Gerçekten sevenler varmış bu katilleri şaşırıyorum düşünsenize masum bir yahudisiniz çoluk çocuk demeden öldürülüyorsunuz ve sabun yapılıyor sizden... insanoglu ne kadar acımasız dimi?
Cevabın nedir?
Nefretin kimden gelip kime yöneldiği önemli değil. İnsanlık suçu işlemiş birini nasıl savunabiliyorsunuz? Bundan utanmak gerek.
Hitler yalnızca Yahudileri katletmedi. Komünistleri, sosyalistleri, demokratları, liberalleri, hatta fikir ayrılığına düştüğü kendi arkadaşlarını da katletti. Faşizm budur işte: Benim gibi düşünmüyorsan öl!
Rusları, Hollandalıları, Fransızları, İngilizleri, Yunanlıları katletmiş, kendi ulusunun küçücük çocuklarını gözünü kırpmadan cephelere gönderebilmiş bir canidir. Altı yıl boyunca dünyayı kana, ateşe ve gözyaşına buladı. 73 milyon kişinin ölümünden sorumludur.
Böyle bir caniyi savunmak insanlık suçu değilse bile, insanlık ayıbıdır.15 Yorumla
Soran+1 yılSavunanlar var ama bak aşağıda yazık onlara be
Soran+1 yılBeyınlerı yokkı dusunucek.. içlerine işlemiş.
- +1 yıl
Sus ya ister savunuruz ister savunmayız hem savunuyoz demedik sadece seviyoruz
En İyi Cevaplar
+1 yılMasum bir kişiyi bile öldüren gözümde hiçtir.
01 Yorumla
Soran+1 yılValla ilk okudugumda ağladım şu holokostu bılmıyordum :/ dusunsene yakınlarının derısınden sabun yapılıyor...
+1 yılSınıf gezisi olarak holokosta gitmiştik. Çok soğuk bir kış günüydü. Eğer yazın gitseydik o kadar kötü hissetmezdim kendimi. Ama kışın sadece bir kaç saat orda olmak ve ozaman orda olanların tüm kış neler yaşadıklarını öğrenmek çok koymuştu.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTüm katiller yok olsun yansınlar cehennemde hepsi yahudi hristiyan müslüman bebek katilleri teroristlr yansın amin
01 Yorumla- +1 yıl
İyimisin aq Bu Allahın kararı senin değil
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
46Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılHitlerin kavgam kitabını oku. Birde bugün Filistine bak. Şu resimlerede bak.
18altigenclik.blogcu.com/.../440339
www.haber7.com/.../886174-12-yilda-1456-filistinli-cocuk-olduruldu
burada Hileri savunmuyorum. Ama Yahudilerde az değiller. Yani ayılar tepişiyor olan çocuklara oluyor.20 YorumlaDiğer konusunda 791 cevap paylaştı. Evet demi tutmuş bugün aynı zulumu yahudiler filistie yapıyor
https://www.youtube.com/watch?v=0I9jLyKGFuQ
Bu masum insanlara yapıyorlar neden avrupayı birbirene katan alman olmayan avusturya asıllı bir köpeğin peşinden koşupta yahudileri vatan sahibi yapan hitleri anlamam bu alman olmayan köpeği sevenler De varsa ilginç ha ama şu lafına her zaman katılırım Bir gün her öldürmediğim yahudi için bana küfür ediceksiniz lafı haklı olabilir bu konuda00 Yorumla
+1 yılAdolf Hitler savaşı kazanmış olsaydı nazi selamı vermek bir gurur kaynağı olucaktı her yerde adolf hitlerin resimleri her yerde nazi bayrakları her yerde damalı haclar görürdük Che yerine giydiğimiz kazaklarda Adolf Hitler -Wehrmacht-Luftwaffe komutanlarının resimleri olurdu o yüzden ve kasten sevgiyle ve saygıyla bir kez daha HEİL HİTLER.. <3
42 Yorumla
Soran+1 yılPotensiyel katilsin
- +1 yıl
Adolf Hitler ateşli bir vatanseverdi benide onunla aynı kefeye koymuş olman bana gurur verir
+1 yılDönemin Abd başkanı Japonya'ya Atom bombası atar, kahraman olur. Stalin kendi halkı dahil olmak üzere 50 milyon insanı katleder kahraman olur. İngiltere'nin zaten tarihi kandan, sömürgeden ibaret onlar kahraman olur nitekimse bunlarla savaşan Adolf Hitler katil olur ha? Bu kadar yahudi ve amerikan propagandası yapılan bir dünyada Adolf Hitleri sevmemek doğal tabi beynini kullananlar benimle aynı görüşte olacaklardır.
