Bir kızla erkek arkadaş olamaz mı?

Bundan birkaç sene önce 2019 da facede girdiğim sosyal fobi gruplarından birinde tanıdığım biri benimle ciddi düşündüğünü söylüyor ama ben düşünmüyorum 1 yıl oldu konuşalım daha önceki bir birkaç ay da sayarsak 1sene 6 ay felan tuhaf tuhaf halleri var benim gruba attığım videolarımı felan kaydetmiş benim ona attığım tüm resimleri kaydetmiş teline pişman oldum attığıma atacağına mesela parmağımı kesmişim kanıyor onu bile kaydetmiş ve silmiyor sevdiğim kişilerin fotoğraflarını saklarım diyor bugün de daha birkaç hafta öncesinde tartışıp engellemiştim başka hesaptan yazmıştı benim özür dilerim arkşaca konuşucam söz diye annemin bütün hesaplarını bulmuş ve yazicam diyor instagramdan kardeşimin özellikle hesabını bulmuş bakmış felan çok rahatsız oluyorum anlamiyor illa birbirini sevmek mi lazım diyor seni sevmiyorum diyince anne babalarımız severek mi evlendi diyor saygı duymuyor bana. Ve bir sürü kız takip ediyor böyle kıçını çekmiş koymuş kadın profile onu takip ediyor birisi bacağını koymuş videosunu 34 yaşındayım felan diyor kadin onu takip ediyor face hesabında da numara yazılı sapık kadınları takip ediyordu istemiyorum bunu engelliyecegim ama kardeşime yazarsa diye korkuyorum ailem çok baskıcı eğer ogrenirlerse bir şeyleri çünkü erkeklerle konuşmama bile izin vermiyorlar elimden telefonumu alırlar evet alıyorlar yaşım çok ama yani 30 a az kaldı ama yine de alıyorlar kisitliyorlar beni benim de bir mesleğim olmayınca rahatça özgürce yaşayamıyorum. Bu adam bana ailen öldükten sonra kardeşlerin de sana bakmayacak akraban da yok ilerde beni reddettigine pişman olacaksın diyor napayim ben bu insana. Ben yanlış karar vermek istemiyorum tanımıyorum da yani tanıyorum desem yanlış olur faceden tanıştım bu kişiyle. Son olarak bana bir erkekle kız arkadaş olamaz diyor
Bir kızla erkek arkadaş olamaz mı?