Ne ayıbı soruyu soran sensin kanka. Kız tezgahtaki ürün mu ki tercih meselesi olsun dış görünüş. Kafa uyarsa boyun ne önemi var yok niyet başka ise fiziksel. ozellik aranır bence bana ayıp diyeceğine soruyu sormadan dusunmen gerekirdi
İlişkilerde boya bakma taraftarı değilim uzun kısa fark etmez gönül bu sonuçta sadece insanların en çok hangisi dikkatini çekiyor diye düşünüp başlık attım ayıptır be kardesim diye de bı video var ona alıntı yaptım sakin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
En az 1.65 yukarısı tercihimdir ama öyle sert kriterlerin yok
kısa boylu daha tatlı oluyorlar
Uzun boylu biri tabi ki
Kısa olsun benden yeterli
1.85 boyum 1.70 aşagası olmaz
Boy önemli değil
Kisa
Senin kim olduğunu biliyorum
Kimin
Sen bu soruyu daha öncede sordun değil mi
Hayır ilk sorusum ashhs
Hadi hadi sen sordun daha önce boyun 160 senin hatta
Sormadım allaaa ala 1.60 değil ayrıca
Tamam hadi inandım ama kısa mi uzunmuya gelirsek ne ama la kullanılacağına bağlı 😁
Ayıptır be kardesim
Ne ayıbı soruyu soran sensin kanka. Kız tezgahtaki ürün mu ki tercih meselesi olsun dış görünüş. Kafa uyarsa boyun ne önemi var yok niyet başka ise fiziksel. ozellik aranır bence bana ayıp diyeceğine soruyu sormadan dusunmen gerekirdi
İlişkilerde boya bakma taraftarı değilim uzun kısa fark etmez gönül bu sonuçta sadece insanların en çok hangisi dikkatini çekiyor diye düşünüp başlık attım ayıptır be kardesim diye de bı video var ona alıntı yaptım sakin
Hmm peki ama cevabım. mantikli bence. Guzelse kısası da dikkat çeker uzunu da gönlünü aldıysa kısa uzun ne farkeder
Evet mantıklı
Hal verdiğin için hem teşekkür ederim hem dde tebrik ederim burada kızlar genelde işte cikmaya meyilli senin boy kaç
shhshsh ben teşekkür ederim
1.52 benim boy 😐
Unide 148 tatlis bir manitam vardı hey gidi benim boyda 180
hep bizden çalıyorsunuz o boyları 😓
Hahahah değişik. Bakış acisi
Muzdarip olma bu konudan en azından benim tercihim değil şu boy da olsun bu boyda olsun falan saçma yani
Ahshhshs boyumdan memnunum aslında biri beni boyum için sevmeyecekse sevmesin zaten
Aynen öyle
Eklesene beni
?
Kısa boylu
Senin boyun kac
Ben kısayım maalesef
Ne kadar mesela
Maalesef deme ben severim
KNXKANXKMS sağol
Ama boyun kav
Kısa istee ne yapicaksin boyumu shshh
Belki hoşuma gidecek tanışmak istiycem
sırf boy için biriyle tanışmak mı isteyeceksin belki ben erkeğim milleti kandırıyorum
Kız kılına girenlere ben erkek demiyorum dünya ahiret bacım onlar
Paushhdhshs
Haksizsin desene öyle değil mi
Doğru söylüyorsun
Eee anlat o zaman gizliden ne zaman cikiyon
Çıkmayı düşünmüyorum bazen gizliden soru atıyorum bazen normal kafama göre bu soruyu gizliden atasim gelmisti
İstek at
Benim sadece arkadaşa ihtiyacım var başka bir amaçla istiosan atmiyim
Ya at diyorum arkadaşım bende onu diyorum
KSMXKANKSJD
Bekliyorum
Uzun olanı
Kısa boylu kızlar candır ya
Benden kısa olmasın yeter 🙃
Minyon kadın iyidir.
Orta boylu
Minyon hatun tercihim.
Uzun boyy 😍