30 Yorumla
+1 yılBu kadar acımasız olmasını desteklemiyorum tabi ki ama Hitler'i çok araştırmış biri olarak kendisini ve fikrlerini seviyorum Führerin.😃
35 Yorumla
Soran+1 yılBen o kadar arastırmadım ama adamın tıpınde meymenet yok baksana
- +1 yıl
Herkes Rus aşığı bu kız yahudi aşığı :D
- +1 yıl
Araştır çok değişik ve derin şeyler öğreneceksin sonra fikir oluştur.
Önyargı hoş değildir.
Birde şu holokost konusu var ; yahudilerin ülkesinden hatta Avrupadan gitmesini Hitler istemiştir ancak bu şekilde acımasız işkenceleri ve kampları Hitler değil ; Eichmann ve Himmler bulmuş ve uygulatmıştır.
Hitler hiçbir zaman kamplara adım dahi atmamıştır.
Dipnot olarakta belirtmek isterim ki kesinlikle Holokostu desteklemiyorum.
Soran+1 yılDediğim gibi siyasi bakmıyorum ben yine de destekleyemem zaten insan olan desteklemez.. o toplama kampından kurtulanlar bile halen daha o zamanın acılarını atamamışlar üstlerinden çok şanslıyız aslında...
- +1 yıl
Tabi ki atamamışlardır , atamadılar da zaten.
Ben kurtulanların bir belgesini izlemiştim.
Ama unutma dünya üzerinde bir sürü ırka bir sürü soykırım faaliyetinde bulunuldu
Azerilere, Bosnalılara , Ruandalılara.
Tek fark yahudiler ses çıkarmayı bilip hollywoodu iyi kullandı. Acıtasyon yapmayı bildi.
+1 yılOhoo bravo sana, bunlar 60 yıl öncesinin konularıydı mesela 60 yıl önce İngiliz gazetelerinde hemen hemen şu söylediklerinin aynısı yazıyordu, her İngiliz ve Amerikan gazetecileri kendi gazetelerine şu söylediklerini farklı manşetler halinde yazıyordu hoş savaştan sonra bir günah keçisi ilan edilecekti elbette oda Hitler oldu..
Ama günümüzde insanlar daha akıllı senin inandığın yalanlara inanmıyorlar hoş 60 yıl geriden geliyorsun orası da işin komik tarafı..00 Yorumla
+1 yılinsanlar gücü otoriteyi severler bu insana ters olmayan bir durum. biraz öfke kin enjekte et ruhuna nasıl katilleri sever seviyor.. nasıl da kendinden emin öfkeli gözlerle kararlı bir şekilde savunuyor
00 YorumlaBen Atatürk çünkü biri olarak ve olaya tarafsız bakarak Lenin Hitler ve Atatürk karşılaştığında
1 Hitler
2 Atatürk
3 Lenin
Diyebilirim ama Atatürk içlerinde tek insan olandır diğerleri diktatör ve Zalim dir Yahudiler e gelince vahşet olmamaliydi ama Yahudiler savaşmaya cesareti olmayan ve o savaşı çıkartan ırkçı pisliklerdir keşke Savaşarak ölseler ama korkarak ölmeyi tercih ediyorlar00 Yorumla
+1 yılHitlerin seçilmesi sadece Yahudi öldürmesi değil HİTLERİN YENİLMEZ STRATEJİLERİ VE AŞIRI ALMAN MİLLİYETÇİSİYLE OLMASI VE ÇOCUKLUĞUNDA YAŞADIĞI PSİKOLOJİK SORUNLAR ONU İNANILMAZ BİR BAŞARIYA SÜRÜKLEDİ VE SONUÇ TÜM DÜNYAYA KORKU SALAN BİR ADAM DİPNOT:HİTLER BİR YAHUDİ'Yİ ÖLDÜRMEDİ O DA ONLARIN AİLE DOKTORUYDU HİTLER ASLA NANKÖR DEĞİL
00 Yorumla
+1 yılHitlerin kökeni bir yahudidir 2. Dunya savaşı oncesı buyuk ortadoğu projesi için yahudilerin topraklarına göç etmesı gerekıyordu ve bu görev hitlere verıldı ve göç sonrası israil devleti kuruldu. Sözde katlıam ve soykırım yaşadıkları için ulkelerı hemen tanındı. Zaten siyonizim ile dunyayı ele gecirme cabaları cabası filistinde israilin bir parcasıdır ve butun dunya ılgısını bolgeye verıp arap savaşıyla körükleyıp alttan dunyayı ellerıne gecırme planları devam edıyor.
00 Yorumlaben seviyorum en azindan realist biri kendi ülkesinin refahı için uğraşıyor amerikanın yeni başkanı biz türkleri ülkeye almamaktan bahsediyor ama ne yazık ki biz ülkemize ne oldukları belli olmayan mültecileri almaya devam ediyoruz çok yazık
00 YorumlaSaygi duyulmasi gereken bir insan. Sayesinde felaket birazda olsa ertelenmis oldu.
30 YorumlaDiğer konusunda 487 cevap paylaştı. Hitlerin yaptığının daha fazlasını hak eden insanlar var. Vatan hainliği yapanlar mesela.
00 YorumlaDiğer konusunda 10,3b cevap paylaştı. Türkiyede çok var Hitler aşığı. Faşistlerin atasıdır Hitler. Ülkede ki faşistler tapar Hitler e
11 Yorumla
SoranYazık... sonrada kalkıp filistinden bahsederler kendi ülkelerindeki terörden bahsederler halbukı terorun milleti yoktur. pariste katliam olur hemen kıyaslama yaparlar suriyeye niye üzülmüyorsunuz diye.
Diğer konusunda 4,3b cevap paylaştı. şu an yahudilerin yaptıklarının yanında Adouf hitler çok masum kalıyor
00 Yorumlamasum yahudiler, şimdi filistindeki masum çocukları katlediyor. ne tesadü değil mi?
11 Yorumla
Soran+1 yılIrkın ne önemi var? Şu anda diyorsun da geçti gitti artık herkes barış istiyor orada.. kıyaslama yapmayın. Yahudiler şu anda filistinde ölenlerden daha çok acı çekti.6 milyondan bahsediyoruz. ayrıca filistinliler devletlerinin suçunu çektiler. medyaya inanmayın.
+1 yılHitler'i proje diye biliyorum. İsrail devletinin kurulmasına olanak sağladı adam.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYahudilerde masumları öldürüyor biraz da onlar için üzülün başka taraflar kan ağlıyor
11 Yorumla- +1 yıl
Banane ya
Diğer konusunda 568 cevap paylaştı. az bile yapmış keşke kökünü kazısaymış da israil gibi bir bela olmasaymış şu anda.
00 YorumlaYahudi katliami yapti dediler amerikali gazeteci bmye 6 milyonun sorusunu sordu adami hapse atilar..
10 YorumlaHitler hic sevmem milyonlarca masum insani katletti
10 Yorumla
+1 yılneden olmasın. yezidi seven bisürü insan var sonuçta ve hitleri sevmekle arasında pek bir fark yok yani.
00 YorumlaSabun yapılıyor sizden demen değişik geldi de :)
Adaleti her yerde isterim.
Masum yahudileri Katletti diye bu kadar fanatikler.00 Yorumla- Diğer konusunda 602 cevap paylaştı.
+1 yılAynı Yahudiler şimdi masum filistinlileri öldürüyor
Hiltler az bile yapmış00 Yorumla
+1 yılEvet, filistinli çocukları öldürmek çok acımasızca ve insanlık dışı.
67 Yorumla
Soranİnsan canı mı kıyaslıyorsunuz şimdi de yazık :/ insanlıgın milleti yoktur bunu öğrenın
- +1 yıl
Sadece "Filistinli" cocuklari öldürmek mi insanlık dışı?
- +1 yıl
Kimse bu muameleyi haketmiyor.
Soran+1 yıl@clementiiin çünkü müslümanlar ya.. bunların kafası da böyle... ben yeri geldi ermeni oldum yeri geldi fransız oldum insan ayırmam hakeden öldürülsün ama masum insanlara karşıyım ! Bu şeriat denen insanın kellerini uçuran ışıd da gebersin
- +1 yıl
Sanırım soran hanım kızımız ne demek istediğini anlamadı :D
- +1 yıl
Bodoslama girmeyin, ne beni tanıyorsunuz, ne de inancımı biliyorsunuz. Önyargılarınızla hareket ediyorsunuz, bu yüzden objektif olduğunuza inanmıyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYahudilerin kitabını açta bir oku ne yazıyor iyi yapmış hitler ziyanda etmemişler sabun yapmışlar
10 YorumlaDiğer konusunda 314 cevap paylaştı. adolf hitler gibi bir lider gelmez birdaha keşke gelse
11 Yorumla- +1 yıl
Keşke
Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. benzer seyleri yapan cok lider var herkesin dilinde sadece hitler
00 Yorumla
+1 yılEvet seviyorum yahudileri katletmiş ve diktatör ama geniş görüşlü insan hitleri severim
14 Yorumla
Soran+1 yılCiddi olmadıgını söyle? Bu kadar insanlıktan nasibinizi almamış olamazsınız ya !
