Sanirim annem beni sevmiyor. cok uzgunum?

daha lise okuyorum, cok gencim. hemen konuya gireyim. ben tek cocugum. kucukken annemle aram cok ama cok iyiydi belki her cocugun kucukken oldugu gibi ama ben annemi hep bir ayri tutardim, arkadaslarim hep sikayet ederdi anne babalarindan ama ben annemden bir kez olsun sikayet ettigimi hatirlamam. bana sonsuz sevgi verirdi inanirdim buna. ozguvenli yetismemin sebebiydi belki de. ama aile ici sorunlarim cok fazlaydi, annemle babam birbirlerini sevmiyorlardi ama yediremiyordum, cok kotu sahneler yasamama ragmen. buna ragmen ayrilmiyorlardi. sonra yakin bir zamanda annemin babami aldattigini ogrendim. bunu da yediremedim 1 sene boyunca benden gizli tuttu, surekli bilmemne amcan diyip eve getiedigi bir adamdi, kanka manka yapiyorlardi. anneme sonsuz guvendigimden inanmistim ve sarsildim. ben 13 yasimdan beri annem her gece kumar oynamaya gidiyor, o yastan beri annesiz buyuyorum birnevi. ne zaman gittigi geldigi belli degil. hic ondan sikayet etmedim hic. onun hic guvenini de kirmadim bir iki ergenlik sacmaligi disinda. karakter sinirina sigdiramadigim cok sey var ama annem kafayi alkol sigara ve o adamla bozmus durumda. ben disinda, dger vermesi gereken seyler disinda her seye kafayi takmis durumda. icime oturuyor. hastaliktan oluyorum umursamiyor. yarin okula gidicem bu saatte saatlerce agliyorum gecemi sabah ediyorum hickiriklarimi duymuyor. ben eski annemi istiyorum heran sucum ne naptim da boyle diye dusunuyorum sariliyorum sarilttirmiyor opuyorum dur diyor, neden boyle diyorum bagiriyor. hastaneden donduk anne neden ilac almadik diyorum bagiriyor, dayanamiyorum neden agliyorsun diye bagiriyor, uzuldum diyorum rahat mi batti diye bagiriyor. cok ama cok dahasi var. evde yemekde pismiyor neyle besleniyorum belli degil ne kahvalti ne aksam yemegi yiyorum. annecim neden eskisi gibi yapmiyorsun diyorum kac yasina geldin ogren kendin yap diyor. hakli yaparim yapmasina ama hicbizaman bagrina bastigi cani evladi olamam artik ve benim tek istedigimde bu ya baska bisey istemiyorum. annemi cok seviyorum
Sanirim annem beni sevmiyor. cok uzgunum?