Şimdi 2 kadın minyon 1 uzun boylu hepsinden makyajsiz hallerini de yukledim. hangisi ve neden tercihiniz olurdu. Mesela iki minyon kadinin yuzu daha guzel ama serenayin fizigi uzun falan filan. coğu erkek de uzun kizi begeniyo. binevi fizik ve yüz yaristirmasi yapiyorum :) Hangisi daha onemli diye. Erkek de oldugu kadar kadin da da uzun boy onemli mi :)
1. Serenay Sarikaya
2. Ceyda Ateş
3. Çagla Demir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Uzun kizlar mi daha feminen duruyor yoksa kisa minyon mu hangisu tercihiniz?
Aynen cagla demir bence de oyle oysa oyle buyuk gogus buyuk kalca da yok boyu da kisa ama yuzu ve tavirlari sanirim seksi yapan ozellikle gozler ve bakialar
ben serenay sarıkayayı güzel bulmuyorum şahsen çok fazla seksiliğin ön şartı kesinlikle güzellik bence aama kalça göğüs konusuna gelirsek kalça ve göğüs bir kadının seksiliği için şart bence tuğba.
3 ü de seksi bence tuğba hepsinin kendisine göre artı ve eksi yönleri var ama seksilik sadece güzellikle kalça göğüsle yani fizikle de bitmiyor giyim tarzı makyaj hepsi önemli benim açımdan mesala hatun afet olsun ama tırnakları kısacık olsun bana seksi gelmez uzun bakımlı ve ojeli olmalı.
Bilemicem 😄 bence en seksi 3. Kiz bakislardam gozlerden kaynaklanan bisey oysa serenayin fizigi uzun, daha dolgun hatlari var Ama bence kesinlikle diger 2 kiz da daha seksi yüzlerinden kazaniyorlar
offf bebeğim yaaa moda eleştirmeni yaptın beni şurada :D 2 ve 3 serenaydan daha güzel ama 1 ve 2 nin de fiziği çok seksi demek istedim hayatım şimdi anladın mı ? :)
ee yani yani tuğbacım. kadın olmak öyle herbabayiğidin harcı değildir kadın vardır kadıncık vardır bir kere kadın dediğin modern olacak kadın olmaktan ve kadın cinselliğinden utanmayacak hatta gurur duyacak.
valla ben 2. de karar kıldım bebeğim hem yüz hem de fizik olrak ideal 3. de fizik olsa onu da derdim serenayda güzellik olsa onu da derdim anladın mı şimdi peki sen nasılsın onu da merak ettim doğrusu :)
valla boyun tam istediğin gibi yolda da sekste de minyon kadın gibisi yoktur bebeğim minyon kadın ateşlidir arzuludur tutkuludur ama kilo konusuna gelirsek biraz kilo almalısın bebeğim valla bak :/
o zaman seni görmenin vakti geldi bebeğim birazdan çıkarım eğlenmeye kaldır şu mesaj angelini özelden bir resmini at hemen bana yoksa ben yeni yıla meraktan çatlayarak girerim :D
Bende tam tersi diye dusunmustum almanya da kaliyorum ve burd boya onem vermezler cunku bufun kizlar yarma gibi dengesiz fizikleri var ama Turkiye de zayif citi piti bir suru kiz var veya kisa zayif falan
En İyi Cevaplar