- +1 yıl
seviyorum ya bizim yapamadığımızı o yapmış daha ne olsun bizim ülkede terör var biz önleyemedik bence bizde onun düşüncelerini uygulamalıyız işid örgütünden iyidir müslümanlık kelimesi edip camileri terör yuvası haline getirip insan katletmemiş sadece yahudileri yok etmiş
Soran+1 yılYahudiler ne? Onu da allah yarattı ! Orada ölenlerden birisi kızkardeşin veya annen olsaydı aynı fıkırde olmazdın değil mi? 6 milyon insan sakat , çocuk , kadın vs demeden öldürülmüş çok üzücü,,
- +1 yıl
konuyu kışkırtma şimdi anan baban olsaydı falan felan diye ya bizim ülkemizde de terörü bitirmek için hitler kadar azimli olsaydık 30 yıldır bu kadar hain olmucaktı sadece bu düşüncesi yüzünden seviyorum ya herkesi allah yarattı o zaman tamam bunda hem fikiriz pkklılarda şerefsizleride allah yarattı biz bunları gebertmedik yıllarca zarar verdiler bence kökünden temizlemek en iyisi sakat falan katletmiş diyorsun adamda milliyetçilik duygusu var en azından o yüzden yani seviyorum
Ben seviyorum. Buyur konuşalım istersen.
Hatta şu sözüne hastayım: Bir gün yahudilerin hepsini öldürmedim diye bana küfredeceksiniz.13 Yorumla
SoranTek bir soru , orada öldürülenlerden bir tanesi kız kardeşin veya canından sevdiğin birisi olsa şu an bu konuşmayı yapmayacak olurdun ! Konu kapanmıştır.
Soran+1 yılAyrıyetten senin gibi faşistlerin azalmasını istiyorum , bir çocuğun boş yere öldürmesini destekleyen bana göre kendi ülkesindeki teröre de üzülmemeli. Siyaset umrumda değil. Bu kafadan sıyrılın. Sinirlerimi bozmayacağım. Yahudiler ne yapmış sana da böyle konuşuyorsun? Onu da allah yarattı seni de. Her milletin iyisi kötüsü vardır.
- +1 yıl
İnsan nerede nasıl ne şekilde doğacağını seçemez evet.
Ama yahudiler sabun yapılmayı sonuna kadar hakediyor.
Yahudiler kendilerinden başka insanları sevmeyen paraya tapan insanlar. Amerikayı yöneten adamlardan bahsediyoruz. Ne saçmalıyorsun diyeceksin belki. Amerikanın arkasında yahudiler büyük yahudiler var. İnsanlıktan nasibini almamış insanlar. Filistine şu an yaptıkları şeyler iyi şeyler mi? Müslüman-Hristiyan karşıtı adamlar. bir tek kendi dinleri yaşansın istiyorlar. Benim için de konu şu an bitti.
Ülkedeki terörizme gelirsek. Hitler gibi bütün terör yandaşlarını toplayıp sabun yapıp israile satacasın.
+1 yılBen severim... Nedenini de açıklarım... Olmuş olaylar ile olabilecek tehlikeler arasındaki farkı ayırt edemeyen bunu anlayamaz...
25 Yorumla- +1 yıl
Avrupalılar bugünkü mutluluğunu Hitler'e borçludur ama farkında bile değillerdir...
Soran+1 yılBen sevmem. insan canı insandır. masum insanlardı orda ölenler. hehangi birimiz de olabilirdik empati kıramıyoruz sadece :/
- +1 yıl
Senin kurmana gerek yok empatiyi.. Senin için ABD sineması ve medyası yetirince empati yapıp sana yediriyor zaten.. Ancak farklı bir empati kurmanı öneririm... Hitler bunu yapmasaydı bugün Avrupa nasıl olurdu?
