Ben bu hayatdan cok yoruldum konusacak kimse yok ne sevgilim ne kiz arkadaslarim kimseye derdimi anlatamiyom icim aciyor cok mutsuzum her gece ağliyorum artik bu hayata dayanamiyorum cok yalniz hissediyorum kendimi öyle ihtiyacim var ki biriyle konusmaya şu an cok nefret edici bir hayat bu insanlarim basileri kullanilci oldu ben artik cok yoruldum keske bir arkadasim olsa şu an öyle ihtiyacim var ki kalici bir arkadasa icim aciyor o kadar sevdiklerim gitdiki dedemi özledim dedeciğim nolur bana yardim edin lütfen
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 588 cevap paylaştı. Eğer hayatın da 1. kişi dahi yoksa bu çok zor bir durum; ama merak etme bu sitede içini dökecek konuşacak birilerini bulabilirsin, tabi konuşacağın kişilere de dikkat etmelisin kimin ne olduğu belli değil bu site de. Haricin de hayatın da 1,2 kişi varsa onların değerini bil ve kaybetme, tabi sana yanlış yapıyor veya güveninimi sarsıyorlar? Başka arkadaşın yok diye hayatından çıkarmamazlık yapma, ileri de daha fazlasını yaparlar.
Şahsen benim çok çevrem vardı ama hayatım da sadece bir kaç kişi bıraktım, mutlumuyum? Mutluyum, dertlerimi kendi içime döküyorum ama ora da kalıp büyümüyorlar, eritiyorum ben orada. Sen de öyle yap, kafan da bitir her şeyi.01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılOlmiyot
En İyi Cevaplar
+1 yılTek derdi olan sen degilsin ayrica dayanamoyorum diye buralarda aglayana kadar namaz kil bak bakalim o gozyaslari nasil mutluluk gozyasina donuyor
04 Yorumla
Soran+1 yılKilmadimi kim diyor
- +1 yıl
Kalpten gelerek.. sabrin sonu selamttir sabirli olunuz efendim
- +1 yıl
Kalpten degil kalpden olacakti yazim yanlisi yapmisim :) sen allaha siginmaya devam et ve sabirli ol
Soran+1 yılUffd
ölmeyi bende cok denedım ama cozum degıl kafama taka taka hasta oldum 17 gun boyunca yogum bakımda kaldım aklın varsa ne bu hayatı tak nede bır baskasını bırak bosver kımse ıcın degmıyor sonunda anlıyorsun. kulaklıgını tak muzık dınle komedı fılmlerı ızle gez dolas kımsey ıhtıyacın olmasın bende dıyordum ben ne bk yıcem dıye sonunda basardım kımse olmasada olur dıyorum. hayat bazen acımasız hatta cok acımasız emın ol ben cocukluk nedır bıılmedım genclık nedır bılmedım kendı dunyamda yasayıp durdum dertlesmek ıstersen herzaman burdayım senı dınlerım yardımcı olurum kafandan at herseyı degmezzzz aglama
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBen yalnizli sevmem konusacak. kisi hep lazim
Gizli Soran+1 yılNssil ya konusacak kisiye öyle ihtiyacim var ki
Bu dünyada hep iyiler kaybeder benimde su an ki dururmum böyle ama sakın yalnızım deme Allah her zaman yanındadır seni seven birini mi arıyosun annen baban dünyaya bedeldir bir kapıyı kapatan Rabbim daha iyisini açar olay ne tam yazmamıssın ama her neyse gözyasına değmez bunu sonra anlıcaksın su an neden hep ben diceksin ama neler neler var Allah a her zaman sukretmek lazım beterinden korusun şimdi otur düşün bence hayatını senden daha kötü olan durumları emin ol sorun her neyse bir bakmıssın unutmussun sakın üzme canını bu hayat yasanmaya değer kendine zindan etme
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılKeske dedin gibi olsa
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
224Cevap
Diğer konusunda 693 cevap paylaştı. yanlızlık çok kötü bişe. ama insan zor olsada alışıyor bir süre sonra. ama bu sitenin en güzel yanı tanımadıgın ve senı asla tanımayacak tanıyamayacak olan insanlarla dertleşmektir. çünkü herseyı oldugu gıbı anlatırsın. sildiğin anda konu kapanır. şimdi derdin neyse söyle diyecem ama bunu genelde kızlar yanlış anlıyorlar. o yüzden ısrarda etmek istemiyorum. karar senin seçim senin. Ve unutma başkalarının derdini dinleyince anlarsın ki sendeki hiçbişe. önemsiz bişe. boş yere kafayı takıyormuşsun. Sende ki derdi nimet sayanlarda var. Sen hayal ederken kalbinin sıkışacağı üzüleceğin ne yapacagını bılemeyecegın seyler yaşıyor insanlar.
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSen öyle san
Diğer konusunda 354 cevap paylaştı. Allah yardımcın olsun. Bende 11 ay sevgili bilip eline dokunmadığım, her fırsatta bana küsen, barışmak istediğinde pahalı pahalı hediyeler aldıran, senin kadar temiz değilim deyip tecavüze uğradığını söyleyen, ama gerçekten sevgilisi olan, benden sürekli bişiyler tırtıkladığını öğrendiğim an peşine hafiye gibi düştüğüm ama sonrasında tecavüzcüsünün sevgilisi olduğunu öğrenmediğim kişi, 11 ay sonra kalkıp senin suratına bakılacak insan sıfatı yok ben senin paran için yanında durdum diyen şahsiyetsizden sonra ne sevgilim, ne de o günleri atlatırken yanımda olmayan sözde adı arkadaş olan silsileyi hayatımda çıkardığımdan beri bende senin gibiyim. Kısacası; yalnız değilsin
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAnladim
Aynen bende yoruldum hep bir adım atıyorsun hayatta. Küçükken diyorsun ki büyüyeyim. Büyüyorsun eğitim hayatın bitiyor geçmişe özlemle bazen de nefretle bakıyorsun. İşe giriyorsun rutin bir hayat tayinler oluyor şehirler değişiyor farklı insanlarla tanışıyorsun. Bazen acı çekiyorsun bazen de küçük mutluluklar bazen kendine soruyorsun ben ne yapıyorum. Ama hep bir adım hep bir yorulma. Ama en kötüsü de ne biliyormusun. Bazen yapmak istediğin şeyler bile tükeniyor adım atmak zulüm geliyor nefesin tükeniyor. Sanırım bana zevk veren şeylerin son haddesinde çırpınan susuz kalmış bir balık gibiyim.
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNapcas Şu an aglamakdan yoruldum konusacak kimse yok
Gizli Soran+1 yılDayanamiyorum
Kendinin en iyi arkadaşı olmayı öğreneceksin. Düşünceni bir şeye aktarmayı dene. Ben resim yapmayı seçtim Bazen nefes alamayacak gibi oluyordum ben de ve emin ol çok iyi anlıyorum seni. Bir yandan da terapi alıyorum. Ha iyileştim mi hayır. Ama sor etrafındakilere kim iyi ki:)
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBiliyorum beni kimse sevmiyo istemiyor
Gizli Soran+1 yılSevemiyom kendimi ben yoruldum bu hayatdan her gece aglamakdan simdik bile
+1 yılbir kulaklığın vardır demi 😊 biraz müzik dinle kendine bir kahve koy pencereden dışarıyı izle. Hayat o kadar boş ki hayatı dolduracak olan bizleriz 😊yani biz hayatta kiracıyız ve kiraladığımız bu hayat bize bomboş veriliyor. İçini dostla düşmanla aşkla nefretle dolduracak olan biziz 😊 kendini iyi hissetmen için bir adım at beence. He dost sayılır mıyım bilinmez ama dertleşmek istersem mesaj at iyi dert dinlerim 😊
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılCanim yaniyor
Hayatin o kadar sevilecek tarafi var ki anlatamam sana. Ilk once kendine iyi bir dost edinmeli guzelce bir icini dokmelisin. Sonrada bu kotu dusuncelerden cikmalisin bence. Psikolojik tedaviyide dusunsen? Sana delisin demiyorum ama ilaclarla ve birazda kafasinda umitsizligi bitiren herkes mutlu olur diye dusunuyorum.
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHic biri fayda etmiyor
Gizli Soran+1 yılCok cabaladim
+1 yılAynen ya ne olacak bizim halimiz böyle. Bazen böyle bir düzeliyo gibi oluyorum sonra birden çöküyorum. Bazen intihar etsem mi felan diyorum. O da çare değil. Ne yaptığımı şaşırmış durumdayım. Yerlerde sürünüyorum resmen. Çok eziyet çektiriyo bu hayat bana. Bir beklenti içindeyim ama ne çare bulacam bunun için. :(
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Arkadaşımız yok, ilgilendiğimiz, uğraşabileceğimi bir şey de yok. Hiçbirşey bize zevk vermiyo. şu an umutla bekliyorum. Belki yaşamam için bir sebep çıkacak. Belki beni mutlu eden birşey olacak. Pişman da olmak istemiyorum. Bekleyip görücez. :(
Gizli Soran+1 yılYok cikmiyor
Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. bak yanlızlık en ısıdır kımsenın psikoloji bozulmaz unutmakı sen bırıylen beraber olupda yanlız olmuyormusun arkdasınmı yok kımın yok olmasın cunku dogru olan bu allah sana yetmıyormu? bu dunya yalan hersey yalan ımtıhan dunyadan yanlızım dıye aglıyorsun bu kadar mı korkak yuregın yok bır omur yanlız klamaya bu kadar cearetın guvenın yok kendıne bu kadarmı zor senın ıcın ben 8 9 yıldır ynalızım zor degıldır yanlızlık belkı sıkıcı gelır ama mutluluk yanlızlıktan gelır
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBen sevmem tama mi allah baska karistirma onu ben arkadasdan bahsetdin dunden deyilm
Bütün dünya benim olsa , gamım gitmez nedendir bu?
Ezelde gam turabyıla , yoğrulmuş bedendir bu.
Burası dünya burası bu kadar işte. Allah (c. c) kuluna kafi gelir birazda Cenneti bu dünyada aradığımız için mutsuz oluyoruz. Dünyada rahat yoktur. Hadis-i Şerif.00 Yorumla
+1 yılBenimde böyle depresyonamgirdiğim bir an olmuştum. Ama merak etme atlatırsın. Sen daha hayatının baharında bir gençsin , hayatın güzelliklerine bak ve gülümse. Müsait olduğun bir zaman sohbet etmeyi çok isterim 😊
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBen atlatamadim ki
Gizli Soran+1 yılBen müsaitim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence oyle düşünme olumlu bak hayata mücadeleyi asla bırakma pes etme başına hersey gelebilir isyan etme dik dur çelme takan çok olacaktır en yakının bile ama sen güçlü ol her zaman derdini içinde biriktirme dostuna güvenliğine anlat bak ben sosyologum ınan bana gelen hastalar içinde en dertsiz olanisin belki neler var hayatta yani guven insanlara her zaman hatalarını görene kadar
00 Yorumla
+1 yılBazen olur öyle, sonra bir sabah Güneş farklı doğar, birisi yüreğime bakar, bana dokunur, içim ısınır, umut gelir, sonra sıcaklık kaplar içimi. İşte bu anlar hep bu ümitle kendime gelirim. Zaman ve çabayla herşey çözülür. Ama bunu yapabilecek tek kişi var, kendim.
00 Yorumla
+1 yılBize sadece Allah yardım edebilir. burdan ancak sana tasiye verebiliriz.
Allah'a sığın, dua et ne kadar dine yönelirsen ne kadar inançlı olursan ancak öyle mutluluğa erişebilirsin.23 Yorumla
Gizli Soran+1 yılInsan günahli olsadami
- +1 yıl
Kalpten edilen dua da tövbe de geri çevrilmez. Allah'ın rahmetinden ümit kesilmez. O'nun merhameti sonsuzdur. Mevlana'nın dediği gibi
Gel, gel, ne olursan ol yine gel,
ister kafir, ister mecusi,
ister puta tapan ol yine gel,
bizim dergahımız, ümitsizlik dergahı değildir,
yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel...
Gizli Soran+1 yılNapcam
+1 yıl2 saniye durup etrafa bakıp kimsesiz olduğunu gördükten sonra bir kere olsun bak sadece bikere s iktir et böyle geldi nereye giderse gitsin de herşey daha net görünecek
010 Yorumla- +1 yıl
Yapamiyom
- +1 yıl
Madem derdin o kadar büyük bölüşecek insan aramaktan vaz geç gün gelir aradığın omuz seni bulur sen çabalarsan sadece yorulursun ne tarih erkene alınır nede şahıs değişir sadece tükenirsin
- +1 yıl
Kimse beni anlamiyor birak diyon anca
- +1 yıl
Normalde hiç adetim değil ama dinleyecem anlat istediğin herşeyi anlat bende elimden geldiğince ya yanıt ya teselli vereyim
- +1 yıl
Madem deyilmis bosver
- +1 yıl
Yok cidden merak ettim kim bilir belki sonda sen benim ben senin dertlerini sırtlanırım
- +1 yıl
Hmmm icgi icene ne kadar güvenim
- +1 yıl
Pardon
- +1 yıl
Madem söyledin cevap vereyim 3 yıl oldu tövbe edeli
- +1 yıl
Iyimis
+1 yılSitede o kadar niyeti farklı insan varki, gel benle dertleş desem bana nasıl güvenipte derdini paylaşacan dimi. O yüzden dertleşecek birini bulman zor.
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEvet
+1 yılYa Şu an gerçekten dert ortagiyiz sıkıldım bu hayattan her zaman benim aglamamdan her zaman benim uzulmemden o geceleri artik agliyamiyorum gözümde yas kalmadi gulemiyorum eskisi gibi hic birseye olu gibiyim resmen
07 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNapcaz ya
- +1 yıl
bir yolunu bulsam keşke sanada yardımcı olsam tek ümidim Allah her cefanin sonun refaha kavuşturur o günlerde gelcek ve bugunlerimize gülüp gecicez
Gizli Soran+1 yılCok yalnizim
- +1 yıl
Hic mi etrafında yakin arkadasin yok
Gizli Soran+1 yılYok
- +1 yıl
İstersen dert ortagin olabilirim?
Gizli Soran+1 yılOlur
Diğer konusunda 403 cevap paylaştı. kafana takma arkadaşım hiç bir şeyi. Hayatının merkezine kendini koy! başkaları için değil kendin için birşeyler yap. İnan bu hayat başkalarını kafaya takıp dertlenecek kadar uzun değil
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEllimde deyiö
Gizli Soran+1 yılHyr
- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAğlayacak kadar ne yaşadın bilmiyorum ama klişeleşen üzme canını dğemez hiçbirşeye demicem çünkü değiyor kaybettiklerimiz ok gibi saplanıyor yüreğimizin ta ortasına o yüzden ağlamak iyidir
03 Yorumla- +1 yıl
Her gece agliyom
- +1 yıl
bende ağlıyorum çoğu zaman ama ağlamak zerre hafifletmiyor gönül yaramın boşluğunu kabullenemiyorum hiç bir zaman o yüzdendir ki sanırım alkol e mümtelayım bu sıra beni bir o anlıyor
- +1 yıl
Ohaa
Allah sabır versin öncelikle , böyle durumlarda ailene sarıl derim ben umarım her şey normale döner / saygılar
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılDönmiyor
+1 yılMutsuzluk yorar insanı. Lakin mutlu olmak için de doğru kişileri seçin. Yoksa mutsuzluğun daha da fazlalaşır.
05 Yorumla
Gizli Soran+1 yılKimse kalmadi
- +1 yıl
Yani başında falan hiç mi yok? Es dost arkadaş?
Gizli Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun.
Gizli Soran+1 yılSagol
Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. Olur öyle arada. Şarkı türkü şiir arkadaşlar vs. derken geçmesini bekleyeceksin. ya da karanlığa küfredeceğine kalk bir mum yak.
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNeden
Gizli Soran+1 yılKeske
Yalnızlıkta bir dost, kafan rahat. Ama arkadaşın olursa daha rahat ve mutlu olursun. Arkadaş edinmeye çalış? Nerede hata yapıyorsun ki acaba?
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBenim hatsm yok
Gizli Soran+1 yılYokkk
+1 yılYapma gözünüzü seveyim, hayat ne kadar kötü davranmış olabilir sana... Paylaş, rahatla; yardım edebileceileğimiz birşey varsa hemen edelim.
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılÖlmek cok istedim
- Diğer konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılBazı zamanlar benim de çok yalnız hissettiğim zamanlar oluyor ki, son 1-2 yılda bayağı kendimi yorgun ve bezgin hissediyorum. Birkaç arkadaşlarım olsa bile her konuyu konuşup paylaşamıyorum ve sürekli içime atıyorum.
00 Yorumla
+1 yılben de öyle https://i.capsspot.com/s/2/2/115398.jpg
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAnladim
şu an da konuşmaya ihtiyacın olan biri lazımsa dinlerim seni, hayırlı arkadaşlarin olur inşallah yalnızlık çok kötü:(
06 Yorumla
Gizli Soran+1 yılevet cok kötü napcam
Gizli Soran+1 yılSorum yok
Gizli Soran+1 yılKonusmak deyilde arkadas olmak isterdim
Benim yasadigim yerdede hic arkadaim yok istemedigim hayati yasiyorum psikolojim bozuldu artik yalnizim yalniz olucem :/
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılKötü
- +1 yıl
Noldu dertli insanlar ilgimi çekiyor
- +1 yıl
Özet gec xd
Namazı hiç denedin mi? Bence denememişsin. Ruhun ilacı ibadettir kardeş. Allah (c. c) sana ve tüm insanlara yardım etsin.
10 YorumlaDiğer konusunda 1b cevap paylaştı. Sakin ol dua et bol bol. Allah acizlerin zorda kalanların yanında olur
110 Yorumla
Gizli Soran+1 yılOlur mu
Gizli Soran+1 yılOlmiyor iste
Gizli Soran+1 yılHersey
Gizli Soran+1 yıl18 ay böylexim
Gizli Soran+1 yılDenedim intiahri ama yapamaiyom
+1 yılSenin ALLAH'a ihtiyacın var ALLAH'a... Sen ALLAH'ı hakkıyla takdir edemiyorsun ve ondan uzak yaşıyorsun kendine gel , bu dünya geçici...
06 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEllimde deyil
- +1 yıl
Bunlar hep şeytan vesveseleri... ALLAH insana sonsuz nimet , akıl ve irade vermiş , sen inanmak istemiyorsun hep kolaya kaçıyorsun canım kardeşim silkelen aynaya bak ve kendine gel çünkü ALLAH bunları bahane olarak kabul etmeyecek !
Gizli Soran+1 yılAllaha inaniyom beni kimse anlamad
- +1 yıl
Canım kardeşim ALLAH'a inanıyor olman seni kurtuluşa erdirmeyecek... Keşke yüzyüze anlatabilsem bunları saatler sürecek konular çünkü...
Gizli Soran+1 yılCok yalnizim
- +1 yıl
ALLAH'ı dost edinmeyen herkes yanlızdır ve yanlızlığa mahkumdur :)
Herkes yalnız herkes konusacak birilerini ariyor ve herkes konjsacak insangibi birisinin olmadigindan yakiniyor ilginc değil mi
06 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEvet yq
Gizli Soran+1 yılInsanlikdan cikmislar
Gizli Soran+1 yılEvett
- Diğer konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşlık zor değil zor olan güven sorunudur.. Mutlaka seni tanımak isteyenler sohbet etmek isteyenler vardır olacaktır.. Önemli olan duygu düşüncene uyumlu biri olmalı.
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNasil yani
- +1 yıl
Kız arkadaşlarındamı yok? Hadi diyelim ki erkek arkadaşın olmadığını..
Gizli Soran+1 yılHic biri
- +1 yıl
Evlendiler diye mi arkadaşım yok diyorsun?
+1 yılKime dokunsan bin ah işitirsin ki.. Bu devirde dertsiz olanlar delilerdir, onlarında durumu malum zaten.
Velhasıl, bunaldık ziyadesiyle.00 YorumlaTanımadığın insanlarla dertleş. Bura senin için çok iyi bir çözüm olabilir.
01 Yorumla- +1 yıl
Kimseyok ki
Seni rahatlatacaksa anlatacak birşeylerin varsa bir kardeşin olarak seve seve dinlerim..
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBilmem ki
Diğer konusunda 335 cevap paylaştı. derlesecek biri olsa icini doksen rahatlarsin bir nebzede olsa
03 Yorumla
Gizli SoranNebze olmas
Ne o ya partisi seçimlerde 200 milletvekili kaybetmiş başbakan gibi olmuşsun hayrolsun? Şirketine kayyum mu atandı?
00 YorumlaKişiye göre muamele yapcan azcik burnun havada olsun bak bakiyim o zaman sülük gibi yapişirlar bu devirde kimseye iyi olunmaya gelinmiyor
00 Yorumlabu akşam benim içinde zor keşke gözyaşlarım akabilse
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAkit ya
Gizli Soran+1 yılAğla ya
- Diğer konusunda 621 cevap paylaştı.
+1 yılHepimiz zaman zaman mutsuz ve umutsuz zaman dilimleri yaşıyoruz tek tavsiyem zamana bırak o herseyin ilacidir
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılOlmiyorniste hrr gece aglamak
+1 yılFal bakmayı biliyorsan dertleşiriz hiç sıkıntı yok :)
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılFalardan uzak dururum
- +1 yıl
Niçin
Gizli Soran+1 yılGünah
+1 yılburada bunu istememelisin kötüsüde iyi niyetli olduğunu söyleyip gel konuşalım diyecektir ki yorumlara bak
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNasil
- +1 yıl
kötü niyetli çoğusu
Yalnızlık huzur demektir be. Kimseye ihtiyacım yok.
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSenin icin belki
tanışmak konuşmak istersen özelden yazabilirsin memnuniyetle dinlerim
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAbaza olmadini nerden bilim
+1 yılkitap okuyun lakin fazla kaptırmayın kendinizi sonra Ordaki karekterlerden ayrılmakta zor.
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılKitab ne alaka ya
- +1 yıl
Kitap en iyi Arkadaştır.
Nasıl bir yorum bekliyordunuz?
+1 yılŞimdi aha şurda bir bina var gördün mü? hah işte oranın çatısına çık çıktın mi? Hah sonra hepinizin... de atla. Hadi iyi geceler :D
00 Yorumla
+1 yılArkadaşın olabilir miyim bilmiyorum, ama yardım edebileceğime inanıyorum...
02 Yorumla
Soran+1 yılNapcan
- +1 yıl
Derdini dinler, aklım erdiğince tavsiye ederim. Gerçek yaşım 39. Hayat tecrübem var, aklım var...
+1 yılevet ya, mesela benim Allah tan 2 ismim var ve 2 kişiliğe bürünüp kendimle sohbet edip, kendimden sır bile saklayabiliyorum ama bunu ersin duymasın (ben yüksel)
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAnladim
- +1 yıl
Espiri yaptın sanırım ama arkadaş nladim demekle yetinmiş :(
- +1 yıl
@AteşKadehi ben öldükten sonra kıymetimi anlayacaklar :( tıpkı Leonardo da Vinci gibi :-p
Hep böyle diyorsunuz anlat diyorum anlatan yok anlatma bana.
11 Yorumla
+1 yılarkadaslık zor degılde arkadasımızı hep bızım ıstedıgımız gb olsun dedıgımız ıcın bız zorlastırıyoruz karsılıklı fıkır alıs verısınde bulunup ortak payede bulustugun zaman arkadaslık gayet guzeldır
00 YorumlaAllah (c. c) anlat tüm derdini çare onda derman onda o merhametlilerin en merhametlisi. Rabbim yatdımcın olsun.
00 Yorumla
+1 yılArkadaşım biz burdayız ya neden konuşmuyorsun bizde sıkıntlıyız ama ağlamıyoruz artık..
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBen agliyom
- +1 yıl
Bizde ağladık kurban ağlamadık desek göz yaşlarımıza ayıp olur 26 yaşında erkek adamım çocuk gibi hüngür hüngür ağlamışım sayısız ca seni anlaya biliyorum o sebeble..
Gizli Soran+1 yılNeden hayat böyle
- +1 yıl
Hayat işte ne diyim ki neden nasıl ne için gibi soruları sormayalı uzun zaman oldu sebebi bir çok şey olabilir Allah böyle istiyodur ya da seçimlerimiz yanlıştır ya da kaderimiz böyle yazılmıştır bizim için hayırlısı budur bir çok şey düşünüp sana yaza bilirim ama Senaristin dediği gibi Life İs Life ( HAYAT İŞTE )
Aynı şehirde olaydık konuşurduk sohbet ederdik amma velakin öyle değil yinede dertleşebiliriz :)
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHmm bu yüzden insan yerine koyulmiyos vay be
- +1 yıl
Ne alaka ablacım yüz yüze dertleşmek ayrı sanal dertleşmek ayrı 25-29 yaş aralığındaki bir insanı sanaldan dertleşip nasıl eğlendirelim real olması gerek hem dertleşip hem kafa dağıtmak için :) ama problem değil iyi bir dert ortağıyımdır sanalda dertleşiriz bende açılırım dökerim dertleri ağlarız beraber :D
Gizli Soran+1 yılHmmm.. ANlamasin beni males 18 yasi deyilimnfa
+1 yılYine bir tükenmişlik sendromu vakası. Tabii ki psikolojik yardım alman gerekiyor..
00 YorumlaBana çok tanıdık geliyo bu ama eğer sensen bu kafayla daha çookk boyle gidersin, değilsen kusura bakma sana değil lafım :)
00 Yorumlabenimle dertleşebilirsin bende çok bunaldığım zaman konuşacak birini ararım kimsenin olmaması kadar kötü birşey yok istersen dinlerim
02 Yorumla- +1 yıl
Haklisin
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılgeldim yetiştim hemen anlat noldu :\ kimden tokat yedin abisi anlat hemen kıralım ağzını yüzünü laappss diye
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNe abisi ya
- +1 yıl
ben ismail abi ya tanımadın mı sen beni şimdi adsfh
Cok iyi dinleyici, parmaklarimdan geldigi gibide dost olurum. Ortama ayak uydurabiliyorum. Konusmakdan bir zarar cikmaz cunku şu an ayni dertdeyiz
06 Yorumla
Gizli Soran+1 yılÖylemi
Gizli Soran+1 yılKim yok ki
Gizli Soran+1 yılOlsun
+1 yılDert etmeyin bu kadar biriyle konuşmayı. Biriyle konuşmak her birşeyleri ne çözüyor nede değiştiriyor. Kendi kendine konuş illa biriyle konuşacaksan.
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSanki yardim etcek
- +1 yıl
Konuştuğun kişi edecek mi
- Diğer konusunda 17,6b cevap paylaştı.
+1 yılÜzülme yak bir cüğara
https://www.youtube.com/watch?v=6r6H1moIO_400 Yorumla - Devamını Gör (218)
Devamını Gör(263)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası