Önce bir hayırlı olsununuzu alırım. Sonra da bana biraz Sakarya hakkın bilgi verin. Şehir nasıl? Nerelerde yaşanır? Hiç tanıdığım olmayan bir şehire gidiyorum. Şuanki görev yerimden sonra çok önemlide değil tanıdığımın olmaması ama olsun :)

Sakarya ogrenci nufusu kalabalik bir sehir. Tutucu gibi gözüken ama herseyin döndüğü bir yer eskisehir İstanbul Ankara kocaeli bolu düzceye sabah git aksam dön mesafesinde 1 2 saatlik yollar. 3 adet avmsi var serdivan avm, adacenter, agora avm. Çark caddesi çok ünlüdür uzun sagli sollu magazalar var ara sokaklarda ise daha gunluk hayat ihtiyaclarina yonelik magazalar. kirtasiye ev esyalari donerciler kitapcilar gibi. sapanca doga harikasi 12 13 km bir ilcesi var göl bulunan onun haricinde yazin karasu da deniz var kalabalik olur genelde. Serdivan en hizli gelisen buyuyen ilcesi hastahaneler kafeler ile dolu. Ben baska sehirde yapamam alisinda sakaryadan gitmek istemezsin ne cok gelismis kalabalik bir sehir ne sakin durgun bir sehir
Ne güzel anlatmissin memleketimi
Hayırlı olsuun :)
Sakaryadan sadece trenle geçtim ama çok yeşil ve güzel bir yer. Bakıcım da sakaryalıydı. İyi insanlar genel olarak. Allah iyilerle karşılaştırsın.
Teşekkür ederimmm :) Bende hiç içine girmedim ya. İnsanları iyiyse bu içimi çok rahatlatmak için yeterli bir şey :D Amin cümlemiz daha iyilerle karşılaşalım.
İyi bir doktor olup beni de tedavi edersin İnşallah :D
Gerek olmaz inşallah :)
Amin ama ne yazık ki var :)
Neyin varr? :/
Eig için teşekkürler:)
Rica ederim :)
Sakaryada 2 yıl yasadım aslen İstanbul da yasiyorum insanlari cok sevecen havasi temiz heryer yesillik İstanbul kadar olmasada kafe bar vesaire ortam yapabilcegin yerler cok haftasonu cikip gidebilecegin 2 tane golu birde karadenize kiyisi var hangi sehirden geldin bilmiyorum ama ben istanbuldan sakaryaya gidince cennete gitmis gibi hissetmistim
23 yasinda ne ara bitirip tusu kazandin ya.
İlkokul 1. sınıfı okumadım, atladım hocam. 16 yaşım bitti 17 ye girdiğimde üniversiteyi kazandım. uzatmadan okudum. 23 yaşında üniversite bitmiş oldu. Haziranda okul bitince eylülde TUS'a girdim. Bugünde açıklandı akşamüstü sonuçlar.
Cevap
6Cevap
Hayırlı olsun, haftasonu İstanbul yaparsın, Sakarya da güzel, gelişmiş bir şehir.
Meslek hayatında başarılar
Çok teşekkür ederim cevabınız ve iyi dilekleriniz için :)
Serdivanda çoğunlukla öğrenciler yaşar ve şehrin en gelişmiş yeridir. Karaman camili be korucuktaki evler çok ucuzdur suyu çeşmeden içebilirsin (dünyanın en temiz 2. Suyu seçilmiştir ) yeşillliktir.
Doğma büyüme Sakaryalı biri olarak söylüyorum , KAÇIN , KURTULUN!!!😱
İstanbula yakın en kötü daha nolcak? ve yeşillik
Bir şey demedim zaten bilgi istedim sadece :)
hayırlı olsun sakaryada yaşıyorum vet. hekimim yardımcı olabilirm :)
tus puanı kaçtı? hayırlı olsun :d
62,*** hocam eyvallah :)
benim hatun göz istiyordu gidemedi :( 65 ti puan
kırık olursa sana geliriz
Göz puanı yüksek oluyor :( Benim isteğim buydu oldu şükür :) Gelmenize gerek kalmaması dileğiyle :)
Nasıl 1. sınıfı atlıyosun öyle bişeu mümkün değil
Kizlari iyidir kolayca tavlarsin
Sakarya herkeze yardımcı olabilirim
vaaaayy helal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar