Bir kız erkek arkadaşıyla (kanka) uyuyamaz mı?

dün yılbaşıydı bildiğiniz gibi. bizde çok samimi arkadaşların evine gittik bayadır planlıyoduk ve çok güzeldi her şey. birlikte eğlendik içtik kahkaha atıyoduk falan o ara uykum geldi bir erkek arkadaşla kafalarımızı yasladık birbirimize sonra yıkılır gibi olduk çapraz yattık. sonra öğrenci evi malum bir oda sıcak sadece herkes orada uyuyacak. herkes üst üste neresi boşsa yattı kanepeyi açmışlar ben uyurken o arkadaş benim yanıma yatmış diğer yanına da öbür kız arkadaş yatmış. ben uyurken saçımla oynadı, sevdi, kardeşimede böyle yapıyodum falan dedi. yüzü hep benden tarafa dönüktü. sonra bir ara uyandım ben. kalktım üzerimi değiştirdim. arkadaş sırtını dönmüş bir tanede pike var üzerimizde bende ona sarıldım başımı da sırtına koydum öyle yatıyodum. sonra benden tarafa döndü saçlarımı okşayarak beni uyuttu. bende özellikle arkamı döndüm yanlış bir şey yapacak mı diye kendini geri çekti falan ona doğru döndüm ama o beni uyuyo zannediyo. sonra belime sarıldı. karnımı falan okşadı hafif. kafasını kafama koydu o kadar samimi içtendi ki anlatamam beni sevdiğini biliyorum ama kardeşi olarak mı diye içime kurt düştü. sonuçta diğer tarafında da kız arkadaş var onunda saçını okşayabilir ama hep benden tarafa dönüktü.. bana sürekli iltifat ediyo bir şey diyo şu çok güzel ama senin kadar güzel olmasın falan filan diye. bir de bu arkadaşımın sevgilisi var uzakta bayadır çıkıyolar. kız mesaj atıp arayınca üf püf yapıyo suratı asılıyo. kıza söylemiyo bizle olduğunu. siz ne düşünüyosunuz bu konu hakkında?
Bir kız erkek arkadaşıyla (kanka) uyuyamaz mı?