Soran+1 yılArkadasım banane bundan? Senin akraban veya kardeşin öldürülüp derisinden sabun yapılsaydı bu kadar rahat konusur muydun biraz insanlık be birazcık ben yeri geldi arabistanda boş yere recm edilen kadın da oldum bana göre insanlığın ırkı yoktur nokta. siyasi boyutuyla ilgilenmiyorum
- +1 yıl
O senin bana ne bundan dediğin yerde faşizmin ta kendisi yatıyor.. O senin bana dediğin yerde soykırımın en büyü yatıyor.. Hitler dünyada Faşizmle mücadele etmiş tek liderdir. Ne yazık ki savaşı kaybettiği için bu leke ve günah onun üzerine yıkılmıştır. Dünyada Osmanlı dahil son 200 yıldır çıkan savaşların tümünde Yahudi parası ve parmağı vardır. Bunları bil... Öyle Hollywood sinemasından öğrendiğin şeylerle karşıma gelme... Bir din düşün... Mensuplarını efendi diğer insanları köle olarak ifade eden... Bir devlet düşün... bu din ile yönetilen...
Gizli Üye(36-45)+1 yılMillet elini de mi yıkamasın... bu kadar sabun nerden karşılanacak..
00 Yorumla
+1 yılAdolf hitler hakkında düzgün konuşun hepinizi allahnıza kavuşturum ha
00 Yorumla
+1 yılAdolf hitleri iyi araştırın onun öldürdükleri sadece yaşlı yahudilerdir
00 Yorumla
+1 yılAdolf hitler gibi binlercesi şu an yaşıyo
14 Yorumla
SoranKimmiş o :/
- +1 yıl
IŞID kafası mesela lideri bağdadi
Soran+1 yılAhhh sormaaa :/// bide savunanlar var bunları bak alta da yorum atmıs biri insan canını bile milletine göre kıyaslıyorlar.
- +1 yıl
Olabilir takma sen onları :)
+1 yılonun hakkında yapılan caps lere. bayılıyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Komik mi lan kardeşim
Katilleri geçmişte aramana gerek yoktu.
00 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. o yahudiymiş aslında işin garibi
00 YorumlaVar burada ismini sayıklayan bir iki manyak.
00 Yorumla- Diğer konusunda 471 cevap paylaştı.
+1 yılSeverim. En sevdiğim sabun insan sabunudur.
00 Yorumla seviyorum führer kafasında biriyim
10 Yorumlagör şimdi sen nazileri
00 Yorumlahitleri seven insanlardan nefret ediyordur
10 YorumlaAdam biryandan iyi biryandan kötü
01 Yorumla- +1 yıl
KES LAN! sizi hitlere kurban olarak veririm
+1 yılSeviyorum ve örnek alıyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Adamsın kardeşim Heil hitler!
Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Masum bir yahudi :D
02 Yorumla
SoranYa ne olucaktım?
Gizli Üye(30-35)+1 yılben seviyorum hitleri doğru yapmızş az bile yapmış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSabununu yapalım istermisin güzelim
00 YorumlaReisi seviyoruz
10 Yorumla- Diğer konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yılHeil Hitler !
01 Yorumla- +1 yıl
Heil Hitler!
+1 yılYok be...
00 Yorumla- Diğer konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSeverim evet.
00 Yorumla hitler başkan
00 Yorumla
+1 yılVicdansiz insanlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseverim sabunları
27 Yorumla
Soran+1 yılDalgası bıle komık degıl...
Cevap sahibi+1 yılBu sefer ciddiydim.
Soran+1 yıl25 yasında olduguna emın mısın sen?
Cevap sahibi+1 yıl:D yaş ile düşüncelerin alakasını kuramayacak kadar büyüdüm. Adam o güne kadar hiç sayılmış başa gelince de olanlar olmuş.
Soran+1 yılYaptıları doğru değil ama... tarzım değil tek kelimeyle..
Cevap sahibi+1 yılDoğru olmadığı herkes tarafından kabul edilir nitelikte aksini ele alıp olumlu bakan insan sorunludur. Deneyler en acı olanı haliyle. Günümüzde de k. korede insan kampı bulunmakta. Bunu ele alan yok ama.
Soran+1 yılDünyada her türlü teröre karşıyım ben asla desteklemem empatim var çok şükür.. Orada birisi benim ailemde olabilirdi... sen de haklısın katılıyorum sorunlu zaten savunanlar.
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih