana takma. arkadaşlarına felanda sorarsın mesela bir kıyafet alıncada içinde yazar kaç dereecede felan yıkacagın ordanda ayarlasın basit 2dk ögrenirsin
00 Yorumla
bugün anneannem beyaz iççamasırlarıma sarı renkli bir giysi atmş camasırları cıkarırken allah allah benim sarı iç çamasırım yomk ki ya bunlar ne böyle derken boyanmış olduklarını anladım çok sinirlendim vallahi:'( dikkatli olun size:))
10 Yorumla
canım yardım ediyim ama markası modeli önwemli yada görmem gerekli
110 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
+1 yılcanım biz evde renkliler ve beyazlar için aynı deterjanı kullanıyoruz. renklileri 30 da beyazlar 60 da yıkanıyor.
02 Yorumla- +1 yıl
muhtemelen 2 deterjan dediğin biri elde yıkama diğeri normal olanıdır. renk değişimi olmaz bence. eğer biri dümdüz beyaz ve yumusak tarzda birşeyse elde yıkama odur. diğerlerinin silindir şeklinde birşeyler var
arkadaşım genelde en soldaki bölüm deterjanı koyacağın bölüm oluyor ortada küçük bölüm vardır yumuşatıcı için orası sağ taraftaki bölümde ön yıkama yapacaksan oraya da deterjan koyuyorsun yapmayacaksan boş bırakabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılyaw insan bı bakar annen makıneyı calıstırrıken alt tarafı bi deterjan atıp duğmeye basıcaksınız ondan da bi habersiniz sımdıkı kızlarda bi alem ya
00 YorumlaGit kendini camdan at
00 Yorumlaşakamısın sen yaa
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler